Forum » Loža » Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Temo vidijo: vsi

Ramon dekers ::
še dobro da je Janković dobil toliko pohval iz tujine, še tedne po volitvah. Če so desni prišli do 4. stopnje se levaki še rodili niso. Toliko o njihovi sposobnosti.

Pšenični ::
http://www.zurnal24.si/jankovice-hoteli...
"Ljubljana - Policijski informator Anton Urbas je na današnji obravnavi v zadevi Čista lopata dejal, da naj bi policija poleg aretacije Ivana Zidarja domnevno načrtovala tudi aretacijo Jankovićevih, piše STA.
Med opisom svojih nalog je dejal, da so mu naročili, naj iz Nemčije prinese informacije, ki bi vodile v aretacijo Zorana Jankovića in njegovih sinov."
Komentar ni potreben..
"Ljubljana - Policijski informator Anton Urbas je na današnji obravnavi v zadevi Čista lopata dejal, da naj bi policija poleg aretacije Ivana Zidarja domnevno načrtovala tudi aretacijo Jankovićevih, piše STA.
Med opisom svojih nalog je dejal, da so mu naročili, naj iz Nemčije prinese informacije, ki bi vodile v aretacijo Zorana Jankovića in njegovih sinov."
Komentar ni potreben..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

Okapi ::
Prav res ne. Ker če ne razumeš, kaj je rekel, je tule prevod - naročili so mu, naj Jankoviću nekaj podtakne.
O.
O.

lexios ::
Je Zidarju v Nemčiji torej bilo podtaknjeno? Noro ej! Najdi mi en primer, ki politikom in "večjim ribam" ni podtaknjen...
http://www.finance.si/forumi/?m=1493628...
http://www.finance.si/forumi/?m=1493628...
Naši so skapirali, da vsa Evropa govori o Hrvatih, ker so zaprli Sanaderja. Zdaj bomo mi lepo ustoličili Jankovića, pol bo on 'kao' odstopil, se vrnil v parlament, pobegnil v Srbijo, s katero se bomo 3 mesece nategovali o izročitvi in potem sojenje pri nas. Remake po vzoru predelave filmskih uspešnic kot sta Lassie se vrača in Flipper. :)

Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()

Truga ::
Ramon dekers je izjavil:
ni potrebe, samo dosledno upostevanje zakonodaje pa gre druzina zoran na hladno! Cimprej tem bolje!
Mas kaksne dokaze? Zakaj jih se nisi posredoval tozilcu?

electa je bila odblokirana brez poplacila upnikov. Gre za totalno krajo drzavljanov, oz delavcev. Ce pa tega ne vidis si pa slep ali butast!

Ramon dekers je izjavil:
electa je bila odblokirana brez poplacila upnikov. Gre za totalno krajo drzavljanov, oz delavcev. Ce pa tega ne vidis si pa slep ali butast!
Kokrat morm to se pejstat ti?

MadMicka ::
Ramon dreker, dej ne kvasi, lepo te prosim. Če je račun odblokiran, to pomeni, da so tiste izvršbe, bodisi od DURS-a, bodisi od drugih upnikov poplačane. Kar pa nima nobene veze s tem, da je morebiti podjetje še komu kaj dolžno, ampak s tem, da pač trenutno! ni nobene izvršbe v vrsti na banki.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMicka ()

aha. Ok samo da vemo da je podjetje zacelo poslovati v taksni meri da lahko poplaca upnike. Komu lazes micka? Vsak mentalno sposoben clovek bo dal izvrsbo ce ni dobil placila. Lahko mi das pa vir da so bili upniki res poplacani.

Maš kakšne dokaze ti? Jih ima Okapi? Jih ma Shaman?

