Forum » Pomoč in nasveti » power save mode
power save mode
toma168 ::
Pozdravljeni!
Imam en problem in sicer danes gledam neke datoteke po klučku in kar naenkrat se mi ugasne računalnik. Sedaj ko ga vklopim mi zažene tist začetni črni zaslon ko izpisuje konfiguracijo ali nekaj takega... Potem, ko bi se moral zagnati windows pa mi napise sporočilo "POWER SAVE MODE" in mi ga ponovno zažene, in to se vseskozi ponavlja... Sem že vse izklopil in priklopil nazaj, ponovno vstavil rame, ter in cmos baterijo ampak še vseeno isto.. prosim če mi nekdo pomaga.
Lep pozdrav
Imam en problem in sicer danes gledam neke datoteke po klučku in kar naenkrat se mi ugasne računalnik. Sedaj ko ga vklopim mi zažene tist začetni črni zaslon ko izpisuje konfiguracijo ali nekaj takega... Potem, ko bi se moral zagnati windows pa mi napise sporočilo "POWER SAVE MODE" in mi ga ponovno zažene, in to se vseskozi ponavlja... Sem že vse izklopil in priklopil nazaj, ponovno vstavil rame, ter in cmos baterijo ampak še vseeno isto.. prosim če mi nekdo pomaga.
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | redirect skoraj na vsaki strani.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2510 (1444) | Manager |
» | Računalnik problem. prosim za pomoč.Oddelek: Strojna oprema | 1831 (1709) | kikicar |
» | Rač se mi ne zažene.Oddelek: Pomoč in nasveti | 975 (915) | palma |
» | Problem pri nameščanju windowsa (prosim za pomoč- hvalaOddelek: Pomoč in nasveti | 1606 (1317) | malini |
» | servis se mi noče zagnatiOddelek: Programska oprema | 720 (689) | sinko999 |