» »

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Temo vidijo: vsi
««
136 / 162
»»

Phil ::

Daedalus je izjavil:

To pomeni, da je DURS ocitno (vsaj kratkorocno) nelikviden. Povedano drugace - dacarjem je sfalilo denarja. Verjetno ni treba posebej razlage, da je to ornk slaba situacija?

Ne vem, mogoče pa ne bi bilo slabo da bi penzije in plače javnemu sektorju enkrat vsaj zakasnile kakšen mesec. Da se nekoliko izboljša pogajalsko izhodišče za nižanje plač in penzij. Ker trenutni ti ljudje mislijo da so untouchables.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Phil ()

luli ::

Phil je izjavil:

Daedalus je izjavil:

To pomeni, da je DURS ocitno (vsaj kratkorocno) nelikviden. Povedano drugace - dacarjem je sfalilo denarja. Verjetno ni treba posebej razlage, da je to ornk slaba situacija?

Ne vem, mogoče pa ne bi bilo slabo da bi penzije in plače javnemu sektorju enkrat vsaj zakasnile kakšen mesec. Da se nekoliko izboljša pogajalsko izhodišče za nižanje plač in penzij. Ker trenutni ti ljudje mislijo da so untouchables.

To bi se sodišče takoj zganilo. Spomni se samo hitre odločitve, ko so morali odločit o svojih plačah. Po moje bi Pahor prej vzel kako milijardo pufa.

Daedalus ::

@Phil - v tem primeru imas takoj demonstracije in verjetno tudi nerede. Jaz sem bolj miroljubne sorte clovek, pa mi taki scenariji ne disijo. Poleg tega nemirno socialno okolje slabo vpliva na biznis (in s tem na mojo placo). Tako da upam, da je tolko pameti se naokoli, da se kaj takega ne zgodi.

Za nerede se pa zavzemajo tisti, ki racunajo na profit iz takega stanja. Takih se je treba pa bati, ker iscejo hitro alternativo normalnemu uspehu. S konkretno dozo brutalnosti, ce ne gre drugace.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

LuiIII ::

Sicer pa obvezno branje#1, branje#2 in še debata na našem forumu. Toliko, da se razumemo za kakšne razlike se lahko v končni fazi pravzaprav gre, ko se prepiramo o tem katera opcija naj vlada.

Gregor P ::

Še ena rešitev bi bila, da vsem državljanom t.j. davkoplačevalcem odpišejo vse dolgove na "državnih bankah", itak so že vrnili nazaj ves denar preko dokapitalizacij>:D

P.S.: sam nimam nobenega kredita he he
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Daedalus je izjavil:

@Phil - v tem primeru imas takoj demonstracije in verjetno tudi nerede. Jaz sem bolj miroljubne sorte clovek, pa mi taki scenariji ne disijo. Poleg tega nemirno socialno okolje slabo vpliva na biznis (in s tem na mojo placo). Tako da upam, da je tolko pameti se naokoli, da se kaj takega ne zgodi.

Za nerede se pa zavzemajo tisti, ki racunajo na profit iz takega stanja. Takih se je treba pa bati, ker iscejo hitro alternativo normalnemu uspehu. S konkretno dozo brutalnosti, ce ne gre drugace.

No jaz tako črnogled nisem. Kvečjemu je za pričakovati kakšno stavko, konec koncev AFAIK je zakon tak da plače lahko ni 3 mesece pa si še vedno dolžan hoditi na delo. Kar se v realnem sektorju tudi dogaja.

Da ne omenim da ob vstopu v krizo je šla večina realnega sektorja s plačami dol -10%, brez kakšnih kolobocij. V javnem sektorju pa ob sami omembi zamrznitev plač napovejo stavke in to zdaj ko bi res lahko razumeli da denarja enostavno ni. Kaj hočes s tako nerazumnimi ljudmi drugače kot pa šok terapija.

marijancek ::

Double_J je izjavil:

http://www.rtvslo.si/slovenija/pahor-se...

Heh a imajo v mislih predčasne volitve in naj bi nas v vmesnem času reševal Pahor?

da levičarji bodo zdaj pritiskali za predčasne volitve. ker lahko si priznamo, da so za rajo bolje odigrali v tem času po volitvah. ampak jih bo zjebal erjavec, za katerega sem skoraj siguren da je on tisti, ki je glasoval proti jankoviču.

