» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
196 / 197
»»

J.McLane ::

Košarica je bolj priročna če si samski in vsak dan v trgovini. Če imaš familijo in greš v trgovino 2-3x na teden pa to ne bo šlo.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

ZveeZ ::

J.McLane je izjavil:

Košarica je bolj priročna če si samski in vsak dan v trgovini. Če imaš familijo in greš v trgovino 2-3x na teden pa to ne bo šlo.

Kako ne? Jz imam familijo in zavijem v Hofer cca 1x tedensko.
V vecini primerov, je kosarica dovolj.

Magic1 ::

ZveeZ je izjavil:

J.McLane je izjavil:

Sej vem, ti ponavadi raje zaviješ v Mečkatorja, kjer si na isti hitrosti. V Hofer greš bolj po nuji in je košarica že preveč za zložit v doglednem času.
Magic

Magic1 je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

J.McLane je izjavil:

Sej vem, ti ponavadi raje zaviješ v Mečkatorja, kjer si na isti hitrosti. V Hofer greš bolj po nuji in je košarica že preveč za zložit v doglednem času.

Ta tvoj post pove vec o tebi kot o meni.

mikojan ::

val46 je izjavil:

Mirjana je izjavil:

Kdaj bodo ukinili prodajo cigaret na blagajnah, ko blagajničarke letajo sem ter tja in iščejo določene znamke "ubijalcev" ?

to da pa letajo od blagajne do blagajne in iščejo taprave cigarete, je pa njihov problem, če si ne naredijo dovolj zaloge pred "smeno"

Res je. Namesto da bi si na začetku izmene napolnile izložbo s cigareti in preverile, katere znamke niso na zalogi, tega sploh ne storijo. Kasneje pa letajo naokoli med različnimi izložbami ali po shrambi, upajoč, da bodo nekje našle točno določene cigarete. Nekatere trgovke so preneumne in ne opazijo, da bi bilo manj dela, če bi enkrat na dan preverile zalogo, namesto da to počnejo večkrat dnevno, in obenem zadržujejo stranke, ki čakajo na blagajni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mikojan ()

tony1 ::

Gregor P je izjavil:

tony1 je izjavil:

" Bolj neumno se mi zdi, da ljudje nimajo direktne bremenitve za vse redne odhodke in se vsak mesec ukvarjajo s tem plačevanjem položnic. In btw ta storitev je obstajala že v prejšnji državi. "

In še popolnoma zastonj je bila.

To je najbrž zato, ker ti ljudje iz meseca v mesec ne vedo, ali bodo sploh sposobni plačati račune:8)

Drži.

Lahko je še marsikaj: premalo fin. pismenosti, da bi vedeli, kaj trajnik sploh je, preveč depresije in niso niti toliko storilni, da bi šli dol z avtopilota in trajnike naštimali, premalo inf. pismenosti in strah, da potem ne bodo imeli pregleda nad plačanimi in neplačanimi položnicami ipd.

mikojan je izjavil:

val46 je izjavil:

Mirjana je izjavil:

Kdaj bodo ukinili prodajo cigaret na blagajnah, ko blagajničarke letajo sem ter tja in iščejo določene znamke "ubijalcev" ?

to da pa letajo od blagajne do blagajne in iščejo taprave cigarete, je pa njihov problem, če si ne naredijo dovolj zaloge pred "smeno"

Res je. Namesto da bi si na začetku izmene napolnile izložbo s cigareti in preverile, katere znamke niso na zalogi, tega sploh ne storijo. Kasneje pa letajo naokoli med različnimi izložbami ali po shrambi, upajoč, da bodo nekje našle točno določene cigarete. Nekatere trgovke so preneumne in ne opazijo, da bi bilo manj dela, če bi enkrat na dan preverile zalogo, namesto da to počnejo večkrat dnevno, in obenem zadržujejo stranke, ki čakajo na blagajni.

To je problem vodenja in neumnih šefov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tony1 ()

Magic1 ::

ZveeZ je izjavil:

Magic1 je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

J.McLane je izjavil:

Res je. Cenim svoj in čas drugih pač malo bolj kot ti. Meni je pri teh trgovinah všeč ravno to, da se ne mučka na blagajnah. Seveda morajo vsi sodelovati, da zadeve hitro tečejo. Seveda si ti mnenja, da tvojih 30s ne pomeni nič. Vendar če bi vsak v vrsti vzel dodatnih 30s, bi na koncu spet vsak izgubil nekaj minut po nepotrebnem.
Imaš opcijo, da zložiš nazaj v košaro/voziček in tako ne upočasnuješ vrste. Samo to ti ne diši, ker bi TI izgubil dodatnih 60s namesto 30s.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

starfotr ::

To, da stojite v vrsti in vam je 30 s preveč vzelo je pač razvada revnih.

