» »

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Temo vidijo: vsi
««
152 / 162
»»

LuiIII ::

No desnica naj bi bila poleg DLGV še NSi ali se pač motim?

Mi je pa malo žal, da ni do ovadb, ki so kot vse kaže res tu, prišlo že prej. Tako bi danes že imeli dokaj stabilno vlado.
Ne razumem pa zakaj tožilstvo zanika prejem ovadbe razen, če misli "tvorno" delovati v prid sestavljnja Jankovićeve vlade. Ta je seveda, tako kot že ves čas, bolj stvar politične fantazije.

Mr.B ::

Zato ker so hoteli da janković nebi imel dejanske večine, Cilj je bila pederska loža, pa oprostite. Torej cilj je bil močan rezultat Viranta. Prvi mandat bi predlagali Janši, mandata nebi dobil , drugi mandat pa bi predlagal žal trojček Janković & Pahor & Virant. S tem da ko bi skladno z zakonom Virant odstranil Jankovića, izpadel in izpadli da to je pa smer k ponovni vzpostavitvi pravne države, pa čeprav dobro odigrane.

No v celi zgodbi, so dobili po P, ravno zato ker je zmagal Janković, ki pa je vedel da bo šel v pripor, Odstranili so Slivnika, ker bi bil verodostojni vezni člen, no bodo pa samo manipulacije......... tistih grdih desničarjev, i ne berejo Dela itd....

Dejansko so se pri šahu malo ušteli, Američani so odigrali svojo igro. No lahko pa da so Jankovića zminirali ravno iz njegove stranke, zato pa je Jankovićev zgled zadnje čase vse prej kot "spočit"

No ampak to so zgolj moje manipulacije, ker jaz bom glasoval za družinski zakonik, torej za istospolne družine, ker vem, da problem ni nikoli bil pri istospolnih parih, ampak v postopkih posvojitve itd... Ampak ofce vidijo samo to, tako kot Ja V Avstriji Patria, kriv Janša....

Je sedaj bolj jasno.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

nejclp ::

LuiIII je izjavil:

Mi je pa malo žal, da ni do ovadb, ki so kot vse kaže res tu, prišlo že prej.

Kaj pa govoriš, ravno pravi čas! Tale tragikomedija je sicer visokoproračunska in nas bo drago stala, ampak ni kaj, občutek za tajming, divji preobrati, komični vložki...

thramos ::

LuiIII je izjavil:

Ne razumem pa zakaj tožilstvo zanika prejem ovadbe razen, če misli "tvorno" delovati v prid sestavljnja Jankovićeve vlade.

Ta "slepa" kura, vedno bolj pogosto najde zrna ... :
http://www.pozareport.si/?Id=politika&V...

nejclp je izjavil:

LuiIII je izjavil:

Mi je pa malo žal, da ni do ovadb, ki so kot vse kaže res tu, prišlo že prej.

Kaj pa govoriš, ravno pravi čas! Tale tragikomedija je sicer visokoproračunska in nas bo drago stala, ampak ni kaj, občutek za tajming, divji preobrati, komični vložki...

Ja če je to še entertainment. Sam mi ni več. Od začetka je bil še hec, ko so rekli Jankoviću ne sem si mislil: OK zdej se bo pa hitro odvrtelo, pa se ni. Transakcijska levica je začela iskat backup plane.

Double_J ::

http://www.zurnal24.si/

Izvršni odbor DeSUS naj bi se soglasno odločil, da se bo stranka pogajala za vstop v desnosredinsko koalicijo.
Dve šivanki...

Na Policijski upravi Ljubljana so potrdili, da so prejeli prijavo "sumov različnih gospodarskih kaznivih dejanj, ki jo je sicer DURS posredoval na državno tožilstvo." Zapisali so še, da bodo "prijavo preučili in v primeru potrditve razlogov za sum uradno pregonljivih kaznivih dejanj izvedli ustrezne ukrepe v skladu z zakonskimi pooblastili."

http://www.zurnal24.si/tozilstvo-ovadbe...
Dve šivanki...