PacificBlue ::

Kaj naj v tej situaciji naredi pravi marksist? Nič, odgovarja Žižek. Če resnično želimo spremembo in ne le "histeričnega krpanja" obstoječega, je treba pustiti, da "vse v miru propade", to velja tako za aktualno politično situacijo v Sloveniji kot za reševanje evra in globalno ekonomsko krizo.

Sovražniki pravega dejanja so tisti, ki se z lažno zaskrbljenostjo trudijo zakrpati sistem in se borijo proti inerciji birokracije, pravi Žižek.

http://www.finance.si/336875/Žižek-Če-ž...
I’m out.
:3

žižek bo še dolgo čakal. tole krizo se daleč daleč preveč napihuje, ko jih poslušam kako slabo je mi gre že kar na kozlanje. za "krizo" ni kriv kapitalizem ampak samo neodplačevanje posojil in vse ostalo goljufanje, v katerem so najbolj sposobni ravno tisti, ki se razglašajo za največje levičarje.

Zgodovina sprememb…

Double_J ::

Janša trenutno že ima 46 glasov, oziroma s poslancema manjšin 48.

Sicer je rekel, da s tako majhno večino ne bi vladal, samo mislim da je bolje da se pusti izvoliti, kot da bi zaradi kompleksov levakov sedaj hodili na predčasne. Potem lahko pridejo samo še EU uradniki, ker vlade ne bomo imeli do poletnih počitnic.

Bomo pa sedaj videli ali bodo dovolili Desusu da se pridruži, ali bodo zaostrovali razmere v tej smeri.
Dve šivanki...

Pšenični ::

Double_J je izjavil:

Sicer je rekel, da s tako majhno večino ne bi vladal, samo mislim da je bolje da se pusti izvoliti, kot da bi zaradi kompleksov levakov sedaj hodili na predčasne. Potem lahko pridejo samo še EU uradniki, ker vlade ne bomo imeli do poletnih počitnic.

Bomo pa sedaj videli ali bodo dovolili Desusu da se pridruži, ali bodo zaostrovali razmere v tej smeri.

Tragedija je ta medijska gonja....neverjetno, vsi so proti desnici. Nobenega ravnotežja v medijih......Bereš Delo, Dnevnik, pa ne moreš verjet, kaj so naredili iz nekoč kolkor normalnih medijev. Ofenziva, medijska je v polnem teku. Če ni Jankovič najbolj žaželjen mandatar, je pol en tretji...verjetno kakšen Kekec spet, ki bi ga levičarji lahko vlekli za j....Sramota....Normalen človek ne more verjet...za to da vlada ni sestavljena je spet kriv Janša.

To kaže, da so levičarji izstrelili vse patrone....grejo na vse ali nič. Upam, le da se ne bojo spomnili kakšne neumnosti....zdej zares izgubljajo politično moč...

Zgodovina sprememb…

Dejstvo je, da dva nista glasovala za Jankovića. To je napovedal že Mate pred glasovanjem. Tedva bosta glasovala za Janšo, tudi če bo Tuerk zopet predlagal Jankovića. Janković bi rabil 4 javne prestope, če hoče sploh misliti na mandatarstvo.

Na desnici ne bo prestopnikov, ker so sedaj konsolidirali zadevo. Če Tuerk predlaga ali Jankovića ali pa nikogar, potem naj 10 poslancev vloži tudi kandidaturo za Janšo v DZ. Slednji bi moral dobiti najmanj 46glasov.

Po mojem mnenju je sicer najboljša opcija, da nekako pustijo Desus da se izpogaja in gredo skupaj s 50 podpisi v DZ po kandidaturo.
Dve šivanki...

WarpedGone ::

Turk je danes na otvoritvi EPK zgubu živce - na žvižge je odgovoril z govorniškega odra - da se mu ne sme žvižgat, ker da to ni kulturno.

WTF? Edini primeren odziv na žvižge je ignoranca. Ne pa prerekanje in nadiranje tistih, ki ti žvižgajo.

Imajo namreč preveč dober razlog.
Zbogom in hvala za vse ribe

WarpedGone je izjavil:

Turk je danes na otvoritvi EPK zgubu živce - na žvižge je odgovoril z govorniškega odra - da se mu ne sme žvižgat, ker da to ni kulturno.

WTF? Edini primeren odziv na žvižge je ignoranca. Ne pa prerekanje in nadiranje tistih, ki ti žvižgajo.

Mediji ne omenjajo žvižganja....vsaj jaz nisem tega zasledil. Sicer je zadeva popolnima verjetna. Bralci, ki komentirajo pa to omenjajo...zgleda da je počasi folku začelo kipat.

http://www.zurnal24.si/otvoritev-evrops...