Če bi poslali butlerja, da vam nakupuje, se s tem ne bi ukvarjali in bi tistih 30 s lahko bolj koristno porabili.

Gregor P ::

tony1 je izjavil:

Gregor P je izjavil:

tony1 je izjavil:

" Bolj neumno se mi zdi, da ljudje nimajo direktne bremenitve za vse redne odhodke in se vsak mesec ukvarjajo s tem plačevanjem položnic. In btw ta storitev je obstajala že v prejšnji državi. "

To je najbrž zato, ker ti ljudje iz meseca v mesec ne vedo, ali bodo sploh sposobni plačati račune:8)

Drži.

Lahko je še marsikaj: premalo fin. pismenosti, da bi vedeli, kaj trajnik sploh je, preveč depresije in niso niti toliko storilni, da bi šli dol z avtopilota in trajnike naštimali, premalo inf. pismenosti in strah, da potem ne bodo imeli pregleda nad plačanimi in neplačanimi položnicami ipd.

Če bi le bila samo finančna ne-/pismenost, se bojim, da je v večini kar lepo to prvo.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Magic1 je izjavil:

Res je. Cenim svoj in čas drugih pač malo bolj kot ti. Meni je pri teh trgovinah všeč ravno to, da se ne mučka na blagajnah. Seveda morajo vsi sodelovati, da zadeve hitro tečejo. Seveda si ti mnenja, da tvojih 30s ne pomeni nič. Vendar če bi vsak v vrsti vzel dodatnih 30s, bi na koncu spet vsak izgubil nekaj minut po nepotrebnem.
Imaš opcijo, da zložiš nazaj v košaro/voziček in tako ne upočasnuješ vrste. Samo to ti ne diši, ker bi TI izgubil dodatnih 60s namesto 30s.

Ti ocitno NE cenis svoj cas ampak zgolj cas ostalih kupcev. Ce bi cenil svoj cas, nebi zrtvoval svoje minute zato, da pride naslednji kupec na vrsto, kateri po moznosti ima se vracilo izdelka ali pa zeli 2 šteki cigaret in zakljuci z nakupom, ko si ti ze doma.
Jaz cenim svoj cas in zato zlagam direkt v vrecko. Ja, s tistimi 30sec res ne pridobim prakticno nic, tako kot tisti za menoj ne. Gre se zato, da zakljucim nakup v miru, kot clovek. Ne pa samo "bip, bip, bip, bip, gotovina ali kartica?"
Sedaj si me verjetno predstavljas kot nekega pocasneza ampak opravim na blagajni hitreje kot vecina, s to razliko da ne hitim. Tisti, ki se mu mudi naj pac tece po trgovini in bo tako prisel pred mano na blagajno.
Do tega "nehitenja" pa me je privedla situacija, ko mi je enkrat blagajnicarka poskenirala vse izdelke in sem placal preden sem vse zlozil dol iz pulta, da ji kao prisparam cas. No, transakcija je sla takoj cez in se preden sem vzel vse svoje artikle dol, so bili zraven ze artikli naslednjega kupca. Tisto je bila pika na i.

fikus_ ::

Ta tema je tipičen primer jaz, jaz, jaz,..... . Večina vas vsiljuje svoje videnje, želje,....
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

socialec ::

Direktna bremenitev ja ampak ne preko slovenskih bank, na katerih je menda pred slabim letom 30 mrd € kar ~80% praktično neobrestovanih vpoglednih vlog, ostalo praktično neobrestovano. Eni geeki menda namenoma plačujejo zneske tudi na zalogo s karticami zaradi nekih *backov, menda v smislu obratne provizije - poznate kakšne takšne absurdne abominacije?

MrStein ::

ZveeZ je izjavil:

MrStein je izjavil:

Zakaj bi jo upočasnjeval?
A SSD tudi upočasnjuješ?

Ker nisem tako prizadet, da bi hitel zmetat vse artikle v vrecko

Saj ne rabiš. Lahko jih daješ noter s poljubno hitrostjo.
Ampak... kaj ima to veze z blagajničarko?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

delavec44 ::

donvito je izjavil:

starfotr je izjavil:

Na pošti niso "od zmeraj" imeli plačevanja položnic in drugih finančnih storitev. Za to so skrbele banke.

Ker je sedaj moderno, da vsi delajo vse, so se seveda pošte preblikovale v svaštarnice, prav tako lahko v navadni trgovini kupiš kruh, kramp, računalnik in plačaš položnico. Cene storitev niso nič nižje v primerjavi s spletno banko, skozi leta se dvigujejo.

Bolj neumno se mi zdi, da ljudje nimajo direktne bremenitve za vse redne odhodke in se vsak mesec ukvarjajo s tem plačevanjem položnic. In btw ta storitev je obstajala že v prejšnji državi.

Kaj pa v primeru reklamacije, ko preplačaš, tebi pa takoj odtrgajo. Ne, hvala, pregledam račun, nato poskeniram QR kodo in plačam. Mi je Domplan 1x zaračunal 200€ preveč, v primeru trajnika naj pa čakam na podano pritožbo, če bojo potrdili ali pač ne?

Pa saj položnico še vedno dobiš in vidiš znesek kar nekaj dni pred trganjem direktne obremenitve. Tako da jo vedno lahko prekličeš pred izvedbo. Tudi po izvedbi pa je preklic skoraj da avtomatiziran, ker ne rabiš ničesar dokazovati.

ZveeZ je izjavil:

Ti ocitno NE cenis svoj cas ampak zgolj cas ostalih kupcev. Ce bi cenil svoj cas, nebi zrtvoval svoje minute zato, da pride naslednji kupec na vrsto, kateri po moznosti ima se vracilo izdelka ali pa zeli 2 šteki cigaret in zakljuci z nakupom, ko si ti ze doma.
Jaz cenim svoj cas in zato zlagam direkt v vrecko. Ja, s tistimi 30sec res ne pridobim prakticno nic, tako kot tisti za menoj ne. Gre se zato, da zakljucim nakup v miru, kot clovek. Ne pa samo "bip, bip, bip, bip, gotovina ali kartica?"

Vidiš ko ne razumeš. Ja, na pultu ti zgubiš 60s namesto 30s na blagajni. Ampak boš pa par minut prej na vrsto prišel, ker bodo vsi pred tabo tako naredili. Torej neto so vsi v plusu.

UkrFTW!! ::

ZveeZ je izjavil:

To je babji argument. Kot tema. In kot čakanje v Hoferju. Za blagajno bi vas moral psihiater čakati.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

fikus_ je izjavil:

Ta tema je tipičen primer jaz, jaz, jaz,..... . Večina vas vsiljuje svoje videnje, želje,....

Ne, dizajn blagajn in vsega zraven je predviden tako, da je le en način dela pravilen in optimalen. Si lahko pogledaš navodila. Vse ostalo je egoistično.

delavec44 je izjavil:

Torej neto so vsi v plusu.

To egoistom pač ni razumljivo.
Motiti se je človeško.

Uff, mater, socialci nimamo tako dragega časa, da bi ga morali v sekundah šteti, tudi na semaforjih ne :D

fikus_ ::

delavec44 je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Ne, dizajn blagajn in vsega zraven je predviden tako, da je le en način dela pravilen in optimalen. Si lahko pogledaš navodila. Vse ostalo je egoistično.

Kje si lahko pogledam navodila, ali še bolje, prilepi jih sem. Hvala.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Gregor P je izjavil:

tony1 je izjavil:

Daj no daj, če pa imamo zdaj svobodo, višji minimalec, višje penzije, pa najnižjo inflacijo, pa še zavidanje cele Evrope!
Ti, prikriti opozicijec, ti!

matobeli je izjavil:

Za penzjonerje in, vsekakor resnične, mamice treh otrok imajo pred trgovinam celo vrsto vozičkov prilagojenih različnim potrebam.

Ne morš verjet no, ker trololo, blagajne v trgovini so prehitre.

Ma ja, jutri pa bodo še trdili, da so davki prenizki! ;)

darkolord je izjavil:

Mum says speed of Aldi cashier left her 'crying and shaking' as food piled high

Baterije v ajfonu eksplodirajo!!!111enaena

Glej, za vsako stvar boš našel nekje potrdilo.
Če ti blagajničarka naloži izdelke na goro in padejo na tla, pač pokličeš šefa ali nadzornika, in poveš, naj ti nove prinesejo, ker s tal ne boš imel. Ali pa pustiš izdelke in nakup.

