Forum » Loža » Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Temo vidijo: vsi
Ramon dekers ::
valvoline, kako zelo se motiš o virantu
le zakaj pa misliš, da bo človek, če ima vsaj kolikor tolikor samospoštovanja, sploh želel iti s stranko sds, ki ga je tako grdo oblatila v kampanji
Fak keri debili. Človeka bi morali dati v jamo ne pa za mandatarja. Firmo ima na cipru.
Jao kaj morajo biti sedaj podizvajalci ki so delali njegov bunker jezni...se mi kar smilijo...
-valvoline- ::
Keyser Soze je izjavil:
@keyser..
Ko pride Merklca z ultimatom upam da boš med prvimi za odstrel.
Saj bo saj bo.
Me ne skrbi, kvečjemu bo vesela, ko pride v stik z mano, da še kakšen pameten kje obstaja, ki zna kaj naredit (do sedaj nisem imel težav z nobenim šefom, pa so bli vsi ultra usmerjeni - levo in desno). Majo pa tud take pogruntane kot si ti, jih mamo kar nekaj v javni upravi - mam tud tebe na sumu, da si kakšen od odpuščencev iz javne uprave. Nesposobneže, ki so jezni na cel svet, ker jim nikoli ni nič uspelo.
loool,izgovori.Grčija je že prejela domačo nalogo: odpuščanje 150.000 javnosektoraških podgan do l.2015. Slovenija čaka na svojo. Merklca jo bo že povedala Janukoviču ob čestitanju zmage....
Keyser Soze ::
Izgovor ali ne. Ne spremeni dejstva, da si ti še vedno en jezen nepomemben možic, jaz pa dobro plačan uradnik, ki z veseljem zapravljam EUR, ki jih ti tako težko plačuješ državi.
OM, F, G!
-valvoline- ::
Keyser Soze je izjavil:
Izgovor ali ne. Ne spremeni dejstva, da si ti še vedno en jezen nepomemben možic, jaz pa dobro plačan uradnik, ki z veseljem zapravljam EUR, ki jih ti tako težko plačuješ državi.
Not 4 long...
valvoline odpuščanj ne bo!! Bodo pa podražitve...nekako je treba futrat to mašinirejo. Trpeli bodo pa tisti v gospodarstvu. Kdo ima pare naj že odide iz te zahojene srbije.
jej, Berlusconi je šel res dol, ampak v Dumo so prišli komunisti, v egipt muslimanska bratovščina. V nemčiji pa verjetno enako kakšna "turška" stranka.
Hmm breivik je storil tisto kar si marsikdo ni upal niti povedati...
Hmm breivik je storil tisto kar si marsikdo ni upal niti povedati...
Lonsarg ::
@no comment, nic ne bi desni opravili z levico. Jaz sem TOTALNO levo usmerjen recimo, pa se nism v lajfu volil za levo stranko, ker so bodisi tam bili ostanki prejsne oblasti, ki imajo se vse strene povsod, bodisi je kot sedaj slo za vodjo stranke nacionalisticnega srba podprtega iz ozadja z bivsimi vladajocimi. Evo prva leva stranka, ki bi volil za njo je bila TRS, sam kaj cem volit stranko, ki itak v parlament ne bo prisla.
Levixa je tista, ki rabi eno normalno stranko dobro, v kateri so dejanski uspesni slovenski dohtarji, podjetniki, manse firme in cim manj ali nic ljudi z velkimi firmami.
Levixa je tista, ki rabi eno normalno stranko dobro, v kateri so dejanski uspesni slovenski dohtarji, podjetniki, manse firme in cim manj ali nic ljudi z velkimi firmami.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
@no comment, nic ne bi desni opravili z levico. Jaz sem TOTALNO levo usmerjen refimo, pa se nism v lajfu volil za levo stranko, ker so bodisi tam bili ostanki prejsne oblasti, ki imajo se vse strene povsod, bodisi je kot sedaj slo za vodjo stranke nacionalisticnega srva podprtega iz ozadja z bivsimi vladajocimi. Evo prva leva stranka, ki bi volil za njo je bila TRS, sam kaj cem volit stranko, ki itak v parlament ne bo prisla.
