Forum » Loža » Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Temo vidijo: vsi
Keyser Soze ::
no comment je izjavil:
Prava desnica je pragmatična in PRO action. Naredi kar je treba.
Tole pa je šala dneva. Glih "prava desnica" fura desnico v pogubo. Ker živi v strahu pred neznanimi demoni preteklosti. Obremenjena sama s sabo in zgodovino. Kjer je tudi ostala. Tista zmerna desnica je prava opcija. Ampak tega v Sloveniji zaenkrat ni.
OM, F, G!
sirotka ::
no comment je izjavil:
Ja, recimo potolče reforme z referendumi.
Tistemu ne moreš reči reforme, z izjemo pokojninske. Ostalo je blo samo sranje.
Keyser Soze je izjavil:
no comment je izjavil:
Tole pa je šala dneva. Glih "prava desnica" fura desnico v pogubo. Ker živi v strahu pred neznanimi demoni preteklosti. Obremenjena sama s sabo in zgodovino. Kjer je tudi ostala. Tista zmerna desnica je prava opcija. Ampak tega v Sloveniji zaenkrat ni.
Ni, enako kot nimamo zmerne levice. Hudič, če nimamo enga sposobnega, Jankovič to sigurno ni!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sirotka ()
Karaya 52 ::
Najbolj ironično je da smo imeli volitve , pri katerih smo imeli možnost nekaj spremeniti.
In rezultat ?
volitve 2008 : pahor + kresal + golobič + erjavec
volitve 2011 : jankovič + pahor + VIRANT + erjavec
Yeah right , res smo si izvolili "spremembe"....
Tvoja ocena je napacna. Slovenci zelijo se vec tega kar je bilo in kar ne deluje. Virant je tu za okras, verjetno ga sploh ne bo zraven, medtem ko je Jankovic ekvivalent KGB. Ne sekiraj se, tudi sam sem mislil da so Slovenci dojeli in da si zelijo vec ekonomske svobode. Namesto tega so izvolili visji DDV, nespremenjeno obdavcitev dela in nizji davek na dobicek, ki najbolj koristi ravno ljudem tipa Jankovic. Pricakujemo lahko velike drzavne posege v trg nepremicnin, Okapiju se ze smeje, kot tudi resevanje tajkuna Cernigoja in njegovega Primorja. Meni se ze kolca po Pahorju.
Buggy ::
Sam sicer nisem volil, ma če bi potem bi NSI. Samo zato, ker so njihovi 'ministranti' delili rogljičke zjutraj v gužvi v Škofljici in obljubljali obvoznico in štiripasovnico v našem koncu.
teh obljub je bil poln SDS-ov lokalpatriot Tanko pod takratno taktirko Janse in to leta 2004, so se po prsih trkali kako imajo "skoraj ze" vse izvedeno in oh in sploh obljub iz njihovih ust, da bi jim se sam po smrti iz hvaleznosti skoraj zapuscino zapisal.
...in kaj je sedaj?...se vedno se drgnemo po usrani prenatrpani regionalki, kjer so sedaj prisotna se dodatna gradbena dela (tretji-pocasni pas) na razdalji par sto metrov, ki bo stvari ne poboljsal ampak samo se poslabsal.
desnjaki sploh zelo radi obljubljajo s figo v zepu ...so navajeni, da so ovcke poslusne in da beketajo samo takrat, ko so v credi.
T-h-o-r ::
haha, to je kot da bi bili trener nogometnega kluba, ki vse tekme, na katerih vodi 2:0 ob polčasu izgubi 2:3
in potem nikakor ni kriva ta ekipa, ampak grdi grdi nasprotniki, ki ne spoštujejo njihovega 2:0
in potem nikakor ni kriva ta ekipa, ampak grdi grdi nasprotniki, ki ne spoštujejo njihovega 2:0
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
zee ::
Kdor bo ukinil volilne okraje v Sloveniji, si dejansko zasluzi Zlati castni znak svobode za zasluge.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
commissar ::
Sam sicer nisem volil, ma če bi potem bi NSI. Samo zato, ker so njihovi 'ministranti' delili rogljičke zjutraj v gužvi v Škofljici in obljubljali obvoznico in štiripasovnico v našem koncu.
teh obljub je bil poln SDS-ov lokalpatriot Tanko pod takratno taktirko Janse in to leta 2004, so se po prsih trkali kako imajo "skoraj ze" vse izvedeno in oh in sploh obljub iz njihovih ust, da bi jim se sam po smrti iz hvaleznosti skoraj zapuscino zapisal.
...in kaj je sedaj?...se vedno se drgnemo po usrani prenatrpani regionalki, kjer so sedaj prisotna se dodatna gradbena dela (tretji-pocasni pas) na razdalji par sto metrov, ki bo stvari ne poboljsal ampak samo se poslabsal.
desnjaki sploh zelo radi obljubljajo s figo v zepu ...so navajeni, da so ovcke poslusne in da beketajo samo takrat, ko so v credi.
nisem vedel, takrat še nisem biu v tem koncu doma. Drugač pa sumim da bo treba županu grozit, da se kej zgane. Ker to je dejansko stvar, ki jo vsakodnevno občutim.
vseeno mi je za družinski zakon, za pravice odpisanih, za RKC vpliv. Vseeno mi je če si janša vzame kakšno patrijo v osebno last, zaradi mene si jo lahko še da homologirat in registrirat pa se s tem vsak dan v parlement pride.
Samo nočem se vsak dan 1 uro pa pol vozt (v službo pa nazaj), s tem da sem med vikendom v 15ih minutah v centru ljubljane.
PaX_MaN ::
A bomo na naslednjih volitvah preverili, koliko "matr, se bom kar odselu" oseb se je dejansko odselilo in koliko se jih bo ob naslednji zmagi levice ponovno pridušali, da "zdej bo pa res treba it...". No, pravzaprav bi to lahko že danes naredili, če bi se komu dalo brskat po temah iz 2008...
Od 2007 do junija 2011 je šlo v tujino 13 tisoč polnoletnih volilcev.
Za koliko pa je Jansa zadolzil drzavo, Invictus?
Trilijon petcto.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
kunigunda ::
Ne vem pa sicer za kaj se pravzaprav tu toliko krega. Kdo pa je sploh rekel da bo Zoki predsednik ??? Bomo videli kaj ma Turk za povedat...
guest #44 ::
Jaz sem dal Virantu glas btw...o tem sem bil odločen že v štartu. Škoda, da mu je ta kvazi afera pokvarila ugled. Vsaj v parlament je prišel, kar je spodbudno.
Edini zdrav zagovornik desnih pogledov trenutno v sloveniji. Njemu bi IMO vsaj nekaj dobrega uspelo, če bi le butasti volilci mal premislili preden so obkrožili številko na lističu.
In ja, državni paraziti bodo prišli na vrsto. Smešno mi je poslušat take ljudi, ko mi omenjajo krizo a ob enem nakupujejo motor, avto z bogato opremo, miza vedno prenapolnjena z dobrotami. Res težka njim. Da bi si morali kaj izposodit za plačat položnice, 20x premislit če res rabijo lita platišča na avtu ali proti koncu mesca met mal bolj prazen hladilnik, pa je itak nezaslišno zanje.
Pravzaprav vse, ki poznam da delajo v javni upravi precej bolj razsipavajo z denarjem in si privoščijo, gredo na drage dopuste. Pač vedo, da jih bo tisti dan čakala lepa plača in to je to.
Jaz pa v prošnje skorajda napišem, da bi delal za minimalca.
Najbolj pa se hihitam navznoter, ko mi tak folk govori kako je treba nekaj naredit in ne samo delat! Yeah right...
Edini zdrav zagovornik desnih pogledov trenutno v sloveniji. Njemu bi IMO vsaj nekaj dobrega uspelo, če bi le butasti volilci mal premislili preden so obkrožili številko na lističu.
In ja, državni paraziti bodo prišli na vrsto. Smešno mi je poslušat take ljudi, ko mi omenjajo krizo a ob enem nakupujejo motor, avto z bogato opremo, miza vedno prenapolnjena z dobrotami. Res težka njim. Da bi si morali kaj izposodit za plačat položnice, 20x premislit če res rabijo lita platišča na avtu ali proti koncu mesca met mal bolj prazen hladilnik, pa je itak nezaslišno zanje.
Pravzaprav vse, ki poznam da delajo v javni upravi precej bolj razsipavajo z denarjem in si privoščijo, gredo na drage dopuste. Pač vedo, da jih bo tisti dan čakala lepa plača in to je to.
Jaz pa v prošnje skorajda napišem, da bi delal za minimalca.
Najbolj pa se hihitam navznoter, ko mi tak folk govori kako je treba nekaj naredit in ne samo delat! Yeah right...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: guest #44 ()
Veliko sreče v "političnih" temah s takšnimi prošnjami.
Konec koncev gre za "boj" osebnih stališč v takšni temi, ne vem kako lahko pričakuješ kaj drugega kot osebne napade.
Konec koncev gre za "boj" osebnih stališč v takšni temi, ne vem kako lahko pričakuješ kaj drugega kot osebne napade.
OM, F, G!
Mavrik ::
Potem se boste pa naučili napadati stališča ne osebe. Ne vem kdo vas uči da je podjebavanje drugih z njihovimi službami sprejemljivo v civiliziranem svetu. Pojdite s takim prosim nazaj v svoje gostilne.
Če ti ukrepi niso všeč in se ti zdi da niso podprti s pravili --> Pritožbe. Če hočeš metadebato o tem --> Tema v oddelku Slo-Tech. Če misliš še dalje druge zajebavat s službami in osebnimi napadi --> Lokalna gostilna.
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
opeter ::
Javnosektoraške podgane bodo že namazal ritke in se pripravili,tako v Grčiji kot tudi v Sloveniji in v ostalih *svinjskih* državah. O tem ni debate. V Slo je odvečnih najmanj 50.000 fukusarjev v javnem sektorju in še dodatnih 50.000 pri državnih monopolistov. Razbohoten javni sektor se bo že vrnil na številčno stanje iz leta 1990 milom ali silom. Press.
Samo bo pa gorelo. In bomo vsi nastradali.
Da pa me ne boš narobe razumel, tudi jaz sem del zasebno-gospodarskega sektorja ... in normalno plačujem dohodnino, pa davke.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
GregiB ::
volitve 2008 : pahor + kresal + golobič + erjavec
volitve 2011 : jankovič + pahor + VIRANT + erjavec
Yeah right , res smo si izvolili "spremembe"....
Mah, ne vem... osebno pričakujem Zoki + Borut + Gregi + Radovan = 52 stolčekov... solidna vlada širšega spektra... no?
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Mr.B ::
Valvoline poleg tega je kar nekaj politično korektnih medijev v Sloveniji, ki so odvisni od donacij, ups se oproščam plačila oglasnega prostora podjetij v državni lasti.
Me zanima, kaj se mora v glavah ljudi porajati, da volijo osebo ki ne plačuje DDV-ja, ups družina ne on, ki izkorišča upnike electre, ups ne on družina. Ponavadi v tujini, take ljudi zaprejo, ne glede kako znani in vplivni so, pri nas jih pa volijo v parlament...
Čez nekaj časa bomo pa spet slišali zgodbe, kot so jih verniki "levice" govorili za zgodbo trojčka in opravičevali svoje glasove.
A ste kaj slišali kakšne pozdrave in čestitke s tujine namenjene Jankoviću. Verjetno se tudi v Evropi sestavljajo, kaj bi sploh napisali.
Me zanima, kaj se mora v glavah ljudi porajati, da volijo osebo ki ne plačuje DDV-ja, ups družina ne on, ki izkorišča upnike electre, ups ne on družina. Ponavadi v tujini, take ljudi zaprejo, ne glede kako znani in vplivni so, pri nas jih pa volijo v parlament...
Čez nekaj časa bomo pa spet slišali zgodbe, kot so jih verniki "levice" govorili za zgodbo trojčka in opravičevali svoje glasove.
A ste kaj slišali kakšne pozdrave in čestitke s tujine namenjene Jankoviću. Verjetno se tudi v Evropi sestavljajo, kaj bi sploh napisali.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mr.B ()
Potem se boste pa naučili napadati stališča ne osebe. Ne vem kdo vas uči da je podjebavanje drugih z njihovimi službami sprejemljivo v civiliziranem svetu. Pojdite s takim prosim nazaj v svoje gostilne.
Fino bi blo, če si pol vsaj dosleden. Ker če pustiš en tak post nedotaknjen, ne pričakovat da ne njega ne bo replyja.
@Valvoline
A pa ja de, bo spet preveč mrzlo al pa vroče, če boste čakali do spomladi, da bi svojo rit premaknil pa kaj naredil. Tebe je ena sam goflja, akcije pa nobene. Smo že vajeni.
OM, F, G!
Če ti po treh letih katastrofalne politike (vsaj tako so govorili) levih strank in nesposobnega premierja, ne uspe premagati instant stranke priseljenca z mastnimi prsti, potem je čas za samorefleksijo.
-valvoline- ::
Upam, da gre ta država čim prej na grški vlak.
Saj smo že kr neki časa gor,ravno zdaj se je vlak na poti tja ustavil v Beogradu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
na koroškem še nebo joka
donfilipo ::
Kukuriku prije ili kasnije naskače na kokošku. Treba nam jak srbin da je brani
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
Timurlenk ::
Državljani so izbrali:
- tretji pomol luke Koper
- drugi tir
- pomurski vodovod
- gorenjska komunalna infrastruktura
- center za ravnanje z odpadki Dolenjske
- zavarovanje plazov, izgradnja protipoplavnih nasipov
- novomeška športna dvorana, dvorana na Ptuju, kranjski športni park
- druga cev karavanškega predora
- hitra cesta Koroška - Bela krajina
- avtocestna povezava s hrvaško mejo
- novogoriška zahodna obvoznica
- poglobitev ljubljanske železnice
- širokopasovna povezava Bele krajine
- umetnostna galerija Maribor
- hortikulturni stebri (Prekmurje)
- ...
Alternativa je bila:
- prepiri o preteklosti
- obtoževanje kdo je kriv za kaj
- kreganje kdo je kaj naredil bolje
- obdarovanje RKC
- širjenje vpliva v medijih in priprave na prevzem pravosodja
- drugi tir
- pomurski vodovod
- ...
Alternativa je bila:
- prepiri o preteklosti
- obdarovanje RKC
eieieie1 ::
Bojim se le to, da bo Janša v opoziciji naredil veliko več škode, kot bi jo recimo SD, ZJ... Saj že zdaj napoveduje predčasne volitve, kar pomeni da bo nasprotoval vsem reformam, tako kot je že zdaj in bo spet Slovenija 2-3 leta stala na mestu.
Navadnih delavcev pa itak ni težko nahujskat, da reforme niso dobre za njih...
Navadnih delavcev pa itak ni težko nahujskat, da reforme niso dobre za njih...
Državljani so izbrali:
- drugi tir
- pomurski vodovod
- ...
Alternativa je bila:
- prepiri o preteklosti
- obdarovanje RKC
In kdo bo tega plačal? Al bomo imel množični samomor podizvajalcev?
Saj ni kaj. Če mu vse to uspe (kar je Timurlenk naštel:) in če zapadnjaci samo dvignejo cifre in ne začnejo hoditi s puškami naokoli, potem se vsi ostali lahko zakopljejo:)
In iz tega tudi sledijo druge slaščice, ki jih je obljubljal.
Problem je, ker nekako dvomimo.
Nateg na suho pa ni neka inovacija. In v cirilici tudi ne:)
In iz tega tudi sledijo druge slaščice, ki jih je obljubljal.
Problem je, ker nekako dvomimo.
Nateg na suho pa ni neka inovacija. In v cirilici tudi ne:)
seveda ni, ampak šanso si vsak zasluži
če mu uspe zrihtat vsaj pomol in drugi tir do sežane, je naredil že več, kot vse ostale vlade od 00 naprej
če mu uspe zrihtat vsaj pomol in drugi tir do sežane, je naredil že več, kot vse ostale vlade od 00 naprej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Timurlenk ()
seveda ni, ampak šanso si vsak zasluži
Še enkrat,kdo bo tega plačal? Osebno sem takoj za stečaj SŽ in popolna ukinitev železniškega prometa v Slo. Kompletna infrastruktura takoj v reciklažo.
Zgodovina sprememb…
jaz sem pa še za zrušitev vseh bolnic in zdravstvenih domov
on the other hand: levici je ostalo še veliko manevrskega prostora v 1.5 % lds in skoraj 2 % TRS
on the other hand: levici je ostalo še veliko manevrskega prostora v 1.5 % lds in skoraj 2 % TRS
Ne moreš ravno tako. Železničarji bi namreč lahko s pomočjo buldožerjev tebi zorali vse dostope do hiše ali bloka in jih nato prodali saobračajcu iz crne gore:)
Hočem rečt da skupni interesi so. In železnica je eden takih. Problem je pa res, ali se bolje obnese v privatnih, ali državnih rokah. Kot se zdi meni, so malce sramežljivo zadevo ponujali nemcem, dobili pa prst v rito. Niso švabi dedki mrazi:)
Hočem rečt da skupni interesi so. In železnica je eden takih. Problem je pa res, ali se bolje obnese v privatnih, ali državnih rokah. Kot se zdi meni, so malce sramežljivo zadevo ponujali nemcem, dobili pa prst v rito. Niso švabi dedki mrazi:)
Ne moreš ravno tako. Železničarji bi namreč lahko s pomočjo buldožerjev tebi zorali vse dostope do hiše ali bloka in jih nato prodali saobračajcu iz crne gore:)
Korist od SŽ imajo le tja zaposleni paraziti.In nihče drug.Nacionalni nateg. Stečaj čimprej,in takoj vse v reciklažo.
Ne gre. Imamo neke obveze da držimo tranzit. Je pa res, da morda bi lahko izsilili, da ga prevzame nekdo drug, ker se trenutno železnice ne izplačajo. So pa malo zelene in s tem internacionale europeisch:) Ni pa rečeno, da bo vedno samo tako. Prdec na Iran in Pakistan, pa gre lahko nafta na 200. Kaj bo potem s transportom po cestah?
ahac ::
Osebno sem takoj za stečaj SŽ in popolna ukinitev železniškega prometa v Slo. Kompletna infrastruktura takoj v reciklažo.
Jaz sem pa za popolno ukinitev vseh cest in avtomobilskega prometa, ker ceste zasedejo več prostora kot železnice!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
S tem da pri cestah vedno gledamo s stališča MORA biti, ker se jaz peljem:) in ne s stališča cene trasporta tovora. Križ ni bil ravno poceni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
Ne gre. Imamo neke obveze da držimo tranzit. Je pa res, da morda bi lahko izsilili, da ga prevzame nekdo drug, ker se trenutno železnice ne izplačajo. So pa malo zelene in s tem internacionale europeisch:) Ni pa rečeno, da bo vedno samo tako. Prdec na Iran in Pakistan, pa gre lahko nafta na 200. Kaj bo potem s transportom po cestah?
Nič,zažgali bomo parlament stavka dokler ne ukinejo lopovske trošarine,in hopla gorivo cenejše kot je zdaj.
Kar je najbolj ogabno je podatek da se iz trožarin financira preseravanje in izguba SŽ,zato se cestni transport draži.
Zgodovina sprememb…
Mipe ::
Jaz sem za zaplembo premoženja in izgon vseh, ki bi delovali proti dobru družbe.
Čak mal, kaj nismo že imeli tega...?
Čak mal, kaj nismo že imeli tega...?
no comment ::
Meni se ze kolca po Pahorju.Sej je prav, da se ti.
Ste bli do ušes nasmejani, ko je 'desnica' minirala reformo za reformo. Pa ko je 'desnica' v svojem mandatu raztalala vse kar je mogla javnemu sektorju in penzjonistom.
No, sej zdej boste spet tako nasmejani, ko boste spet goreče navijali za janša+sindikati+penzjonerji dream team. Ni zime za vas.
Kar je najbolj ogabno je podatek da se iz trožarin financira preseravanje in izguba SŽ,zato se cestni transport draži.
Ko bo jasno in glasno da še kje v EUSAriji ukinjajo in zanemarjajo železnice, se pridružim rušenju parlamenta:) Kako je s financiranjem po svetu, recimo v USA, pa velja pogledati.
Cestitke Timurlenku, Jankovicu in ostalim, ki so ponovno odkrili tretji pomol, tretjo razvojno os, drugi tir in hidroelektrarne na spodnji Savi, o katerih so ze podpisane pogodbe ter vse ostale infrastrukturne in druge projekte, za katere slovenska javnost ve ze leta. Zgleda da se vracamo v case faraonov, ko so ljudje padali na objekte raznoraznih oblik. Kaj ko bi za zacetek dokoncali Stozice? Ne gre ne?
Cestitke Timurlenku, Jankovicu in ostalim, ki so ponovno odkrili tretji pomol, tretjo razvojno os, drugi tir in hidroelektrarne na spodnji Savi, o katerih so ze podpisane pogodbe ter vse ostale infrastrukturne in druge projekte, za katere slovenska javnost ve ze leta. Zgleda da se vracamo v case faraonov, ko so ljudje padali na objekte raznoraznih oblik. Kaj ko bi za zacetek dokoncali Stozice? Ne gre ne?
