» »

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Temo vidijo: vsi
««
132 / 162
»»

jype ::

telbanc> Kakor obrneš, je desna koalicija 10x boljša za Slovenijo kot leva.

Glede na to, da si že ugotovil, da leva koalicija nima nobene leve stranke, bi morda lahko sprejel tudi dejstvo, da potencialna desna koalicija drugega kot levih strank (z nekaj majhnimi izjemami) pravzaprav nima.

telbanc> Mokre sanje levičarjev, da bo Rado preprečil oblikovanje desne koalicije.

Ker Rado je levičar, ma rad trenirke!

djordjevic ::

Ma, ni to glavno. Glavno je, da Virantova lista uspe zagotoviti izvajanje svojih ključnih programskih točk. Če jim uspe to, mi je vseeno, če gredo v koalicijo z Belcebebubom samim. >:D
No grave is deep enough to keep us in chains.

Pšenični ::

djordjevic je izjavil:

Ma, ni to glavno. Glavno je, da Virantova lista uspe zagotoviti izvajanje svojih ključnih programskih točk. Če jim uspe to, mi je vseeno, če gredo v koalicijo z Belcebebubom samim. >:D

Da majo dober program se strinjam.

Strinjam se tud da prevzamejo finance in pravosodje (Da lahko zjebejo tako Jankoviča, kot Jajčkota-če jima dokažejo seveda)

Evo. Amen.

djordjevic je izjavil:

Evo. Amen.

No, hvala bogu, da se vsaj tle zastopmo. Da mora do pravne države priti. Pa nej zato padejo na levi in na dsni. Tle ne sme biti milosti.

Konlov ::

Virant je Janšev privesek ne glede na Pezdirjeve blodnje. Program ima kopiran od vseh opcij pri nas....

Mr.B ::

Čestitam, čist sigurno je Janša kriv : http://www.finance.si/336815/Zahtevana-...
Ker je pol leta blokiral v manjšini parlament, pa ni hotel zakona ki prišpara 65 mil€, kaj šele za tole : http://www.finance.si/336821/Gaspari-Le...
AMpak hvala bogu za dobre poslovneže, ki delajo : http://www.finance.si/336810/Ku%C4%8Dan...
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

leilaK> Program ima kopiran od vseh opcij pri nas....

Virant je _avtor_ programa SDS.

Hi hi hi, ne morem da nebi dal linka : Reporter Magazin: Politična satira Vinka Vasleta http://www.reporter.si/slovenija/report...

Matako ::

Mitja Kunstelj bi dodal "Gej leta je Vinko Vasle"
/\/\.K.

Konlov ::

jype> V mojih očeh je sluz. Pa sem mu tisto prejemanje nadomestila še nekako spregledal....
Očitno še ni prišel čas za sredino in kot mediji ter politiki natolcujejo (oziroma vsiljujejo takšno miselnost) niti ni interesa ne iz strani opusa ne iz levakov.

"Privrženci Zorana Jankovića na Facebooku organizirajo zborovanje ob novem glasovanju mandatarja za predsednika vlade. Predvidoma 25. januarja ob 12. uri naj bi se zbrali pred parlamentom in pokazali "ljudem, ki vztrajno odklanjajo kakršnokoli sodelovanje z g. Jankovićem, kakšno podporo ima s strani ljudstva, ki je zanj glasovalo že v letu 2011 in se je v letošnjem letu številka še povečala." Po prepričanju avtorjev strani poslanci s sredino zavrnitvijo Jankovićevega mandatarstva niso upoštevali glas oz. voljo ljudstva."

Torej, bo potrebno organizirat vaške straže?

Nas čaka miting resnice?

Zgodovina sprememb…

T-h-o-r ::

civil war
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

telbanc> Torej, bo potrebno organizirat vaške straže?

That went well the last time around.

telbanc> Nas čaka miting resnice?

Kdo ga je že nazadnje preprečil? Saj res, komunajzarji!

Okapi ::

Nas čaka miting resnice?
A te je začelo malo skrbeti?:))

O.