Evo to je končno en dober komentar pametnega levaka. Izbrali so najslabšo varianto Jankoviča. Še hanžek bi bil boljši...
Matako ::
Ramon dekers je izjavil:
Evo to je končno en dober komentar pametnega levaka. Izbrali so najslabšo varianto Jankoviča. Še hanžek bi bil boljši...
Zoki ima saj avtoriteto - to bo prišlo prav pri nepriljubljenih ukrepih.
Hanžek? Črnec, prosim.
/\/\.K.
-valvoline- je izjavil:
Not 4 long...
Oh, s takimi vezami in poznanstvi pomoje ne bo težav. Ni panike, ne se bat zame.
OM, F, G!
Ramon dekers je izjavil:
Hanžek? Črnec, prosim.
Misliš rihtanju imunitete svoje družine? pa njemu se jebe...reforme pa te jxjca...saj bo.
Karaya 52 ::
Mislim da je normalno da so sibkejsi volili Jankovica. Podzavestno vedo, da ne morejo tekmovati s konkurenco na prostem trgu, pa potrebujejo mocno drzavo ki popravlja njihovo sibkost. Ali gre za veliko javno upravo ali drzavni kapitalizem je v resnici vseeno, dva konca iste palice.
ja samo res ne razumem kako lahko zdrav človek z nekim razumom, voli človeka ki zna slabho slovensko, njegova izgovorjava je nejasna, tujih jezikov ne zna, računalnika ne pozna, ima na cipru podjetja, sinova lahko delata kar želita...
Mislim...To je to! Bravo Slovenija...
Mislim...To je to! Bravo Slovenija...
LuiIII ::
@Kayser Sose: S tem, da bom jaz kot NETO plačnik prej ko slej primoran preseliti firmo v Avstrijo in njim plačevati manjše davke in upam da lepše živeti tu. To pa zato ker mi tvoj servis - državna uprava - enostavno preveč požre, da bi še vlagal vanjo. Sej ne rečem, da ni lepo imeti zastonj vrtcev, pa "zastonj" šolstva,... samo, ko seštejes cifre vidiš, da ne grejo več skupaj. Koliko časa bo še to funkcioniralo, če boste uradniki v taki meri zažirali proračun in bo kapital ter znanje bežalo iz države? In koliko časa še misliš, da boš dobro plačan uradnik, ki bo samo premetaval EUR? Misliš, da je zapravljanje uradnikov rešitev za krizo v kateri smo!? Če bi bilo po moje, ga tako ali tako ne bi več, ker je tvoj attitude do tvoje zaposlitve napačen. Človek ti si servis za državljane, ne pa goba, ki samo sesa!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuiIII ()
dronyx ::
Jaz predlagam, da se Milanu Kučanu podeli naziv mojster Yoda slovenske politike. To kar mu je na teh volitvah uspelo z Jankovićem je skoraj čudež.
Sicer pa poznam kar nekaj Slovencev juznega porekla, ki so volili za Viranta ali SDS, ampak v vseh primerih gre za ljudi, ki verjamejo v prosti trg. Ostalih 90% priseljencev pa voli plemensko, ze nickolikokrat videno. "Ta ima nase gene, njega volim".
Ja, nekam dolg čakate vsi s tole selitvijo.
Zna bit da vas tud v tujini ne marajo, pol smo pa Slovenci prislijeni živeti z vami. Lahko komu kako pomagam, da se čimprej odseli?
Zna bit da vas tud v tujini ne marajo, pol smo pa Slovenci prislijeni živeti z vami. Lahko komu kako pomagam, da se čimprej odseli?
OM, F, G!
Jah, en pa tud mora vašim lenim ritim nakazat socialo. Kdo pa drug če ne vrli uradnik.
