» »

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Temo vidijo: vsi
««
23 / 162
»»

mikic007 ::

No, povprecni levi komentator je na povsem enakem nivoju, tako da pripisovanje le-tega enemu polu je v bistvu dokaz nasprotnega. Namrec resnicno neumen clovek ne bo nikoli opazil lastne neumnosti, veliko pa bo govoril o neumnosti drugih.

Nasprotno se noben pameten clovek ne bo intelektualno postavljal nad drugega.

imagodei ::

mikic007 je izjavil:

No, povprecni levi komentator je na povsem enakem nivoju, tako da pripisovanje le-tega enemu polu je v bistvu dokaz nasprotnega. Namrec resnicno neumen clovek ne bo nikoli opazil lastne neumnosti, veliko pa bo govoril o neumnosti drugih.

Nasprotno se noben pameten clovek ne bo intelektualno postavljal nad drugega.

Bedarija. Že dolgo je znan tisti: Quod licet Iovi, non licet Bovi. In to so pogruntali ravno izobraženci, ne boš verjel.

Žal je moje opažanje isto. Ne sicer, da med desno usmerjenimi volilci ni brihtnih ter intelektualno in čustveno zrelih ljudi. So, ampak jih zasenčijo množice "preprostih". Predvsem slednji pa Internet vidijo tudi kot kanal za izražanje svojih frustracij.
- Hoc est qui sumus -

mikic007 ::

Ni vsak izrek za vsako situacijo in tvoj za to pac ni primeren. Nicesar nisi dokazal.

Ssi samo potrdil moje prepricanje. Vidis samo eno mnozico, ne obeh.

Karaya 52 ::

mikic007 je izjavil:

Se enkrat vec pa me je zbegalo odkrito sovrastvo do Janse, ki ga ne znam pripisati sicer nicemur znanemu. Ni najbolj koruptiven, nima najvec afer, nima najvec denarja, je zelo sredinski, v glavnem, nic ocitnega ni, kar bi ga postavljalo v tak polozaj.

Taksne diskvilifikacije v nasem prostoru ni bil se nikoli nihce delezen, kar je pravzaprav zaskrbjujoce.

V resnici ne gre za sovrastvo do JJ. On pooseblja desnico, ce bi bil na njegovem mestu Zver ali kdo tretji, bi bil rezultat podoben. Da je Jansa kriv za poraz desnice je spreten spin, maskara sovrazne nastrojenosti do vsega kar disi po desnem.

T-h-o-r ::

če bi bilo tako, bi janko dobil 36 % virant pa 0
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

donfilipo ::

Ma kaj vam je. Janša je dokaz, da desnica lahko eventualno celo zmaga in da bi jo celo volilo kar nekaj trdih levičarjev, če ne bi bilo .... aferaštva, in vse umazanije iz tega, ki se je prijela tudi njega.

Jakovič je popularen, frišen, delaven in lahko ima tudi kak okostnjak v omari, pa bo še kako leto lahko ali slepil, ali pa navdušil množice. Potem se bo pa že pokazalo.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

ripmork ::

Janša je dokaz, da desnica lahko eventualno celo zmaga in da bi jo celo volilo kar nekaj trdih levičarjev

True

če je dosti časa veljalo, da so JJ-jevi volilci iz teflona (se jih ne dotakne nobena afera), prav isto velja tudi za Jankotove volilce.
Pa naj jim bo to všeč ali ne.

Nekaj so besede donfilipa, drugo je pa realnost, ki jo lahko vsak preveri v Mladini. Npr. kako so sprejeli napoved Viranta da gre na volitve. Vsak, ki je drugacen od mainstreama ga caka zveplana gnojnica, to je realnost "strpnezev".

Ma mladina je revolver cajtng od časov ko je bil še Janša revolucionar.

V mainstream medijih pa imamo razen afer, kar realne komentarje in to ne tako redko.

koyotee ::

http://www.priloga.si/?p=597 obvezno branje :D
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Alencica ::

Hehe. Slovenski Onion. Vsaj nekaj zabavnega.