Hehe,Gadafija pa tudi ni več,druge zlate kure ki bi financirala komunajzare pa res ne poznam.
eieieie1
Daj elaboriraj, ker človek se res čudi, kako lahko v manjšini blokira celo vlado. Hm morda pa je nikoli ni bilo.... Pa prosim ne mi spet z referendumi, ker tam je bilo 70+% proti. Nadzor nad mediji je pa ITAK imel Janša....
Bojim se le to, da bo Janša v opoziciji naredil veliko več škode, kot bi jo recimo SD, ZJ... Saj že zdaj napoveduje predčasne volitve, kar pomeni da bo nasprotoval vsem reformam, tako kot je že zdaj in bo spet Slovenija 2-3 leta stala na mestu.
Daj elaboriraj, ker človek se res čudi, kako lahko v manjšini blokira celo vlado. Hm morda pa je nikoli ni bilo.... Pa prosim ne mi spet z referendumi, ker tam je bilo 70+% proti. Nadzor nad mediji je pa ITAK imel Janša....
Daedalus ::
Daj elaboriraj, ker človek se res čudi, kako lahko v manjšini blokira celo vlado. Hm morda pa je nikoli ni bilo.... Pa prosim ne mi spet z referendumi, ker tam je bilo 70+% proti.
SDS pa res ni mela nič pri referendumih poleg, itak.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Dej povej, kako lahko neka stranka, ki jo nekateri omenjate kot govno, lahko uspe brez medijske podpore, in vseh nasprotnikov, kot pravite nekateri uspe minirati vse referendume, in to ne z malim procentom. Ej govorimo o 70+% procenti. Haloo, morda pa je bil narod proti, aja sej res kriv je narod in ITAK Janša. Je sedaj bolje.
Hem De+aedalus, nekaj je hudo narobe s pravno državo, ali pa s parlamentarnim sistemom v Sloveniji.
Hem De+aedalus, nekaj je hudo narobe s pravno državo, ali pa s parlamentarnim sistemom v Sloveniji.
no comment ::
Pa prosim ne mi spet z referendumi, ker tam je bilo 70+% protiKaj pol, pomeni, da ni problem v 'levih' vladah, ampak v folku?!
Očitno je bil za reforme samo Pahor in še ene par nas bedakov. Drugi bi pa vsi opazovali vožnjo v svetlo prihodnost brez da bi k***** mrdnili?
eieieie1 ::
Dej povej, kako lahko neka stranka, ki jo nekateri omenjate kot govno, lahko uspe brez medijske podpore, in vseh nasprotnikov, kot pravite nekateri uspe minirati vse referendume, in to ne z malim procentom. Ej govorimo o 70+% procenti. Haloo, morda pa je bil narod proti, aja sej res kriv je narod in ITAK Janša. Je sedaj bolje.
Ja zelo težko je ljudi prepričati da glasujejo proti reformam, ki niso glih priljubljene... lol
Če bi se mu šlo za dobro vse slovenije, bi za pomembne reforme stopil skup s pahorjem in se boril skupaj proti sindikalistom in skušal državljanom povedati, da je pač nekatere reforme potrebno sprejeti. Medtem ko je on nasprotoval vsemu kar so v koaliciji želeli sprejeti. 30 poslancev pa tudi ni težko zbrat za razpis referenduma.
Tudi interventni zakon, s katerim bi privarčevali 300 mio EUR SDS ni želel podpreti. Grimsov komentar je bil da se niso uskladili s sindikati, kar pa ni res, saj so se uskladili z 85% sindikatov. Potem je Grims "modro" odgovoril, da bi potem verjetno spet prišlo do referenduma in bi to bil velik strošek za Slovenijo. LOL, referendum nas stane 3-4 mio EUR, nesprejetje interventnega zakona pa 300 mio EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eieieie1 ()
Evo, zdaj boste imeli moznost ponovitve reform. Kar tako naprej, ce kdo misli da je reforma dela na crno izhod iz krize, bo se presenecen.
Čakaj čakaj eieieie1 , kaj sedaj ni Janša kriv ampak Sindikat. Pa ja ne misliš Semoličev sindikat. Sej res to je pa je JA privat Janšev sindikat. Aja spet kriv narod...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mr.B ()