Forum » Kaj kupiti » Hofer ponudba
Hofer ponudba
Temo vidijo: vsi
bajsibajsi ::
Ah, pa saj jih bodo slej ko prej ponovno prodajali. Upam, da mi uspe dobiti 64 giga; nazadnje jih ni bilo vec. :)
CyberPunk ::
Kot zanimivost - v nekaterih Hoferjih (žal ne pri nas) je od danes spet na voljo E1234T Windows tablica:
http://www.weltdergadgets.com/2014/11/h...
Saj sem napisal "spet"... Je enaka. Vsi Aldiji in Hoferji so jo imeli od 30.10. naprej, po zgornjem sodec pa jo (ne vem, kateri tuji) Hoferji od danes spet prodajajo.
vorantz ::
Kot zanimivost - v nekaterih Hoferjih (žal ne pri nas) je od danes spet na voljo E1234T Windows tablica:
sej je zihr ostalo še par teh tablic tudi pri nas
samo treba poklicat pa preverit
FlyingBee ::
v Nm so v obeh Hoferjih na razpolago, 10 inčne win8 tablice namreč
P200 MMX, 32mb ram, 2gb HDD, s3 virge 2mb, 14" CRT 640x480
New Sphincter Kvartet:
Roko Spestner, Namaž Zlevčar, Daje Heading, Maraje Spetan
New Sphincter Kvartet:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()
Alamar ::
bajsibajsi je izjavil:
Ah, pa saj jih bodo slej ko prej ponovno prodajali. Upam, da mi uspe dobiti 64 giga; nazadnje jih ni bilo vec. :)64GB bo na voljo od 27.11. za 19.99 EUR. Na isti datum bo na voljo še nekaj dodatne tehnike (zunanji trdi disk, tiskalnik in stacionarni PC).
Saj sem napisal "spet"... Je enaka. Vsi Aldiji in Hoferji so jo imeli od 30.10. naprej, po zgornjem sodec pa jo (ne vem, kateri tuji) Hoferji od danes spet prodajajo.Hofer je samo v Avstriji in Sloveniji, drugje je Aldi. Drugače je to ponovno oglaševanje za isti izdelek, ker so ostale znatne zaloge. Velikokrat je podobno tudi v slovenskem tedenskem katalogu.
vorantz ::
če se prav spomnim je veriga aldi kupila trgovine hofer
ker so bili ljudje navajeni na to ime so pustili
ker so bili ljudje navajeni na to ime so pustili
In ker smo Slovenci hodili na veliko nakupovat v Avstrijo, so tudi ob vstopu na naš trg raje uvedli ime Hofer, kot Aldi.
fosil ::
In ker smo Slovenci hodili na veliko nakupovat v Avstrijo, so tudi ob vstopu na naš trg raje uvedli ime Hofer, kot Aldi.
Bi rekel da je bolj zato, ker slovenijo pokriva avstrijska podružnica, torej hofer.
Tako je!
Pithlit ::
Ma ne... to je zato ker se "Aldi, več kot fer!" ne sliši glih najbolje.
Life is as complicated as we make it...
bajsibajsi ::
bajsibajsi je izjavil:
Ah, pa saj jih bodo slej ko prej ponovno prodajali. Upam, da mi uspe dobiti 64 giga; nazadnje jih ni bilo vec. :)64GB bo na voljo od 27.11. za 19.99 EUR. Na isti datum bo na voljo še nekaj dodatne tehnike (zunanji trdi disk, tiskalnik in stacionarni PC).
20 evrov? Se ceneje, kot so bili nazadnje - mislim, da 24 evrov. Ampak kaj ko Sloveniji namenijo zgolj 6 komadov...
bajsibajsi je izjavil:
Ampak kaj ko Sloveniji namenijo zgolj 6 komadov...
Mhm... tko kot te zadnje ključke? Pa tablice? Pa še marsikaj.
AvtoR ::
bajsibajsi je izjavil:
@&”#$‰,pa ravno včeraj sem kupil njihov 32gb model!