Mene tudi moti tale ugotovitev:
Se enkrat vec pa me je zbegalo odkrito sovrastvo do Janse, ki ga ne znam pripisati sicer nicemur znanemu. Ni najbolj koruptiven, nima najvec afer, nima najvec denarja, je zelo sredinski, v glavnem, nic ocitnega ni, kar bi ga postavljalo v tak polozaj.

Taksne diskvilifikacije v nasem prostoru ni bil se nikoli nihce delezen, kar je pravzaprav zaskrbjujoce.

Folk dejansko tako player hejta Janšo, da imajo rajši luknjo v kolenu kot pa JJ na oblasti. Razumi kdor more. Recimo Marcel v studio city špekulira, če lahko predsenik podeli mandat drugouvrščenemu (28.11., takrat je bil ZJ drugi po anketah) in tako dalje.
Sicer pa so si krivi in LZJ in SDS. Če bi Viranta na miru pustili bi zdaj že imeli koalicijo tako eni kot drugi.

Evo še en revolver page:)

In zdaj boste rekli, da v Franciji, ali USA, ali Nemčiji pa ni takih in podobnih časnikov, spletnih strani?

Ja tudi Studio City je pretežno levo biased, kar ni taka skrivnost, kdor vsaj približno pozna Marcela.

In zdaj bi nekdo rad pokazal, da je medijska neuravnoteženost kriva, da je Janša izgubil volitve?

Pa jebela cesta. Kaj za vraga se je spremenilo v medijih v 2-3 dneh, (razen da so nekako po zakonu obmolknili), da se je povsem obrnila podpora in slika Janši. Oziroma še bolj Zokiju? Ha?

Vsaka točna in iskrena data iz desnice pa se ravno tako prime. Brez skrbi.

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

mikic007 je izjavil:

Ni vsak izrek za vsako situacijo in tvoj za to pac ni primeren. Nicesar nisi dokazal.

Ssi samo potrdil moje prepricanje. Vidis samo eno mnozico, ne obeh.

Spet kažeš, da ne znaš seštet 1 + 1.

Izrek je nastal, ker je intelektualna smetana opažala, da se "raja" ukvarja s stvarmi, "ki ji ne pritičejo".

Tvoja trditev je bila, da se
noben pameten clovek ne bo intelektualno postavljal nad drugega.

Jaz ti pa zdaj kažem, da temu ni tako, ker so se očitno že antični izobraženci postavljali nad druge. It's only natural. ;)
- Hoc est qui sumus -

Če pa nekdo vidno biased naklada in to ni sarkazem, ali cinizem in je še vidno že preko monitorja škrt, da se šipa na noter upogiba:), se pa ne more prijeti. Tudi pri gorenjcih ne. U Jesenicama:) recimo.

Bi naredili samemu Janši veliko uslugo, če bi se javno zavzemali zgolj za MIča Mrkaiča, ki bo kandidiral za Jankovičem, recimo:).

ripmork ::

Eno zanimivo stvar sem opazil ob diskusijah z intelektualci:
več ko vedo, večji ego imajo, bolj so prepričani, da so sposobni popolne objektivnosti in svet vidijo točno tak, kakršen je... a so še vedno le ljudje. Ljudje pa nikoli niso tako pametni, kot se jim zdi, da so ;)

USS Liberty ::

V resnici ne gre za sovrastvo do JJ. On pooseblja desnico, ce bi bil na njegovem mestu Zver ali kdo tretji, bi bil rezultat podoben. Da je Jansa kriv za poraz desnice je spreten spin, maskara sovrazne nastrojenosti do vsega kar disi po desnem.

+1
še vsakogar, ki je bil na desnici kolikor toliko resen kandidat, da ogrozi premat levice, so medijsko linčali in ga uničili, ne samo Janšo. Mediji so uničili in demonizirali Pučnika, Petrleta, Arharja... Janša se od slednjih razlikuje samo v tem, da je bolj trmast in da dlje vztraja in se bori...

Spomenka ni rekla ustavite Janšo, ona je rekla "ustavite desnico". In desnico bodo v tej državi stalno ustavljali, pa tudi, če se Janša jutri sam takoj zabetonira sto metrov pod zemljo na Marsu. Sljejkoprej bo prišel tudi nek novi Janša in tudi njega bodo ustavljali. Reši ga lahko edino to, da je žlahten in se pusti upravljati iz Murgel...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Vitez ::

Jankovića bo minirala ista banda, kot je Pahorja. Študentje, sindikati, socialci..

Njegova vlada, če do nje sploh pride, bo imela kratek rok trajanja.

še vsakogar, ki je bil na desnici kolikor toliko resen kandidat, da ogrozi premat levice, so medijsko linčali in ga uničili, ne samo Janšo

Evo ga. Kot naročen.

To je zato, ker so cionistični vohuni in izdajalci že krepko tudi v naših medijih.

:)

Jaz trdim sledeče. Prvi desni kandidat, ki bo kljub desni denimo celo krščanski in neoliberalni usmeritvi 4 leta vladal suvereno, brez kančka suma in afer, uspešno, toliko kot JJ in morda še rahlo bolj, bo pometel z rdečim prekletstvom , ki ga vsi vidite, za vekomaj.

Zgodovina sprememb…

Truga ::

donfilipo je izjavil:

Jaz trdim sledeče. Prvi kandidat, ki bo 4 leta vladal suvereno, brez kančka suma in afer, uspešno, bo pometel z rdečim prekletstvom , ki ga vsi vidite, za vekomaj.

FYP.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Truga ()

Poldi112 ::

USS Liberty je izjavil:

+1
še vsakogar, ki je bil na desnici kolikor toliko resen kandidat, da ogrozi premat levice, so medijsko linčali in ga uničili, ne samo Janšo. Mediji so uničili in demonizirali Pučnika, Petrleta, Arharja... Janša se od slednjih razlikuje samo v tem, da je bolj trmast in da dlje vztraja in se bori...

Desnico je večinoma uničeval kar Janša, ki ne prenese konkurence. Tako da levica tu težkega dela niti nima, dovolj je da premaga Janšo, ker za ostale itak poskrbi Janša sam.

Pa glede na to koliko berem o kukžih, sinovih, stožicah in podobnem me res zanima, kje ti vidiš medijsko uničevanje. Do Janše so bili mediti 10x bolj prizanesljivi kot do Jankoviča.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Okapi ::

Spet se je izkazalo, da je kontinuiteta uspela dobiti volitve na precej inteligenten nacin.
Nove sile pa so precej bedasto nasedle? S tem si sam potrdil mnenje o tem, na kateri strani je zbrane več pameti.>:D

O.

Ramon dekers ::

zakaj levaki niso volili viranta. Samo gobec vas je. Pojdite ze dol no, dovolj je kuzkov in ostalih bedarij.

Truga ::

Ramon dekers je izjavil:

zakaj levaki niso volili viranta. Samo gobec vas je. Pojdite ze dol no, dovolj je kuzkov in ostalih bedarij.

Kresalka je mela lepse kandidatke.

Matako ::

Poldi112 je izjavil:

Do Janše so bili mediti 10x bolj prizanesljivi kot do Jankoviča.

Jaz sem naračunal faktor 6.31, ampak ajd.. dovolj blizu. Nekje v mejah napake predvolilne ankete.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

leiito ::

ripmork je izjavil:

več ko vedo, večji ego imajo, bolj so prepričani, da so sposobni popolne objektivnosti in svet vidijo točno tak, kakršen je... a so še vedno le ljudje. Ljudje pa nikoli niso tako pametni, kot se jim zdi, da so ;)

Potem se morda pogovarjaš s kvazi-intelektualci. Tipično ljudje, več ko vedo, bolj ugotavljajo, da ne vedo nič, figurativno rečeno. Imajo malo, če sploh kaj, fiksnih stališč in tudi če jih imajo, so jih pripravljeni ob tethtnih argumentih spremeniti.

Prav tako inteligenca ne pomeni nujno objektivnosti. Del softvera nam je tovarniško inštaliran, del nam ga vsadijo družina, okolje, izkušnje, (kvazi)avtoritete, mediji itd. V Srbiji (in na Hrvaškem) npr. se je videlo kako je virus nacionalizma okužil tudi visoko inteligentne ljudi. Stereotipi in predsodki so podoben primer.

Bistveno je vedeti, da inteligenca ni fiksna, možgani so neuroplastični, lahko bi jih primerjali z mišico. Bolj ko razmišljaš s svojo glavo in manj ko si na avto-pilotu, bolj aktivni so. Vsakdo (skoraj) lahko dvigne nivo svoje inteligence.