Prav res ne. Ker če ne razumeš, kaj je rekel, je tule prevod - naročili so mu, naj Jankoviću nekaj podtakne.
O.
Ko jebe to podrobnost, da Janša ni bil na oblasti. Kriv je vedno on. Kriv je ko komunistični minister koga po fašistično aretira, recimo Popovića, kriv je pa tudi ko komunistični minister koga drugega po zaščitniško-nomenklaturno ne aretira, recimo Jankoviće. Ker, eto kobajagi ne najde računa, recimo. hehe.
PS
Če bi semuljićevske ulicotacaške falange iz murgljske centralne prelature dobile zeleno luč, da malo delajo štalo po ulicah, bi seveda protestirale proti opoziciji vobče in specialno proti Janši: Nikakor pa ne proti komunistični vladi. Razlog bi recimo bil, da je Janša kriv, ker je Pahorju nagajal z referendumi, ko je Pahor lih hotel vzakoniti zločinski plan murgljske prelature oz. Kompartije™ , da taiste delouce najprej upfront grobo oropa povprečno 100k po glavi, ter jim hkrati poglobi reketarsko-fevdalno-zasužnjevalni nateg, tak da jim proda nujnost neizplačevanja pokojnin do 65. leta starosti, dasiravno se ve, da nihče razen maziljenih uslužbencev na državni sisi, ne bo delal po 50. letu starosti. Ker bo odpuščen. Ker je "zaščiten", hehe.
Skratka, Kompartija je ljudem hotela podvaliti obsodbo na razprodajo premoženja, torej pavperizacijo, ali na 15 let vegetiranja na socialni pomoči, zaradi česar bi, poleg drugega zla, med drugim, svojci teh revežev morali državi predati eventuelno lastnino teh sirot. Ukinitev dedovanja z drugimi sredstvi, hehe.
"Kriv" je pa seveda Janša, ker je folk na referendumu tem aspiracijam kompartijske reketarske mafije rekel NE.
Tehnično to seveda pomeni, da je tisti, ki je neukemu in pasiviziranemu oz. sistematično 65 let pohlevniziranemu folku, pomagal do možnosti, da na referendumu onemogoči zločinski komunistični načrt, deloval v prid narodu. Ne vem koliko ima Janša s tem, vem pa, da moraš biti retardiran, da nasedeš komunistični mudologiji, češ komunistična oblast je bila super in je hotela reformirati v dobro folka, Janša jim ja pa nagajal.
LP shaman
Zgodovina sprememb…

Malajlo ::
To z računom Electe je pojasnjeno, da so ga brisali. Da pa piše, da je odblokiran, je pa napaka v zapisu. Itak pa govorimo o NLB in vemo, kako dela Sigma. Mislim... Pa kaj ti pomaga odblokiran račun, če ne obstaja?
Electa je kljub temu še vedno dolžna tistemu krovcu.
Electa je kljub temu še vedno dolžna tistemu krovcu.

imagodei ::
Ramon dekers je izjavil:
Ramon dekers, očitno ti bo moral kdo od nas na forumu zrihtat prijavo na policijo zaradi sodelovanja pri kaznivem dejanju?
Kot je očitno, imaš informacije o kaznivih dejanjih, ki so pregonljive po uradni dolžnosti. Verjetno ključne - take, ki bi vodile v aretacijo in kazensko ovadbo familije Janković. Če to skrivaš pred organi pregona, si seveda kriv sodelovanja pri kaznivem dejanju.
Saj poznaš tisto - tisti, ki žakelj drži, je ravno toliko kriv kot tisti, ki daje vanj.
- Hoc est qui sumus -

Maš kakšne dokaze ti? Jih ima Okapi? Jih ma Shaman?![]()
Zaenkrat imamo sistem innocent until proven guilty. Razen ce sem kej zamudu?
Pa da ne bo pomote, jst tud nism volu Jankovica, in ni mi prevec vsec da bo (mogoce) PM. In se mi zdi smesno da je veliko ljudi volilo enga lopova (Jankovica), samo zato da so proti drugemu lopovu (Jansi).
Ampak ce ste tok sigurni da je kriv vsega moznega, a lahko vidimo kaksne dokaze? Glihtko kot Jansa ni kriv za patrije dokler se ga ne obsodi Jankovic ni kriv za electe dokler se ga ne obsodi.
edit @imagodei: Se strinjam. Mogoce bi ga bilo treba naznanit miliciji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Truga ()

Zaenkrat imamo sistem innocent until proven guilty. Razen ce sem kej zamudu?
Nič nis zamudu, še zmer smo l. 91 - "Janša vs. Kučan"!