V Žurnalu je nekej omenjeno, da so ljudje klicali, Janša, Janša...drugače nikjer nisem zasledil, da bi sploh bilo omenjeno kaj se je zgodilo "drugorazrednemu".

"http://24ur.com/novice/slovenija/glavni...

Komentar na strani 24.ur..

"Usraneti! To, da so skandirali Janša se pa ne upate napisat, a?"

Zgodovina sprememb…

JohanP ::

WarpedGone je izjavil:

Se je pustil sprovocirat in zdaj mu bo folk na vsakem govoru žvižgal.

turk se bo kmalu bal priti v maribor če ne bo malo stopil iz skrajne levice.

djordjevic ::

Eh, pri nas pač imamo en kup stoke, ki ne zna biti tiho, ko je to treba. In ne, tudi če bi na taki ali podobni prireditvi žvižgali komurkoli z desnice, bi menil enako. Me je bilo že sram, ko so na letalskem mitingu izžvižgali Kresalko. Jebiga, ni treba, da ti je všeč. In če ti gre na Q, dsi pač tiho, niti vljudnostno ti ni treba ploskati. S skandiranjem predvsem izraziš svojo (ne)kulturo. In ja, škoda, da se je presidente pustil sprovocirati, da pa ne bi upal v MB? C'mon, on je sin Maribora.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Tipičen Mariborčan.:P
Dve šivanki...

djordjevic je izjavil:

Eh, pri nas pač imamo en kup stoke, ki ne zna biti tiho, ko je to treba. In ne, tudi če bi na taki ali podobni prireditvi žvižgali komurkoli z desnice, bi menil enako. Me je bilo že sram, ko so na letalskem mitingu izžvižgali Kresalko. Jebiga, ni treba, da ti je všeč. In če ti gre na Q, dsi pač tiho, niti vljudnostno ti ni treba ploskati. S skandiranjem predvsem izraziš svojo (ne)kulturo. In ja, škoda, da se je presidente pustil sprovocirati, da pa ne bi upal v MB? C'mon, on je sin Maribora.

On je točno na nivoju tistih, ki so mu žvižgali. Pač to kar se je v Dražgošah sejalo se bo očitno na štajerskem poželo.

Da se mi zdi bolano izkoriščati obletnice Dražgoških bitk in podobnega za notranjepolitična obračunavanja, moram jasno zapisati. Podobno bolano pa se mi zdi vlačiti politiko v prireditve, ki naj bi bile višek kulture - če se že gremo neko prestolnico kulture. Da se še tu raja ne more zadržat, je znak, da je z njo nekaj res hudo narobe. Politična kultura na psu.

djordjevic je izjavil:

S skandiranjem predvsem izraziš svojo (ne)kulturo.

To le pomeni, da smo ljudje, državljani te države pač takšni, torej po tvoje "nekulturni". To je očitno naša resničnost. Kaj bi sedaj urejal te državne proslave kot v kakšni Severni Koreji, kjer bi vsi stoje zavzeto z umetnimi nasmeški na obrazu ploskali (tisti ki pa ne bi bil dovolj zavzet pa kar v delovna taborišča)? Mar ni dobro, da vsaj ve/vemo pri čem smo?:8)

Res ni potrebe, da bi se moralo sedaj še ljudstvo sprenevedati, če se že naši politiki.:|

Saj sem napisal, da so na istem nivoju. Butli pač, ki bodo politiko iz parlamenta spravili na ulice.

Bellatrix ::

Pšenični je izjavil:

WarpedGone je izjavil:

Mediji ne omenjajo žvižganja....vsaj jaz nisem tega zasledil. Sicer je zadeva popolnima verjetna. Bralci, ki komentirajo pa to omenjajo...zgleda da je počasi folku začelo kipat.

http://www.zurnal24.si/otvoritev-evrops...

V Žurnalu je nekej omenjeno, da so ljudje klicali, Janša, Janša...drugače nikjer nisem zasledil, da bi sploh bilo omenjeno kaj se je zgodilo "drugorazrednemu".

"http://24ur.com/novice/slovenija/glavni...

Komentar na strani 24.ur..

"Usraneti! To, da so skandirali Janša se pa ne upate napisat, a?"

Ubistvu je komentarjev glede tega več deset... v novici pa nič od niča.
People are quick to judge and slow to correct themselves.