Jaz sem pa opazil eno zanimivo stvar pri postih forumskih desničarjev. Vsi za vse svoje težave krivijo izključno druge. Če nimajo punce, če se kregajo s starši, če imajo premajhno plačo, če ne morejo kupiti stanovanja, če dobijo šut v šoli ... za vse so vedno krivi komunajzarji (ali pa čefurji, prostozidarji ali kdorkoli pač). Ne vem, če je med vsemi tule, ki sedaj pluvajo po Jankovići, en sam, ki je iskreno zadovoljen s svojim življenjem.

O.

zakaj levaki niso volili viranta.

ja, to tudi mene zanima, zakaj levaki niso masovno volili Viranta... Stalno nakladajo, kako bi oni tudi neko zmerno desno stranko volili, če bi bila "normalna" in bi jo vodil nek "normalen" človek kot je Virant, namesto Janše. Evo, zdaj so imeli priložnost, da volijo svojega Viranta, pa ga seveda niso masovno volili, so seveda raje volili tistega, ki se hodi drenjat pod Stanovnikov prapor...

Npr. kako so sprejeli napoved Viranta da gre na volitve.
Ja, prav res. Kako so sprejeli Virantovo napoved, da gre na volitve, pri Demokraciji, Reporterju in ostali desnih trobilih? Tako si se sedaj s to svojo neumno tezo ustrelil v nogo, da se bolj ne bi mogel.

O.

donfilipo je izjavil:

Jaz trdim sledeče. Prvi desni kandidat, ki bo kljub desni denimo celo krščanski in neoliberalni usmeritvi 4 leta vladal suvereno, brez kančka suma in afer, uspešno, toliko kot JJ in morda še rahlo bolj, bo pometel z rdečim prekletstvom , ki ga vsi vidite, za vekomaj.

Motis se. Peterle nima na vesti nobene afere, ima veliko zgodovinskih zaslug, pa je v drugem krogu gladko izgubil proti nepoznanemu obrazu brez karizme Danilu Turku. Takrat so izbruhnile tipicne kulurno ideoloske teme, na popolnoma primitivnem nivoju, dalec preko mej sovraznega govora. Mirne volje dodam se Arharja in Pucnika in naslednjega kandidata desnice za predsednika drzave. Tako kot Americani veckrat volijo republikance je obratno v Sloveniji, zdaj je ze dovolj dolg track record za taksne ugotovitve, sploh razplet 4. decembra, ko so po najslabsi vladi v zgodovini RS mandat dobili isti ljudje. Zmaga SDS leta 2004 je tako samo slucaj, desne vlade pa se itak ni bilo.

Aston_11 je izjavil:

Ker je slovenščina bogat jezik in opisuje stvari tako, kot jih angleščina nikoli ne bo. Glede ekonomije - kolikor mi je znano, je življenje vseeobsežno in ne zgolj racionalno dolgočasno. Sicer pa ekonomiki kljub učinkovitosti ste strašno neučinkoviti zadnje čase.

In to ambiciozno izjavo utemeljuješ s čim npr? Angleščina ima npr. bistveno večje število besed in po pravilu večjo izbiro besed za kar najbolj precizno izražanje. A morda se motim, samo argumentiraj kako slovenščina kot "bogat jezik" (kar najbrž pomeni, da angleščina to ni) bolje opisuje stvari.

+ sam nisem ekonomik, niti ekonomist, ko sem napisal, da se vam vidi, da ne prihajate iz ekonomije sem samo citiral znanega menedžerja, ki pa bojda je učinkovit.

Tako kot Americani veckrat volijo republikance je obratno v Sloveniji, zdaj je ze dovolj dolg track record za taksne ugotovitve, sploh razplet 4. decembra,

v bistvu je v Ameriki dosti bolj uravnotežena situacija in bolj normalna situacija kot pri nas. Tam so po drugi svetovni vojni resda večkrat izvolili republikanskega predsednika kot demokratskega, so pa zato demokrati v tem obdobju imeli boljše uspehe na volitvah za kongres in senat in dlje časa večino kot pa republikanci....

Zgodovina sprememb…

no comment ::

ja, to tudi mene zanima, zakaj levaki niso masovno volili Viranta...
Jaz sem po slovenski definiciji (ker ne obožujem Janše) levak in komunajzar najhujše sorte. In sem volil Viranta. Bi pa skoraj Janšo.

Zakaj pa masovno komunajzarji nismo volili Viranta pa ne vem. Itak se najdejo ljudje, ki se čutijo poklicane, da nam razložijo zakaj smo spet napačno volili.

Zgodovina sprememb…

Smesno se mi zdi, ko me nekdo prepricuje, da vse kar desnica potrebuje je svetnik.

Maskoto, nekaj podobnega. Program pa lahko napise na 15 straneh, tako da ze zdj ne vemo kaj je obljubil in kaj ne.

Zgodovina sprememb…

JanK ::

Karaya 52 je izjavil:

Motis se. Peterle nima na vesti nobene afere, ima veliko zgodovinskih zaslug, pa je v drugem krogu gladko izgubil proti nepoznanemu obrazu brez karizme Danilu Turku. Takrat so izbruhnile tipicne kulurno ideoloske teme, na popolnoma primitivnem nivoju, dalec preko mej sovraznega govora.

Peterle je zacel izgubljati tisti trenutek, ko je zacel metati blato v Tuerka, ko mu je v teh rabotah ocital da je bil proti osamosvojitvi in ko mu je pri tem pomagal Dimsi Rupsi z zlorabo MZZ za predsednisko kampanjo ene stranke.

Kot kaze, volilci tega ne marajo. Ampak seveda je po SDSovo problem v volilcih.
"Think about how stupid the average person is,
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin

Karaya 52 je izjavil:

donfilipo je izjavil:

Motis se. Peterle nima na vesti nobene afere, ima veliko zgodovinskih zaslug, pa je v drugem krogu gladko izgubil proti nepoznanemu obrazu brez karizme Danilu Turku. Takrat so izbruhnile tipicne kulurno ideoloske teme, na popolnoma primitivnem nivoju, dalec preko mej sovraznega govora. Mirne volje dodam se Arharja in Pucnika in naslednjega kandidata desnice za predsednika drzave. Tako kot Americani veckrat volijo republikance je obratno v Sloveniji, zdaj je ze dovolj dolg track record za taksne ugotovitve, sploh razplet 4. decembra, ko so po najslabsi vladi v zgodovini RS mandat dobili isti ljudje. Zmaga SDS leta 2004 je tako samo slucaj, desne vlade pa se itak ni bilo.

Drži. Virant je pravzaprav prvi poskus postaviti stranko, ki bo desna v smislu republikanske fiskalne konzervativnosti, nevmešavanja države v zasebno in osebne odgovornosti. Janša je desničar po avtoritarni osi, fiskalne vzdržnosti ni kazal, umik države iz gospodarstva le toliko, kolikor je bilo politično oportuno, ne kot načelo, glede sociale ipd. je pa že praktično levičar, ampak kaj drugega v Sloveniji, ob taki moči sindikatov in upokojencev, ni prav lahko.

Ramon dekers ::

jure jankovic naj zamenja jj. Mrbit pa bo!

Ramon dekers je izjavil:

1. Saj smo ga, od kje misliš da mu tak rezultat
2. Zakaj bi ga morali? Osebno sem se mu odpovedal, ko ni imel jajc, da bi povedal, ali bi šel z Jankovičem v koalicijo. Lahko pa rečem, da sem resno razmislil o njemu. Lahko ti podobno rečeš za katero levo stranko?

JanK je izjavil:

Karaya 52 je izjavil:

Motis se. Peterle nima na vesti nobene afere, ima veliko zgodovinskih zaslug, pa je v drugem krogu gladko izgubil proti nepoznanemu obrazu brez karizme Danilu Turku. Takrat so izbruhnile tipicne kulurno ideoloske teme, na popolnoma primitivnem nivoju, dalec preko mej sovraznega govora.

Peterle je zacel izgubljati tisti trenutek, ko je zacel metati blato v Tuerka, ko mu je v teh rabotah ocital da je bil proti osamosvojitvi in ko mu je pri tem pomagal Dimsi Rupsi z zlorabo MZZ za predsednisko kampanjo ene stranke.