OM, F, G!
no comment ::
Levixa je tista, ki rabi eno normalno stranko dobro, v kateri so dejanski uspesni slovenski dohtarji, podjetniki, manse firme in cim manj ali nic ljudi z velkimi firmami.To je potem desna stranka. Pravi levičarji NISO uspešni. Vsaj ne na prostem trgu.
Ampak na desni strani ne bo prostora za tako stranko, dokler največji komunist v državi ne izpreže. Ampak kot vidimo taki nikol ne izprežejo sami. Nogiranje bi bilo potrebno, žal pa ne vidim nikogar, ki bi imel jajca za prvo brco. Samo prvo brco rabimo, potem bo deževalo po njem. Še bolj kot po kakem Ropu ali Pahorju.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: no comment ()
Js sm ze dobro okusil tujino, ti je verjetno nikoli ne bos. Me pa lahko vprasas kako je na Zapadu.
Keyser Soze je izjavil:
Ja, nekam dolg čakate vsi s tole selitvijo.
Človek jaz nisem več slovenec, slovenci smo samo še domorodci ki nas izpodrivajo oz tujci na svoji zemlji.
Me je sram ker se ne pišem na ić, ali pa da imam v priimku kak đ.
TESKAn ::
A bomo na naslednjih volitvah preverili, koliko "matr, se bom kar odselu" oseb se je dejansko odselilo in koliko se jih bo ob naslednji zmagi levice ponovno pridušali, da "zdej bo pa res treba it...". No, pravzaprav bi to lahko že danes naredili, če bi se komu dalo brskat po temah iz 2008...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
USS Liberty ::
Kaj si ti predstavljaš pod "Kučanov vpliv" ? A misliš da tip telepatsko udarja po folku al kaj ?
Kučan ima s svojimi povezavami, ki si jih je ustvaril preko skoraj celega svojega življenja, saj v življenju ni doslej počel nič drugega kot spletkaril v politiki, enormno moč in vpliv na medije, šolski sistem in gospodarstvo. In če imaš destletja roko nad temi tremi področji, ti ni težko vzgojiti cele generacije prebivalcev, ki ti slepo sledijo, pa če tudi je to v lastno škodo.
Blo je rečeno, da bo "opankar pogorel" pa nepričakovano ni.
Od mene to nikoli ni bilo rečeno… Jaz sem za Jankovića napovedoval, da bo dobil preko 30%, za JJ pa približno toliko kot je tudi dobil…
samo je res fascinantno, enkrat so t.i. desni zmagali, pa še takrat so mogli levi volit za njih
Levi niso takrat nič volili za desne… Takrat je bila najnižja udeležba, del levih volivcev je ostal doma. In tudi takrat desne stranke niso dobile absolutne večine in so morale v koalicijo z Desusom. To so bile edine volitve doslej, ko so vodje iz ozadja na levici naredili napako in niso tako sistematično mobilizirali svoje baze kot to počno na vseh ostalih volitvah. Poleg tega pa so takrat postavili za kandidata za premierja Toneta Ropa, enega najmanj karizmatičnih in manj priljubljenih politikov na levici. Če bi postavili koga drugega in bi se Kučan bolj angažiral v kampanji, bi tudi takrat desnica pušnila in bi levica zmagala tudi na tistih volitvah.
Desnica' mora začet hitro iskat boljšega kandidata za zmago (IMHO, bi ga morala najti že 2009), ne pa znova in znova ugotavljat, da je problem v volilcih.
Janša bi po drugem porazu moral odstopisti z mesta predsednika SDS, to je fakt, ne pa da že sanja o nekih predčasnih volitvah, ki jih ne bo, saj bo ZJ sestavil koalicijo, ki lahko preživi cel mandat. Poleg tega pa bo Jankoviću volilna baza veliko bolj odpuščala napake kot jih je Pahorju.
Enostavno ne razumem JJ, kaj mu je tako lepega v tej politiki, da še vedno trmasto vstraja v poklicu, kjer je postal predpražnik in pljuvalnik. Mislim, da bi mu bilo veliko lepše, če bi se odmaknjen od javnosti ukvarjal s čimerkoli razen s politiko, še posebej sedaj, ko ima lepo mlado ženo in malega otroka.
Ne bo se pa z odhodom JJ s čela največje desne stranke nič spremenilo na bolje za desnico. Kot so že nekateri tukaj ugotovili, je Slovenija izrazito leva družba in tudi neka nova oseba na čelu SDS in umik Janše ne bi nič izboljšal izgledov desnice za zmago na volitvah. Pri nas botri v Murglah tolerirajo samo "žlahtno" desnico, ki je poslušna in ki nima namena ogroziti primata levice.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Ah, Karaya, kdo ti pa še kaj verjame. Ti si videl na TVju kako zgleda tujina. Zapad je zate pa sever Italije. Tam nekje okrog Gorice najbrž.
Valvoline, nič skrbet. Nakazilo bo kot vedno. Tud pod Zokijem se bomo potrudili da ne zamudimo z izplačili. Ti pa le lepo plačuj davek, si moram eno smučanje privoščit za novoletne počitnice.
P.S.: Bom rajši nehal prcat preden koga popade kakšen neobvladljiv bes. Tale poporazna depresije je hudič.
Valvoline, nič skrbet. Nakazilo bo kot vedno. Tud pod Zokijem se bomo potrudili da ne zamudimo z izplačili. Ti pa le lepo plačuj davek, si moram eno smučanje privoščit za novoletne počitnice.
P.S.: Bom rajši nehal prcat preden koga popade kakšen neobvladljiv bes. Tale poporazna depresije je hudič.
OM, F, G!
TESKAn ::
Jaz osebno med javnosektoraške podgane in cigane na socijalko ne vidim razlike.
Ja, prokleti gasilci, zdravniki, učitelji, reševalci, policisti... me zanima, kako bi bil vesel, ko bi ti zalilo klet in ti privat gasilci ne bi hoteli spumpat vode ven, dokler ne plačaš...al pa bi ti, vklenjenemu v razbit avto, tiščali prenosen POS terminal, da vtipkaj pin, preden te spravijo ven.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
floyd1 ::
Ramon dekers je izjavil:
ja samo res ne razumem kako lahko zdrav človek z nekim razumom, voli človeka ki zna slabho slovensko, ...
Eh, saj dolenjsko dobro razumemo .
dronyx ::
Dejstvo je, da desnica nima osebe, kot je Milan Kučan, ki bi vlekla poteze iz ozadja iz nadstrankarskega položaja. Desnica ima samo Janeza Janšo, njegove nevroze in zamere, kar pa kot kaže ne bo ravno zmagovalna kombinacija. Če pogledam samo SDS, ali kdo opazi kakšne nov obraz v tej stranki?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
desnica je mrtva. Opozicije ni več.Desnica je mrtva. Opozicija pa močnejša kot kadarkoli. Miniranje prepotrebnih reform se bo nadaljevalo s še povečano aktivnostjo. Ne kr obupat nad Janšo.
Aston_11 ::
Itak, -valvoline- je glede javnega sektorja radikalec. On ne uporablja javnih storitev, nima socialnih transferjev, ne uporablja avtocesti, papirje si sam napiše, vozi zgonjen avto, k zdravniku ne gre, policistov ne rabi, gasilcev tudi ne.
je popolnoma samosvoj, zato me zanima, za koji q se mu je javni sektor tako zameril. Že res, da je par parazitov v njem, vendar tako počez tolči - no ja, izidu volitev primerno.
Janša bo miniral postavitev nove vlade, če pa do tega pride, bo miniral vse po vrsti.
je popolnoma samosvoj, zato me zanima, za koji q se mu je javni sektor tako zameril. Že res, da je par parazitov v njem, vendar tako počez tolči - no ja, izidu volitev primerno.
no comment je izjavil:
desnica je mrtva. Opozicije ni več.Desnica je mrtva. Opozicija pa močnejša kot kadarkoli. Miniranje prepotrebnih reform se bo nadaljevalo s še povečano aktivnostjo. Ne kr obupat nad Janšo.
Janša bo miniral postavitev nove vlade, če pa do tega pride, bo miniral vse po vrsti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
USS Liberty je izjavil:
Kaj si ti predstavljaš pod "Kučanov vpliv" ? A misliš da tip telepatsko udarja po folku al kaj ?
Kučan ima s svojimi povezavami, ki si jih je ustvaril preko skoraj celega svojega življenja, saj v življenju ni doslej počel nič drugega kot spletkaril v politiki, enormno moč in vpliv na medije, šolski sistem in gospodarstvo. In če imaš destletja roko nad temi tremi področji, ti ni težko vzgojiti cele generacije prebivalcev, ki ti slepo sledijo, pa če tudi je to v lastno škodo.
Blo je rečeno, da bo "opankar pogorel" pa nepričakovano ni.
Od mene to nikoli ni bilo rečeno… Jaz sem za Jankovića napovedoval, da bo dobil preko 30%, za JJ pa približno toliko kot je tudi dobil…
samo je res fascinantno, enkrat so t.i. desni zmagali, pa še takrat so mogli levi volit za njih
Levi niso takrat nič volili za desne… Takrat je bila najnižja udeležba, del levih volivcev je ostal doma. In tudi takrat desne stranke niso dobile absolutne večine in so morale v koalicijo z Desusom. To so bile edine volitve doslej, ko so vodje iz ozadja na levici naredili napako in niso tako sistematično mobilizirali svoje baze kot to počno na vseh ostalih volitvah. Poleg tega pa so takrat postavili za kandidata za premierja Toneta Ropa, enega najmanj karizmatičnih in manj priljubljenih politikov na levici. Če bi postavili koga drugega in bi se Kučan bolj angažiral v kampanji, bi tudi takrat desnica pušnila in bi levica zmagala tudi na tistih volitvah.
Desnica' mora začet hitro iskat boljšega kandidata za zmago (IMHO, bi ga morala najti že 2009), ne pa znova in znova ugotavljat, da je problem v volilcih.
Janša bi po drugem porazu moral odstopisti z mesta predsednika SDS, to je fakt, ne pa da že sanja o nekih predčasnih volitvah, ki jih ne bo, saj bo ZJ sestavil koalicijo, ki lahko preživi cel mandat. Poleg tega pa bo Jankoviću volilna baza veliko bolj odpuščala napake kot jih je Pahorju.
Enostavno ne razumem JJ, kaj mu je tako lepega v tej politiki, da še vedno trmasto vstraja v poklicu, kjer je postal predpražnik in pljuvalnik. Mislim, da bi mu bilo veliko lepše, če bi se odmaknjen od javnosti ukvarjal s čimerkoli razen s politiko, še posebej sedaj, ko ima lepo mlado ženo in malega otroka.
Ne bo se pa z odhodom JJ s čela največje desne stranke nič spremenilo na bolje za desnico. Kot so že nekateri tukaj ugotovili, je Slovenija izrazito leva družba in tudi neka nova oseba na čelu SDS in umik Janše ne bi nič izboljšal izgledov desnice za zmago na volitvah. Pri nas botri v Murglah tolerirajo samo "žlahtno" desnico, ki je poslušna in ki nima namena ogroziti primata levice.
Nimitz se strinjam. Menim da bo jj pravnomočno obsojen. Kar se mora zgoditi. Slovenija mora še bolj v drek. Na stopnjo albanije, romunije. Kar ji uspeva.
Drugače je pa zanj volila mladina ter ogromno jugotov oz nevem kako jih naj imenujem drugače - južnih priseljencev.
T-h-o-r ::
Ramon dekers je izjavil:
Hanžek? Črnec, prosim.
hanžek = edina prava leva stranka v samostojni sloveniji do sedaj
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Dejstvo je, da desnica nima osebe, kot je Milan Kučan, ki bi vlekla poteze iz ozadja iz nadstrankarskega položaja. Desnica ima samo Janeza Janšo, njegove nevroze in zamere, kar pa kot kaže ne bo ravno zmagovalna kombinacija. Če pogledam samo SDS, ali kdo opazi kakšne nov obraz v tej stranki?
noben nov obraz ne more pomagati desnici. Kaj tu ni jasno?
Janša bo miniral postavitev nove vlade, če pa do tega pride, bo miniral vse po vrsti.Jasno kot beli dan.
Prava desna stranka, stranka uspešnih kapitalistov, je največja mora Janše. Ker njemu potem odklenka na desnici, kamor se neupravičeno pozicionira. Popolnoma zakrizirana Slovenija je po njegovem okusu. Ko pokopljemo zadnjega uspešnega kapitalista, je Janševo delo 'konsolidiranja desnice' opravljeno.
jest10 ::
Ramon dekers je izjavil:
Jaz predlagam, da se Milanu Kučanu podeli naziv mojster Yoda slovenske politike. To kar mu je na teh volitvah uspelo z Jankovićem je skoraj čudež.
Mah saj ni težko no. Pa đamija pa to...Mah še to leto potem pa tudi jaz spokam. Upam da imate tudi ostali še kaj šans...
Le glej, da boš res.
Samo saj vsi vemo, da te je le gobec
T-h-o-r ::
dajte desni, prosim, odselite se že
če bi bil 20 let starejši, bi rekel, čakamo vas že od '92, ko so prenovljeni komunisti pobrali največ glasov na volitvah, pa jim predsednik ni podelil mandata
če bi bil 20 let starejši, bi rekel, čakamo vas že od '92, ko so prenovljeni komunisti pobrali največ glasov na volitvah, pa jim predsednik ni podelil mandata
Why have a civilization anymore
USS Liberty je izjavil:
Odlicno napisano. Desnici res ne bo slo bolje brez JJ. Da levicar ne more obkroziti stevilke pred SDS, ni kriv JJ kot to ponavadi argumentirjajo. To je samo slab izgovor za kamufliranje globoke indoktrinacije, kjer je desnica ideoloski sovraznik, opredeljen na tako trhlih tleh (NOB, Tito etc.), da kaj drugega kot laganje samemu sebi sploh ne pride v postev. Sicer sem pa podcenjeval Kucana in Stanovnika. Nisem si mislil, da lahko dva prdca mobilizirata toliksno stevilo volilcev (pod partizanskimi zastavami), ki so se na teh volitvah dokoncno pokazali kot bolj disciplinirani od desnih. Pa v resnici nista zgolj dva, ki hipnotizirata mnozico, tukaj so se mediji kot je Mladina in RTV falanga, ki bo v tem mandatu verjetno posnela se dokumentarec o Stanovniku in Jankovicu. Sem pa svoj del indoktrinacije izkusil tudi v solskem sistemu, ce profesorica namesto o poeziji Kocbeka raje govori o domobrancih in izdjalcih, profesor zgodovine pa Titu kot heroju brez primere ... potem me vcerajsnji preobrat nebi smel presenetiti.
Invictus ::
Zakaj vedno na vseh volitvah potegnejo ven Kučana? bi rekel da se on smo smeje tem miselnim prebliskom raje.
Jankovič je pač zmagal, ker so ljudje preprosto "nagradili" Janševo blazno zadolževanje v času ko je bil on predsednik vlade. Poleg tega se je pokazalo da je iz mesa in krvi in ima ravno tako cel kup čudnih poslov za sabo. Poleg tega je Jankovič pokazal neko pozitivno energijo in optimizem. Janša zna samo stokat in pljuvat po nasprotnikih. So ga na soočanjih kar dobro privili z vsemi njegovimi manipulacijami z nepremičninami.
Kar se pa tiče SDSa, pa kličejo svoje člane strank da dom na dan volitev ali kak dan prej, da jih spomnijo, da volijo ljubljenega vodjo. Da se ne bi slučajno spozabili ... In to naj bi bila demokratična stranka ...
Škoda za Viranta. Kreten je šel dajat denar nazaj državi. In to denar ki mu je povsem zakonito pripadal. Zato je "popušil". Slovencem so sumljivi ljudje ki kar vračajo denar brez razloga ... Morajo že biti kaj krivi ...
Jankovič je pač zmagal, ker so ljudje preprosto "nagradili" Janševo blazno zadolževanje v času ko je bil on predsednik vlade. Poleg tega se je pokazalo da je iz mesa in krvi in ima ravno tako cel kup čudnih poslov za sabo. Poleg tega je Jankovič pokazal neko pozitivno energijo in optimizem. Janša zna samo stokat in pljuvat po nasprotnikih. So ga na soočanjih kar dobro privili z vsemi njegovimi manipulacijami z nepremičninami.
Kar se pa tiče SDSa, pa kličejo svoje člane strank da dom na dan volitev ali kak dan prej, da jih spomnijo, da volijo ljubljenega vodjo. Da se ne bi slučajno spozabili ... In to naj bi bila demokratična stranka ...
Škoda za Viranta. Kreten je šel dajat denar nazaj državi. In to denar ki mu je povsem zakonito pripadal. Zato je "popušil". Slovencem so sumljivi ljudje ki kar vračajo denar brez razloga ... Morajo že biti kaj krivi ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Invictus ()
SDS nuca še pametnejšo volilno bazo. Poleg menjave vodje, kot sem že omenil. Ker so, samo pogeld po tem forumu to potrdi, njihovi volilci enako trdi v bučo kot Janez.
P.S.: Tragikomika, da eden izmed teh promovira odstop Janše, češ da ne vidi da je izpet. Se je pozabil pogledat v špegu.
P.S.: Tragikomika, da eden izmed teh promovira odstop Janše, češ da ne vidi da je izpet. Se je pozabil pogledat v špegu.
OM, F, G!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Keyser Soze ()
_IKE_ ::
Najbolj ironično je da smo imeli volitve , pri katerih smo imeli možnost nekaj spremeniti.
In rezultat ?
volitve 2008 : pahor + kresal + golobič + erjavec
volitve 2011 : jankovič + pahor + VIRANT + erjavec
Yeah right , res smo si izvolili "spremembe"....
In rezultat ?
volitve 2008 : pahor + kresal + golobič + erjavec
volitve 2011 : jankovič + pahor + VIRANT + erjavec
Yeah right , res smo si izvolili "spremembe"....
SDS nuca še pametnejšo volilno bazo. Poleg menjave vodje, kot sem že omenil. Ker so, samo pogeld po tem forumu to potrdi, njihovi volilci enako trdi v bučo kot Janez.Več patosa je v 'misiji nemogoče' - spremenit 'leve' volilce. Vedno se je lažje pritoževat kot pa kaj naredit tam kjer lahko (pri sebi).
Prava desnica je pragmatična in PRO action. Naredi kar je treba.
sprasujem ::
Število neveljavnih glasovnic: 19.063
Ena zarotniška (kaj češ tak sem po srcu in pameti): eno uro cajta so si vzel da so delal neveljavne glasovnice :)
Sicer pa glasovnica je najbolj usran kos papirja. Še podpisa ni na njem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sprasujem ()
commissar ::
Janša, še eno fešto organizirat, pa bo.
Drugače pa upam, da bo Srbu kej uspelo, brez da slovenijo zadolži do Grčije.
Sam sicer nisem volil, ma če bi potem bi NSI. Samo zato, ker so njihovi 'ministranti' delili rogljičke zjutraj v gužvi v Škofljici in obljubljali obvoznico in štiripasovnico v našem koncu.
Drugače pa upam, da bo Srbu kej uspelo, brez da slovenijo zadolži do Grčije.
Sam sicer nisem volil, ma če bi potem bi NSI. Samo zato, ker so njihovi 'ministranti' delili rogljičke zjutraj v gužvi v Škofljici in obljubljali obvoznico in štiripasovnico v našem koncu.
Arto ::
no comment je izjavil:
Prava desnica je pragmatična in PRO action. Naredi kar je treba.
Ja, recimo potolče reforme z referendumi.