» »

Kupovanje rabljenih prenosnikov

Kupovanje rabljenih prenosnikov

sketch ::

Torej, ugotovil sem, da bi mi zelo prav prišlo, če bi si lahko lastil kakšen prenosnik. Ker pa se na te stvari ne spoznam ter se mi cene zdijo rahlo visoke, vas, dragi slo-techarji, prosim za nasvet/odgovor na sledeči dve vprašanji:

1. Kaj lahko dobim:
Imam možnost kupit Dellov prenosnik. 192 MB RAM, P2 400, 6 GB HDD, ext. floppy, ext. CD, PCMCIA LAN 10/100, PCMCIA modem 56k, tehta 1.8 kile, LCD 1240*768.
Cena je 150000 SIT, s tem, da je baterija nova ter je treba zamenjat kabel od ext. CDja.
Je ta cena upravičena ali moram it v lekarno po vazelin, ker me bo nekdo pravkar nategnil?

2. Kaj bi sploh rad imel:
Notebook na katerem bi še vsaj kolikor-toliko spodobno lavfala grafika. Torej, ciljam na nekako P3, 128 MB RAM, 10GB HDD, notranji CD (če se da tudi RW), standardni LCD... Kolikšna bi bila okvirna cena temu podobnega sistema?

Hvala za pomoč,
s.
Adapt and overcome.

IceIceBaby ::

Pomoje so rabljeni notebooki kar dost precenjeni pa še določen riziko morš sprejet ko ga kupiš. Sploh če nima več garancije je jeba ker so deli ful dragi in res lahko samo upaš da se ti nebo kaj pokvarlo. Tako da če maš $$$ bi ti priporočal novega, ali pa vsaj probi temu ceno zbit.

Novi se drugače začnejo tam okoli 300k sit. Tisti najcenejši se dobijo že za nekaj manj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SO d.o.o

Oddelek: Kaj kupiti
315680 (4627) trzenje
»

Prenosnik iz Interspara

Oddelek: Kaj kupiti
132337 (1955) mtosev
»