Forum » Omrežja in internet » Hp deskjet F4580 in eprint
Hp deskjet F4580 in eprint
Janac ::
zdravo
imam ta printer(all in one) in me zanima kako nastavim da mi bo tiskalo s pomočjo alpikacije Hp ePrint home&biz Android app. Baje naj bi printer to podpiral ampak mi ga v aplikaciji nenajde sploh. Printer je wireless. Ima kdo kaksno idejo?
l.p
imam ta printer(all in one) in me zanima kako nastavim da mi bo tiskalo s pomočjo alpikacije Hp ePrint home&biz Android app. Baje naj bi printer to podpiral ampak mi ga v aplikaciji nenajde sploh. Printer je wireless. Ima kdo kaksno idejo?
l.p
PINki ::
Da. Zdavnaj sem to nastavljal, tako da ne vem tocno. Na printerju mora goreti plava lucka za wireless in v aplikaciji v settingsih poskusi najti svoj printer, prej seveda vklopis wifi na telefonu.
evo, printerja mi avtomatsko ne zazna, blue led sveti in ne utripa, ce pa hocem rocno vnesti printer pa zahteva e-mail.od.printerja tako da nevem kako ta e-mail dobim....
router ni v uporabi s racunalnikom.
l.p
router ni v uporabi s racunalnikom.
l.p
PINki ::
Zahteva tvoj uporabniski email, ker printer nima svojega emaila. Verjetno je potrebno da ga das, jaz v aplikaciji vidim da sem ga dal, tako da poskusi se to.
Lp
EDIT: Email je potreben zaradi verifikacije
Lp
EDIT: Email je potreben zaradi verifikacije
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PINki ()
evo deluje.
odpres aplikacijo, potrdis racun, izberes kaj hoces printati(dokument ali fotografijo), nato pocakas da najde printer se pokaze zelena kljukica in kliknes na svoj printer in kliknes print...
to sem napisal ce bo se kdo rabil.
glede e-maila, printer ima svoj e-mail in na ta email posljes kaj hoces tiskat, racun sem pa ze potrdil.
zdej pa samo nove kartuse kupit :D
odpres aplikacijo, potrdis racun, izberes kaj hoces printati(dokument ali fotografijo), nato pocakas da najde printer se pokaze zelena kljukica in kliknes na svoj printer in kliknes print...
to sem napisal ce bo se kdo rabil.
glede e-maila, printer ima svoj e-mail in na ta email posljes kaj hoces tiskat, racun sem pa ze potrdil.
zdej pa samo nove kartuse kupit :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povezati wifi tiskalnik canonOddelek: Pomoč in nasveti | 3879 (3468) | tiltech |
» | 3d printerOddelek: Kaj kupiti | 10625 (8894) | stalker |
» | Laserski tiskalnik WIFIOddelek: Pomoč in nasveti | 2225 (2013) | bjan |
» | tiskalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 631 (491) | king67 |
» | 10 printerjev na en server?Oddelek: Strojna oprema | 2322 (1772) | Veron |