Gregor P je izjavil:

djordjevic je izjavil:

To le pomeni, da smo ljudje, državljani te države pač takšni, torej po tvoje "nekulturni". To je očitno naša resničnost. Kaj bi sedaj urejal te državne proslave kot v kakšni Severni Koreji, kjer bi vsi stoje zavzeto z umetnimi nasmeški na obrazu ploskali (tisti ki pa ne bi bil dovolj zavzet pa kar v delovna taborišča)? Mar ni dobro, da vsaj ve/vemo pri čem smo?:8)

Res ni potrebe, da bi se moralo sedaj še ljudstvo sprenevedati, če se že naši politiki.:|

Alo, alo. Ne polagaj mi besed v usta. Kaj je res tako težko _kulturno_ spremljati kulturno prireditev? Madona, saj pa nismo 15 let stari mulci (no, povsem mogoče je, da so te drli nažgani mulci). In če se mi zdi pač nesprejemljivo dreti neke politične pi*darije, ko imajo uradne face na takih prireditve govore, sem že za v Ljudsko stranko Severne Koreje? C'mon, no, saj te nismo od včeraj na tem forumu.

jaz pa mislim da je prav da državljani povejo predsedniku kaj si mislijo o njegovem ekstremizmu.

Nestrinjanje komot izraziš, ko/če bo kandidiral za mandat. Voliš za koga drugega. Tako 'izražanje nestrinjanja' je zgolj nekulturnost, sori. Ni druge.

zakaj pa samo takrat? raje nekulturnost kot avtoritarni pezde za predsednika.

djordjevic je izjavil:

Gregor P je izjavil:

djordjevic je izjavil:

Alo, alo. Ne polagaj mi besed v usta. Kaj je res tako težko _kulturno_ spremljati kulturno prireditev? Madona, saj pa nismo 15 let stari mulci (no, povsem mogoče je, da so te drli nažgani mulci). In če se mi zdi pač nesprejemljivo dreti neke politične pi*darije, ko imajo uradne face na takih prireditve govore, sem že za v Ljudsko stranko Severne Koreje? C'mon, no, saj te nismo od včeraj na tem forumu.

Ja, očitno je, kaj naj rečem (sam nisem bil tam, tako da ne vem, kaj se je dogajalo); saj morda je lahko šlo tudi za politično načrtovan in motiviran "nastop" nezadovoljnežev, ampak če so bili res zgolj udeleženci sami, torej navadni državljani, potem je to vsekakor relevantna informacija. Sedaj lahko si politika elitarno zatiska oči "ah ti neizobraženi nekulturni hlapci", vendar bodo nato morali kupiti še kakšen vodni top več na naslednji "kulturni" prireditvi.

Zdaj sigurno ve!
Je pa res, vse zgleda kot da komunistična elita zgublja tla pod nogami.
Kdo bi si to mislil, saj so bili "zmagovalci".

Kaj je res treba naredit izredno stanje v državi, da pride Janša na oblast? ;(( Mislim, ni mi jasno sploh, koji K paničarite? Tudi če slučajno Tuerk spet predlaga Jankovića (imo debilizem, a možno je vse), bodo desno-sredinski predlagali Janšo, ga potrdili in to je to. Udobna vlada z 52 glasovi. Za Korla je itak jasno, da se bo prodal za eno fino pozicijo. Stvari se konec koncev obračajo 'in your favor'. Ponavljam, komu torej koristijo taki debilni izpadi?

Najboljše pri tem pa je, da to teh izgredov (če so bili) verjetno sploh ne bi prišlo, če ne bi politiki s predsednikom vred tako naspidirali ljudstvo, češ kakšna politična kriza da je in da bi morali že predvčerajšnjim izvoliti mandatarja in da je oh in sploh katastrofa:(

Pa sploh ni nič takšnega, odvijajo se povsem normalni demokratični procesi in kakršenkoli protikrizne zakone, se lahko spelje tudi sedaj, saj vendar imamo izvoljene poslance v DZ-ju.

Agreed, ja. Vsekakor bolje, da niso izvolili ZJ za mandatarja z neko pičlo večino. Jebesh vlado s 46 glasovi. Že raje vidim JJ-jevo z 52.

koristijo duši, ker mi gre turk s svojo vzvišenostjo že lep čas na živce. :)

djordjevic je izjavil:

Kaj je res treba naredit izredno stanje v državi, da pride Janša na oblast? ;(( Mislim, ni mi jasno sploh, koji K paničarite? Tudi če slučajno Tuerk spet predlaga Jankovića (imo debilizem, a možno je vse), bodo desno-sredinski predlagali Janšo, ga potrdili in to je to. Udobna vlada z 52 glasovi. Za Korla je itak jasno, da se bo prodal za eno fino pozicijo. Stvari se konec koncev obračajo 'in your favor'. Ponavljam, komu torej koristijo taki debilni izpadi?