Kot kaze, volilci tega ne marajo. Ampak seveda je po SDSovo problem v volilcih.

S tem je zacel, ko je videl da mu ankete ne kazejo dobro. To je bilo dejanje v sili, s katerim ni imel vec nicesar za zgubiti.

Takrat so bili komentarji: samo da ni zmagal kler, far. Danes so komentarji: samo da ni zmagal fasist, crn, domobranc. Nekateri pa se kar sanjajo o zidofobnih drzavljanih, ne vidijo pa meter pred nosom.

Zgodovina sprememb…

Kako nima ničesar za izgubiti? Lahko si umaže to "dobro" ime.

Ramon dekers je izjavil:

jure jankovic naj zamenja jj. Mrbit pa bo!

Saj bo. Po t.i. kuloarjih se že govori o podmladku liste, stranki mladih, uspešnih podjetnikov in tistih, ki to želijo biti pa ne vejo kako. Kot bi rekel Pahor, lider se ne naredi čez noč. Ima pa fant dobrega mentorja, ki mu daje zgled.

Nekaj je pa Zokitu treba priznati. Zastavi si visoke cilje in jih doseže, čeprav sem za listo mnenja, da gre za projekt, ki je bil pripravljan najmanj leto dni in finančno, politično, kadrovsko in strokovno primerno podprt. Saj končno Kučan in celo Stanovnik podpore Jankoviču ne le, da nista skrivala, ampak sta odkrito agitirala za rešitelja levice. Zoki je morda še največji uspeh ravno za Kučana, ki je s tem pokazal, da je v Sloveniji še vedno politični težkokategornik in to verjetno nikoli ni prenehal biti.

Karaya 52 je izjavil:

donfilipo je izjavil:

Nič se ne motim. zato pa govorim o red legacy. Ne simbolična funkcija. Izvršna funkcija z rezultati manjka. Recimo Virant? Morda pa je res skupaj z ekipo right stuff. In še cela serija bi morala slediti. Fiskalne desnice ki ni trobilo, ni ideološko toliko kontra euroklimi da boli, po rezultatih pa neznanka. Janša je kot rečeno del red legacy deloma. In mu retorika kvazi domobranstva ne pomaga. Simpatije drobnih podjetnikov pa tudi ne, ker se jim potem ne ljubi volit, ker ne obeta oster rez v njihovo korist. Ali vsaj čutijo tako. Kot sem rekel. Sarž mrkaičev, ali če hočeš pezdirjev, eden za drugim, novoekonomisti, pa bo. Če se v svetu ne obrne trend na rdeče:)
4.12. in JZ je šolska vaja. Obljube, plehmuzka, spomin na Tita in titovo. Če ne bi bili v taki riti, kljub osamosvojitvi, kapitalizmu, in famoznemu vhodu v EU, bi ga nekdo povozil. Pijan, ponevedoma in to na prešernovem spomeniku8-)

Pšenični ::

"Jaz sem pa opazil eno zanimivo stvar pri postih forumskih desničarjev. Vsi za vse svoje težave krivijo izključno druge. Če nimajo punce, če se kregajo s starši, če imajo premajhno plačo, če ne morejo kupiti stanovanja, če dobijo šut v šoli ... za vse so vedno krivi komunajzarji (ali pa čefurji, prostozidarji ali kdorkoli pač). Ne vem, če je med vsemi tule, ki sedaj pluvajo po Jankovići, en sam, ki je iskreno zadovoljen s svojim življenjem."

Evo me. Jaz sem povsem zadovoljen.

O volitvah pa, kar smo izbrali, to bomo meli.

Če povem kaj si mislim, to še ne pomeni, da mi kaj fali.

O Jankoviču nimam obrega mnenja od Juretove mature. Fovšije ne zganjam ker nisem materijalist in vse kar imam je že davno več, kot sem si kdaj koli predstavljal da bom imel. In to od Izobrazbe do materijalnih stvari. Vse pa sem dosegel z trdim delom in odrekanjem. Ne tako kot .....

Pred vhodom v novo ero kapitalizma, bi za komentarje Karaye52, dobil kak arkan, od udbe kakih 30.000 mark na roke in komando: 'skrati'

Resno. Da ni bilo likividacij tega tipa več, je sreča, da ni bilo interneta.