Ramon dekers je izjavil:
Ramon dekers, očitno ti bo moral kdo od nas na forumu zrihtat prijavo na policijo zaradi sodelovanja pri kaznivem dejanju?
Kot je očitno, imaš informacije o kaznivih dejanjih, ki so pregonljive po uradni dolžnosti. Verjetno ključne - take, ki bi vodile v aretacijo in kazensko ovadbo familije Janković. Če to skrivaš pred organi pregona, si seveda kriv sodelovanja pri kaznivem dejanju.
Saj poznaš tisto - tisti, ki žakelj drži, je ravno toliko kriv kot tisti, ki daje vanj.
o katerem kd je govora? Da je jankovic oropal delavce? To si lahko preberes na netu. Da je bila electa odblokirana tudi. Torej?

> "Nič nis zamudu, še zmer smo l. 91 - "Janša vs. Kučan"!"
Ne vem, v kakšni realnosti to živite (živijo nekateri). Mene v življenju pestijo čisto drugačne težave. Take, vsakdanje, od vremena pa do službenih zadev, na kateri koncert bi šel, kakšna je obremenitev moje plače, sezonski alergijski rinitis, objavljanje člankov, ki vzbujajo nestrpnost na uradni strani neke stranke - ne pa, da bi imel občutek, da se bije kaka bitka med Kučanom in Janšo.
Kdaj je bil zoper Jankovića vložen obtožilni predlog? Kdaj se je začel proti njemu sodni proces? Katera kazniva dejanja so mu očitana? URLPLS.
Ne ti mene spraševat, o katerem KD je govora. Ti si prepričan o njegovi krivdi, ti imaš informacije in tebe bo očitno treba prijaviti na policijo, da jih skrivaš. Meni gre na jetra, da se med nami sprehajajo kriminalci zato, ker imate eni neizpodbitne informacije o krivdi, pa jih nočete prijavit, zato se zelo verjetno zna narediti, da bom zoper tebe sam podal prijavo na policijo.
In ne, ne zajebavam se.
Ne vem, v kakšni realnosti to živite (živijo nekateri). Mene v življenju pestijo čisto drugačne težave. Take, vsakdanje, od vremena pa do službenih zadev, na kateri koncert bi šel, kakšna je obremenitev moje plače, sezonski alergijski rinitis, objavljanje člankov, ki vzbujajo nestrpnost na uradni strani neke stranke - ne pa, da bi imel občutek, da se bije kaka bitka med Kučanom in Janšo.
Ramon dekers je izjavil:
o katerem kd je govora? Da je jankovic oropal delavce? To si lahko preberes na netu. Da je bila electa odblokirana tudi. Torej?
Kdaj je bil zoper Jankovića vložen obtožilni predlog? Kdaj se je začel proti njemu sodni proces? Katera kazniva dejanja so mu očitana? URLPLS.
Ne ti mene spraševat, o katerem KD je govora. Ti si prepričan o njegovi krivdi, ti imaš informacije in tebe bo očitno treba prijaviti na policijo, da jih skrivaš. Meni gre na jetra, da se med nami sprehajajo kriminalci zato, ker imate eni neizpodbitne informacije o krivdi, pa jih nočete prijavit, zato se zelo verjetno zna narediti, da bom zoper tebe sam podal prijavo na policijo.
In ne, ne zajebavam se.
- Hoc est qui sumus -
Zgodovina sprememb…
- spremenil: imagodei ()

