» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
195 / 197
»»

mtosev ::

https://www.hofer.si/sl/p.blackview-pre...
zaslonIPS16“ (40,64 cm) – odlične barve, vrhunska svetlost,certifikatTUV Rheinland
ločljivostFull HD+ 1.920 x 1.200slikovnih pik
operacijski sistemWindows11 PRO
procesorIntel® Core™ i5-1030NG7
16 GB RAM + 512 GB SSD – izjemna hitrost in veliko prostora
Dual WIFI 5 +povezava Bluetooth
baterija57 Wh, uporaba skozi celoten dan
polna ergonomska tipkovnica z desno številčnico
večfunkcijska multimedijska sledilna ploščica
dvojnizvočnikiSmart-PA BOX in dvojni mikrofoni
sprednja kamera in gumb s senzorjem za prstne odtise
7 vhodov – 3x USB-A, 1x USB-C, 1x HDMI, 1x AUX, 1x microSD
ohišje iz aluminijeve zlitine v sivi barvi (Starry Gray)
priložen adapter za polnjenje/napajanje
mere: 360,7 x 243,6 x 18 mm
masa: 1,6 kg
449€
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

ZveeZ ::

Kar visoka cena za kitajca s 5 let starim cpujem.

darkolord ::

Link do kakšnega cenejšega?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZveeZ ()

matobeli ::

1leto garancije za Blackview. Buuuu.

mtosev ::

Pozitivna stvar je, da če prenosnik ni všeč ti v roku šestih dni vrnejo denar.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

tikitoki ::

Kaj je pri tem pozitivnega? Karkoli kupiš prek neta lahko začneš vračilo v 14 dneh, pa pol imaš še 30 dni da dejansko vrneš

miko22 ::

Mogoče kdo ve če imajo kje kako kopalniško pipo na zalogi? V kopalnici je stara fuč, kupil kitajca, ki je še slabši od stare, merkur pa nima poštene pipe pod 100€,

socialec ::

en od načinov je tako

NejcSSD ::

matobeli je izjavil:

1leto garancije za Blackview. Buuuu.

Servis pa v Grosuplju pri SP Avtovleka. Avtovleka, Nejc Jordan s.p.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

d4vid ::

Pa kaj potem? Saj nihče več ne servisira tega e-wastea. Da pa preveri napako in pošlje drug laptop kupcu, je pa dober tud avtomehanik oz. avtovleka.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

Gagatronix ::

mtosev je izjavil:

Pozitivna stvar je, da če prenosnik ni všeč ti v roku šestih dni vrnejo denar.

Prosim reci, da se delas norca, ker iz tvojih zapisov ni razvidno.

Skoda, da Hofer vec ne ponuja Medionov za konkurencno ceno.
Imam se lepe spomine na Akoyo P6660 za 500€

Günther ::

Kaj je zdej s Hoferjem. Ponujajo kupon za 10% popust na celoten nakup če kupiš v torek ali sredo nad 25 € , ki ga lahko koristiš v petek ali soboto v tekočem tednu. Kopirajo Lidl ali jim je upadel promet? Da ne govorimo o tem da ga moraš zrezati z letaka.

Ganon ::

Kaj naj bi bilo s Hoferjem? Uvedli so dodaten popust, če to želiš. Običajna praksa trgovcev. Promet jim raste, ne upada.

Zdaj pa še logično razmisli. Kupon prejmeš ob nakupu nad 25 evrov. Ti bi ga pa rezal z letaka? Ne gre skupaj, kajneda.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

hotig ::

Od kod ideja, da je potrebno kupon izrezat iz letaka? Kupon si dobil ob nakupu čez 25EUR v torek ali sredo skupaj z računom (na tem ceglu je koda). In si pol včeraj ali danes po nakupu pokazal cegelc s kodo, ki ga na koncu poskenira na blagajni in ti odšteje 10%. Komplicirano, vem... ampak ne rabiš letaka, pametnega (beri butastega) telefona z registracijo in presneto aplikacijo ter nevem česa vse še ne. Ah pa nej že uvedejo to skeniranje zenice, da bomo meli mir.

Malo of topic. A se še komu zdi, da bi poleg hitrih blagajn (do 5 ali 10 izdelkov) lahko uvedli še počasne blagajne. Mislim predvsem za tiste, ki šele ko jim pove znesek začnejo brskati po telefonu, ker je nekaj kao z aplikacijo ceneje, pa potem še po vseh žepih iščejo frikane cente itd. Potem pa rata gužva, da bi rabu še eno tablico za vmes filme gledat medtem ko čakam, da pridem na vrsto.

