Forum » Loža » Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Temo vidijo: vsi

Trinitron ::
DeSus bo podprl Jankovića http://www.rtvslo.si/slovenija/desus-bo...
Ah ja. Vsekakor bo v sredo zelo na tesno.
Ah ja. Vsekakor bo v sredo zelo na tesno.

@nny ::
Predčasne volitve, anybody?
Shit. Ne stabilne - pobožna želja! -, ampak kakršnekoli vlade ne bo še lep čas.
Shit. Ne stabilne - pobožna želja! -, ampak kakršnekoli vlade ne bo še lep čas.

Okapi ::
saj kaže, da se velik del volilnega telesa ne meni za vsebino, ampak pada na floskule.In da si se dokopal do tega spoznanja, si potreboval koliko let, Einstein?

O.

BALAST ::
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Double_J ::
Erjavec: "Janković mi je na sestanku namignil, da ima zagotovljenih 46 glasov."
A to bi rad vplival na poslanca manjšin? Mislim da ne bosta nasedla. Če pa jih res ima s pomočjo Puckov, potem pa naj vlada če si želi.
Dve šivanki...

borges ::
Poslanca manjšin sta rekla, da ne želita biti jeziček na tehtnici. Toda v tej situaciji pač sta - ne glede na to, kako se odločita.
In običajno sta glasovala za - tako za leve vlade, kot za desne.
In običajno sta glasovala za - tako za leve vlade, kot za desne.

Karaya 52 ::
Verjetno sta v desnem bloku vsaj dva Pucka, pomoje celo trije. Isto bi rekel tudi za levi blok. Ce Jankovic jutri izvisi je prvi na levici ponovno Pahor.

mtosev ::
še bo zanimivo:
DeSUS bo podprl Jankovića za mandatarja.
DeSUS bo podprl Jankovića za mandatarja.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Poslanca manjšin sta rekla, da ne želita biti jeziček na tehtnici.
Saj zato pa blefira da že ima 46glasov, da bi bila onadva tisti 46 glas.

Kakšen Erjavec in Pahor bi znala biti celo proti njemu, da nevtralizirata kakšnega Pucka.
Kar naj poizkusi vladati na takle način...
Dve šivanki...

Trinitron ::
Na vso stvar se da pogledati tudi takole: Trenutno ima levi blok 44 glasov, desni blok pa prav tako 44 glasov. Poslanca manjšin torej odločata. Če glasujeta proti, odložita sestavljanje vlade še za kar nekaj časa, poleg tega sploh ni rečeno, da bo desni blok uspel zbrati več kot 44 glasov. Če glasujeta za, Slovenija takoj dobi operativno vlado, ki lahko prične z delom.
Bomo videli, vendar običajno se manjšinjska poslanca vedeta državotvorno.
Bomo videli, vendar običajno se manjšinjska poslanca vedeta državotvorno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Trinitron ()

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/...
No mislim da ne bo takšne situacije, Desus bo šel v naslednjem krogu h Janši, kar bo dovolj za 52 glasov.
Če bo Janković jutri po kakšnem čudežu potrjen, pa naj kar vlada s prestopom, bomo hitro videli kdo je to.
Če pa bi torej nastala situacija, ko bi imele Pozitivna Slovenija, SD in DeSUS na eni strani ter SDS, NSi, SLS in Lista Virant na drugi vsaka po 44 glasov in ne bi izglasovali mandatarja, pa Battelli pravi, da "pa bo 44 proti 44". V tem primeru bo treba najti druge korake, je dejal.
No mislim da ne bo takšne situacije, Desus bo šel v naslednjem krogu h Janši, kar bo dovolj za 52 glasov.
Če bo Janković jutri po kakšnem čudežu potrjen, pa naj kar vlada s prestopom, bomo hitro videli kdo je to.
Dve šivanki...

