» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
22 / 194
»»

menjalnik ::

Irena2 je izjavil:

Kaj pravite, se torej splača iti ob 8 zjutraj v Hofer po to tablico ali ne?

Sj bo popoldan ziher še kaka ostala, jest sam vem da grem ob 17ih v hofer po čokolade pa kako uč bom še vrgel v tisto vitrino, mogoče me prepriča

Alexius Heristalski ::

Ne se silit. Očitno je ne potrebuješ.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Ja dopovej mi to:))

Irena2 ::

Ja sam ponudba je res mamljiva, no bolj cena. Upam samo, da mi ne bo potem žal, ker bo počasna.

Looooooka ::

Okapi je izjavil:

In 5 let star otrok se bo zaradi tega ful sekiral.;((
O.

Zakaj bi pet letnemu otroku dal tablico?
Videl tak primer.
Jim potem prineses dejanske igrace, ki jih je treba celo dvignit in premikat in jih samo gledajo.
Jst bi na vse te izdelke napisal, da so neprimerni za otroke pod 16 let oz mogoce primerni samo ob normalnih igracah.
Priblizno tko, kot na sportni prehrani pise, da ni nadomestek za normalne obroke.
To bo cela generacija debilckov ce se starsem ne da z njimi ukvarjati in rajsi kupijo talbico za 100 eur.
To zna bit najdrazji nakup v 18ih letih.

Zgodovina sprememb…

perkomat ::

Jaz bom pa počakal, da jo vi kupite. Ta post je namenjen izključno temu, da bo ta tema pod "moje teme" ko boste delal review-je.

dr.Akula ::

@perko11 Protip: Temo, ki jo hočeš v "Moje teme", lahko tudi sam odkljukaš, ne rabiš delat posta. ;)
ni podatka

perkomat ::

Hvala. :)

mk818764 ::

Vse tablice ste pokupli. Bil v 2 hoferjih pa nič več.

medenko ::

če imajo po 2-3 kose, je to čisto normalno.

compaq ::

Sem šel zjutraj mimo malo pred osmo pa so že 4je stali pred vhodom, uglavnem grem za foro vprašat, ko končam iz šihtom če bo, jo bom vzel drugače ne, sam malo dvomim da bo še ob 17ih kakšna.

Okapi ::

Po mojem je kakšna že na Bolhi, po 20% višji ceni.>:D

O.

Janac ::

Kaj se še niste naučili kak iti v Hofer, če bi kaj rad mel? Neverjetno.

compaq je izjavil:

Sem šel zjutraj mimo malo pred osmo pa so že 4je stali pred vhodom, uglavnem grem za foro vprašat, ko končam iz šihtom če bo, jo bom vzel drugače ne, sam malo dvomim da bo še ob 17ih kakšna.

jaz bil v dveh hoferjih po 9 uri, pa več niso imeli. Ti pa bi rad dobil po 17 uri?!:D

MrStein ::

Odvisno kje je, v kakih "vukojebinah" bi še lahko imeli.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Če ga res ob 9 uri niso meli so bili pa zares slabo oboroženi

Janac ::

menjalnik je izjavil:

Če ga res ob 9 uri niso meli so bili pa zares slabo oboroženi

Tudi če bi jih imel 100 bi vsi šli.

mtosev ::

naj nekdo napiše kakšna je tale tablica
je ok al ne?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

MrStein ::

Od teh cenejših tablic nobena nima GPS?
Je GPS tak drag, ali gre za "politiko" ?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Maš tudi pri cenejših tale mi je še najbolj všeč http://www.bigbang.si/tablicni-racunaln... sam ne razumem zakaj goclever tablice niso v redu

MrStein je izjavil:

Od teh cenejših tablic nobena nima GPS?
Je GPS tak drag, ali gre za "politiko" ?

iconia b1 za 150e ima

Ups pozabu kle napisat:D Sem šel v Hofer in vprašal in so rekli, da nimajo več, zraven sem še iz firbca vprašal in je rekla prodajalka, da je do 10 ure vse pošlo, žal pa ne poznam nikogar, ki bi nabavil tablico, da bi mi povedal mnenje.

hehe kolk ljudi je sem pisalo kak bodo nabavili, zdaj pa noben nič ne napiše o tablici

ttommy ::

Nimajo cajta, ker se igrajo z njo...
Gamer

FlyingBee ::

zaslon je bogi, torej za 100 eur dober nakup za večinno

Kdaj zdaj dobijo novo pošiljko? ponedeljek?

fosil ::

Ne dobijo.
Spet standardni hoferjev nateg da zvabijo folk v njihove trgovine.
Tako je!

kaki nateg neki ker mi hodimo tam pogosto (imajo dobre čokolade, sladkarije tud mlečni izdelki so ok etc)

No potem si pa namesto tabličnega računalnika kupi čokolado in liter mleka, ker je zate to očitno ista zadeva.
Tako je!

šernk ::

Nateg ali poslovni model diskontne trgovine?

in ta poslovni model očitno zelo dobro deluje. Trgovine so majhne in za kupit 1 stvar ne rabim 5min hoje skozi trgovino kot drugje (pri šparu da kupim paket piva moram prehodit komplet trgovino 2x po diagonali)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

šernk je izjavil:

in ta poslovni model očitno zelo dobro deluje. Trgovine so majhne in za kupit 1 stvar ne rabim 5min hoje skozi trgovino kot drugje (pri šparu da kupim paket piva moram prehodit komplet trgovino 2x po diagonali)

Bog ne daj da greš v kako Ikeo ali pa pri nas v Dipo, kjer je izhod narejen tako da moraš točno skozi celo trgovino.
Malo offtopic....

šernk je izjavil:

Ne bi ravno rekel da je nateg njihov poslovni model.
Ampak tele njihove akcije pa pogosto so nateg.
Imajo veliko izkušenj in dober IT zato znajo zelo dobro ocenit koliko česa bodo prodali.
In če potem kljub temu v trgovino dobavijo samo toliko artiklov da jih zmanjka v eni uri je zame to nategovanje kupcev.
Tako je!

Eureka ::

Ma dej isto je bilo pred tedni pri supergah ... Drugače pa k k njim hodim ker so najbolj ugodni oz. najmanj predragi in ne zaradi "akcij", ker je vsega glih za vzorec ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Eureka ()

šernk ::

To imajo tako, da jim pač ne ostaja, 3 komade 3 komade. Kot da so akcije drugje kaj boljše...petrol ti da 40% popusta na TV in isti TV je še vedno cenejši potem pri konkurenci brez popusta. Hofer da vsaj dobro ceno, edini problem je da se moraš potrudit za zadevo.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

jnovak ::

Nateg so prej "naše" SLO trgovine - Mercator, Tuš, BigBang, Merkur ... kjer ti pošiljajo ponudbe po 30-70% znižanjih.
Dokler seveda ne pogledaš v Hofer, Lidl, Leclerc (ali na splet) in ugotoviš, da so tu že osnovnce cene nižje od "domačih znižanih".

Vedno sem slišal le pozitivne komentarje kupcev tehničnih izdelkov pri omenjenih tujih trgovcih. Tudi sam sem v preteklosti že uspel dobiti kak izdelek zelo ugodno. Tako da all good & keep doing it!

Dromar ::

Prodal sem star laptop in kupil v hoferju novega za isti dnar. V Ivancni gorici. Ob pet pred osmo je bilo pred trgovino trideset ljudi. Deset laptopov so imeli in so posli v parih minutah, tablic so imeli dvajset (so jih imeli kar v eni vecji skatli pri blagajni). Tako da razni bebci, ki tu bluzijo, kako imajo po enega na zalogi, seveda lazejo, ker zelijo spravit stranke v svoj lopovski comshop.

Za laptop recem to, da je cisti lenovo. Do pike isti. Tipkovnica, ogromen touchpad, mat zaslon... Zraven je se nekaj cukrov kot recimo cyberlinkov paket programja, ki je kr fajn...
V glavnem 250€ ceneje kot v Comshopu enak laptop s krajso garancijo in bolj tecnimi zaposlenimi, ki tule po forumih krsijo slovensko zakonodajo in jih bo kmalu v nabiralniku pricakalo eno lepo veliko pismo s stempljem zaupno in se kak clanek v kaksnem casopisu o zavajanju strank in krsenju zakonodaje na podrocju oglasevanja.

Ampak eni ste pa res ovce.
In točno zato nas trgovci (vsi po vrsti) še vedno lahko nategujejo.
Nateg je nateg, kakorkoli obračaš in se mi zdi neumno rangirat kaj je večji nateg.

Kot rečeno zna hofer zelo dobro ocenit povpraševanje in če zadeve zmanjka v 5 minutah je to nategovanje ljudi.
Tako je!

Zgleda, da bom moral naslednjič za 15 eurske superge ob 8 zjutraj stat v vrsti :D

Brane22 ::

Men so te Hofer/Lidl ponudbe čisto kul, samo fajn bi blo da imajo malo več enostavne razlage oziroma da je jasno nakazano, v kateri segment trga sodijo.

Da je vse označeno kot "najboljše", "revolucionarno" itd, izgubi vsak smisel.

Mislim,d a bi tak pristop imel več učinka. Saj pri PCju folk na tem forumu še nekako razvozla zadeve brez preveč truda, pri teh tablicah in podobnih zadevah pa je že težje.

Vsi nekako pričakujemo, da gre za robo, namenjeno reklamiranju štacune in zato v omejenih količinah in bistveno manjšo provizijo. Ampak to te ne spravi samo zase na vrh najvišjega razreda pri ceni najnižjega.

Fajn bi blo vedeti, kje je kompromis. Saj če je roba poceni za to, kar da, je ne bi smelo biti problem prodati.

Novi pristop bi prinesel večjo preglednost, manj gnajvaže ( manjkrat bi bilo treba it pogledat zadevo v štacuno in se vrniti razočaran) in manj bi bilo razočaranih strank. Rezultat "reklame" bi bil torej boljši.

medenko ::

Dromar: tebi vsi vse verjamejo.

Ja zagotovo gre za Hofer uslužbenca iz Ivančne Gorice, oni so znani po temu, da že tam v krožnem mahajo voznikom in jih posiljujejo s svojimi izdelki... Comshop me je pa pred nekaj leti prvič in zadnjič vidu, sem glih naletel nanj v BTCju, ko sem v naglici pred prazniki iskal neko nadomestno grafično in potem doma primerjal cene ...

Brias ::

Eureka je izjavil:

Comshop me je pa pred nekaj leti prvič in zadnjič vidu, sem glih naletel nanj v BTCju, ko sem v naglici pred prazniki iskal neko nadomestno grafično in potem doma primerjal cene ...

comshop in swedata v BTCju sta edini trgovini v Ljubljani ki imata zalogo ... ( razen kaksnih veleprodaj oz. pol veleprodaj na obrobju Lj from 9.00 - 15.00 )

swedata se malo vecjo ...

firme vodene prek prenosnega racunalnika ( ali smart phone-a ) ne rabijo lagerja ... lahko delajo z 1 eur na produkt marzo ...

pa brez zamere ...

Kaj pol ni nihče nabavil tablice?

gregor ::

ali je kdo nabavil prenosnik, je ok?
zaloge?

LP

Jest mislim, da bom naročil tole, pa še 16gb kartico zraven dobim kar je več kot super, kaj pravite?
http://www.mimovrste.com/artikel/272001...

kmetek ::

Itaq, ne pozabi še na IPS ekran + usnjena lepa torbica.

Alamar ::

fosil je izjavil:

šernk je izjavil:

Ne bi ravno rekel da je nateg njihov poslovni model.
Ampak tele njihove akcije pa pogosto so nateg.
Imajo veliko izkušenj in dober IT zato znajo zelo dobro ocenit koliko česa bodo prodali.
In če potem kljub temu v trgovino dobavijo samo toliko artiklov da jih zmanjka v eni uri je zame to nategovanje kupcev.

Kot prvo tale tehnična in ostala ponudba izven redne niso akcije, ampak promocijski termini, ki so na sporedu 2x na teden. Akcija so tedensko posebej znižani artikli iz redne ponudbe. Navsezadnje velika večina artiklov iz teh promocijskih terminov sploh ni posebej ugodnih, glede na ostale trgovine. In za promocijski termin je po vseh zakonih dovolj 1 komad vsakega reklamiranega artikla na poslovalnico. Tega se poslužujejo mnoge trgovine in ne samo Hofer/Lidl. Če je to zate nateg ne igra vloge.

Dromar je izjavil:

Prodal sem star laptop in kupil v hoferju novega za isti dnar. V Ivancni gorici. Ob pet pred osmo je bilo pred trgovino trideset ljudi. Deset laptopov so imeli in so posli v parih minutah, tablic so imeli dvajset (so jih imeli kar v eni vecji skatli pri blagajni). Tako da razni bebci, ki tu bluzijo, kako imajo po enega na zalogi, seveda lazejo, ker zelijo spravit stranke v svoj lopovski comshop.
Bluziš. Obojega skupaj 100% niso imeli več kot deset kosov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Alamar ()

errhec ::

Tablica iz Hoferja ima Bluetooth, kar je bil pogoj zame. (Multipad 7 ga nima.)
Zaenkrat deluje zelo dobro, sicer pa je nisem imel dolgo v rokah.

V Postojni so imeli 4 kose.
dd

In za promocijski termin je po vseh zakonih dovolj 1 komad vsakega reklamiranega artikla na poslovalnico. Tega se poslužujejo mnoge trgovine in ne samo Hofer/Lidl. Če je to zate nateg ne igra vloge.

No povej kakšno trgovino, ki ima, kot je zgoraj omenjeno samo 4 kose na poslovalnico.

Nisem sicer še slišal da bi bilo v kakšnem zakonu napisano koliko komadov morajo imeti na zalogi.
Gre preprosto za odnos do strank, ali si do njih fer ali pa jih nateguješ. Hofer se sicer oglašuje kot fer, kar počne pa je nefer.
Tako je!

Pa ja poleg teh akcij imam na blagajni vedno občutek da me strežejo na smrt prestrašeni sužnji, mi je kar nerodno kako to šibajo ...
««
22 / 194
»»