Okapi je izjavil:

Nas čaka miting resnice?
A te je začelo malo skrbeti?:))

O.

Mene zase ne skrbi...sem bil v JNA. Torej..

dzinks63 ::

V času juge so razpenjene množice umirjali s protiletalskimi topovi.

fixed

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dzinks63 ()

JohanP ::

Nekdo bo prinesel piksno rdečega CS-a pa bom na hitro stampedo pred parlamentom.

dzinks63 je izjavil:

V času juge so razpenjene množice umirjali z protiletalskimi topovi.

s protiletalskimi ne z

ker se je sem večkrat vlačilo tudi tajkune in gospodarstvo v sloveniji, ne samo volitev

http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/podje...

Podjetje Betnava, ki mu je mariborska nadškofija predala stavbno pravico za dvorec, je 1,7 milijona evrov pridobljenih evropskih sredstev nakazalo na račun Vegrada, čeprav ta ni opravil del.

Keyser Soze ::

Pšenični je izjavil:

Pa bi te moglo. To pomeni, da si v tem kontekstu že praktično za odmet. Praskat po jajcih se zna vsak, brez usposabljanja v bivši Jugi.:D
OM, F, G!

talibanc je bivši jnajevec? dol s staro kontinuiteto ;(

and now, for something completely different

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

Pšenični je izjavil:

Predvidoma 25. januarja ob 12. uri naj bi se zbrali pred parlamentom in pokazali ...

Hm, 25. je delavnik... le kdo ima čas...
/\/\.K.

Trenirkarji, ane. Oni, ki tako samo vlečejo socialnu in poležavaju doma. >:D

Js ne morm tok vnaprej planirat, tko da ne oblubm, da bom pršu.

Go-ahead ::

Pšenični je izjavil:

"Privrženci Zorana Jankovića na Facebooku organizirajo zborovanje ob novem glasovanju mandatarja za predsednika vlade. Predvidoma 25. januarja ob 12. uri naj bi se zbrali pred parlamentom in pokazali "ljudem, ki vztrajno odklanjajo kakršnokoli sodelovanje z g. Jankovićem, kakšno podporo ima s strani ljudstva, ki je zanj glasovalo že v letu 2011 in se je v letošnjem letu številka še povečala." Po prepričanju avtorjev strani poslanci s sredino zavrnitvijo Jankovićevega mandatarstva niso upoštevali glas oz. voljo ljudstva."

Nas čaka miting resnice?

Hvala ker ste mi prejšnji post izbrisali. Bom pa drugače napisal.

Take prijeme smo pred nekaj leti že videli. Posledice so nam znane.

Predlagam ponovne volitve.

WarpedGone ::

They have every right to do that. Just like you. And me.
Zbogom in hvala za vse ribe

leiito ::

Povezava z narko-mafijo? Kakšna nebuloza. Zoki s tem nima nič, razen teorije 6 degrees of separation. Npr. Zoki pozna Jurčka (1), ki si včasih začrta večer, kar mu omogoči oseba 2, diler na drobno (če pri Jurčku temu lahko tako rečemo), ki dobi to od osebe 3, ki je že relativno visoko v mreži, oseba 4 je recimo že šef za Slovenijo pa i šire, njegova veza v Južni Ameriki (5) je že v kartelu in neposredno povezana z osebo (6), ki ima direkten stik z bratoma Ochoa ali kdorkoli zdaj to vodi v J. Ameriki. Ampak tako smo povezani vsi z vsemi.

Če je pa Zoki del narkomafije, potem se repozicionirajmo in bodimo ornk ali pa nič, ker smo očitno največji talenti za švercanje koke, steroidov in podobne robe, najbrž genetsko, še iz časov Martina Krpana, ki je bil tihotapec soli.

Double_J ::

http://www.rtvslo.si/slovenija/shod-za-...