Zgledaš zaskrbljen! Ja zadeve so prišle daleč. Upam, da bojo oboji zmogli dovolj pameti da se ne bodo šli nekih revolucij.
Turku predlagam, da se za 14 dni zapre, da državi ne bo povzročal škode. Ameriški veleposlanik se pač ne piše Sancin, da bi ga lahko nategnil, pol pa postavil tam nekam v kot.

papak ::

A 400€ in manjše penzije bi tud nižali? Sem za, da se striže tam kjer neke velike škode za preživetje ljudi ne bo. Ampak, a bo kak minimum?

Al so vsi penzionisti tud paraziti? Pa ukinemo ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: papak ()

jype ::

telbanc> neverjetno, vsi so proti desnici.

Sej tut levi mediji postajajo podn, tako da ne bodo več dolgo.

jankovič bi delal samo za jugoviče, žabarje in svojo familijo, drugega ne zna. čeprav bi bilo zabavno gledati jankovičeve afere na vladi raje bodimo hvaležni, da bo janša pv, bo vsaj celotna slovenija imela kaj od tega.

oldguy ::

Djordjevic:
Eh, pri nas pač imamo en kup stoke, ki ne zna biti tiho, ko je to treba. In ne, tudi če bi na taki ali podobni prireditvi žvižgali komurkoli z desnice, bi menil enako. Me je bilo že sram, ko so na letalskem mitingu izžvižgali Kresalko. Jebiga, ni treba, da ti je všeč. In če ti gre na Q, dsi pač tiho, niti vljudnostno ti ni treba ploskati. S skandiranjem predvsem izraziš svojo (ne)kulturo.

Prav imaš. Je mnogo drugih načinov izražanja nezadovoljstva, ki so, poleg tega da te ne pokažejo kot pijanega študenta, tudi bolj učinkoviti. Sploh v časih, v katerih živimo.

Cajtengi so pa v večini zgubili kompas že dolgo nazaj. No, ni se za bat da oportunisti čez kake pol leta ne bodo obrnili plošče, je pa vsekakor zelo bedno. Najpametneje bi bilo, da se nova vlada čimprej znebi deležev v vseh medijskih firmah, obenem pa pazi, da jih proda ljudem, ki bodo gledali na denar, ne na "strice". Šrot-like kupčkanja se ne smejo it, ker bo spet (upravičeno) ogenj v strehi in kup sranja. Hladno čimprej prodat pa naj se jebejo.

Glede koalicijske pogodbe, pot zgleda prava, če uspejo sestavit vlado jim želim vse dobro. Če se bodo držali ukinitve obveznih članstev v zbornicah, razvojnih olajšav, nižanja davčnih stopenj in razbijanja birokracije, ob strani pa bodo pustili nepomemben billshit, ki ga na trenutke vlačijo iz omar, bo to končno korak v pravo smer. They have my support!

Matako ::

Jaz v svoji šlogarski skodelici Zokija ne vidim na političnem prizorišču čez nekaj let. Še vedno trdim, da on sploh nima veselja za politiko - na MOL je bilo drugače, tam se je tip videl kot direktorja s (pre)polnimi pooblastili. Približno tako kot v Mercator d.d., kjer ne samo da je bil šef, ampak se je obnašal kot lastnik, kljub temu, da je imel (ima) 2% delnic. Po mojem od tam tudi izhaja vse njegovo napačno dojemanje situacije.
/\/\.K.

T-h-o-r ::

kaj bojo desni naredili, ko bo janša rekel fuck you, i'm going to australia
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Matako ::

Ma saj tale Avstralija je bolj tako tako - smo že v temi "Dogajanje 1991-94" malo razglabljali o tem, namreč glavni glasnik in vir te novice je ravno naš Miki!

Padla je celo ideja, da se organizira džejmsbond misija s pomočjo kolegov v Avstraliji, pa da enkrat najdemo ta mitski "Rancho el Yayo" (kodno ime), če so že naši novinarji tako nesposobni ali leni, da se jim ne da dol.

Ok, saj je velika dežela, samo tako prekleto težko pa tudi ni najti klinčeve parcele.