Kot sem, rekel, jutri bo kdo jamral, da mu avto premalo bencina, pardon, elektrike porabi in ima prevelik doseg...
Svašta.
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

fikus_ je izjavil:

delavec44 je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Kje si lahko pogledam navodila, ali še bolje, prilepi jih sem. Hvala.

Fizično sem jih videl v trgovini, ko so začenjali. Ne najdem online. ChatGPT se pa strinja z mano:

Hofer ima sicer poseben sistem, ki izhaja iz načela učinkovitosti — kar pomeni, da te poskušajo čim hitreje poskenirati, ne glede na to, ali si že zložil stvari v vrečko ali ne.

Tukaj je optimiziran postopek nakupa na blagajni v Hoferju:

✅ PRED BLAGAJNO
Pripravi torbe ali škatle v vozičku – priporočljivo je imeti škatlo (npr. IKEA DIMPA, bananino škatlo ipd.) ali večjo trdno vrečko v samem vozičku.

Zloži artikle na trak po težah in vrstah:

Težki (steklenice, pločevinke, moka) najprej

Nato srednje težki (konzerve, testenine)

Na koncu lahki in občutljivi (jajca, kruh, sadje)

✅ NA BLAGAJNI
Ne poskušaj zlagati v vrečke ob blagajni – pult je prekratek in bo hitro zmanjkalo prostora.

Osredotoči se na čim hitrejše pobiranje artiklov s pulta nazaj v voziček ali škatlo.

Če imaš pomoč (partner, otrok ipd.), naj eden plačuje, drugi pa sproti zlaga.

✅ PO BLAGAJNI
Premakni voziček do zložilne police (»pakirni pult«), ki je postavljena takoj po izhodu iz blagajne – tam si vzemi čas za umirjeno zlaganje v vrečke.

Če si sam, je to najboljši trenutek za optimalno zlaganje brez stresa in pogleda naslednjega v vrsti 😄

✳️ NAMIGI
Lahko imaš eno vrečko posebej za hladne izdelke (termo vrečko).

Včasih pomaga, če že v trgovini zložiš artikle v voziček po tem vrstnem redu, kot jih boš dajal na trak.

Zgodovina sprememb…

Huh, PM, to niso bobipalčke in pašteta.

OK.d ::

Kakšne težave imajo nekateri, čudno da se jim da še sploh živeti na tem svetu8-O
LPOK.d

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OK.d ()

Včasih se mi zdi podobno s tem filmom, vendar se hitro opomnim, da se v filmu bogatim ni mudilo, tu pa je obratno.

Blinder ::

Kadar sem delal na blagajni sem si pomagal z pedalom pod pultom, da sem delal hitreje. Tega sodelavke niso ble sposobne, niso bile dovolj inteligentne, da bi zmogle še pedal pod blagajno dozirat med delom, niso ble dovolj inteligentne da bi vedle, da če premakneš izdelek 40 cm gre hitreje kot če ga moraš premaknit 60 cm. In se je pojavila slaba volja nekaterih sodelavk (klasična zloba nekaterih žensk), da zakaj delam jaz počasi na blagajni. Seveda ker sem premikal 40 cm namesto 60 cm sem manj mahal z rokami, po njihovi logiki sem tudi počasneje delal. Na začetku se spomnem, da so mi težili ,da sem počasen, jaz sem hitel, kliko sem mogel, nakar mi je ena stranka rekla "veš jaz bom te izdelke kupil". Ni bilo všeč temu moškemu, da sem hitro ravnal z njegovimi jogurti, da je že vse grdo zgledalo. Kasneje sem vsaj z delikatnimi izdelki bil bolj pazljiv, da vsaj navidezno ravnam lepo z njimi. Še bi bilo pripetljajev za povedat. Enkrat mi je šefica zabrusial, da ne grem domov dokle rne naredim 5000 inkasa na blagajni. Ja, sezona je bila nizka, kaj naj delam eno uro več, da bo ona zadovoljna ... sem pizdil šefu, da če mi bo še kdaj rekla poslovodja, da naj dlam hitreje na blagajni, da bom začel delat tako hitro, da bojo stranke ptleh pobirale izdelke. Pa je tip privolil moji ideji hah. Nisem pol nikoli tega naredil. Glavni šef je rekel, da so stranke naš delodajalec, da naj se obnašamo dobro itd. in dirkanje na blagajni ni okej do strank.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Pa ravno za ženske pravijo, da so bolj multitasking kot moški? Še en neupravičen stereotip?