Daedalus ::

S tem da ko bi skladno z zakonom Virant odstranil Jankovića, izpadel in izpadli da to je pa smer k ponovni vzpostavitvi pravne države, pa čeprav dobro odigrane.

Z manipulacijami in izigravanjem do pravne države? Ne me smejat, no.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Pšenični ::

Marsikomu se je danes začel podirat svet....ko so začeli preganjat Jankoviča. Pri tem mislim, predvsem tiste na levi.

Če se bo vspostavila stabilna desna vlada.....bo verjetno pristal v priporu, tako je moje mnenje.

Ko se bo to zgodilo, bo Zokijeva Slovenija nehala obstajat. Tukaj je priložnost za SD, ki naj ga že enkrat neha srat....po domače povedano.

V soboto bojo Zokijevi Sloveniji spremenili ime tako da bo ime Zokija letelo ven....to je dovolj zgovorno. In daje slutiti, da je zadeva dokaj resna......Da je zajebal....

Osebno mislm da je samomor Slivnka povezan z vsem tem....kako mi še ni jasno....zadeva pade časovno v vso zadevo po naključju....??? Ne verjamem.

Kaj potem....potem ostane še Janša, tud če bo mandatar, bo potrebno afero razčistit. Mislim na Patrijo.

Če je rudeči konstrukt naj to dokažejo, in ga oprostijo, kaznujejo "konstruktorje", že enkrat, če pa ni......potem zna Zoky dobit družbo, kjerkoli že bo.

Zgodovina sprememb…

http://www.delo.si/novice/politika/vali...

Ljubljana - Volivci, ki so na parlamentarnih volitvah 4. decembra svoj glas oddali stranki Desus, bi za mandatarja raje podprli Janeza Janšo kot Zorana Jankovića

Očitno so volilci Desusa veliko bolj za koalicijo z Janšo kot pa z Jankovićem.

http://www.delo.si/novice/politika/desu...

S pogajanji z desnosredinsko koalicijo bo pogajalska skupina začela jutri, nato se bodo srečali še s četverico (SDS, LV, NSi in SLS). Odločitev, ali bodo v desnosredinsko koalicijo vstopili je odvisna od strankinega sveta, ki bo v torek.

Sicer pa v torek odločijo, podpisi pa gredo lahko v DZ do srede.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Double_J ()

Okapi ::

Osebno mislm da je samomor Slivnka povezan z vsem tem....kako mi še ni jasno
Ja, kako je pa to mogoče, telebanc? Tak genialen analitik, kot si, pa ne veš, da so Slivnika počili zato, ker je preveč vedel o Baričevičevih psih.

O.

marijancek ::

djordjevic je izjavil:

no comment je izjavil:

Če Desus ne gre v koalicijo z Janšo, je to še en znak, da se je senilnežem totalno skisalo. Še nihče ni bil do upokojencev bolj servilen kot pa Janša.

Samo to bi vsaki zdravi buči moralo biti jasno, da je dolgoročno še najslabše. Ko dobimo prvo vlado brez Desusa, grem v štacuno po penino. ;((

Jaz pa ne mislim tako. Desus se bori za neznižanje najnižjih pokojnin, in to se mi zdi edino pravilno.

Okapi je izjavil:

Osebno mislm da je samomor Slivnka povezan z vsem tem....kako mi še ni jasno
Ja, kako je pa to mogoče, telebanc? Tak genialen analitik, kot si, pa ne veš, da so Slivnika počili zato, ker je preveč vedel o Baričevičevih psih.

O.

Zadeva je taka. Tud tle se zna kej premaknit naprej. Pa bojo pr miru pustil polcaja, ki se zdej kopljejo po njem - čisto kontraproduktivno, ga obtožujejo, da ni zavaroval kraja dogodka. Mislim na afero Baričevič......marsikaj še ni jasno, npr. do je dve leti prikrival posnetke kamer, ki so pokrivale bližnje ceste. Tle je caka. Tist ki ima posnetke...vse ve.