Dobro vprašanje! V kakšni realnosti živijo nekateri? Cel kup podjetij na robu insolventnosti, 130.000 brezposelnih in raste, število novih prostih delovnih mest tednsko lahko prešteješ na prste, ljudje komaj še vzdržujejo osnovne stroške, nekateri so tik pred osebnim stečajem (ja, poznam!), vrste pred Redčim križem rastejo, nestrpnost se ne vzbuja zgolj na strani neke stranke, marsikdo še vedno čaka svojo plačo... Medtem, ko se govori o zategovanju pasu, pa poslušamo o Talerjih, -300.000 eurih na računih, shopping listah Turkovega urada, prekupčevanju z zemljišči, podjetjh na Cipru, podkupninah, krajah, umorih, vračanju socialne pomoči post mortem, bulmastifih, "trenirkah", odgovornosti, državotvornosti... Sj vrjamem, marsikomu domet ne seže dlje od vremena in kina! Drugi pa imajo domišljija!

Eh, kaka bitka neki, sam upokojencem je dolgcajt, prezgodaj so šli v pokoj, pa se gredo politiko v civilu.

> "Sj vrjamem, marsikomu domet ne seže dlje od vremena in kina! Drugi pa imajo domišljija!"
Nekateri imajo pa paranoidno shizofrenijo in vidijo Palčke. What's your point?
Nekateri imajo pa paranoidno shizofrenijo in vidijo Palčke. What's your point?
- Hoc est qui sumus -

imagodei ne se razburjat. Ce bo sel tole kdo prebirat se bo samo smejal. Tako da go ahead, naredi kar te je volja.

Mr.B ::
A je smiselno o čemrkoli debatirati o naših in vašuh. Niti toliko ni nekoga sram, da recimo Jakliča brcne na cesto ? Le zakaj ?
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

leiito ::
A je smiselno o čemrkoli debatirati o naših in vašuh. Niti toliko ni nekoga sram, da recimo Jakliča brcne na cesto ? Le zakaj ?
Zato, ker smo Zokisti lojalci. Če si naš, si naš. Pa saj je tudi Jaklič samo človek, zgodila se mu je napakica, ampak to ne spremeni dejstva, da je vrhunski menadžer, da itak ve več kot trije magistrati.

Pa ti to misliš da neke moralne norme, pa to. Aja sej res to je Slovenija. Zunaj take zapirajo, pri nas pa častimo.

Vice ::
leiito žal ni tako. Prvič ni se njemu zgodila napaka, kot drugo ni vrhunski manager, kar se je tudi izkazalo iz njegovih prejšnjih vodenj. Ni velika umetnost voditi družbo, ki se financira iz proračuna in je lahko jama brez dna. Nisi nikoli delal z njim, nisi nikoli sodeloval z njm. V sloveniji je samo peščica dobrih managerjev in vsi so managerji podjetij v zasebni lasti in niso nobeni doktorji znanosti... Oni ne rabijo naziva. Jaklič pa ga, zato da imajo njegovi prijatelji krit hrbet. To je pa problem pri nas. Ni važno a si levi ali desni, važno je da imaš prijatelje na pravih mestih. In ko se bo to pri nas izkoreninilo potem bomo pa lahko rekli da nismo več v krizi. Počasi se vedno bolj na glas govori o tem, bo pa še kar nekaj let preteklo preden bo "raja" zakapirala kdo vodi kapital.