UkrFTW!! ::

Zato pa so tako zblojene. Multitasking je slab, to bi že lahko vedel. Stvari se dela po vrsti.

Ukrajina for the win, odvisno od dela - če si utiliziran, recimo zaradi slikovitosti, na več projektih, kako se bo izšlo, če na ostalih ne bo napredka? Aja, ne poznaš? V redu potem, je potrebno še kaj dodajati :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

"Kadar sem delal na blagajni sem si pomagal z pedalom pod pultom, da sem delal hitreje. Tega sodelavke niso ble sposobne, niso bile dovolj inteligentne, da bi zmogle še pedal pod blagajno dozirat med delom, niso ble dovolj inteligentne da bi vedle, da če premakneš izdelek 40 cm gre hitreje kot če ga moraš premaknit 60 cm. In se je pojavila slaba volja nekaterih sodelavk (klasična zloba nekaterih žensk), da zakaj delam jaz počasi na blagajni."

Temu se reče tall poppy syndrome. Kdor v okolju izstopa, se ga, preventivno, proba zatolči. Takle mamo.

tony1 je izjavil:

Temu se reče tall poppy syndrome. Kdor v okolju izstopa, se ga, preventivno, proba zatolči. Takle mamo.

Ja, res, že kar nekaj desetletij in izgleda, da bo še kar nekaj časa :D

z3ro ::

Jaz ko sem delal preko študenta na blagajni ene 15 let nazaj sem bil pomoje najhitrejši pa so ostali delali tam že par let. Stranke so me večkrat pohvalile, da sem hiter, blagajna mi je pa tudi štimala načeloma, razen pač ene 2-3x mogoče, da je šlo par € navzkriž. Sedaj ko nakupujem v Hoferju me tudi ne moti, da kasirajo hitro, se mi pa meša v kakšnem Mercatorju/Tušu kjer so cepljene proti hitrosti. Hitre blagajne so mi všeč za kak manjši nakup ampak v našem kraju v Šparu jih bodo dali ven ker ljudje baje nenormalno kradejo - sploh sadje/zelenjava, ki se vaga..pač poknejo gor nalepko od ene najcenejše reči, teža na hitri blagajni pa itak štima.

Od kdaj se samopostrežna blagajna imenuje hitra blagajna?

Mi na misel ne pride, da bi delal brezplačno za trgovca?

zavajon ::

Ja, je splošno znano, da Slovenci, še posebej tisti v manjših krajih, radi kradejo po trgovinah :))

Jaz pa grem mnogokrat na samostrežno, da bobipalčke in pašteto skrijem, ker je to neugledna hrana, ki bi jo bogati kupci v vrsti videli in se zgražali.

Večina slo-tech.com forumašev je takšnih, kolikor razbiram, en bolj bogat od drugega, s 5-10 nepremičnin, helikopterjem in zasebnim avionom hodi gledat opero.

Pač gledam v tla, štejem fuge in upam, da me ne prepozna.

Zgodovina sprememb…

z3ro ::

Pardon, samopostrežno sem mislil, ja :)

Günther ::

V soboto sem bil v Hoferju in je imela ena prodajalka značko NOVA, kot da hočjo povdarit da ne bo šlo na hitro. Jaz nočem v njihovo knjigo pripomb dajat ocene njihovim trgovkam za napredovanje, tako da jih ne razumem zakaj to izpostavljajo kupcem.
Trinkgeld pa ne verjamem da odobravajo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Badwolff ::

A sam še boomerji tle pišejo. S čem vse se majo kreteni čas ukvarjat...

Ganon ::

Günther je izjavil:

V soboto sem bil v Hoferju in je imela ena prodajalka značko NOVA, kot da hočjo povdarit da ne bo šlo na hitro. Jaz nočem v njihovo knjigo pripomb dajat ocene njihovim trgovkam za napredovanje, tako da jih ne razumem zakaj to izpostavljajo kupcem.

Niti ne pričakujem, da bi razumel. Ne razumeš niti, da se kupona, ki ti ga izročijo ob nakupu nad 25 evrov, ne da izrezati iz letaka.

Günther ::

Ganon je izjavil:

Günther je izjavil:

Niti ne pričakujem, da bi razumel. Ne razumeš niti, da se kupona, ki ti ga izročijo ob nakupu nad 25 evrov, ne da izrezati iz letaka.