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
hojnikb ::
čist tako, tae 19.99€ kjuč... Je to varjanta z 50MB/s write al 100MB/s ?
prodajale so se namreč obe.
prodajale so se namreč obe.
#brezpodpisa
MaterVola ::
Brez problema ga lahko vrneš ;)
a tusi z odprto embalažo?
To je pa njihov problem, če je tako zapakiran, da moraš embalažo uničiti, da ga dobiš ven ;)
Tudi če bi bila samo nalepka, je že lahko problem pri tehnični robi
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
FX6300B ::
jest sam povem sem kupu tablco u hoferju pred skorej 2-ma mescoma pa sem jp nesel nazaj ker je shit pojavljati so se začele svetle lise tako da je bil zaslon nekje bolj svetel kot drugje pa sem kupil za 220EUR Toshiba Excite AT10-A-104 16 GB na mimovrste (nebojo več prodajal no vsaj tko so mi rekl da sm dobu tazadno). pa je razlika kot če bi primerjal ferarija z fičotom hoferjeve tablice niso vredne svojga dnarja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FX6300B ()
Tudi če bi bila samo nalepka, je že lahko problem pri tehnični robi
In to velik. V vsaki slovenski štacuni. Še dobro da Hofer ni slovenski in ne delajo problemov tud če embalaže niti zraven ne prineseš.
bmen ::
A gremo spet mal trolat medion tablica je za svoj denar čisto ok. Da jo mularija po tleh meče se predobra.
... B ...
jest sam povem sem kupu tablco u hoferju pred skorej 2-ma mescoma pa sem jp nesel nazaj ker je shit pojavljati so se začele svetle lise tako da je bil zaslon nekje bolj svetel kot drugje pa sem kupil za 220EUR Toshiba Excite AT10-A-104 16 GB na mimovrste (nebojo več prodajal no vsaj tko so mi rekl da sm dobu tazadno). pa je razlika kot če bi primerjal ferarija z fičotom hoferjeve tablice niso vredne svojga dnarja
lahko bi povedal, katero si kupil v hoferju. Namreč primerjat hruška in jabolka (če je bla hoferjova recimo 100€) pač ni na mestu.
#brezpodpisa
Saj nima veze. Keš je dobil nazaj brez kompliciranja. Naj en proba vrnit 2 meseca staro tablico na mimovrste pa poroča...
Buggy ::
ja sem ce se bo to zacelo to masovno izkoriscati v smislu, sem kupil prejsni teden nekaj, zdej imajo pa se nekaj boljsega ali pa sem se navelical/stestiral in je moj firbec zadoscen, bodo hitro tudi tukaj zaostrili kaksne pogoje vracila. Vcasih moras kaksen svoj zajeb tudi pozreti....referiram na zgornje poste, ko nekateri zelijo 32GB kljucek vrniti in kupiti 64GB, ki bo drugi teden na voljo. Sicer pa me niti ne preseneca...pravice, pravice...
MrStein ::
Ja, pobit vse, kaj si pa mislijo!
Nazaj v železne čase, to so bili tapravi...
(A ti resno al kaj? Hofer je svojo politiko vračanja postavil pri polni zavesti in po treznem premisleku, brez skrbi.)
(A ti resno al kaj? Hofer je svojo politiko vračanja postavil pri polni zavesti in po treznem premisleku, brez skrbi.)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
A velja za tehnično robo isto kot za obleko?
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
ja sem ce se bo to zacelo to masovno izkoriscati v smislu, sem kupil prejsni teden nekaj, zdej imajo pa se nekaj boljsega ali pa sem se navelical/stestiral in je moj firbec zadoscen, bodo hitro tudi tukaj zaostrili kaksne pogoje vracila. Vcasih moras kaksen svoj zajeb tudi pozreti....referiram na zgornje poste, ko nekateri zelijo 32GB kljucek vrniti in kupiti 64GB, ki bo drugi teden na voljo. Sicer pa me niti ne preseneca...pravice, pravice...
