» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
39 / 194
»»

trnvpeti ::

pri 400eur notebooku bi bil cpu bottle kje?

hojnikb ::

Sploh ni važno kje. Če lahko dobiš boljši cpu za tak denar, zakaj pa ne ?
More is always better.
#brezpodpisa

10% vec, za vec gretja, za 50% vec porabe
in to pri uporabi, kjer predvidevas da ne bos rabil tolk cpu moci

normalno clockan i3 (in ne U varjanta) je precej bolša od 10%. Poraba je seveda minus, ampak avtonomije pa ni nič več ker lahko pri teh varćnih modelih šparajo pri celicah, tako da dobiš potem ven isto avtonomijo. Zakaj pa misliš, da tako radi vtikajo te silvermonte v vse ? :)
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

bolj poceni so
pa cenejse baterije lahko vtaknejo :)

Če bi bil silvermont na 3Ghz base in ~15W tdp... Bi bil precej bolj zanimiv :)
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

potem ne bi vec prodajali i3

http://www.computercenter.si/Lenovo-G70...
sicer nima win

Zgodovina sprememb…

• spremenil: trnvpeti ()

trnvpeti je izjavil:

hojnikb je izjavil:

sicer nima win

ja sj tega sn v štartu linkal. Sam pa nima win in dolge garancije... :(
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

trnvpeti je izjavil:

hojnikb je izjavil:

sicer nima win

ja sj tega sn v štartu linkal. Sam pa nima win in dolge garancije... :(

kje si tega linkal??
videl samo en tvoj link za 570eur

hojnikb je izjavil:

procesor Intel(R) Pentium(R) N3530

nope..

ali to
http://www.computercenter.si/racunalnik...

boljše..

tukaj (:
#brezpodpisa

mk766321 ::

Kupil sem si ono nadzorno kamero. Nisem še je sicer sprobal(bom danes ko bo vec cajta), zanima pa me ali lahko namestim to v bloku na hodnik ali mi lahko težijo zaradi snemanja? (Malo oftopic, samo da ne odpiram teme)

Pithlit ::

A ni hodnik kao skupni prostor?
Life is as complicated as we make it...

MrStein ::

Javna mesta ne smeš snemati.
Hodnik je verjetno nekje med javnim in zasebnim...
Brez vidnega obvestila 99% ni legalno.
(ni IP o tej temi en članek napisal nedavno?)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

mihor ::

MrStein je izjavil:

Brez vidnega obvestila 99% ni legalno.

Make that 100%. :)

No, zakaj pa so vsepovsod na javnih krajih nameščene kamere, če se ne sme snemat?

Aja, brez obvestila. No, to lahko napišem. EN tip mi je nekoč reko, da če snemaš samo sliko brez zvoka, ne rabiš nobenih dovoljenj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mk766321 ()

Gandalfar ::

Fajn, naj ti pove se zakonsko podlago.

mk766321 je izjavil:

No, to lahko napišem. EN tip mi je nekoč reko, da če snemaš samo sliko brez zvoka, ne rabiš nobenih dovoljenj.

A to je pa on vidu v epizodi The Good Wife...

Mal resnosti no...

I fought the law. Ne glih vsak gluposti (na ameriški tv) nasedat.

NO, imam TOLE. Res super zadeva.Javljanje na mail, preko aplikacije na telefon lahko pogledaš, slike se lahko prenašajo tudi preko ftp, v glavnem super. Tudi slika solidna za ta denar. Edino, kar moram popravit je zelo kratek kabel za elektriko(1,5m), kar mi ne zadošča da namestim na strop pa kje priklopim. Polnilec je adapter z izhodom 5V DC-2A.
Zna kdo to naret tak adapter, da bi tega pustil nedotaknjenega(brez rezanja kabla)? Ali pa če se kej dobi kupit v kaki 5m dolžini, da pol lahko lepo kabel skrijem v kanal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mk766321 ()

Matevz96 ::

Podaljšek ne pride v poštev?

vorantz ::

Razen, če ma kako omaro zelo blizu kjer bo dal kamero bol ne...

Mah, rad bi lepo naredo, da ne bodo kabli gledali grdo po steni.
Pa ne uspe mi usposobit dostop z interneta z kamero. Domnevam, da mi neka nastavitev v routerju manjka.