Ramon dekers je izjavil:
imagodei ne se razburjat. Ce bo sel tole kdo prebirat se bo samo smejal. Tako da go ahead, naredi kar te je volja.
Ni problem v tem, da se bi kdo smejal. Problem je, ker se vas veliko tukaj (desničarji?) ne zaveda, da so izrečene in zapisane besede nekaj, česar se enkrat po objavi ne da več vzet nazaj. Stresate vse sorte obtožbe, ksihta pa nimate, da bi stali za izrečenimi besedami. Izjave, ki jih dajemo, zahtevajo neko odgovornost. Najlažje je tako, brez vsake odgovornosti in brez vsakih dokazov, stresati gnojnico po ljudeh - verjetno zato, ker se potem ni treba pogledat v ogledalo in si priznat, da smo za svoje lastne neuspehe v največji meri odgovorni sami. Če so tam zunaj eni (Murgeljski) Palčki, Orangutani in Turki, ki krojijo naše življenje ter nas onemogočajo na vsakem koraku, potem je naša vest valjda čista. Ane?
V vseh X mnogo temah, kjer levičarji obdelujemo Janšo, glede NEDOKAZANIH reči s strani levičarjev težko najdeš kaj več kot namigovanje, da če je proti Janši vložena obtožnica, da je pač zelo verjetno nekaj na obtožbah. V stilu, kjer je dim, je tudi ogenj. Težko najdeš levičarja, ki bo podajal kategorične obtožbe, npr. da Janša ziher je kriv jemanja podkupnine ali česa drugega, kar ni bilo pravnomočno dokazano. Ne pravim, da se v afektu komu morda ni kdaj zapisalo; pozivam pa vsakogar, ki bi želel to pokazat, da najde v času med 4. decembrom in današnjim dnem vsaj 5 kategoričnih obtožb Janše, kot jih lahko vidimo npr. za Jankovića v tej temi.
Po drugi strani rabimo samo eno temo (konkretno tole), da najdemo v njej s strani nekaterih desničarjev vsaj 20x resne obtožbe in kategorično zatrjevanje, da Janković je kriv različnih stvari. Med drugim izvemo, da je menda kradel ljudem, da je mafijec, da podkupuje... Vse to v parih straneh ene same teme.
E, fantje, to ne gre. Bo treba prevzeti odgovornost za svoje besede. Če veste za Zokijeva (Kučanova) kazniva dejanja, je treba na policijo. Če jaz od vas zvem, da zanje veste, je moja dolžnost, da policijo opozorim na možno pričo (ki pomaga skrivati kaznivo dejanje), sicer sem na koncu še celo jaz sokriv!
Če pa samo blatite dobro ime, je pa spet treba nekaj ukrenit. V angleščini je en fajn pregovor: Put your money where your mouth is.
- Hoc est qui sumus -

leiito žal ni tako. Prvič ni se njemu zgodila napaka, kot drugo ni vrhunski manager, kar se je tudi izkazalo iz njegovih prejšnjih vodenj. Ni velika umetnost voditi družbo, ki se financira iz proračuna in je lahko jama brez dna.
Kaj da ne! Jaklič je naš! Zidar, Hilda in Duhovnikova tudi! Vsi so vrhunski managerji. Žal je stanje duha v tej državi in parlamentu pač takšno, da imamo cel kup bolnikov s paranoidno shizofrenijo, nostalgijo in fobijo pa sm pa tja kako obolenje ušesa. Natanko to je razlog za cel kup montiranih procesov, podtaknjencev, političnih konstruktov... Eee, fantje! Dokazov seveda ni! Problem pa je zgolj uhajanje informacij! Da gre za vrhunske managerje pa dokazuje ravno tipično slovenska fovšija! Ravno jamo brez dna je v teh časih najtežje managerat, potrebujemo najboljše!

PS: Glede na to, da se tule po vsej vrjetnosti najde tudi kak "višji uradnik"!
Fantje, a mate napotnco?

