Forum » Programiranje » Prenos teksta v obrazcu na spletu
Prenos teksta v obrazcu na spletu
alen66 ::
Hej!
Kako bi lahko naredil sledeče na spletni strani. Imam obrazec prijavnice, v kateri bi rad dodal sledečo funkcijo:
Ko vpišem v prvo polje (okvirček) nek tekst ali številko bi rad, da se enaki tekst pojavi samodejno v drugem okvirčku.
Enostavno je to narediti v Excelu, v HTML pa malo težje (vsaj zame). Vem da Excel nima veze s tem...kar tako sem omenil. Če mi lahko kdo pomaga, bi bilo super.
Hvala
Rok
Kako bi lahko naredil sledeče na spletni strani. Imam obrazec prijavnice, v kateri bi rad dodal sledečo funkcijo:
Ko vpišem v prvo polje (okvirček) nek tekst ali številko bi rad, da se enaki tekst pojavi samodejno v drugem okvirčku.
Enostavno je to narediti v Excelu, v HTML pa malo težje (vsaj zame). Vem da Excel nima veze s tem...kar tako sem omenil. Če mi lahko kdo pomaga, bi bilo super.
Hvala
Rok
zenb ::
<head> <script type="text/javascript" language="javascript"> function SpremeniTekst() { tbDrugi.value = tbPrvi.value; } </script> </head> <body> <input name="tbPrvi" type="text" onkeydown="SpremeniTekst()" /> <p><input name="tbDrugi" type="text" /></p> </body>
Ko uporabnik pritisne tipko se izvede event onkeydown, ki nato prikaže tekst v drugem vnosnem polju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# povezava forma in classaOddelek: Programiranje | 2364 (1827) | Miko55 |
» | jquery in div-i (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 11350 (10088) | lisjak |
» | Word 2010 - bibliografija in skliciOddelek: Programska oprema | 1793 (1727) | nightbird |
» | EXCEL-VISUALBASICOddelek: Programiranje | 1123 (1026) | bm0267 |
» | problem v C#Oddelek: Programiranje | 1977 (1692) | dvojka |