» »

Budget prenosnik za igre

Budget prenosnik za igre

puda ::

Prijateljica me je prosila za pomoč pri nakupu novega prenosnika. Ker pa so mi prenosniki zelo tuji, rabim pomoč. Prenosnik bi se predvsem uporabljal za igranje igric(legue of legends,FPS,...) Problem je pa ta, da več kot 500€ ne misli plačati. Prosim vas da mi svetujete kaj bi se najbolj splačalo za tak denar vzeti, da bi igre še zmeraj delovale relativno tekoče. Imel naj bi 4gb rama ekran pa 15.6inch za procesor in grafiko pa na vem kaj bi bilo najbolje.

Mipe ::

"budget" in "igre" ne gresta najbolje skupaj... Sploh ko gre za FPS igre in to. Gamer prenosniki z znosnimi grafičnimi karticami, ki se ne pregrejo takoj, niso ravno poceni. Bežno sem pogledal naokoli in ne najdem takega za manj kot jurja. Žal.

Pa ona ne rab met kompa, ki je sposoben poganjat igre na max pri 1080p... Jaz samo rabim nasvet kera grafična in procesor v tem cenovnem razredu poganjata igre tekoče, ker nimam nobenih izkušenj z prenosniki. Kolikor sem se sam zanimal je verjetno AMD Radeon HD 6650M najbolša izbira.

Steinkauz ::

Mislite, da tale ne bi bil spodoben? link

Steinkauz ::

Uf super za ta dnar

Če pogledaš na ceneje.si se ta prenosnik da dobiti za 440€, tako da se da za 500€ še mars kej dobit. Prav tako pa je ona trenutno v kanadi in so cene mogoče nižje ali pa kakšna akcija. Jaz samo rabim vedt, kero grafično in procesor je v tem cenovnem razredu pametno vzeti.

fosil ::

Tukaj imaš seznam grafičnih glede na zmogljivost. Na isti strani imaš rangirane tudi procesorje.
Tako je!

_IKE_ ::

Kaj pa nakup v kanadi ?

Na oni strani luže se te zadeve cenejše kot pri nas...

gendale ::

če so igra pomembne raje kupi stacionarni računalnik
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

Ja sej bi ga pa je trenutno v kanadi in nujno rabi računalnik, morš tud na to mislit kako ga boš nazaj v slo prpelu.

gendale ::

ohišje/napajalnik/dvd pogon prodaš, ostale komponente daš pa v prtljago :)
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere igre?

Oddelek: Igre
101197 (842) Sssaga
»

Ultimativni prenosnik za cca 600eur

Oddelek: Kaj kupiti
263058 (2232) Dromar
»