Kar se Slivnika tiče...mam občutek, da zadeva še ni končana. Morda je, morda ni.

Arto ::

Pšenični je izjavil:

Kar se Slivnika tiče...mam občutek, da zadeva še ni končana. Morda je, morda ni.

Take "napovedi" so bullshit. Če bo res kaj, se boš hvalil, kako si vedel, če pa ne bo nič, bomo pa itak vsi pozabili na to tvojo napoved. Brez podatkov je brezveze modrovat.

dzinks63 ::

A smo že v novem predvolilnem obdobju? Pravkar na tv

Arto je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Take "napovedi" so bullshit. Če bo res kaj, se boš hvalil, kako si vedel, če pa ne bo nič, bomo pa itak vsi pozabili na to tvojo napoved. Brez podatkov je brezveze modrovat.

Ma bli so eni indici, da Slivnik pač ni bil človek ki bi naredil samomor.

Saj je celo življenje deloval pod pritiskom. Če se le spomnimo kaj je pisal....npr. Kučanov klan...itd.

Tako da je zadeva padla v tole mandatarstvo in je nekako šla takoj v pozabo.

T-h-o-r ::

kaj se je pa danes zgodilo s svet na kanalu a

a jih je jaklič prepovedal:D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

dzinks63 ::

Nek čuden spored pravkar na A kanalu, a je kaj povezano s celokupnim stanjem?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dzinks63 ()

djordjevic ::

SLS-ov tvit:

Ustvarjalci oddaje Svet pravijo, da tv oddaja vcasih terja svoj cas - tako kot sestava vlade ;) #cakamo #tehnicnetezave
No grave is deep enough to keep us in chains.

stranke z janševim pogajanjem ne bodo imele problemov, ker on popušča in se zna pogajati, za razliko od jankoviča. tako da bo janša premier 100%. jankvič gre lahko pa solato prodajat ta cajt. :D

Good Guy ::

marijancek je izjavil:

stranke z janševim pogajanjem ne bodo imele problemov, ker on popušča in se zna pogajati, za razliko od jankoviča. tako da bo janša premier 100%. jankvič gre lahko pa solato prodajat ta cajt. :D

Jankovićeva edina skrb zdej je čuza.

Mr.B ::

SLivnik vezni člen nepremičninksih poslov ----- Jankoviča preiskujejo zaradi nepremičninskih poslov.
Si predstavljate da Američani po izročitvi falotvo v Avstriji, zahtevajo Falota slivnika ? Hm mislim da bi Levica pela soprane, ko bi jih američani držali za nihova jajčka, s palico in rekli naredili boste tako in tako, or els....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

WarpedGone ::

Zdele v pogledih je Pezdir nahrulu Udeta da nej že neha zganjat politikantstvo.
Priceless.
Zbogom in hvala za vse ribe

pezdir je simbol novega, ude pa starega.

prestopniki se ne upajo prestopiti k jankoviču, ker je situacija v državi pregreta, in bi bilo veliko huje za njih osebno kot takrat s puckotom, pa je bilo že takrat hudo.

Zgodovina sprememb…

Matako ::

Pezdir je izpostavil eno pomembno stvar: kje je Zoki?

Mislim resno, PS je kar spizdila, sploh ne sodelujejo več - kje je Zokijeva dinamika, karizma?

Izpadel je pusi. In takih tudi trenirkarji ne volijo.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

lambda ::

Trpi za hudimi duševnimi bolečinami. Njegova karizma je zaposlena s tem, da toži finance. Koga briga zdj država ...

