Forum » Pomoč in nasveti » RCA out - VGA in converter/pretvornik
RCA out - VGA in converter/pretvornik
infox ::
Pozdravljeni!
Sem nov na tem forumu in bi lepo prosil za en nasvet :)
Kmalu imam namen kupiti napravo (majhen računalnik) z imenom Raspberry Pi... Računalnik ima dva možna video izhoda: RCA video ter HDMI. Doma imam star Samsung-ov LCD ekran z "VGA in"... Gledal sem že tuje spletne trgovine: Amazon... Zanima me, kje v Sloveniji bi lahko kupil pretvornik, ki bi mi omogočil pretvorbo iz RCA video (out) v VGA (in)? Skratka, rabim "RCA to VGA converter", ki ga prodajajo v Sloveniji (lahko tudi katera koli slovenska spletna trgovina).
Sem nov na tem forumu in bi lepo prosil za en nasvet :)
Kmalu imam namen kupiti napravo (majhen računalnik) z imenom Raspberry Pi... Računalnik ima dva možna video izhoda: RCA video ter HDMI. Doma imam star Samsung-ov LCD ekran z "VGA in"... Gledal sem že tuje spletne trgovine: Amazon... Zanima me, kje v Sloveniji bi lahko kupil pretvornik, ki bi mi omogočil pretvorbo iz RCA video (out) v VGA (in)? Skratka, rabim "RCA to VGA converter", ki ga prodajajo v Sloveniji (lahko tudi katera koli slovenska spletna trgovina).
- poskusilo klonirati: infox ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava HDMI => SCARTOddelek: Zvok in slika | 10100 (3977) | Yossarian |
» | Povezava pc-ja in televizije???Oddelek: Zvok in slika | 3306 (2967) | zagi123 |
» | Priklop PC na LCD tvOddelek: Zvok in slika | 3306 (2731) | Senitel |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4021 (3764) | Okapi |
» | Vezava notebook LCD-ja (zaslona) na obican PCOddelek: Hlajenje in modifikacije | 984 (786) | wince |