Tomay ::

Če nočeš rezat podaljška si lahko nabaviš dc plug in vtičnico vmes pa dvožilni kabel. Seveda potrebuješ še spajkalnik.
Voodoo 4Ever

radiokills ::

A ima kdo kaj izkušenj s temi baterijami:

Pomoje bi kar 5 kompleteov vsakih vzel. Dva bi imel za bliskavico, ostale pa za vse baterijske igrače od juniorja.

mihec87 ::

Ta baterije(z nizkim samopraznjenjem) so za to ceno steal...

Gregex ::

radiokills je izjavil:

Pomoje bi kar 5 kompleteov vsakih vzel. Dva bi imel za bliskavico, ostale pa za vse baterijske igrače od juniorja.

Odkar sem v Hoferju prvič kupil baterije, jih samo še pri njih kupujem. Sicer niso polnljive ampak navadne iste znamke. Zelo dolgo zdržijo, za tako nizko ceno se mi drugih ne splača kupovat. Verjamem, da so tudi polnljive iste kvalitete.

Tele baterije so steal za tak denar. Pa še zelo blizu advertised kapacitete so... (zmerjeno).
#brezpodpisa

FlyingBee ::

radiokills je izjavil:

res steal

nocturnum ::

Plastična vrtna garnitura iz Bauhausa je tut steal.

Le smetiščarji kupujejo non-rechargeable baterije, da momentalno prihranijo evro ali dva.

neon21 ::

radiokills je izjavil:

Če te slučajno zanima . 7.7.2014 imaš v hoferju 20 sony baterij za ceno 5.99 EUR . Baterije (AAA) ali (AA). Če pač želiš poceni baterije. Niso pa ponljive.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: neon21 ()

Okapi ::

Le smetiščarji kupujejo non-rechargeable baterije, da momentalno prihranijo evro ali dva.
Ne preveč bluzit. V kakšne daljince, kjer navadna baterija za 30 centov zdrži 2 leti, je bedarija dajati 5x dražje akumulatorje.

O.

Buggy ::

Okapi je izjavil:

Ne preveč bluzit. V kakšne daljince, kjer navadna baterija za 30 centov zdrži 2 leti, je bedarija dajati 5x dražje akumulatorje.

O.

pa sej te baterije iz hoferja so rechargeable!?

So, po 1 evro, navadne so pa po 30 centov. Če jih v daljincu menjaš na dve leti, je brezveze komplicirati s polnilnimi.

O.

radiokills ::

pa sej te baterije iz hoferja so rechargeable!?

Seveda so, nocturnum ima pač težave z branjem. Če prav razumem so tud LSD, kar je kul, sploh za bliskavico, ker je ne uporabljam prav pogosto, je pa fino da me čaka pripravljena na uporabo.

Brane22 ::

Okapi je izjavil:

So, po 1 evro, navadne so pa po 30 centov. Če jih v daljincu menjaš na dve leti, je brezveze komplicirati s polnilnimi.

O.

Res je, če imaš v bajti samo en daljinec. Ker pa imaš kup robe, ki rabi take ali podobne celice, je veliko bolje jih imeti nekaj v rezervi na polici in jih uporabiti, ko jih pač rabiš.

Ni štos samo v ceni celice ampak v času in nevšečnostih.

Tiste alkalne celice za 30c ti mogoče koristijo samo za tisto kar rabiš sedaj. Ne moreš jih vzeti "na lager" za naslednjih 5 let recimo.

Une polnjive s prejšnjega linka pa komot.

FlyingBee ::

1 eur na kos, sploh ni za razmišljat .. od wireless mišk do daljincev, raznoraznih otroških igrač, .... kaj bi dal, da bi to obstajal pred 20 leti, ko sem še z motorčki raznorazne propelerje in kolesa montiral ,....

Ne moreš jih vzeti "na lager" za naslednjih 5 let recimo.
In sicer zakaj ne? Lani sem kupil ene take - rok uporabnosti imajo do 2020. Doma imam enih 5-6 daljincev, pa dve uri, v katerih baterija prav tako zdrži par let.