Eh ta sobota, zgleda kot nedela, ko se mi nič ne dela pa pišem ... po tem forumu :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hotig ()

delavec44 ::

Ne, ker taki nesposobneži ne bi izbrali pravilne blagajne :))

Mirjana ::

Najbolj me jezijo (pa ne samo v Hofer-ju)
kadilci in plačniki položnic.
Kdaj bodo ukinili prodajo cigaret na blagajnah, ko blagajničarke letajo sem ter tja in iščejo določene znamke "ubijalcev" ?
Za te zadeve so trafike in pošte in banke ;(

starfotr ::

Kje je problem? Pač počakaš.

Če se ti mudi, potem prej vstani in bo več časa za postorit zadeve v vsakodanjem življenju.

val46 ::

Mirjana je izjavil:

Najbolj me jezijo (pa ne samo v Hofer-ju)
kadilci in plačniki položnic.
Kdaj bodo ukinili prodajo cigaret na blagajnah, ko blagajničarke letajo sem ter tja in iščejo določene znamke "ubijalcev" ?
Za te zadeve so trafike in pošte in banke ;(

Najbrž delaš na kasi v en od teh trgovin a? Ok, sej za položnice tudi jaz razumem in gre tudi meni včasih na K, predvsem zato, ker pač te "študentke" na blagajnah niso ravno experti in izkušene v ukvarjanju s položnicami(za te zadeve obstajajo od zmeraj banke, pošte in nenazadnje zadnja leta elektronsko bančništvo), to da pa letajo od blagajne do blagajne in iščejo taprave cigarete, je pa njihov problem, če si ne naredijo dovolj zaloge pred "smeno". To s trafikami kot praviš je pa šala najbrž. Ti povem kolk trafik imamo pri nas? 0! Trgovin, takih in drugačnih pa vsaj enih 10...

V tujini imajo recimo samo državne tobacco shope, podobno kot so naše trafike in tobak prodajajo izključno tam. V trgovini ali na bencinski črpalki ne moreš kupit čikov. Čiki na pumpah pri nas predstavljajo kar visok delež prihodkov, primerljivo z gorivi. Govorim na splošno, saj ob meji so te deleži višji in tudi določene črpalke imajo mnogo prometa (z gorivi ali pa samo preostanek ponudbe).

MrStein ::

Če lahko alkohol imajo na policah, bi lahko tudi tobak.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

barakus ::

Mene vsaka zamuda moti ampak to s cigaretami običajno ni tako zamudno, najbolj zamudno je ko pride nekdo nepripravljen in blagajničarka že vse pokasirala kupec pa še niti začel dajat iz pulta, kaj šele plačal. Ali pa ko se nekdo spomni da je vzel napačen artikel in gre zamenjat in cela vrsta čaka. Ne vem kaj je rešitev za take primere.

Hec ::

Mirjana je izjavil:

Naslednji dan, ko prenehajo prodajati gorivo za avtomobile. Pa penzioniste pobiti, ker si ti bolj pomemben? (daj spremeni si nick v Karen).
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.

Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

Rešitev je ena čakala vrsta. Znano že dolgo vrsto let.
Motiti se je človeško.

Hec ::

MrStein je izjavil:

Saj je ena cakalna vrsta, zato pa je "guzva". Ampak po pravici povedano, se v Lidlu in Hoferju tako hitro premika, da izpadejo pritozevalci smesno. Da ne recem idiotsko.

Mimogrede, splaca se sabo, na blagajno, prinesti izdelek, ki je kupljen drugje in ga stratesko postaviti med kupljene izdelke, na trak.

Fino upocasni blagajnicarko, da imas cas pospravit.
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.

Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hec ()

Hec je izjavil:

MrStein je izjavil:

Saj je ena cakalna vrsta, zato pa je "guzva". Ampak po pravici povedano, se v Lidlu in Hoferju tako hitro premika, da izpadejo pritozevalci smesno. Da ne recem idiotsko.

Mimogrede, splaca se sabo, na blagajno, prinesti izdelek, ki je kupljen drugje in ga stratesko postaviti med kupljene izdelke, na trak.

Jaz jo upocasnim s pocasnim pospravljanjem v vrecko. Ne jebem vec zive sile. Lahko ona hiti kolikor hoce, jaz si vzamem svoj cas. Sele ko pospravim, povlecem telefon iz zepa in placam.
Pa nisem pocasen ampak so mi dopizdli s tem, da me preganjajo ven.
Ce bi vzel cel vozicek robe, bi zlagal na polici po blagajnah, ma za 3/4 kosarice pa res ne.

Zakaj bi jo upočasnjeval?
A SSD tudi upočasnjuješ?
Motiti se je človeško.

MrStein je izjavil:

A SSD tudi upočasnjuješ?

Ker nisem tako prizadet, da bi hitel zmetat vse artikle v vrecko zato, da je naslednji kupec 30sec prej na vrsti. Ce bi se mi tako mudilo, bi med nakupovanjem tekel in tako privarceval bistveno vec casa.
Ce bi se mudilo ostalim kupcem za menoj, pa bi jim svetoval naj oni tecejo.