Glede na pretekle izkušnje, ko sem, še pred leti, sem ter tja debatiral z Radotom o ekonomiji, vesolju in sploh vsem, moram reči, da me zadnje čase pozitivno preseneča. Še vedno je prijetno zajebantski, a hkrati zelo ostroumen, malo je obtesal svojo napadalnost, a je še vedno direkten in neusmiljen. No, pa sem ga imel včasih za pretencioznega! Človek se včasih tudi zmoti.

luli ::

Pezdir je izpostavil eno pomembno stvar: kje je Zoki?

Beži čez mejo (Nema više Zokija).

Dve šivanki...

Kako, za vraga, se bodo uskladili DLGV in Žerjav kot gospodarski minister, mi niti približno ni jasno. Pa Korl zunanji minister? Kaj se, fakin, hecate?

Zgodovina sprememb…

djordjevic je izjavil:

Kako, za vraga, se bodo uskladili DLGV in Žerjav kot gospodarski minister, mi niti približno ni jasno. Pa Korl zunanji minister? Kaj se, fakin, hecate?

In kaj bi bilo točno narobe s tem?

Ti je mogoče boljša izbira Zoran Thaler, ki so nam ga nekoč prodavali?

Korl mimogrede tekoče govori Francoski in angleško.

lexios ::

djordjevic je izjavil:

Koji k. "Slovenci po svetu" ne more shendlat min. za "zunanje zadeve"?

...ekipa ni nič slabša kot ekipa trojčka! Bi nas moralo skrbeti?>:D Sicer pa bolj zgrešit z imeni (o katerih se šušlja sedaj) ne bi mogli kot PS z imeni o katerih se je šušljalo...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

Nedavno ste se norčevali, kako bo videti, ko bo lomastil Zoki po bruseljskih dvoranah. A Korl pa bo izpadel kaj manjši slon? Mater, ste pristranski. Kar pa se Žerjavca tiče - national-interest-champion proti libertarcem. How the fuck se lahko to dobro konča? Pa da ne bo pomote, nimam nič proti tej bodoči vladi. Želim ji vse dobro. Konec koncev se zdi, da so se Virantovi kar dobro zdilali in bodo lahko furali svoj program, ampak spet - Žerjav za gospodarskega? WTF? Bi kdo to pokomentiral?

lexios je izjavil:

djordjevic je izjavil:

Pa koji k. "Slovenci po svetu" ne more shendlat min. za "zunanje zadeve"?

Še teden dni nazaj ste Jankovića, ki je zapufal obe firmi prodajali kot največjega gospodarstvenika.

Glede korla, "nepotreba" prevajalca je zelo uporabna reč. All other things asside...
Če je bil tip sposoben za abrambo, pa kante bo pa tut za potovanja po svetu, prmejdušdaja. IMHO bo tam naredu ša najmanj škode. Bo bleknu kako neumnost, bo mal v cajtngah, mal bo krvavel ego, denarnica pa še najmanj.

Glede Žerjava, Js bi ga dal raj (nazaj) na promet. Profitiramo kak teden uvajanja, že ve kje so wcji ipd. Mogoče mal popravi AC po prekmurju.
Če gre šuštaršič na finance, mamo favorita za gospodarstvo? Zdele se ga ne spomnem.

PaX_MaN ::

Tisti ki jo je zapufal, jo je moral tut postavt.
Tisti, ki jo pa še nikoli ni zapufal, jo pa tut ni mogu, ker je nikoli ni postavu.
QED.

PaX_MaN je izjavil:

Tisti ki jo je zapufal, jo je moral tut postavt.
Tisti, ki jo pa še nikoli ni zapufal, jo pa tut ni mogu, ker je nikoli ni postavu.
QED.

To ti dam popolnoma prav. Problem je edino v tem, da so pri njegovem "uspehu" najebali drugi. Če bi on spušil vse osebno premoženje sploh ne bi imel problemov.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Konlov ()

Konlov ::

Zver šolstvo, Erjavec zunanje zadeve, Žerjav gospodarstvo, (Janša ima itaq že tožilstvo in ustavne sodnike). To bo pa nekaj hahahaha. Pa saj se nam bodo vsi smejali.....