Za naprave, ki bolj žrejo elektriko (recimo diktafon), imam pa jasno polnilne.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Okapi je izjavil:

Ne moreš jih vzeti "na lager" za naslednjih 5 let recimo.
In sicer zakaj ne? Lani sem kupil ene take - rok uporabnosti imajo do 2020. Doma imam enih 5-6 daljincev, pa dve uri, v katerih baterija prav tako zdrži par let.

Zato ker po 5 letih na polici bolj malo ostane od njih, če kakšna ne začne že teči, sploh če so bile vsaj del časa na toplem.

Za naprave, ki bolj žrejo elektriko (recimo diktafon), imam pa jasno polnilne.

Čem enkrat rabiš vsaj eno polnilno, se ti že alkalne ne splačajo več nikjer. Ali jih kupuješ sproti ali jih filaš.
Ne vidim, kako se mešanje splača. Sama komplikacija brez prednosti IMHO.

Pred pojavo LSD celic, ne rečem.

So bile aplikacije, kjer je navaden NiMh zoprn. Ampak sedaj, ko je LSD tu, vsaj zame ni razloga, da bi sploh kdaj pogledal proti alkalnim celicam.

Izven redkih aplikacij, ki jih ne prenesejo, ker hočejo 1.5V po celici, samo takih je danes malo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Brane22 ()

Aja, pa kdorkoli že razmišlja o teh celicah iz Hoferja, če ima doma poceni digitalni multimeter, je tam ponavadi 9V člen, ki se ga v LSD verziji tudi ponavadi prodaja v teh akcijah v Lidlu/Hoferju.

Čeap multimeter mimogrede izprazni tisto 9V baterijo, sploh če ga pozabiš vklopljenega, pa tudi če je ne bi, jo zmanjka glih ko inštrument najbolj rabiš, zato se splača imeti dve LSD- eno v inštrumentu, drugo nafilano na polici.

Tudi polnilec, ki ga ponavadi takrat prodajajo za drobiž, praviloma zna filati tudi 9V verzijo.

imam cheapo multimeter pa mi baterija zdrži par let brezproblema
#brezpodpisa

Dr_M ::

Jest sm na svojem metexu v 15 letih 2x zamenjal baterijo.
Za tako stvar, razen ce ga ne uporabljas dnevno za sluzbo, se ne splaca met polnilnih baterij.

Jaz pa imam ene 4-5 teh univerzalcev, en je verjetno kje v avtu, drugi na oddaljeni lokaciji itd.

Vsake tolk ga nekdo pozabi prižganega na mizi za kak mesec itd.

Fajn je met te zadeve polnilne.

Ne gre za ceno zamenjave, ampak za to, da jo nimaš takrat ko jo najbolj rabiš.

kixs ::

Ce rabis rezervo, je potem cisto vseeno ali imas polnilno ali alkalno. Eno imas pac skoz pri roki.

Mogoce 1x letno kupim en pack v Hoferju alkalnih in se ne rabim ukvarjat s polnilci - pred desetimi leti, ko sem imel ze digitalca na AA baterije, so bile NiMH zakon... danes jih prakticno nikjer ne rabim vec.

lp

menjalnik ::

Bo šel kdo jutri po led žarnice v Hofer oziroma si jo že lasti?

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

Ni glih ne vem kako ugodno...

šernk ::

6,3W najmočnejša, to znese nekje 40W klasične.

10W so pa 11€ kar je pa že mal dosti.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Je veliko, ampak take so cene.
Razen cenene kitajske, ki imajo zanic svetlobo.

Zadnjič sem ene osramove 5,5W (E27, warm white) najdla v mercatorjevi železnini za 1,99€/kos. Za sredi noči tolk da se v mizo ne zakantam so dobre.

Kater model?
Osram je namrec drag kot prasica, tako da mocno dvomim, da so LED zarnice za 2e.

Uhhh... moram škatlo najt...

www.cp-lighting.co.uk/Osram-Parathom-Cl... Evo, tole. Pa mal sm se zmotla... 7W je. Je pa res da so imel neko akcijo. 70% off al neki. Sem samo zagrabila pa se odsmejala skoz vrata.
««
39 / 194
»»