Med komentarji se je sicer znašel tudi zapis mladeniča, ki je pozival k likvidaciji Janeza Janše. "Zoki car … zakaj mu ne pustijo da zmaga, zato ker je največ naredil in najmanj pokradel … edini v tem stoletju, ki mu ne pustijo, da zmaga … klošarji…. Janšo treba umakniti oz. likvidirati," je zapisal.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Double_J ()

In ti ga seveda nisi prijavil na spletno oko?

Zakaj pa ne? To so resne reči.

Zgodovina sprememb…

Arto ::

Smešno, kako se desni vztrajno obešate na 24ur/rtvslo/facebook komentarje in se delate, da je to enakovredno, kot če SDS objavi precej sporen prispevek na svoji uradni strani.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Arto ()

marijancek ::

ja prav imaš ni enakovredno. bilo bi enakovredno če bi sds napisala, da je treba trenirkarje likvidirati.

"Med komentarji se je sicer znašel tudi zapis mladeniča, ki je pozival k likvidaciji Janeza Janše. "Zoki car ... zakaj mu ne pustijo da zmaga, zato ker je največ naredil in najmanj pokradel ... edini v tem stoletju, ki mu ne pustijo, da zmaga ... klošarji.... Janšo treba umakniti oz. likvidirati," je zapisal."

Zadeva dobiva nove dimezije. Zgleda da bojo zadevo spravili na ulico. Tranzicijska levca je pred zlomom, pa je treba pričakovat tud to mogoče. Po razbitju morebitnih demonstracij, pričakujem da se bodo odgovorni znašli za zapahi.

Berem da po nekaterih portalih takih komentarjev sploh ne brišejo, ampak dobijo avtorji le dobrohotne nasvete. To kaže da gre za usklajeno akcijo.

Zgodovina sprememb…

Loocas ::

telbanc, daj zadrži se takih bebavih komentarjev, resno..

tudi donosnost na naše obveznice raste po neizvolitvi Jankoviča:

vir: Finance

Spet so desni za J, verjetno bi se človek vprašal , kje so interventni ukrepi. Aja spet je J kriv, ker je nasprotoval interventnemu zakonu, ki prišpara manj kot 10% tistega kar bi morali prišparati.

Dej no Loocas, raje povej da so balkancu dali prst v rit. In ne seri kako je spet J kriv.

Še en strel v nogo Pozitivne Slovenije v režiji Mišiča.

Sem vam rekel... tip ni ravno bister!

Zoki je s tako ekipo resno v težavah.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

TESKAn ::

pecorin je izjavil:

Pa dobro, bodimo malo realni... saj Virant spet ni tak izdajalec. Kaj ni tako, da sploh ni bil nikoli v SDS? Če ga pa kot "izdajalca" vidijo Zokijevi pristaši je pa itak nepomembno - ker je to napačen izraz. Izdajalci so lahko le tvoji člani.

npr. tole(in ni edino):
http://www.delo.si/novice/politika/sds-...

ga je kar sds imel za izdajalca pred volitvami. da ne govorimo o jansevih vernikih...

Ah, spomni se samo pisanj tukaj o Virantu izdajalcu, kako je lahko šel na levo, aja sej je v sorodstvu z Jankovićem, baraba. Seveda to ne moti, da ne bi taisti ljudje danes govorili vse najboljše o Virantu. Sej če bo šel šov naprej in Virant dejansko ni Janšev "podtaknjenec", bi bil hec videt reakcije "desničarjev", če bi še Janezu pokazal sredinec:P.

Mr.B:
TESKAn , ti kar sanjaj mokre sanje o patriji, v ponedeljek je kot kaže padel še zadnji dokaz o povezanosti Janše s Patrijo. Žal

Me ne prizadene. Ampak patria je še zmeraj velik korak naprej od raznih "govori se, da", ki jih desničarji vedno pograbite kot suho zlato in do razkritja, da gre za neumnost, zadevo veselo lepite na forum in ugotavljate, kako je sedaj pa zares konec z levico.

telbanc:
"Janković: O drugem krogu ne razmišljam "

Drugič si vsaj preberi, o čem govorijo. Evo, da ne boš iskal:
Na vprašanje, ali razmišlja, da bi kandidiral za mandatarsko mesto tudi v drugem krogu, je dejal, da o tem ne razmišlja in da bo počakal na ponedeljkovo posvetovanje pri predsedniku republike Danilu Türku

Ne prehitro nasedat senzacionalističnim naslovom, ki jih spravijo skupaj naši novinarčki.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

"telbanc:

"Janković: O drugem krogu ne razmišljam " "

Sej vemo koliko je ura. Rudeči poskušajo na vse načine preprečit zlom.

http://www.reporter.si/slovenija/virant...

