» »

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Temo vidijo: vsi
««
101 / 162
»»

Pšenični ::

Rjavca in Viranta ni bilo tej proslavi.....kolikor je meni znano.

Karaya 52 ::

Tako, bolj zanimiv je podatek koga tam danes ni. Pahorja nikjer ne vidim, samo Pozitivno Slovenijo.

Double_J ::

Pahor je bil... nekaj sumljiva mi je njegova bolezen. Hodi ven in v bolnišnico kot mu ustreza.
Dve šivanki...

Double_J je izjavil:

Pahor je bil... nekaj sumljiva mi je njegova bolezen. Hodi ven in v bolnišnico kot mu ustreza.

Bogve kaj počnejo z njim v UKC ju.

Brez Viranta in Rjavca ne bo partizanske koalicije - mislim vlade.

Po tem zmerjanju desnice, obkladanju z pudli in izdajalci, jo verjetno tud ne bo.

Zgodovina sprememb…

Karaya 52 ::

Mogoce bo slo s silo? Upam da ne.

Pranje možganov

Ja, res je vprašanje kaj delajo s Pahorjem....

http://www.slovenskenovice.si/novice/sl...

Kaj ga res ni? Kot da sem ga videl na eni sliki.:)
Dve šivanki...

Double_J je izjavil:

http://www.slovenskenovice.si/novice/sl...

Kaj ga res ni? Kot da sem ga videl na eni sliki.:)

Lahko da ni od letos...mislim slika.

Piše namreč

"Pahorja ne bo

Na slovesnostni pa letos zagotovo ne bo Boruta Pahorja, ki naj bi po poročanju nekaterih medijev v tem tednu prestal še eno operacijo. Predsednik vlade, ki opravlja tekoče posle, naj bi sicer v prihodnjih dneh zapustil bolnišnico, saj se počuti bolje. "

Zgodovina sprememb…

cattom ::

Gospodu Stanovniku in vsem tistim, ki Slovence stalno pitajo z reklom: Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.

Prebrskano, prebrano in prelepljeno s spleta

Resnica o smrti Ivana Cankarja ali kaj se lahko iz tega naučimo
Gorjup je tedaj v zaupnem pogovoru povedal, da so Cankarja leta 1918 pretepli trije srbsko govoreči neznanci. Dva sta ga držala, tretji pa ga je s kovinskim predmetom tolkel po glavi. Cankar je dejansko imel na glavi pet razčepljenih ran, razbito arkado in zlomljeno ličnico. Opis poškodb je pomemben tudi zaradi tega, ker so še danes delno vidne na posmrtni maski, ki se nahaja v preddverju Cankarjevega doma. Napad na Cankarja se je dejansko zgodil v veži stavbe na Kongresnem trgu št. 4 v središču Ljubljane (danes številka 6). Povedal je tudi, da je Cankar že nekaj časa pred smrtjo po vsej Ljubljani "rogovilil" ter glasno izražal svoje nestrinjanje glede zveze s Srbi. Opozarjal je, da bo imelo "ujedinjenje po srbsko" za Slovence katastrofalne posledice.

Večkrat se je v svojem govoru neposredno obregnil ob Ilirce. Njim je aktivno nasprotoval, saj je zagovarjal individualnost slovenskega naroda, jezika in kulture. " To, kar Ilirci počenjajo, je že delirij. /…/ Naši od omedlevice navdušeni Ilirci pa niso pozabili samo na slovensko kulturo (slovenskega jezika itak nikoli niso znali), ne samo na Trubarja, Prešerna in Levstika, temveč pozabili so navsezadnje kar sami nase, na svoje ime in na svojo domovino. Pravega Ilirca je sram, da stanuje v Ljubljani, ne pa v Šabcu ali vsaj v Varaždinu", je dejal in še: "Ljudje so zdaj med nami - saj jih lahko vsaki dan slišite - ki bi nas najrajši prodali - kaj prodali - kar dali vbogajme. Imenuj se dandanes v Ljubljani Slovenca, pa boš tepen, ne od nemških, temveč od ilirskih šovinistov. /…/ Najbolj gnusni, res - gnusni! - pa se mi zde tisti ljudje, ki čisto brez vzroka in brez povoda spravljajo v zvezo s političnim jugoslovanskim vprašanjem še slovenski jezik. Kar ponujajo ga, kar mečejo ga čez mejo, še ne vprašajo, kdo bi več zanj dal. Jaz še nisem videl Hrvata, ki bi prišel ponujat k nam svojo hrvaščino. Pri nas pa je drugače! ("Slovenec", - "Matica") Tako smo siti svoje kulture, da nam je že odveč in bi jo najrajši kar vrgli čez plot. - (Kulturni škandal!)

Danes skoro ne vemo več, ali smo Slovenci narod, ali nismo, ali naj živimo in delamo za sebe kot narod, ali naj živimo in delamo za druge narode. Prišli smo že tako daleč, da se skoro ne upamo poudariti svoje narodne eksistence poleg eksistence hrvaškega in srbskega naroda; ne upamo se izraziti svoje volje, da hočemo Slovenci obstajati kot narod poleg naših bratskih narodov na jugu in da pod nobenim pogojem ne moremo žrtvovati svoje narodnosti za ceno rešitve jugoslovanskega vprašanja. Nič čudnega, ako pri reševanju tega vprašanja Slovencev nikdo ne bo upošteval, ko pa že danes naši ljudje slovensko narodnost kar zastonj ponujajo po Balkanu. To je naše narodno ponižanje! To je slovenska sramota! "

Libertarian ::

Država kjer je večina "podjetnikov" samo zato ker tako uspešneje utajajo davke je banana republika, pa naj rečejo KOMUNISTI TUREK KUČAN IN STANOVNIK kar čjo.
Sic semper tyrannis

T-h-o-r ::

a to je kučan kriv

da kapitalisti ne plačujejo davkov

da kradejo
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

jype ::

Libertarian> Država kjer je večina "podjetnikov" samo zato ker tako uspešneje utajajo davke je banana republika, pa naj rečejo KOMUNISTI TUREK KUČAN IN STANOVNIK kar čjo.

Sej to se počas popravlja, z novo, ostrejšo zakonodajo hmal ne bo nikjer nobenega podjetnika več.

luli ::

T-h-o-r je izjavil:

a to je kučan kriv

da kradejo

Ne Janša je kriv. On je čelo združenja F21, tega naduspešnega združenja veleuspešnih direktorjev.

Libertarian ::

luli je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

a to je kučan kriv

da kradejo

Ne Janša je kriv. On je čelo združenja F21, tega naduspešnega združenja veleuspešnih direktorjev.

word
Sic semper tyrannis

jype je izjavil:

Libertarian> Država kjer je večina "podjetnikov" samo zato ker tako uspešneje utajajo davke je banana republika, pa naj rečejo KOMUNISTI TUREK KUČAN IN STANOVNIK kar čjo.

Sej to se počas popravlja, z novo, ostrejšo zakonodajo hmal ne bo nikjer nobenega podjetnika več.

Si že uspel prenakazati denar med podjetji?

djordjevic ::

Bellatrix je izjavil:

Slovenija ravno zaradi okapijev, djordjevicev in jypetov, ki neomajno podpirajo razne Kučane, Stanovnike, Hribarke... ne bo napredovala.

Ti si pa očitno nepismen.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Mipe ::

Ko se bo Kučan stegnil, boste pa govorili, da še izza oblakov vleče niti.

Mipe je izjavil:

Ko se bo Kučan stegnil, boste pa govorili, da še izza oblakov vleče niti.

Izedbegovič
Tuđman
Miloševič
Gligorov

čakata samo še Kučan in Bulatovič.

Ramon dekers ::

djordjevic nic ni nepismen povedal je tako kot je. Bomo pa namesto sindikalnih izletov hodili na gey parade. Ubistvu gremo najprej protestirat potem pa na gey parade...
Fino bi pa bilo ce bi stanovnik za padel v kak jarek. Bi slovenija privarcevala kak dinar z njegovo penzijo. Ah ja ko pa se to deduje pri borcih...

luli> Si že uspel prenakazati denar med podjetji?

Ne - ministrstvo za gospodarstvo mi še ni (v enem letu) odgovorilo, ali v moji situaciji to smem storiti.

Ramon dekers> Ah ja ko pa se to deduje pri borcih...

Aja? Kje je torej moja penzija?

Ramon dekers> Fino bi pa bilo ce bi stanovnik za padel v kak jarek. Bi slovenija privarcevala kak dinar z njegovo penzijo.

Ja, pa če bi se ti čelno zaletel v telbančevo alfo, bi prihranili veliko socialne podpore, pa še dveh nevarnosti na cesti za vse ostale bi se znebili

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

telbanc, Čopi se ne strinja s tabo...

http://www.delo.si/novice/slovenija/cop...
Dve šivanki...

Gavran ::

jype je izjavil:

Ne - ministrstvo za gospodarstvo mi še ni (v enem letu) odgovorilo, ali v moji situaciji to smem storiti.

Vidiš tudi to je delovanje rdečega škornja - gospodarsko nesposobni, ker nisi ničesar nakazal v pravi žep...
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.

USS Liberty ::

Karaya 52 je izjavil:

To me spomni na nekoga s foruma:

niso samo mahali z jugo zastavami... prodajali so tudi božje podobice Tita po šest ojrov... jure je kupil tri, okapi pa pet komadov...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

jype je izjavil:

Sedaj te komaj razumem. Pod Jankovičem to res ne bi smel biti problem.

Lahko pa poskusiš pri KPK. So se v vmesnem času zelo kadrovsko okrepili.
Tisti 4je brez funcije bi znali hitro podati kakšno "načelno" mnenje. Ostali pa so na srečo v vmesnem času dobili titule.
Najboljše pri vsem pa je, da pritožba čez njihovo načelno mnenje ne obstaja.

Tisti 4je brez funcije bi znali hitro podati kakšno "načelno" mnenje. Ostali pa so na srečo v vmesnem času dobili titule.

Madona jih je... cela armada.
Dve šivanki...

Double_J je izjavil:

Madona jih je... cela armada.

Na začetku strani imajo napisano, da so kadrovsko podhranjeni.

Sicer pa jim glede na kadrovsko sestavo priporočam, da zaposlijo Zokija. Seveda po tem, ko bo odsedel svojo kazen zaradi utaj.

dragi moji

30 % vas je

ampak glasni ste za 330

Gavran> Vidiš tudi to je delovanje rdečega škornja - gospodarsko nesposobni, ker nisi ničesar nakazal v pravi žep...

Če bi vlada SDS ne počela enakih neumnosti, bi ta argument z veseljem sprejel.

USS Liberty> jure je kupil tri, okapi pa pet komadov...

Lies. Jaz sem prodajal!

luli> Sedaj te komaj razumem. Pod Jankovičem to res ne bi smel biti problem.

Tudi pod Pahorjem in Janšo ne bi smel biti, pa sta oba iz meni popolnoma neznanih vzrokov zakomplicirala določene postopke, pri čemer pojasnil ni nikdar dobil nihče.

Zgodovina sprememb…

leiito ::

Tole s hlapci zna iti v nevarno smer, ker lahko enako logiko ekstrapoliramo na Evropo, ki bo hotela za nadaljevanje odisejade pufov Sloveniji več kot so Stanovnik in drugi fosili pripravljeni dati. Potem bo pa "raje jemo travo, kot da smo nemški hlapci, njim smo že leta '45 jebal muti, ne bojo nam oni zdaj postavljali pogojev". In bomo jedli travo.

zdej te pa razumem jurcek. Za partijo vse. To te je deda tako naucil. Neverjetno. Pa clovek se sam sebi zdi razumen. Sam hudic je ko se mu ne da 0 dopovedat! Red powah!

Ramon dekers> Za partijo vse.

Nikoli nisem bil v partiji, za razliko od svetilnika, ki je bil eden najbolj hardcore komunistov, kar jih poznam.

le kaj porečejo na tiste, ki smo rojeni v letu propada partije :D

leiito je izjavil:

Tole s hlapci zna iti v nevarno smer, ker lahko enako logiko ekstrapoliramo na Evropo, ki bo hotela za nadaljevanje odisejade pufov Sloveniji več kot so Stanovnik in drugi fosili pripravljeni dati. Potem bo pa "raje jemo travo, kot da smo nemški hlapci, njim smo že leta '45 jebal muti, ne bojo nam oni zdaj postavljali pogojev". In bomo jedli travo.

Ne skrbi. Imamo skrivnega aduta.
Ko bo zagustilo bomo v zameno za kredite predali Kučana in Zokana, podobno kot so srbi predali Miloševića. Stanovnik kukavica pa se bo skril isto kot Mladić. V Murglah ga ne bo nihče prepoznal.

in pa, če bi raziskal zgodovino vseh najbolj glasnih tukaj, bi verjetno ugotovil, da so bili (podobno kot jj) najbolj zapečeni komunisti in udbovci

leiito> Tole s hlapci zna iti v nevarno smer, ker lahko enako logiko ekstrapoliramo na Evropo, ki bo hotela za nadaljevanje odisejade pufov Sloveniji več kot so Stanovnik in drugi fosili pripravljeni dati. Potem bo pa "raje jemo travo, kot da smo nemški hlapci, njim smo že leta '45 jebal muti, ne bojo nam oni zdaj postavljali pogojev". In bomo jedli travo.

Ja, res, ker ima Stanovnik v rokah vse niti. Aja ne, to je Kučan. Ni mi sicer čisto jasno, kako smo prišli v EU (hlapci smo, vem), pa tudi kako smo evro prevzeli ne, ampak se bom pustil presenetit - napiši analizo!

Franc Čopi - Borutin je malo po našem pogovoru spomine delil tudi s skoraj desettisočglavo množico, posuto po bregu nad spomenikom.

10.000 ljudi v Dražgošah? Svašta. na tekme reprezentance ali top koncerte ne pride toliko ljudi, zdaj se jih je pa 10.000 usedlo v avte in šlo v Dražgoše. Leta 2012, koncert starih fosilov.

leiito> 10.000 ljudi v Dražgošah? Svašta. na tekme reprezentance ali top koncerte ne pride toliko ljudi, zdaj se jih je pa 10.000 usedlo v avte in šlo v Dražgoše. Leta 2012, koncert starih fosilov.

Brali so Tomaža Majerja, pa se jim je zdelo vredno pokazat, da Slovenija še ni podlegla neonacijem.

EU nam je zagotovo hvaležna, da ne stopamo po poti Madžarske.

jype je izjavil:

leiito> 10.000 ljudi v Dražgošah? Svašta. na tekme reprezentance ali top koncerte ne pride toliko ljudi, zdaj se jih je pa 10.000 usedlo v avte in šlo v Dražgoše. Leta 2012, koncert starih fosilov.

Brali so Tomaža Majerja, pa se jim je zdelo vredno pokazat, da Slovenija še ni podlegla neonacijem.

Srbija ni EU!

jype je izjavil:

leiito> Tole s hlapci zna iti v nevarno smer, ker lahko enako logiko ekstrapoliramo na Evropo, ki bo hotela za nadaljevanje odisejade pufov Sloveniji več kot so Stanovnik in drugi fosili pripravljeni dati. Potem bo pa "raje jemo travo, kot da smo nemški hlapci, njim smo že leta '45 jebal muti, ne bojo nam oni zdaj postavljali pogojev". In bomo jedli travo.

Ja, res, ker ima Stanovnik v rokah vse niti. Aja ne, to je Kučan. Ni mi sicer čisto jasno, kako smo prišli v EU (hlapci smo, vem), pa tudi kako smo evro prevzeli ne, ampak se bom pustil presenetit - napiši analizo!

ni neka huda skrivnost, da nas, če hočemo ostati v euroconi, čakajo ne samo srceparajoči asocialni ukrepi, ampak tudi fiskalna vzdržnost in transparentnost raznih NLBjev. Če gremo nazaj na tolar po ocenah stokovnjakov s tiskanjem denarja (pomanjkanje keša je trenutno naš hud problem) zdržimo 3-4 leta preden udari inflacija. Poleg tega nimamo nekih hudih zagotovil, da bomo sploh še dobivali pufe. O načrtih nekaterih sil v državi, da gremo ven iz eurocone je govoril tudi Pahor in dvomim, da laže.

luli> Srbija ni EU!

Ne še. Mi, vključno z našo dediščino upora proti totalitarizmu, pa smo.

jype je izjavil:

kdo ve kam mi to sploh stopamo.

Da ni bilo od teh 10.000 9.500 modelov v trenirkah?

leiito> ni neka huda skrivnost, da nas, če hočemo ostati v euroconi, čakajo ne samo srceparajoči asocialni ukrepi, ampak tudi fiskalna vzdržnost in transparentnost raznih NLBjev.

Ja še sreča!

leiito> Če gremo nazaj na tolar

Če bo kakšna politična opcija to predlagala, ji grem lastnoročno pokazat sredinec.

leiito> kdo ve kam mi to sploh stopamo.

Jaz vem, kam stopamo. Na mestu. Medtem ko nekateri delamo, se drugi ukvarjate s spreminjanjem zgodovine za nazaj. Sebi pravite desničarji, zato je prave desničarje v Sloveniji sram povedat, da so desničarji, kar me sploh ne preseneča.

leiito> Da ni bilo od teh 10.000 9.500 modelov v trenirkah?

Pa vsaj 7700 je imelo prostozidarske čepice!

Zgodovina sprememb…

slovenski državni dolg: 38.8 %

povprečje eu: 80 %

od 2007 se je povečal za: 16 %

povprečje eu: povečava za 21 %

po indeksu človeškega razvoja smo v zadnjih letih napredovali iz 29. na 21. mesto na svetu

razvojni potencial države po raziskavi MIT in Harvard: 10. mesto na svetu

ne vidim neke hude apokalipse, ki jo vsi desničarji tukaj pridigate

jype je izjavil:

leiito> ni neka huda skrivnost, da nas, če hočemo ostati v euroconi, čakajo ne samo srceparajoči asocialni ukrepi, ampak tudi fiskalna vzdržnost in transparentnost raznih NLBjev.

Ja še sreča!

vsekakor, ampak dvomim, da smo tega sposobni, vsaj fiskalne vzdržnosti in posvetiti z lučjo v NLB.

leiito> Če gremo nazaj na tolar

Če bo kakšna politična opcija to predlagala, ji grem lastnoročno pokazat sredinec.

ma ne bojo to predlagal, to bo kao neizogibno. Oziroma to bo neizogibno.

leiito> kdo ve kam mi to sploh stopamo.

Jaz vem, kam stopamo. Na mestu. Medtem ko nekateri delamo, se drugi ukvarjate s spreminjanjem zgodovine za nazaj. Sebi pravite desničarji, zato je prave desničarje v Sloveniji sram povedat, da so desničarji, kar me sploh ne preseneča.

Jaz sebi ne pravim desničar. Valjda lahko dojameš, da obstajajo ljudje, ki ne navijajo niti za Janšata, niti za Zokita, niti za Viranta, ampak poskušajo imeti neko kritično ekvidistanco do vseh.

jype je izjavil:

luli> Srbija ni EU!

Ne še. Mi, vključno z našo dediščino upora proti totalitarizmu, pa smo.

Kdo mi?
NLB?
Zoky z zemljišči?
Davčna s pravočasnimi odgovori?
Elektro z nepravičnim zaračunavanjem omrežnine?
Sodišče, ki bi mi moralo na zadnji obravnavi dati odločbo za spor manjše vrednosti, pa je od takrat že minilo 2 meseca?
Ali pa mogoče ti s svojim prenakazovanjem med podjetji?

To ni EU!

ZaphodBB ::

@leiito:

leiito> Jaz sebi ne pravim desničar. Valjda lahko dojameš, da obstajajo ljudje, ki ne navijajo niti za Janšata, niti za Zokita, niti za Viranta, ampak poskušajo imeti neko kritično ekvidistanco do vseh.

Zanimivo. Takoj, ko začnem kritizirat kogarkoli na desni, mi samozvani desničarji očitajo, da navijam za Zokija (oziroma prej za KK ali pa Pahorja). Če kritiziram KK, Zokija ali Pahorja, mi levičarji ničesar ne očitajo.

luli> Kdo mi?

Slovenci.

luli> Ali pa mogoče ti s svojim prenakazovanjem med podjetji?

Ni mi jasno, čemu ves čas s tem opletaš. Lahko to razčistiva?

jype je izjavil:

Pa vsaj 7700 je imelo prostozidarske čepice!

Predpasnike imajo, ne čepice.

Kdo mi?
NLB?
Zoky z zemljišči?
Davčna s pravočasnimi odgovori?
Elektro z nepravičnim zaračunavanjem omrežnine?
Sodišče, ki bi mi moralo na zadnji obravnavi dati odločbo za spor manjše vrednosti, pa je od takrat že minilo 2 meseca?
Ali pa mogoče ti s svojim prenakazovanjem med podjetji?

To ni EU!

kaj pa ti veš... Itak bo cela Slovenija kmalu na zavodu, eni se bodo hvalili da smo 10 po nevem kateri lestvici. Jaz samo čakam da pridemo na 5 mesto...

leiito> Predpasnike imajo, ne čepice.

Pardon.

Ramon dekers> kaj pa ti veš... Itak bo cela Slovenija kmalu na zavodu, eni se bodo hvalili da smo 10 po nevem kateri lestvici. Jaz samo čakam da pridemo na 5 mesto...

Tebi se vsekakor ne moremo zahvaliti za napredek.
««
101 / 162
»»