Jaz sicer verjamem, da nekaj je tam dol.. samo mislim, da nas čaka razočaranje glede obsega in globine stvari.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

random ::

marijancek je izjavil:

jankovič bi delal samo za jugoviče, žabarje in svojo familijo, drugega ne zna. čeprav bi bilo zabavno gledati jankovičeve afere na vladi raje bodimo hvaležni, da bo janša pv, bo vsaj celotna slovenija imela kaj od tega.

dobro si jim povedal, grdim zabarjem! ti ti lumpi!

Gavran ::

djordjevic je izjavil:

Nestrinjanje komot izraziš, ko/če bo kandidiral za mandat. Voliš za koga drugega. Tako 'izražanje nestrinjanja' je zgolj nekulturnost, sori. Ni druge.

Sori ampak drugorazredni nekulturnež razume samo svoj jezik, do volitev bodo že vsi pozabili njegove turčizme. Turčin dela Sloveniji veliko škodo - pred volitvami išče izgovore da bi lahko predlagal mandatarja ki ni relativni zmagovalec (ker ni verjev v opankarjevo zmago), po volitvah v kriznem času zavlačuje z imenovanjem mandatarja 8ker mu opankar ne more ponuditi 46 glasov), povzroči mednarodni diplomatski incident najprej z javnim kritiziranjem ameriškega veleposlenika potem pa še v Dražgošah (če misliš da Stanovnik ni bil uglašen z njim se motiš), sedaj pa bo najverjetneje spet predlagal že padlega kandidata za mandatarja in tako še poglabljal in zavlačeval krizo. Žal ampak vsako izražanje nestrinjanja z njim je sam izzval s svojimi debilizmi. In ne nazadnje - predsednik države MORA biti nadstrankarski in torej predsednik VSEH državljanov Slovenije ne pa da smo vi, ki nismo volili opankarja drugorazredni državljani.
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.

Looooooka ::

Matako je izjavil:

Jaz v svoji šlogarski skodelici Zokija ne vidim na političnem prizorišču čez nekaj let. Še vedno trdim, da on sploh nima veselja za politiko - na MOL je bilo drugače, tam se je tip videl kot direktorja s (pre)polnimi pooblastili. Približno tako kot v Mercator d.d., kjer ne samo da je bil šef, ampak se je obnašal kot lastnik, kljub temu, da je imel (ima) 2% delnic. Po mojem od tam tudi izhaja vse njegovo napačno dojemanje situacije.

Hmm mislis takrat ko je bil Merkator najbolj uspesno trgovsko podjetje pri nas...jup...grozn je bil takrat ni kj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Looooooka ()

Matako je izjavil:

Ma saj tale Avstralija je bolj tako tako - smo že v temi "Dogajanje 1991-94" malo razglabljali o tem, namreč glavni glasnik in vir te novice je ravno naš Miki!

Padla je celo ideja, da se organizira džejmsbond misija s pomočjo kolegov v Avstraliji, pa da enkrat najdemo ta mitski "Rancho el Yayo" (kodno ime), če so že naši novinarji tako nesposobni ali leni, da se jim ne da dol.

Ok, saj je velika dežela, samo tako prekleto težko pa tudi ni najti klinčeve parcele.

Jaz sicer verjamem, da nekaj je tam dol.. samo mislim, da nas čaka razočaranje glede obsega in globine stvari.

Da ne omenim da ima v Avstraliji celo že odprto podjetje!

Jansa arms Co.

:))

Looooooka ::

Double_J je izjavil:

Jst mu ne verjamem.Ce zmaga z enim glasom bi pomojem sel cez.Boji se, da se ne bi koncalo kot z Jankovicem.

Phil je izjavil:

Da ne omenim da ima v Avstraliji celo že odprto podjetje!

Jansa arms Co.

:))

A zato mu mečejo že leta skoz te afere z orožjem?! Nekdo izmed "naših" je videl to stran in malo napačno sklepal vse skupaj>:D:P

mtosev ::

JJ caR. hvala za smeh. sn se dobro nasmejal Janša Arms corpu
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Drugorazredni v akciji. Sej ni blo vseskupaj....omembe vredno.

Zgodovina sprememb…

Torej ne drži, da bi predsednik (v živo na odru) karkoli dejal zoper nekulturnega "izvajalca perfomansa"? Je le malo počakal in nato nadaljeval z govorom dalje.

Ko je začel z "danes ..." sem v mislih avtomatično nadaljeval stavek s "... ko postajam pionir":P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()
««
136 / 162
»»