Se posipam s pepelom, ker sem prebral samo droben tisk na letaku.
Bom naslednji teden šel v spezo sprobat ko pridobim kupon z nakupom nad 25€.

GrimReaper4 ::

Uf, tale tema pa je nekaj. Pa tako tipično Slo-Techovski/Redditovski odgovori, da je po svoje zanimivo branje, po svoje se pa lahko celi čas držiš za glavo. Moram iti ob priliki še enkrat skozi zadnji 2 strani.

Drugače je pa hitrost bolj problematična pri vas, ki hodite po šihtu 15-16h. Mi bolniškarji, socialarji ter upokojenci nimamo teh problemov, ker gremo lahko ob 10-ih, ko ni drena. Takrat se še kakšni trgovki ne mudi preveč. Res pa da mi je enkrat tudi že pomagala zlagati v vrečko, ker sem se malo obiral.
Sicer pa bolj redko hodim, ker pač ni toliko denarja.
Ma mogoče bom vseeno probal tisto, da uporabiš za zlaganje kar isto košarico in potem v miru pospraviš v svoje vrečke in nahrbtnik. To je bil eden bolj uporabnih postov tukaj. Verjetno res ni zastonj za pultom po celi dolžini polica.

Sicer se pa ne spomnim, da bi imel v Mercatorju tudi prav mir pospravljati. Če imaš vsaj ene 15 artiklov, te tudi vedno eden dohiti in so potem na pultu za zlagati istočasno tvoji artikli in od naslednjega.
Sicer se bodo pa te majhne Mercator trgovine zdaj itak zapirale. V trgovskem centru je pa itak vse polno ljudi.

Zgodovina sprememb…

"Mi bolniškarji, socialarji ter upokojenci nimamo teh problemov,"

Nekoliko ste že dosadni, vsi skupaj s to namišljeno mentaliteto, po kateri je zabušavanje vrednota. >:D

Po mojem še pri tem lažete, do penzije vam manjka dobrih 20 let, delate pa za zajebanega šefa in direktorja podnevi in ponoči, ko črna živina... :|

Tole pišete pa zvečer na skretu, kamor se skrijete pred ženo in familijo, preveč izmozgani za kaj bolj konstruktivnega od jamranja... 8-O

Neverjetno, skoraj v nulo, šefica pa res, kakor dolgo še pač, zadnje dneve je še posebej neugodna.

Ajde, tokrat si bil vsaj humoren.

To vsekakor je ena od možnih razlag...

MadMax ::

GrimReaper4 je izjavil:

Ma mogoče bom vseeno probal tisto, da uporabiš za zlaganje kar isto košarico in potem v miru pospraviš v svoje vrečke in nahrbtnik.

Tole sem že parkrat prebral v tej temi.
Pa še nisem zasledil košaric za blagajno, vedno se jih odloži pred trakom.
MamaHotelTeoretiki™, ali pa je res kje kaka štacuna, ki to prakticira?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Sploh ne vem zakaj toliko hitenja. Ljudje, ki stojijo v vrsti pred blagajno bodo blago, ki ga imajo v vozičku kupili in plačali. In nič manj ne bodo kupili in plačali, če bo treba počakat nekoliko dlje. Kvečjemu bodo zaradi čakanja kupili več, ker bo kak impulziven nakup nepotrebne šare pri blagajni od čakanja in dolgčasa.

MadMax, še enkrat poglej okrog ozkega mizja/pultja pri oknih ali kakšno stojalo malo proč. Možno je sicer res, da so pri vas prav vsi na spidu ves čas, so ekstremno fleksiblni in-ali vodljivi inu konformistični. Možnost je tudi, da si tam ob napačnem času in je zelo velik obrat košar inu lahkih vozičkov; pa še ena možnost je, da mogoče sploh nisi pozoren, potem pa že zmanjka idej. Lahko pa za dokaz poslikam naslednjič in objavim na forumu in dam maksimalno veljavnost za digitalni arhiv. Kako bo torej?

Zgodovina sprememb…

MadMax ::

Špar, Hofer, Lidl, Mercator, same shit. Tudi v sosednjem mestu.
Je pa res da ne živim v kakem od 5 največjih mest v SLO...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Ok, bom poslikal in objavil ob priliki
saj že mama govorila je,
da iz višine in pri veliki hitrosti
se ne vidi vse,
mogoče samo se ti res mudi,
se pa tudi nihče več ne trudi.

Ok, to je to, za kakšno kulturniško penzijo bi bilo, ali?
««
196 / 197
»»