Mati ::

Konlov je izjavil:

Zver šolstvo, Erjavec zunanje zadeve, Žerjav gospodarstvo, (Janša ima itaq že tožilstvo in ustavne sodnike). To bo pa nekaj hahahaha. Pa saj se nam bodo vsi smejali.....

Ne tako, kot Janković premier in Župevčeva zunanja ministrica. ;)

erjavc bo dober zunanji minister. politično je zelo inteligenten kar je važno za zunanjega ministra. da se mu ne bo zgodilo tako kot žbogarju pri tistem glasovanju za varnostni svetali kaj že, ko so ga vsi okoli prinesli kot enega pamža.

Zgodovina sprememb…

Če misliš, da bi Erjavec dobil tisto glasovanje, si hudo naiven. Žal. Nobeden ga ne bi dobil.

Okapi ::

JJ bi ga garant.>:D

O.

Hi, hi. V našo deželo prihaja pomlad...

Phil ::

Erjavca se spomnim iz enega posnetka, ko so kazali kako se je na ministerstvu sklepal posel s patrio. Tam je sedel na enem fotelju oblivious za kaj se dogaja okrog njega, sekretar (ali kaj je bil) pa se je menil stvari. Tako da za to dvomim da bo ravno blestel kot zunanji minister...

Ampak overall raje vzamem njega in Žerjava s svojimi nacionalnimi nazori, kot pa Jankoviča za predsednika vlade. Zdaj bosta ključna PM in finančni minister (mogoče še javna uprava), za druge je ključno da ne bojo ravno kaj zej*****.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Phil ()

djordjevic je izjavil:

Če misliš, da bi Erjavec dobil tisto glasovanje, si hudo naiven. Žal. Nobeden ga ne bi dobil.

Vse kar vem je, da ga Žbogar ni. Zraven tega, da je izpadel bebček.

Mati je izjavil:

Konlov je izjavil:

Ne tako, kot Janković premier in Župevčeva zunanja ministrica. ;)

Žerjav za gospodarstvo, Kagol pa za zunanje zadeve. Bonitetne hiše že razganja, ker takšne ocene še niso iznašli, hehehe...

Glej, sej ni treba, da kuješ Žbogarja v zvezde. Tu je pač treba biti toliko objektiven in priznati, da smo bili žrtveno jagnje na oltarju interesov velesil oz. regij. Če bi mi dobili sedež, bi imela EU kao preveč glasov, zato smo popušili. End of story.

@Phil: Da se navežem na Žerjava. Na volitve smo šli, da se zamenja (med drugim tudi) na dolgi rok nevzdržen gospodarski model. Da se odpremo investicijam. Da se ukinejo birokratske ovire. In potem ti na položaj gospodarskega ministra porinejo človeka, ki je nazadnje dal od sebe zakon, ki od podjetnikov terjajo, da za vsaki stečaj dokazujejo, da ga niso sprožili zavestno, na gospodarske teme pa odgovarja z nacional-interes-žarom, kateremu še Zoki ne seže do kolen. Mislim, kdo se tu dela norca iz koga? Jaz bi dejansko rad videl, da se začnemo na tem področju obnašati drugače. Tak minister bi bil ... well, samo blef. Upam, da to ni dokončna verzija.

Ja, zunanje ministrstvo je ful pomembno za sposobnost vračanja najetih kreditov.
Žerjav na gospodarstvu pa skrbi tut mene. Po drugi strani pa ne bo sam - ma za sabo stekle pse.

hruske ::

Erjavec za zunanjega ministra... upam, da bojo njegove šale ugajale visoki družbi po svetu. :D
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

Libertarian ::

Njegova francoščina z iodlarskim Rjem je verjetno celo boljša od slovenščine. #winning >:D
Sic semper tyrannis
««
152 / 162
»»