Poglej, tudi ta pravica je vključena v ceno. Brez skrbi.
NejcSSD ::
Sej tist ključek lahko tut komu od forumašev prodaš, ki ga niso uspel dobit :)
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
Buggy ::
hja glej, razlicno smo vzgojeni in tudi otroke razlicno vzgajamo. Eni so pac taksni, da se na blagajni pred sladkarijami na tla mecejo, ker ne dobijo, kar mislijo da jim pripada. Takle mas pol se pa pejt.
Ce hipoteticni primer vracanja raztegnemo do ektrema, kaj bi bilo s trgovino, ce bi si kar vsi hodili "sposojati" izdelke v Hofer. Seveda ja upostevan tudi ta faktor, vendar v razumnih merah in po nekih zahodnjaskih praksah...nenazadnje so tudi tuje spletne starcune ki ne posiljajo (vec) v Slovenijo. Sem preprican, da so tehtno razmislili zakaj.
St235 ::
Poglej, tudi ta pravica je vključena v ceno. Brez skrbi.
Pri čemer je najbolj ironično to, da so kljub temu več kot konkurenčni, za razliko od naši trgovčkov, ki še zakonskih določil niso sposobni upoštevat brez jokanja o nizkih maržah.
medenko ::
Ja Hoferju je res težko, ko ima 50%+ marže na hrani, in dela na PC tehniki pozitivino nulo% samo, da drugim "nagaja".
Če je bila taka ponudba (nisem spremljal), da je bil pred kratkim 32 GB ključek in sedaj 64 GB, se bodo pač iz tega naučili (če ni šlo le za enkratno "pomoto"...), da se v razmaku 2 mesecev ne lansira v prodajo artiklov enega za drugim, če je drugi boljši od predhodnega. Simple as that. Ravno zaradi takih možnih "deviacij".
driver_x ::
hja glej, razlicno smo vzgojeni in tudi otroke razlicno vzgajamo. Eni so pac taksni, da se na blagajni pred sladkarijami na tla mecejo, ker ne dobijo, kar mislijo da jim pripada. Takle mas pol se pa pejt.
Ce hipoteticni primer vracanja raztegnemo do ektrema, kaj bi bilo s trgovino, ce bi si kar vsi hodili "sposojati" izdelke v Hofer. Seveda ja upostevan tudi ta faktor, vendar v razumnih merah in po nekih zahodnjaskih praksah...nenazadnje so tudi tuje spletne starcune ki ne posiljajo (vec) v Slovenijo. Sem preprican, da so tehtno razmislili zakaj.
Kar sam poznam prakso na zahodu, je takega vračanja bistveno več, kakor pri nas. Pri nas je še vedno zakoreninjena pohlevnost, ki je posledica polpretekle zgodovine. To je precej znano dejstvo, ki se ga zavedajo tudi proizvajalci oz. trgovci. Sam sem v stiku s proizvajalcem iz skandinavije, ki ima tri kakovostne razrede: najvišjega za ZDA, malo nižjega za zahodno Evropo in najnižjega za vzhodno. Sam pravi, da je to posledica zahtevnosti kupcev in da smo vzhodnoevropejci znani po tem, da pač brez problema pokupimo vse, kar nam servirajo.
Nepošiljanje spletnih trgovin v Slovenijo pa je bolj ali manj posledica tega, da morajo po preseženi določeni količini prometa z našo državo urediti neke formalnosti, če se ne motim celo pridobiti našo davčno številko. Enega trgovca iz DE sem nekoč spraševal o tem, odgovorili so mi, da so k nam nehali pošiljati zaradi naših davčnih predpisov.
polpo ::
USB je že na strani : https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
Kot vidim ne gre za "zlat USB", ki je imel višje hitrosti, ampak za "belega", kjer so nekateri nekaj strani nazaj pisali o dveh primerkih
Kot vidim ne gre za "zlat USB", ki je imel višje hitrosti, ampak za "belega", kjer so nekateri nekaj strani nazaj pisali o dveh primerkih
Ja Hoferju je res težko, ko ima 50%+ marže na hrani, in dela na PC tehniki pozitivino nulo% samo, da drugim "nagaja".