Po vhodu v dobo kapitalizma, so vsi vključno z Drnovškom predstavljali desnico. Čisto nov desen svet. Prej so bile druge maše. Danes šele, se na svet gleda preko medijev in neta lahko s polnim spektrom in vidimo tudi prekletstvo red legacy-a. Ki pa se bo samo torpediralo v novo stabilno orbito, če Jankoviču uspe. In stromoglavilo, če se po napovedih fiskalnih konzervativcev zruši ko bugarska skupština.

Potem je čas tako za janšo kot virante in nemara celo mrkaiče direkt.

RKC, domobranstvo in morda celo nacionalizem so pa začasno (5-10let) po moje out. Ne povsem da se razumemo, ampak prodorni pa zagotovo niso več.

P.S. in po moje imajo prednost objektivne slike tisti, ki ne šmirglajo precej resno ne enega, ne drugega, ne tretjega, poznajo pa materijo. V tem primeru politiologijo in še kaj.

Zgodovina sprememb…

Invictus ::

Danes sem malo prebral članke v Dnevniku, pa me je presenetila ena stvar.

Kako so bili novinarji razočarani, ker ni zmagal Janša. A niso oni kao objektivni?

No, v torkovem Dnevniku pa so že začeli malo pljuvat po Janši. Čeprav najbrž ne toliko kot bi si privoščili če bi Jankovič že sestavil vlado. Se zgleda mal bojijo za službe :)
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Matako ::

Okapi je izjavil:

Ne vem, če je med vsemi tule, ki sedaj pluvajo po Jankovići, en sam, ki je iskreno zadovoljen s svojim življenjem.

Jaz bi bil zdaj praktično v nirvani, če bi mi Mitja dostavil posnetke Jaja in Špelce - tako pa sem na antidepresivih :( Fsck dat!

Kaj sem res zahteval toliko?

No, prihaja čas obdarovanj... mogoče pa le... :D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Pšenični je izjavil:

"Jaz sem pa opazil eno zanimivo stvar pri postih forumskih desničarjev. Vsi za vse svoje težave krivijo izključno druge. Če nimajo punce, če se kregajo s starši, če imajo premajhno plačo, če ne morejo kupiti stanovanja, če dobijo šut v šoli ... za vse so vedno krivi komunajzarji (ali pa čefurji, prostozidarji ali kdorkoli pač)."

Evo me. Jaz sem povsem zadovoljen.

Telbanc, poskusi si zastaviti višje cilje. Edino za šute v šoli (za katero gre?) pa res utegnejo biti prostozidarji, če ne poznaš secret handshakov ti ne pustijo naprej in basta.

Ne kvarit telbanca.

Niso secret handshake-i ampak 'češalj'. Vlomilsko orodje8-)

Peterle je zacel izgubljati tisti trenutek, ko je zacel metati blato v Tuerka,

Peterle je gladko izgubil že v prvem krogu... kakršno koli kampanjo bi on vodil med prvim in drugim krogom, končni rezultat ne bi bil drugačen saj so se v drugem krogu volivci od Gasparija samo preselili k Turku...

desnica bi bila v vsakem primeru ustavljena... tako pri nas mora biti in vedno bo, ne glede na to kdo kandidira...

MadMicka ::

Pri nas mora biti tako, kot to rečejo volilci. Za razliko od kake Saudske Arabije, Severne Koreje, Rusije, ipd.

Zdej, če to ni všeč Cerkvi, Janši, USS Liberty, je to bolj njihov problem, kot naš. Naš problem pa bi bil, če bi prej naštetim uspelo ukiniti volitve in demokracijo :))

nevone ::

Žal ni tako preprosto, da bi enostavno ustoličenje desnice bila kar avtomatsko dobra rešitev.

Prav je, da se krešejo mnenja in ideje.

Pač imamo stalno vojno interesov, in težko bo kaj drugače.

Dokler nam bodo pustili svobodo govora, vsak lahko s svojimi besedami in idejami oblikuje ta prostor.

Ljudje smo gnetljivi, le ne gre zelo hitro vse skupaj.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
««
23 / 162
»»