Jst ::
>Koalicijska pogodba se je že izkazala kot en najmanj pomembnih papirjev vseh
>časov, vsaj v dosedanjih 20 letih se je to izkazalo.
Isto sem hotel napisati jaz, pa me je Alien prehitel.
Napišejo in podpišejo pogodbo, potem pa po parih mesecih delajo čisto drugače. Sploh pri Janševi vladi, za katero sem imel velika pričakovanja, sem bil najbolj razočaran.
No, prejšnje vlade so pa koalicijsko pogodbo pisale samo zato, da so se stranke lahko sklicevale, da jih veže nekaj skupnega.
Glede tega dam Jankoviću prav: koalicijska pogodba, daljša od 5 strani je pesek v oči. Naj se na list papirja napiše kaj mislijo storiti potem pa itak ministrske ekipe sestavijo zakone. Smeššno mi je bilo, ko je en minister v Pahorjevi vladi dal nek zakon, ko so ga pa novinarji spraševali, sploh ni nič vedel.
>časov, vsaj v dosedanjih 20 letih se je to izkazalo.
Isto sem hotel napisati jaz, pa me je Alien prehitel.
Napišejo in podpišejo pogodbo, potem pa po parih mesecih delajo čisto drugače. Sploh pri Janševi vladi, za katero sem imel velika pričakovanja, sem bil najbolj razočaran.
No, prejšnje vlade so pa koalicijsko pogodbo pisale samo zato, da so se stranke lahko sklicevale, da jih veže nekaj skupnega.
Glede tega dam Jankoviću prav: koalicijska pogodba, daljša od 5 strani je pesek v oči. Naj se na list papirja napiše kaj mislijo storiti potem pa itak ministrske ekipe sestavijo zakone. Smeššno mi je bilo, ko je en minister v Pahorjevi vladi dal nek zakon, ko so ga pa novinarji spraševali, sploh ni nič vedel.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Če Jankoviću spodleti, se bo DeSUS pogajal z naslednjim kandidatom
"Lahko povem, da je sklep IO-ja, da naj poslanska skupina DeSUS-a podpre Zorana Jankovića, čeprav se zavedamo, da v tem trenutku nima potrebnih glasov. Danes zjutraj sem se z njim srečal in mi je namignil, da naj bi imel te potrebne glasove. Mi smo rekli, da če jih nima, da bi bilo državotvorno, da vrne mandatarstvo, če jih pa ima, pa je tako vse vredu," je poudaril predsednik stranke Karl Erjavec.
Eto... mislim da je tehle 46glasov poslednja Jankovićeva laž. In da pride potem na vrsto drugi kandidat.
Dve šivanki...

Ramon dekers ::
sem za jankovica. Vsaj zupan ne bo. Sprememb na bolje ne bo, ce pa ze zmanjsa dajatve za par procentov pa slava mu. Slovenska tragikomedija, big brother ali cakajoc godoja!

T-h-o-r ::
pa kake predčasne volitve, rezultat bo vedno isti, s tem da bi zdaj erjavec in virant izgubila, janša in jankovič pa pridobila nekaj poslancev
v glavnem, jutri bo prava veselica
ampak, na koncu bojo itak vsi SDS poslanci podprli jankoviča, ker si ne želijo prevzeti odgovornosti, pol bodo pa pljuvali iz opozicije in minirali reforme, upajoč, da naslednjič res dobijo 50+
v glavnem, jutri bo prava veselica
ampak, na koncu bojo itak vsi SDS poslanci podprli jankoviča, ker si ne želijo prevzeti odgovornosti, pol bodo pa pljuvali iz opozicije in minirali reforme, upajoč, da naslednjič res dobijo 50+
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

oldguy ::
saj kaže, da se velik del volilnega telesa ne meni za vsebino, ampak pada na floskule.
In da si se dokopal do tega spoznanja, si potreboval koliko let, Einstein?>:D
O.
Tole sem prebral kot: "Sem Okapi in sem nekonstruktiven kmet."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oldguy ()

http://www.zurnal24.si/o-jankovicevi-ko...
Poslanec Liste Virant Ivan Vogrin je za STA zatrdil, da so govorice o njegovem prestopu v drugo stranko le špekulacije.
Hkrati zatrjuje, da bo v sredo sledil sklepu sveta Liste Virant in ne bo podprl Zorana Jankovića za mandatarja.
Ob tem je povedal, da dela vse, da bi njegovo podjetje Interles izpolnilo obveznosti do kupcev.
Poslanec Liste Virant Ivan Vogrin je za STA zatrdil, da so govorice o njegovem prestopu v drugo stranko le špekulacije.
Hkrati zatrjuje, da bo v sredo sledil sklepu sveta Liste Virant in ne bo podprl Zorana Jankovića za mandatarja.
Ob tem je povedal, da dela vse, da bi njegovo podjetje Interles izpolnilo obveznosti do kupcev.
Dve šivanki...