Mhm. Konkurenca pa v jok in na drevo (oz. v stečaj) namesto da bi se prilagodila. Kekci blesavi.
Čeprav priznam... cenovno se občasno celo že da kakšno stvar najti tudi pri konkurenci, žalostno je le to da se že na kilometer vidi da ta roba (po kvaliteti) Hoferjevi ne seže niti do kolen.
Si lahk preprican, da ne delajo nule, ampak kr lep profit.
#brezpodpisa
St235 ::
Kar sam poznam prakso na zahodu, je takega vračanja bistveno več, kakor pri nas. Pri nas je še vedno zakoreninjena pohlevnost, ki je posledica polpretekle zgodovine. To je precej znano dejstvo, ki se ga zavedajo tudi proizvajalci oz. trgovci. Sam sem v stiku s proizvajalcem iz skandinavije, ki ima tri kakovostne razrede: najvišjega za ZDA, malo nižjega za zahodno Evropo in najnižjega za vzhodno. Sam pravi, da je to posledica zahtevnosti kupcev in da smo vzhodnoevropejci znani po tem, da pač brez problema pokupimo vse, kar nam servirajo.
Nepošiljanje spletnih trgovin v Slovenijo pa je bolj ali manj posledica tega, da morajo po preseženi določeni količini prometa z našo državo urediti neke formalnosti, če se ne motim celo pridobiti našo davčno številko. Enega trgovca iz DE sem nekoč spraševal o tem, odgovorili so mi, da so k nam nehali pošiljati zaradi naših davčnih predpisov.
Predlagam, da se vzdržiš komentarjev o davčni ureditvi, ker vlečeš popolnoma napačne zaključke. To, da moraš pri določeni količini prometa pridobit davčno številko in poslovat z lokalnim DDV je ureditev na nivoju EU.
driver_x ::
Predlagam, da se vzdržiš komentarjev o davčni ureditvi, ker vlečeš popolnoma napačne zaključke. To, da moraš pri določeni količini prometa pridobit davčno številko in poslovat z lokalnim DDV je ureditev na nivoju EU.
O tem res vem zelo malo, sem se pa oglasil z namenom, da bi se v debato vključil nekdo, ki te zadeve pozna bolje, tako da hvala za odgovor.
Torej je verjetno razlog za nepošiljanje v tem, da kupci iz Slovenije le za malo presežemo tisto količino prometa in se trgovcem ne izplača urejati zadev pri nas, ali meniš da gre za kaj drugega?
Zakaj ne pošiljajo, to ve vsak trgovec zase. Je pa res taka ureditev na nivoju EU, tako da tu Slovenija nič ven ne štrli. S tem ukrepom se doseže, da DDV ostane v državi kupca, ne državi prodajalca. Zato se v določenih trgovinah pri izbiri dostave v Slovenijo cena artikla spremeni. Recimo, Angleži so tako pametni, da nimajo DDV-ja na kolesarske čelade. Slovenci nismo še tako daleč.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MaterVola ()
m0LN4r ::
USB je že na strani : https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
Pa ravno včeraj kupil v šparu za več diomio :)
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
MrStein ::
Ce hipoteticni primer vracanja raztegnemo do ektrema, kaj bi bilo s trgovino, ce bi si kar vsi hodili "sposojati" izdelke v Hofer. Seveda ja upostevan tudi ta faktor, vendar v razumnih merah in po nekih zahodnjaskih praksah...
Če biznis temeljijo na predpostavkha, ki ne veljajo, potem je to njihov problem.
(v 'meriki baje vračajo za velikostni razred bolj pogosto, pa se jim za zdaj izide)
Motiti se je človeško.
dottor ::
Vidu sem da ima Hofer spet 64GB ključek:
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
Zanima me kakšne hitrosti kej dosega v USB2.0 načinu?
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
Zanima me kakšne hitrosti kej dosega v USB2.0 načinu?
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi