» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
190 / 194
»»

Hatchback678 ::

Dobro za zaposlene.

Tako bi moralo biti povsod.

Ampak itak je treba furat trgovine tudi ob nedeljah pa do 9 zvečer.

energetik ::

NejcSSD je izjavil:

Škoda k v Hoferju/Lidlu ne zlaga nekdo še v vozičke, ker jaz jih ne dohajam, delavci pa čisto nahajpani čakajo da bodo lahko naprej dirkali s skeniranjem

Saj jih ni treba dohajat, s svojim tempom lepo zlagaš poskenirano v voziček. Bo pač malce počakala, ne mislim metat v voziček sadja in steklenic.

Kebo ::

Na nizozemskem imajo nekatere trgovine tako, da ob vstopu vzameš čitalec črtnih kod ob vhodu in si sam zlagaš v vrečko in plačaš ob izhodu. Upam, da bo pri nas tut kaj takega kmalu.

Gagatronix ::

Ne bo, ker je pri nas folk prevec lopovski.

buneech ::

Gagatronix je izjavil:

Ne bo, ker je pri nas folk prevec lopovski.

Mercator ma to že dolgo časa v večjih trgovinah, zdj majo še z aplikacijo na telefonu v dost ostalih trgovinah.

starfotr ::

bedarija je izjavil:

starfotr je izjavil:

Sam si moraš vse naredit, da ti oni lahko zaračunajo.


noben te ne sili it na samopostrežno blagajno, še vedno so klasične vedno poleg, vendar se je v večini trgovin pokazalo da ta način deluje veliko hitreje in sta hofer in ldl edian ki še tega nimata.


A to je tko, kot danes še vedno lahko grem na pumpo kjer mi ni treba stopit iz avta, pa imam avto natankan.

In takisto še vedno obstajajo na vsakem koraku postrežne trgovine.

Čez 10 let bodo samo še samopostrežne blagajne.

šernk ::

kaj vem, pri nas so pred časom "nadgradili" petrol, na samopostrežne terminale. Jaz sem na tem 1x plačal da vidim kako izgleda (grem rad še malce se zajebavat s prodajalci, kjer na petrolu res še nisem naletel na kakšnega čudnega ampak vsi vedno dobre volje, pripravljeni na smeh).

No v planu je bilo, da bo črpalka delala 24/7 zaradi tega, mislim da so ta način furali dober mesec dni in ponoči spet potegnili trakove in vse skupaj ugasnili. Na začetku se mi je zdelo dobra ideja, pa priznam da v enem mesecu nisem niti 1x pomislil ob 4 zjutraj da bi se ustavil na pumpi in natankal, ker živim 2km stran, vedno je počakalo drug dan :D

Ko bo NFC zaživel z max kar omogoča potem lahko pridemo do uporabnosti. Dokler mi pa trgovka v hoferju uspe sprocesirat 20 izdelkov, preden na samopostrežni blagajni sprejme kišta 5 izdelkov...Kjerkoli je gužva se pa enostavno odpeljem mimo, sem pa večinoma po trgovinah po 20 uri zvečer, ker takrat število ljudi močno pade.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Gagatronix ::

Jaz grem v bliznji trgovini na samopostrezno blagajno samo v primeru, da nimam v nakupu tudi alkohola. V nasprotnem primeru je klasicna blagajna hitrejsa.

starfotr ::

Še vedno so pa na pumpi samopostrežne ročke. Včasih ti je pa zaposleni natočil gorivo. In si njemu tudi plačal sploh se ti ni bilo treba premakniti z zica. Sedaj moraš pa vse sam.

Isto v trgovini. Si povedal kaj bi pa so ti postregli. Sedaj si moraš sam poiskat in postreči.

Danes si še kofe točimo sami. Na pumpi. Avtomat ni niti toliko pameten, da bi ti sam postavil lonček. Kaj šele postegel. Tam kjer ti pa postežejo, pa to delajo študenti. Meh.

Glede avtomatskih 24/7 pump. Morajo imeti avtomatsko gasilno napravo, drugače lahko avtomat dela samo v času obratovanja bencinskega servisa. Ta naprava je pa draga za nakup in vzdrževanje.

Skratka, diskonti so imeli nižje cene, ker imeli zanikrne poslovalnice, podobne skladišču in so robo imeli kar na paletah.

Sedaj se to spreminja. Tudi diskonti postajajo vedno bolj premium.

Praktično nimamo več diskontov.

Gagatronix ::

Na pumpo ne hodim ker ze lep cas ne vozim. Kofe si kuham doma, ne pijem sranja iz avtomatov. Trgovin, kjer si trgovcu dal listek, pa ti je on s polic prinesel stvari, ni ze ohoho. Mi je pa pokojna mati pravila kako je bilo, ko se je odprla Prehrana tu v LJ (Zdajsnji Mercator zadaj za Metalko--mislim, da je bilo 1961?), prvic da je folk lepo sel s kosaricami pa si sam nabiral s polic. :))

Kvinta ::

Ko je moja stara mati prišla prvič v tako trgovino s policami je fotru rekla naj jo v pravo trgovino pelje ne pa v skladišče :))
A.C.A.B

novak-t ::

Pozabljate, da v času diskontov ni bilo toliko izbire za isti produkt. Recimo, da bi danes še imeli diskonte, pa bi si zaželel jagodni jogurt. Trenutno imaš skoraj polovico police v hladilniku samo jagodnih jogurtov. Sedaj pa, da ne veš katerega točno bi rad. Kako prodajalcu razložiti kaj bi rad.

Ali pa, včasih si imel na listku, da rabiš pralni prašek. Mogoče če sta bila 2 na izbiro. Danes imaš za pralni prašek namenjeno 10m stalažo z 3 policami, ostalih 10 m pa za mehčalce.

Gagatronix ::

Jaz ne vem kam vi to hodite :))

Nas lokalni Mercator, ajde, zadnja leta so malo pojacali z razlicnimi variantami skret papirja, ostalo je pa vec ali manj isto kot je bilo 30 let nazaj. :)) Samo vsake par let malo okol obrnejo.

matobeli ::

Gagatronix je izjavil:

Trgovin, kjer si trgovcu dal listek, pa ti je on s polic prinesel stvari, ni ze ohoho.


Dones ti direkt do vrat prinese.

tomaz- ::

Ima kdo tale sesalec?
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

Me zanima, kako se obnese v vlogi kot drugi, vsakodnevni sesalec za pobiranje mačjih dlak po parketu in vinilu - brez tepihov . Ga rabim samo za to, za vse ostalo imam orenk žični sesalc , samo ga je nepraktično vsakič vlečt po stopnicah, pa priklapljat, pa vlečt za sabo..

Kakšne izkušnje iz prve roke?

matobeli ::

Jaz ga tudi gledam, grem verjetno danes ponj. Potem bomo pa vidli a bo ali ne bo.

OK.d ::

Za 160W ne pričakuj čudežev.
LPOK.d

matobeli ::

Vzel ga bom sam zato ker je v Hofru in vem da ne bodo težil ko ga bom nazaj prinesel ;)

bedarija ::

tomaz- je izjavil:

Ima kdo tale sesalec?
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...


mamo en drug easy home sesalec, ki ga lahko "razstaviš" pa dobiš ročni sesalec ven, in je podn od podna. nič ne posesa. tale zgleda kot kopija dysona in ti lahko povem da ziher ni (ne poznam uradnega izraza) hermetično zaprt, kar pomeni da čez filtre ki jih imaš skoraj pri glavi, majhni delci nazaj ven letijo.

tomaz- ::

Saj zato pravim, tisti, ki ga lahko razstaviš, je 90w in vem, da ni vreden nič. Ta pa je 160w ciklonski.. Itak, da ne pričakujem "čudežev", zato pa pravim, da bi bil zgolj kot sesalec za vsakodnevno pobiranje mačjih dlak s parketa, nič več.. Ne bo se rabil matrat niti z drobtinami :)
Kar se tiče hermetične zaprtosti: noben tudi v krepkooo višjih cenovnih razredih ni hermetično zaprt, poglej malo teste.. To me niti ne briga pretirano, za to ceno, seveda.. Če pa pogledaš po testi razne Jimmy-je in Moosoote in ostalo kramo do 200,00, pa na HEPA testu prav vsi debelo pogrnejo: Špricajo umenti dim vsenaokoli, kot ne bi imeli niti enega filtra....

Cveto ::

Ročnega iz Hoferja imam tudi jaz. Sesa ZELO slabo.

Kvinta ::

Malo dnara malo muzike.
A.C.A.B

tomaz- ::

Cveto,
ročna sta oba :)
Tale ( 90watt ) je preverjeno zanič :
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

Mene pa zanima tale:
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
Kot vidiš, je 160watt in bi znal celo kaj "naredit" na parketu ...