Pomoje bo dobil manj kot 40 glasov, sem ze napisal da je NUJNO da se ZJ stehta v DZ. Drugace bomo se 50 let poslusali, kako so levega kandidata 11.1.2012 okoli mezinca nasukali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Karaya 52 ()

marijancek ::
me zanima koliko bo jankovič plačal puckom. bi rekel kakšen milijonček evrov. pa saj ta naložba se mu bo kmalu povrnila, ko bo na vladi.

Matako ::
Po mojem bo ceneje, saj bo kupoval diskontno!
Platiš 2, dobiješ 3.
Platiš 2, dobiješ 3.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

mikic007 ::
Prva 2 sta se nekaj vredna, ostali so ze tehnoloski visek. Cena na trgu je zaradi velike konkurence izjemno nizka, tako da bo verjetno kupil paket za par jurjev z moznostjo premika po mandatu v Evropo. Ne bo prvic, zal verjetno tudi ne zadnjic.
Je pa to se zmerom bolje, kot da bi Virant sel v vlado, tako bo lahko v miru skocil na vrh cez kako leto, dve.
Je pa to se zmerom bolje, kot da bi Virant sel v vlado, tako bo lahko v miru skocil na vrh cez kako leto, dve.

jrtjtejtt ::
edino kar se čudno pri Virantu je, da ni takoj rekel, da ne gre v vlado. mogoče igra na karto "mi vedno pogledamo vsebino in se ne odločujemo na podlagi imen" ampak, to pri nas ne špila in volilci tega ne cenijo. vsaj določeni ne.
osebno sem zadovoljen, da ni šel v vlado, ker glede na "program" pač ni bil kompatibilen z ZJ v ključnih točkah.
osebno sem zadovoljen, da ni šel v vlado, ker glede na "program" pač ni bil kompatibilen z ZJ v ključnih točkah.

jype ::
Roky> ampak, to pri nas ne špila in volilci tega ne cenijo. vsaj določeni ne.
Volilci Viranta očitno cenijo to, če so ga volili. Čemu bi sploh ga, če ne zaradi vsebine? Kaj ima za pokazat, razen tehtnih, dobro argumentiranih predlogov?
Volilci Viranta očitno cenijo to, če so ga volili. Čemu bi sploh ga, če ne zaradi vsebine? Kaj ima za pokazat, razen tehtnih, dobro argumentiranih predlogov?

USS Liberty ::
Nikoli ne podcenjujte Kučana, nič še ni odločenega in Jankoivč ima še vedno realne šanse, da jutri postane premier. Če slučajno še niso našli dveh Puckov, bodo pa do jutri poskušali narediti prav vse, da ju najdejo. Tisti, ki ste že leta 96 spremljali politiko, pobrskajte po spominu, pa boste videli, da je takrat potekala prava udbovsko-obveščevalna operacije s strani Kučanove tajne službe, da najdejo nekega judeža in so punujali desnim poslancem mastne denarje in funkcije za prestop v LDS. Celo Ruparja so hoteli podkupiti, pa jih je posnel in razkrinkal... Na koncu pa so le našli tistega prekmurskega siromaka Pucka...
Resistance is futile... Slovenia is red...
Resistance is futile... Slovenia is red...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

gendale ::
edino kar se čudno pri Virantu je, da ni takoj rekel, da ne gre v vlado. mogoče igra na karto "mi vedno pogledamo vsebino in se ne odločujemo na podlagi imen" ampak, to pri nas ne špila in volilci tega ne cenijo. vsaj določeni ne.
+1
da ne podpre jankovica je čisto ok odločitev, me pa moti, da so za to rabili en mesec
recimo žerjav je že takoj povedal da ne gre v koalicijo in ni mutil še 1 mesec
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

leiito ::
Najbolj zabavno bi bilo res, da Zoki zmeče par milijonov za glasove, potem pa ne samo, da tisti ne držijo obljube, še kdo iz SD utegne glasovati po svoji vesti. Razen Pahorja seveda, njemu bi lahko Jankovič šprical bakterije v ušesa, pa bi se še vedno držal svoje zgrešene lojalnosti.
Drug si pa nihče ne zasluži verjeti na besedo. Lahko si manjšinca čez cel hrbet tetovirata geslo "jaz ne bom jeziček", doslej sta vedno glasovala za leve vlade, sta leve provenience, gotovo so ju poučili, da ne bosta navaden jeziček na navadni tehtnici, ampak faktor najbolj žlahtne državotvornosti v zgodovinskem trenutku, ko Sloveniji grozi, da levica postane ogrožena vrsta, da prihajajo neoliberalci najbolj zavržene sorte, bolj zavrženi od zavrženih mačk, taki kot ti Američani, da o Švabih ne govorimo, 45ga smo jim jebal muti, zdaj bojo pa oni nam postavljal neke pogoje al kaj, ma raje jemo travo, samo da je naša. In manjšinca bosta pod pezo državotvornosti počepnila.
Ali to, ali pa Zoki blefira, oz. ker to ni poker, laže.
Drug si pa nihče ne zasluži verjeti na besedo. Lahko si manjšinca čez cel hrbet tetovirata geslo "jaz ne bom jeziček", doslej sta vedno glasovala za leve vlade, sta leve provenience, gotovo so ju poučili, da ne bosta navaden jeziček na navadni tehtnici, ampak faktor najbolj žlahtne državotvornosti v zgodovinskem trenutku, ko Sloveniji grozi, da levica postane ogrožena vrsta, da prihajajo neoliberalci najbolj zavržene sorte, bolj zavrženi od zavrženih mačk, taki kot ti Američani, da o Švabih ne govorimo, 45ga smo jim jebal muti, zdaj bojo pa oni nam postavljal neke pogoje al kaj, ma raje jemo travo, samo da je naša. In manjšinca bosta pod pezo državotvornosti počepnila.
Ali to, ali pa Zoki blefira, oz. ker to ni poker, laže.

"Lahko povem, da je sklep IO-ja, da naj poslanska skupina DeSUS-a podpre Zorana Jankovića, čeprav se zavedamo, da v tem trenutku nima potrebnih glasov. Danes zjutraj sem se z njim srečal in mi je namignil, da naj bi imel te potrebne glasove. Mi smo rekli, da če jih nima, da bi bilo državotvorno, da vrne mandatarstvo, če jih pa ima, pa je tako vse v redu," je poudaril predsednik stranke Karl Erjavec.

leiito ::

se strinjam (razen tisto z iq, ki ne kaže celotne slike)

Daedalus ::
Tole bo še zanimivo.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

paravomo že čaka v zasedi
na drugi strani ulice pa trenirkarji
na drugi strani ulice pa trenirkarji

Orbanovi tanki so tudi za mejo, nasproti Hodosa. Ce jutri je Jankovic jutri potrjen, sledi hiter ogrski prodor do Ljubljane, po bivsi Titovi.

Lahko si manjšinca čez cel hrbet tetovirata geslo "jaz ne bom jeziček", doslej sta vedno glasovala za leve vlade, sta leve provenience,
Battelli je v zadjih letih postal zelo uravnotežen in ne posluša več slepo navodil levakov, zato so ga tudi hoteli zamenjati z Aurelijem(Zlatanom) Jurićem, pa jim ni uspelo, ker se je italijanska skupnost uprla. Zato za Battellija mislim, da res ne bo podprl Jankovića. Za tistega Madžara pa ne bi dal roke v ogenj, saj če je vsaj malo takšen levak kot Marija Poszonec, potem je čisto možno, da bo on na tajnem gasovanju podprl Jankovića

http://www.reporter.si/slovenija/sestan...
Kot poročajo spletne Finance, so Vogrina "pravkar opazili na kavi z Jankovićem in poslancem PS-ja Gašparjem Gašparjem Mišičem.
Kot poročajo spletne Finance, so Vogrina "pravkar opazili na kavi z Jankovićem in poslancem PS-ja Gašparjem Gašparjem Mišičem.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()

enega Pucka očitno že imajo... še enega, pa je Kučan spet zmagal...

Karaya 52> Orbanovi tanki so tudi za mejo, nasproti Hodosa. Ce jutri je Jankovic jutri potrjen, sledi hiter ogrski prodor do Ljubljane, po bivsi Titovi.
Tud ruski tanki so kr lepo počakal za mejo - pa ne po zaslugi Janše.

če bi Stalin takrat res hotem pohopstati jugoslavijo, ga nihče ne bi mogel ustaviti.... rdeča armada je bila takrat na višku moči... jugoslavijo bi okupirali v nekaj dneh... veliko prebivalcev bi pa ruse takrat z navdušenjem pozdravilo...

gendale ::
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč

USS Liberty> če bi Stalin takrat res hotem pohopstati jugoslavijo, ga nihče ne bi mogel ustaviti....
Razen Tita, ki je lahko prosil za pomoč ZDA oz. NATO, ker je imel (big surprise) z obojimi dobre odnose.
gendale> upam da bo avtor primerno kaznovan
Mu bodo zaplenili pisalni stroj.
Razen Tita, ki je lahko prosil za pomoč ZDA oz. NATO, ker je imel (big surprise) z obojimi dobre odnose.
gendale> upam da bo avtor primerno kaznovan
Mu bodo zaplenili pisalni stroj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

Matako ::
Hm, napisano na starem pisalnem stroju, plus pike za retro! Teh je malo, še posebno odkar je Mitja Kunstelj eno Olympio predal na policijo - mogoče pa Cliotovi agenti na MNZ uporabili ravno tega!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

noraguta ::
Razen Tita, ki je lahko prosil za pomoč ZDA oz. NATO, ker je imel (big surprise) z obojimi dobre odnose.nato je povojna zadeva , zda se pa fučka za balkan edin angleži so mel eventuelne interese.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

@nny ::
Postopek proti policistu Zlatku Gomilšku, btw pomočniku komandirja policiske postaje, ki je JJ-u grozil s smrtjo, je na sodišču zastaral.
Vsak pisalni stroj ima svoj prstni odtis, tale konkretno zapacano črko e. Avtorja bi brez problema našli, če bi se našla tudi politična volja. Neverjetno se mi zdi, da delim enak potni list z avtorjem tega skrpucala.
Ima pa definitivno vonj po trenirkarjih! Diši, diši, po čevapčičih in rakiji!
Vsak pisalni stroj ima svoj prstni odtis, tale konkretno zapacano črko e. Avtorja bi brez problema našli, če bi se našla tudi politična volja. Neverjetno se mi zdi, da delim enak potni list z avtorjem tega skrpucala.
Ima pa definitivno vonj po trenirkarjih! Diši, diši, po čevapčičih in rakiji!

@nny> Neverjetno se mi zdi, da delim enak potni list z avtorjem tega skrpucala.
Mene pa bolj skrbi očitno vpliven Tomaž Majer, kot nepismen marginalec, ki se boji Janše.
noraguta> nato je povojna zadeva
Informbiro in okupacija Madžarske tudi.
noraguta> zda se pa fučka za balkan edin angleži so mel eventuelne interese.
ZDA so imel interese in denar ustavit Stalina, vedno.
Mene pa bolj skrbi očitno vpliven Tomaž Majer, kot nepismen marginalec, ki se boji Janše.
noraguta> nato je povojna zadeva
Informbiro in okupacija Madžarske tudi.
noraguta> zda se pa fučka za balkan edin angleži so mel eventuelne interese.
ZDA so imel interese in denar ustavit Stalina, vedno.