V realnosti se pa skoraj nikomur tako zelo ne mudi. Niti blagajnicarki ne.
Trgovec od njih zahteva doloceno hitrost zato, da se cim hitreje cim vec pokasira. Kupec naj pokupi in odjebe. Med tem pa naj jim se ploska zaradi "ucinkovitosti", ker so prevec neucakani pocakat minuto dlje ob tekocem traku.

darkolord ::

Horas ::

ZveeZ je izjavil:

Hec je izjavil:

MrStein je izjavil:

Jaz jo upocasnim s pocasnim pospravljanjem v vrecko. Ne jebem vec zive sile. Lahko ona hiti kolikor hoce, jaz si vzamem svoj cas. Sele ko pospravim, povlecem telefon iz zepa in placam.
Pa nisem pocasen ampak so mi dopizdli s tem, da me preganjajo ven.
Ce bi vzel cel vozicek robe, bi zlagal na polici po blagajnah, ma za 3/4 kosarice pa res ne.

edino pravilno, jaz isto.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Za penzjonerje in, vsekakor resnične, mamice treh otrok imajo pred trgovinam celo vrsto vozičkov prilagojenih različnim potrebam.

Ne morš verjet no, ker trololo, blagajne v trgovini so prehitre.

delavec44 ::

ZveeZ je izjavil:

MrStein je izjavil:

A SSD tudi upočasnjuješ?

Ker nisem tako prizadet, da bi hitel zmetat vse artikle v vrecko zato, da je naslednji kupec 30sec prej na vrsti. Ce bi se mi tako mudilo, bi med nakupovanjem tekel in tako privarceval bistveno vec casa.

Trgovec od njih zahteva doloceno hitrost zato, da se cim hitreje cim vec pokasira. Kupec naj pokupi in odjebe. Med tem pa naj jim se ploska zaradi "ucinkovitosti", ker so prevec neucakani pocakat minuto dlje ob tekocem traku.

Artikle na blagajni daješ nazaj v voziček. V vrečke pakiraš potem, imajo celo pult za to.

J.McLane ::

Že na pult zložiš tako, da imaš manj dela, skupaj težje izdelke, tisto za v hladilnik, pa delikatne lažje stvari. Vse to zlagaš v dve veliki odrti vreči. To je praktično isto kot, če bi metal vse nazaj v voziček. Tudi doma imaš manj dela to zložit po omarah in hladilniku.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

matobeli je izjavil:

Za penzjonerje in, vsekakor resnične, mamice treh otrok imajo pred trgovinam celo vrsto vozičkov prilagojenih različnim potrebam.

Ne morš verjet no, ker trololo, blagajne v trgovini so prehitre.

V tujini uvajajo počasne blagajne, da se lahko folk vmes med skeniranjem pogovarja o vremenu in bolečinah v križu z blagajnikom.

val46 je izjavil:

(za te zadeve obstajajo od zmeraj banke, pošte in nenazadnje zadnja leta elektronsko bančništvo)

E-bančništvo je sicer v uporabi kakšnih 20 (mogoče več!) zadnjih let, da razčistimo, je pa tudi res, da še marsikdo zelo (slovensko) visokoizobražen tega ne razume in ne uporablja. Ampak kaj hočeš, tudi takšni so in jih tudi sami dobro poznamo, nekateri prisotni zaupajo še samo slovenskih bankam iz opek in malte, ker drugače svojih sredstev in obveznosti ne znajo razparcelirati.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

Na pošti niso "od zmeraj" imeli plačevanja položnic in drugih finančnih storitev. Za to so skrbele banke.

Ker je sedaj moderno, da vsi delajo vse, so se seveda pošte preblikovale v svaštarnice, prav tako lahko v navadni trgovini kupiš kruh, kramp, računalnik in plačaš položnico. Cene storitev niso nič nižje v primerjavi s spletno banko, skozi leta se dvigujejo.

Bolj neumno se mi zdi, da ljudje nimajo direktne bremenitve za vse redne odhodke in se vsak mesec ukvarjajo s tem plačevanjem položnic. In btw ta storitev je obstajala že v prejšnji državi.

rs1975 ::

Hec je izjavil:

MrStein je izjavil:

Ne vem, očitno imam samo jaz to nesrečo, da v Hoferju porabim več časa na čakanju na blagajni kot pa za nakupe. In to se mi dogaja v večino Hofer trgovin, ne samo v določeni. Jaz bi uvedel, da je pogoj, da mora imeti trgovina tudi samopostrežne blagajne. Tam nikoli ne čakam in zelo poredko se zgodi, da rabim asistenco prodajalca...

Verjetno se tem svaštarnicam izplača tole s položnicami, ni veliko dela s tem, verjetno pa ne želijo omejevati na čas z manj prometa... Smem vprašati poznavalce, čemu se to dela (razen na črpalkah) izključno z gotovino!!!111enaenasi56...

Najbolj bi jih uporabniki zajebali, če bi jih bojkotirali - menda se je nekaj pošt in trgovin zaprlo pred kratkim in še ni konec?

Zgodovina sprememb…

Plačilo s kartico pomeni še 2 % manj za trgovca. Tako, da vprašanje, če se položnice lahko plača s kartico.

delavec44 je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

MrStein je izjavil:

A SSD tudi upočasnjuješ?

Artikle na blagajni daješ nazaj v voziček. V vrečke pakiraš potem, imajo celo pult za to.

Ce pa nakupujes s kosarico pa pac nameces nazaj in pol se 1x v vrecko? Zato, da tisti za menoj pride 30sec prej na vrsto?
Zelo ucinkovito.

Lahko, samo na Petrol črpalkah - saj ne bo gneče, če povem, je provizija precej visoka (mislim, da 1,35€/upn fix), včasih prav pride, zato skombiniraš več plačil (na zalogo, da se izplača) v en qr - ko Soča priteče - nekateri bodo vedeli, čemu. :D

ZveeZ je izjavil:

Ce pa nakupujes s kosarico pa pac nameces nazaj in pol se 1x v vrecko?

Ni nobene sramote če vzameš voziček, ali pa greš enostavno v drugo trgovino kjer imajo celo ločene prekate da imaš res cel kup časa pospravit.

Ja, namečeš nazaj in potem še optimalno 1x v vrečko, nahrbtnik, lahko pa tudi v škatlo in neseš. Pomočnikov nimajo, mene pa niso hoteli, ker senzorične težave z osebno higieno.

Zgodovina sprememb…

donvito ::

starfotr je izjavil:

Na pošti niso "od zmeraj" imeli plačevanja položnic in drugih finančnih storitev. Za to so skrbele banke.

Ker je sedaj moderno, da vsi delajo vse, so se seveda pošte preblikovale v svaštarnice, prav tako lahko v navadni trgovini kupiš kruh, kramp, računalnik in plačaš položnico. Cene storitev niso nič nižje v primerjavi s spletno banko, skozi leta se dvigujejo.

Bolj neumno se mi zdi, da ljudje nimajo direktne bremenitve za vse redne odhodke in se vsak mesec ukvarjajo s tem plačevanjem položnic. In btw ta storitev je obstajala že v prejšnji državi.

Kaj pa v primeru reklamacije, ko preplačaš, tebi pa takoj odtrgajo. Ne, hvala, pregledam račun, nato poskeniram QR kodo in plačam. Mi je Domplan 1x zaračunal 200€ preveč, v primeru trajnika naj pa čakam na podano pritožbo, če bojo potrdili ali pač ne?

J.McLane ::

Jaz pa veliko prej obolevam v Mečkatorju, tam je dovoljeno vse, ena mama vpraša na blagajni za en izdelek, blagajničarka tako prijazna, da gre poizvedovat za ta izdelek in je ni nazaj 3 minute, še na tisti račun, da pride ven iz blagajne čakaš nekaj sekund.

Po mojem imate problem s Hoferjem tisti, ki pridete po en burek za malico, pa pričakujete da boste v 1 minute vse opravili.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

Sej nihče ni oboleval ker je hofer počasen, v hofru mamice s tremi otroci obolevajo ker je prehiter.

Mečkator je pa itak razred zase, bolj dnevno varstvo kot trgovina.

tony1 ::

" Bolj neumno se mi zdi, da ljudje nimajo direktne bremenitve za vse redne odhodke in se vsak mesec ukvarjajo s tem plačevanjem položnic. In btw ta storitev je obstajala že v prejšnji državi. "

In še popolnoma zastonj je bila.

matobeli je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

Ce pa nakupujes s kosarico pa pac nameces nazaj in pol se 1x v vrecko?

Ni nobene sramote če vzameš voziček, ali pa greš enostavno v drugo trgovino kjer imajo celo ločene prekate da imaš res cel kup časa pospravit.

Sramote? Wtf?!
Kosarica je bolj prirocna pri slalomiranju med neodlocenimi kupci.

Gregor P ::

tony1 je izjavil:

" Bolj neumno se mi zdi, da ljudje nimajo direktne bremenitve za vse redne odhodke in se vsak mesec ukvarjajo s tem plačevanjem položnic. In btw ta storitev je obstajala že v prejšnji državi. "

In še popolnoma zastonj je bila.

To je najbrž zato, ker ti ljudje iz meseca v mesec ne vedo, ali bodo sploh sposobni plačati račune:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
««
195 / 197
»»