Forum » Omrežja in internet » google adwords? lahko sam oglašujem?
google adwords? lahko sam oglašujem?
pluto1457 ::
zadeva je taka.
prejšnji mesec sem oglaševal na googlu, pa sem izbral enega ponudnika s spleta, pač ok..zdaj je to poteklo, pa me zanima lahko to oglaševanje nastavim sam al mora res bit ena firma..ker mi vzame 30% provizije od zneska namenjenega oglaševanju..kar ni malo. raje bi sam to vzpostavil, pa teh 30% vključil v kampanjo..
je to pametno? mam ta adwords račun..pa me zanima ali je tores tak težko..al naj sam to naredim, pa malo prišparam:)
hvala za info...
prejšnji mesec sem oglaševal na googlu, pa sem izbral enega ponudnika s spleta, pač ok..zdaj je to poteklo, pa me zanima lahko to oglaševanje nastavim sam al mora res bit ena firma..ker mi vzame 30% provizije od zneska namenjenega oglaševanju..kar ni malo. raje bi sam to vzpostavil, pa teh 30% vključil v kampanjo..
je to pametno? mam ta adwords račun..pa me zanima ali je tores tak težko..al naj sam to naredim, pa malo prišparam:)
hvala za info...
Saso_C ::
Tudi jaz sem začel tako, da sem začel z neko firmo in so mi oni startali z Google adwords. Plačal sem cca. 1000 EUR, klik je bil nastavljen na cca. 0,25 EUR. Poleg cene mi je bilo zoprno, ker sem imel slabo kontrolo na porabo. Po porabi teh 1000 EUR sem se zahvalil za sodelovanje in startal s svojo kampanijo. Klik imam sedj nastavljen na 0,10 EUR, sam pavziram ali nadaljujem prikaze, nastavljam ključne besede in nakažem denar, ko se mi zdi smiselno.
Zaenkrat sem prezadovoljen, ker je Google Adwords najbolje porabljen denar za oglaševanje. Seveda mi firme ponujajo razne HTTPool in Najdi.si variante, ki pa so predrage in omejene.
Zaenkrat sem prezadovoljen, ker je Google Adwords najbolje porabljen denar za oglaševanje. Seveda mi firme ponujajo razne HTTPool in Najdi.si variante, ki pa so predrage in omejene.
blondberry ::
Podjetja navadno vzamejo nek znesek za postavitev, plus delež budgeta, kar lahko znese kar nekaj denarja. Potrebno se je pa zavedati, da so strokovnjaki, ki postavljajo te kampanje veliko bolj izkušeni, kakor nek posameznik, ki je o tem samo bral. Na googlu so super navodila za postavitev kampanje, njihov helpdesk je tudi zelo zanesljiv, vendar ti ne morejo ponuditi informacij o nekih trikih in catchih, ki naredijo kampanjo tako uspešno, kot so jo oni sposobni narediti. AdWords ni samo skupek ključnih besed in oglas, vanj je treba vložiti veliko truda in razumevanja. Naj poudarim še dejstvo, da dobro zastavljena kampanja (skupine oglasov) lahko kar precej zniža CPU.
Če kdo potrebuje pomoč pri postavitvi, vam lahko pomagam s triletnimi izkušnjami. Cena je v primerjavi z drugimi nizka, do odprtja podjetja so moje cene študentske, vse je stvar dogovora. Po želji vam tudi po prvi kampanji dodam navodila prilagojena vašim potrebam, da si lahko drugič postavite sami. moj email: valentina@konverko.si
Če kdo potrebuje pomoč pri postavitvi, vam lahko pomagam s triletnimi izkušnjami. Cena je v primerjavi z drugimi nizka, do odprtja podjetja so moje cene študentske, vse je stvar dogovora. Po želji vam tudi po prvi kampanji dodam navodila prilagojena vašim potrebam, da si lahko drugič postavite sami. moj email: valentina@konverko.si
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: ahac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako učinkovito povečati obisk na novi strani? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 13315 (10442) | Tydek |
» | Katero oglaševalsko podjetje izbrati na novi spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 959 (653) | MasterKiD |
» | Nekater Googlove storitve - daleč pod nivojem za uporabnikaOddelek: Loža | 3130 (2821) | cen1 |
» | Nova spletna stran, pomoč!Oddelek: Izdelava spletišč | 8736 (8283) | gnomee |
» | Cena manjše spletne trgovineOddelek: Izdelava spletišč | 17972 (16844) | Spy |