http://www.rtvslo.si/mojvideo/avdiovide...
Zgodovina sprememb…

Ramon dekers je izjavil:
E, fantje, to ne gre. Bo treba prevzeti odgovornost za svoje besede. Če veste za Zokijeva (Kučanova) kazniva dejanja, je treba na policijo. Če jaz od vas zvem, da zanje veste, je moja dolžnost, da policijo opozorim na možno pričo (ki pomaga skrivati kaznivo dejanje), sicer sem na koncu še celo jaz sokriv!
Če pa samo blatite dobro ime, je pa spet treba nekaj ukrenit. V angleščini je en fajn pregovor: Put your money where your mouth is.
je vabilo ali grožnja?
Zame je Zoki, poleg mnogo drugega, izumitelj podpodpodizvajalstva, to je počel v Electi ves čas, dal nerealno nizke cene, potem pa s podpodpodizvajalcem itak on ni imel nič, nekdo eno stopnjo nad njim mu je ponudil 50% ili ništa, Zoki se je zmenil pa za anekse za nepredvidljiva, a nujna dela, da je ceno nabil čez tisto najvišjega ponudnika na začetku. In kaj naj zdaj, vtaknem enga za 500 v usta?
p.s.
pa to se valjda počasi razume, da če si kritičen do Zokija, nisi nujno od Janšata fan? Jaz ga sicer cenim, ker me je osamosvojil, mi pa njegova ekipa ni všeč.
p.p.s.
a kdo, ki je volil Zokita lahko pojasni kaj točno je mislil s tem, da bomo med top 5 držav? Po lepoti najbrž ne, po čem torej? Ker valjda je mislil na nekaj konkretnega in merljivega
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leiito ()

Ni problem v tem, da se bi kdo smejal. Problem je, ker se vas veliko tukaj (desničarji?) ne zaveda, da so izrečene in zapisane besede nekaj, česar se enkrat po objavi ne da več vzet nazaj. Stresate vse sorte obtožbe, ksihta pa nimate, da bi stali za izrečenimi besedami. Izjave, ki jih dajemo, zahtevajo neko odgovornost.
Odgovornost ni samo beseda, ki jo potegneš iz žepa, ko gre za "naše"! Se pa strinjam! Izjave, ki jih dajemo, zahtevajo odgovornost! Dejanja tudi! WTF je po 20-ih letih odgovornost politikov? Upokojencev? ...direktorjev, managerjev?

Ne me je...! Po 20-ih letih lova na čarovnice bi levica razpravljala o odgovornosti in "utrjevala demokracijo", pa niti diskusije o tem "kaj je pravzaprav komunistična misel, kako je nastala, kdo je za njo stal in zakaj" še niso zaključili? Desnice nimamo! Tako, da je delitev na tem mestu odveč! Je to (vaš) namen, ko govorimo o odgovornosti - "utrditi demokracijo"!?!

Rias Gremory ::
Posnetek za to temo :D
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

trenerke. Again. Imagodei itak tale forum nadzoruje spletno oko (aka eagle eye), ce bi torej kaj vedel kar se novinarji niso odkrili (kriminalisti pa itak kot da jih ni, za 1000e na mesec se na zorana ne bo nihce spustil), bi jih imel ze doma:)

Eee, fantje, je tole sovražni govor? Neodgovorno zavržno dejanje?
Bo pa kmalu, nje?

Bo pa kmalu, nje?

A se reče zavržno ali zavrženo dejanje? Srečaš namreč obe verziji. Meni je tvoja, zavržno, bolj pri srcu, zavrženi so psi in tako. vsekakor je pa ena tistih besed, ki se je skoraj znucala od česte rabe, sploh KK jo je imela stalno na jeziku.

Buggy ::
res je...desnica mora sedaj poslati v svet glas razuma in znanja, saj je tukaj sikanirana :D

Ha ha ha, naš lahko, ker mi manj lažemo in črnimo duge ali nekaj takega. EJ fanje če je to opravičilo za dejanja. Potem pa še en mandat Jankovića.

Ha ha ha, naš lahko, ker mi manj lažemo in črnimo duge ali nekaj takega. EJ fanje če je to opravičilo za dejanja. Potem pa še en mandat Jankovića.
Ne, ne razumeš!

Težava je v tem, da imamo le en pralni stroj!

Zgodovina sprememb…

Še enkrat preprosto vprašanje. Ali kdorkoli od volilcev ali podpornikov Zorana Jankoviča ve kaj točno pomeni, da bomo po enem njegovem mandatu med top 5 držav na svetu?
Top 5 po čem? Valjda je govoril o nečem konkretnem in merljivem, v nasprotnem je taka izjava nonsens in volilci gotovo veste na kaj točno se to nanaša. Ali pač?
Top 5 po čem? Valjda je govoril o nečem konkretnem in merljivem, v nasprotnem je taka izjava nonsens in volilci gotovo veste na kaj točno se to nanaša. Ali pač?

Btw, tajni posnetki vladnih sej so nas spomnili na takrat težko razumljivo odločitev vlade, da se policija nujno opremi z moderno anti-riot opremo in vodnim topom. Očitno je nekdo študent zgodovine, saj je korelacija med austerity measures (interventnimi ukrepi) in "incidenti" jasna:
hebite se slike, ne prime, eto linka na članek
http://www.financialarmageddon.com/2011...
hebite se slike, ne prime, eto linka na članek
http://www.financialarmageddon.com/2011...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leiito ()

NA ker so se nekateri razpisali da brez top managerjev "naših " ne gre, dodam na isto cvetko drugo moralno sremoto " naših " :
Me res zanima kakšen bo sedaj razlog. Seveda ne moralni.
Ravnateljica in računovodkinja še vedno v vrtcuhttp://24ur.com/novice/slovenija/ravnat...

Še enkrat preprosto vprašanje. Ali kdorkoli od volilcev ali podpornikov Zorana Jankoviča ve kaj točno pomeni, da bomo po enem njegovem mandatu med top 5 držav na svetu?
Vemo, ja. Pomeni, da je prodajal buče, tako kot vsi politiki.
- Hoc est qui sumus -

Eee, fantje, je tole sovražni govor? Neodgovorno zavržno dejanje?
![]()
Bo pa kmalu, nje?![]()
Kakšen, človek božji, sovražni govor? To je politična satira.
Javne osebe so že tako bolj izpostavljene ocenjevanju in kritiki; poleg tega je pa sovražni govor precej jasno opredeljen in tole Hribarjevo norčevanje nima popolnoma nobenih elementov Hate Speecha.
- Hoc est qui sumus -

koyotee ::
NA ker so se nekateri razpisali da brez top managerjev "naših " ne gre, dodam na isto cvetko drugo moralno sremoto " naših " :Ravnateljica in računovodkinja še vedno v vrtcuhttp://24ur.com/novice/slovenija/ravnat...
ma to babo bi mogl obesit pred vsemi otroki!!!!!!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!

To je politična satira.
Hvala bogu, nekateri med vami so še normalni, sem se že bal, da mi boste po vsem tem..., zdj še Hribarja poskušal kam strpat!

Definicja namreč niti ni tako ozka, kot bi si mislili...
Zgodovina sprememb…

Karaya 52 ::
Je Zoki ze dal intervju za kaksno tujo medijsko hiso? V zivo ali preko sykpe-a, vseeno? Pa brez tolmaca.

koyotee ::
ma zoki je kvečjemu lahko za dvornega norčka
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!

Je Zoki ze dal intervju za kaksno tujo medijsko hiso? V zivo ali preko sykpe-a, vseeno? Pa brez tolmaca.
Je, kar je res je res, prejšnji teden je dal kratko izjavo za vodilno radijsko postaja v Ekv. Gvineji. "Tenkiju Todor, uiii ar d šempons".
Z Ekvatorialno Gvinejo imamo namreč mnogo skupnega. Tudi oni imajo najhitreje rastoči GNP na svetu, precednik Teodor Obiang I. ima dva sinova, sicer za odtenek preveč razsipna, Bentleye (in druge avte) kupujeta po 10 kom, v rrazličnih barvah, da je usklajeno s kravato, drugače pa en bolj nadarjen od drugega. Očeta je podprla pa najmočnejša, a neizvoljena politična sila v državi. Pa oni imajo tudi nafto.