"telbanc, daj zadrži se takih bebavih komentarjev, resno.."

Take komentarje sem bral cel mesec, ko sem razlagal, da je levica zgubila volitve. Tko da...

Zgodovina sprememb…

Kakšen zlom? Imaš probleme z razumevanjem demokracije?

Pa Mr.B, ne bluzi neumnosti. Pravzaprav proti vsem reformam je bla SDS.

Take komentarje sem bral cel mesec, ko sem razlagal, da je levica zgubila volitve. Tko da...

Levica je seveda zmagala.. kokr koli.. 28+10 je pač več kot 26+6+4

Loocas je izjavil:

Kakšen zlom? Imaš probleme z razumevanjem demokracije?

Pa Mr.B, ne bluzi neumnosti. Pravzaprav proti vsem reformam je bla SDS.

Govorim o političnem zlomu Pozitivne Slovenije. Ki se bliža.

Govorim o političnem zlomu Pozitivne Slovenije. Ki se bliža.

aja, o tem fantaziraš... rajši mi povej cifre za Loto, ti Nostradamus, ti... :))

Loocas je izjavil:

Levica je seveda zmagala.. kokr koli.. 28+10 je pač več kot 26+6+4

Desnica ima 44 glasov, ki jih sedaj levica z grožnjami in podtikanji razbija. Verjetno je v igri tud denar.

Zgodovina sprememb…

Desnica ima 44 glasov, ki jih sedaj levica z grožnjami in podtikanji razbija.

Desnica nima 44 glasov, ker Virant ni desnica. Pfff, še tega ne veš.

Loocas je izjavil:

Desnica ima 44 glasov, ki jih sedaj levica z grožnjami in podtikanji razbija.

Kaj bo iz tega bomo videli. Zaenkrat imajo 44 glasov na desni. Seveda bojo rudeči napeli sedaj vse sile, da razbijejo kako stranko-.

"Vseh pet poslancev Liste Virant, ki so se danes neuradno omenjali kot možni prestopniki v Pozitivno Slovenijo in SD, je za STA kategorično zanikalo takšno možnost. Zanikal jo je tudi Jani Soršak, ki naj bi bil pobudnik takega prestopa: "Gre za poceni provokacijo. Prestopov iz Liste Virant ne boste videli," pravi."

Še malo pa bo kolapsirala cela država, ne samo Maficij : Danes masovno nižanje bonitetnih ocen? http://www.finance.si/336850/Danes-maso...

Počasi bo potrebno koga zapreti, pa kakšne prilive iz davčnih noaz prinesti...

Loocas je izjavil:

virant je desnica, glasove je dobil tam kjer zmaguje sds. virant je najbolj desni po gospodarskem programu, levi po liberalnih vrednotah (kar je tudi prav) in neopredeljen kar se 2. sv. vojne tiče. idealna stranka po moje. glede na to da je gospodarstvo najbolj pomembna tema ta hip lahko mirno rečemo, da je virant najbolj desna stranka kar jih je.

Arto ::

marijancek je izjavil:

ja prav imaš ni enakovredno. bilo bi enakovredno če bi sds napisala, da je treba trenirkarje likvidirati.

A razumeš razliko med idiotskim komentarjem na 24ur.com in uradno objavo na strani ene večjih slovenskih strank? Očitno nočeš razumet.

tisto ni bilo uradno stališče sds stranke, ampak komentar enega od članov stranke.

Opa, a zdaj je že član? >:D Se pa drugače strinjam s tvojim zgornjim postom.
««
132 / 162
»»