Sicer pa, moja je itak že nabavila in preverimo danes zvečer. Če bo ok za tisto osnovno sesanje dlak od naše kosmate princeske, bo Ok, drugače roma nazaj v trgovino in se bomo pač malce globje nagnili v denarnico. :)

Gagatronix ::

matobeli je izjavil:

Gagatronix je izjavil:

Trgovin, kjer si trgovcu dal listek, pa ti je on s polic prinesel stvari, ni ze ohoho.


Dones ti direkt do vrat prinese.


Wolt kolesarji niso isto kot vcasih ko se je slo v blagovnico. :))

matobeli ::

Huh? Mercator ima zastonj dostavo nad xeur (30?)

Kebo ::

A je kdo nabavil katero od baterijskih kosilnic, ki jih imajo sedaj v hoferju? Kako se odnesejo.

Buggy ::

Kebo je izjavil:

A je kdo nabavil katero od baterijskih kosilnic, ki jih imajo sedaj v hoferju? Kako se odnesejo.


Jaz sem vzel tisto nitkarco za 100€ s 40V baterijo in polnilcem. Avtonomija baterije pri moji kosnji z laksom je nekeje pol ure. Bom verjetno rabil se eno baterijo, ker je polnilec dokler se baterija ne ohladi, ne polni in je malce predolga pavza, da se spet napolni - ura in pol. Zmanjka mi morda se ene 15min, da vse dokoncam. Kosim po robu gozdicka (koprive), okoli skarp, dreves in eno manjse pobocje, kar ne morem s samohodno bencinko. Malce sem moral nastaviti polozaj rocajev in trak, drugace pa se operira z njo zelo lahkotno in tudi z rezultati sem zadovoljen.

OK.d ::

To je pa slab podatek da drži samo pol ure, čez par mesecev bo samo še 15 minut.
Ali dajejo kakšno garancijo na baterije?
LPOK.d

matobeli ::

2 leti je na baterijo, kar definitivno ni slabo. So pa notri dobre celice (LG če se ne motim).
Jaz sem tudi tisto koso gledal za društvo, men se zdi podatek da drži samo pol ure super, ker pomeni da celo da nekaj od sebe >:D

Ker bom pa očitno kmalu dobil trato, gledam tudi tisto za porivat za 100€. https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
A je mogoče kdo vzel? Oziroma celo tisto manjšo za 70€.

fikus_ ::

Prištej še polnilnik in dve bateriji.

matobeli ::

Investicija v baterije in polnilnik je že zdavnej šla v amortizacijo.

a_borlak ::

Očitno mi crkuje SSD v računalniku, star je dobro leto in pol, kako je kaj z garancijo pri Hoferju, potraja ali gre hitro?

fikus_ ::

Nesi nazaj v Hofer, verjetno bodo poslali v DE, kar zna trajati 2-3 tedne ali več.

verto ::

a_borlak je izjavil:

Očitno mi crkuje SSD v računalniku, star je dobro leto in pol, kako je kaj z garancijo pri Hoferju, potraja ali gre hitro?

Hofer mi je zelo nekorektno reševal popravilo tablice v garanciji.Šele 46. dan mi je nakazal denar(popravilo ni bilo mogoče) in to šele po grožnji s tržno inšpekcijo.

matobeli ::

Povej kaj več, načeloma so zelo korektni pri reševanju zahtevkov.

facepalm ::

Mi smo vrnili slabo delujoc indukcijski kuhalnik. V roku enega tedna nas je klical servis/uvoznik in sporocil, da indukcij ne popravljajo in da nam bodo vrnili denar. Nakazilo je bilo izvedeno v roku par dni.

fikus_ ::

45 dni imajo čas za popravilo, tako da lahko dejansko traja toliko časa.

SSD je pa vprašljiv za popravilo, tako da je precejšnja verjetnost, da boš dobil denar pred/po 45 dneh.

Kebo ::

Meni so tudi laptop popravljali več kot ene mesec.

jocoj ::

verto je izjavil:

a_borlak je izjavil:

Očitno mi crkuje SSD v računalniku, star je dobro leto in pol, kako je kaj z garancijo pri Hoferju, potraja ali gre hitro?

Hofer mi je zelo nekorektno reševal popravilo tablice v garanciji.Šele 46. dan mi je nakazal denar(popravilo ni bilo mogoče) in to šele po grožnji s tržno inšpekcijo.
Vse po slo zakonu. 45 dni časa za popravilo, nato nov izdelek ali vračilo kupnine.

verto ::

jocoj je izjavil:

verto je izjavil:

a_borlak je izjavil:

Očitno mi crkuje SSD v računalniku, star je dobro leto in pol, kako je kaj z garancijo pri Hoferju, potraja ali gre hitro?

Hofer mi je zelo nekorektno reševal popravilo tablice v garanciji.Šele 46. dan mi je nakazal denar(popravilo ni bilo mogoče) in to šele po grožnji s tržno inšpekcijo.
Vse po slo zakonu. 45 dni časa za popravilo, nato nov izdelek ali vračilo kupnine.

Prvič sem tablico poslal na servis ker je vrtela začetni zaslon.Po nekaj dnevih naložili ponovno rom im poslali «popravljeno».Naslednji dan ponovno vrnil z isto napako na popravilo. Ugotovili da morajo nekaj zamenjati in bo čez nekaj dni popravljeno.Po tem nič glasu skoraj mesec.Vprašal na servis odgovor:nimajo rezervnega dela,Hofer bo vrnil denar.Ker vem da po zakonu se za istovrstno napako seštevajo dnevi od prvega dneva prihoda na servis oz vtrgovino sem zahteval denar po preteku 45.dneva.Plačali so 46.dan po drugem postopku na servisu, vse skupaj skoraj dva meseca. To se mi zdi zelo nefer in neprofesionalno od trgovine ki se promovira s sloganom «Več kot fer Hofer».

hojnikb ::

Tut js sn mel slabo izkušnjo, mogoče sem ze pisal v tej temi; na mediunu mi je zacel crkovat lcd do te mere, da sn kak mesec pred iztekom garancje poslal na servis. No, po kakem mescu dobim zadevo nazaj z inferiornim panelom (beri najbolj zanič TN, original je bil kr dober IPS). Seveda po drugem poskusu uveljavljanja sn potem nekak dobil 80% tega panela ki je bil original (slabsa izvedba IPSa, ampak ok). Kriva vsaj v mojem primeru seveda čisto na servisu, ne hoferju.
#brezpodpisa

facepalm ::

hojnikb je izjavil:

Tut js sn mel slabo izkušnjo, mogoče sem ze pisal v tej temi; na mediunu mi je zacel crkovat lcd do te mere, da sn kak mesec pred iztekom garancje poslal na servis. No, po kakem mescu dobim zadevo nazaj z inferiornim panelom (beri najbolj zanič TN, original je bil kr dober IPS). Seveda po drugem poskusu uveljavljanja sn potem nekak dobil 80% tega panela ki je bil original (slabsa izvedba IPSa, ampak ok). Kriva vsaj v mojem primeru seveda čisto na servisu, ne hoferju.

Dober si, da si to sprejel. Jaz vem, da ne bi.

hojnikb ::

no, nekak se mi ni vec dal ubadat z 3tjo reklamacijo. Je pa tako sel laptop tisto leto v prodajo, tko da no harm.
#brezpodpisa

podviz ::

Zanima me mnenje o tej kosilnici:
https://dostava.hofer.si/AL-KO/Bencinsk...

3-letna garancija, serviser nek s.p. iz Domžal.
Hvala.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: podviz ()

Gagatronix ::

Garancijo se ureja preko Hoferja, ne pa pri "nek s.p. iz Domzal." drugace se pa na kosilnice ne spoznam.

BOCo. ::

podviz je izjavil:

Zanima me mnenje o tej kosilnici:
https://dostava.hofer.si/AL-KO/Bencinsk...

3-letna garancija, serviser nek s.p. iz Domžal.
Hvala.


Za manjše dvorišče je več kot dovolj.

miko22 ::

podviz je izjavil:

Zanima me mnenje o tej kosilnici:
https://dostava.hofer.si/AL-KO/Bencinsk...

3-letna garancija, serviser nek s.p. iz Domžal.
Hvala.


Za tako ceno je ne dobiš. Glede na garancijo priporočam.

darkolord ::

No ja, ni neka posebej ugodna cena. Za 15 eur več dobiš že samohodno kosilnico, npr. tale Villager z močnejšim motorjem. Pa zadaj ma večja kolesa, kar je praktično. Garancije je prav tako 3 leta, servisov je cel kup, firma Villager je tudi v Sloveniji (sedež v Srbiji).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: darkolord ()

Kebo ::

V nmojem lokalnem hofrju vidim še kar nekaj baterijskih kosilnic iz akcije, imajo tudi baterije sam nobenega polnilca. A je možno tele baterije polnit tut s kakšnim drugim polnilcem?

OK.d ::

Pokliči na info, pa vprašaj ali se še v kakšni trgovini nahaja polnilec.
Moraš pa se potem sam dogovoriti v "tvoji" trgovini z trgovko okoli premika izdelka iz trgovino v trgovino.
LPOK.d
««
190 / 194
»»