» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
117 / 194
»»

Dajarra ::

A lahko za nooba en pove kaj je udarna glava? Ker sem tudi v fazi kupovanja teh zadev. Hvala

maco-maco ::

Ko vrtaš v beton zadeva tolče (gor/dol), da gre hitreje. Za les, cegle in ostalo ne potrebuješ. Udarni vijačnik pa tolče v smeri vrtenja, da hitreje vijačiš. To sta dve različni zadevi.
Kaj?

wanderer ::

Ima kdo robotski sesalec iz Hoferja, se obnese?

freesty ::

hojnikb je izjavil:

Dans sn za foro izklopo ta tečen vent pr P6660 (fizičn izklop konektorja).

V idle cirka 30C, net browsanje cca 40-45C max, v peacekeeper benchu stvar ni šla čez 52c.

Tko, da če gre kirmu res na živce vent, lahko takole reši. Seveda če se zadeve ne obremenjuje (ala igrice, zahtevni programi...)


Zakaj pa ne zvezes enega uporcka zraven, da se ti pocasneje suce. Bi bila imo najboljsa resitev.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

hojnikb ::

garancija pa to. Pa stem tut zmanjšaš max obrate, kar ni najboljša ideja
#brezpodpisa

freesty ::

Ja garancija je res problem tu. Glede max obratov pa verjetno ni problem, ce si ga odklopil pa si lahko normalno uporabljal racunalnik.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

SaXsIm ::

Dokler ga nisi pregrel, ja.
SaXsIm

freesty ::

hojnikb je izjavil:

Dans sn za foro izklopo ta tečen vent pr P6660 (fizičn izklop konektorja).

V idle cirka 30C, net browsanje cca 40-45C max, v peacekeeper benchu stvar ni šla čez 52c.

Tko, da če gre kirmu res na živce vent, lahko takole reši. Seveda če se zadeve ne obremenjuje (ala igrice, zahtevni programi...)


Kako pregrel, ce se ze ob izklopljenem ni pregreval. Na 50% se potemtakem tudi definitivno nebi. Imas hlajenje in tisino.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Machete ::

Da opišem še eno mojo redko izkušnjo s Hofer / Medion tehniko. Ker načeloma precej pohvalite Medion izdelke (laptope, telefone itd..), me je matral firbec, kako zavraga igra in dela Medion gramofon: https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

Kupil sem ga iz čistega firbca, ker rad poslušam, in tudi zbiram, vinilke že desetletje in več.. Na zunaj je dizajn dokaj sprejemljiv. Ni nekaj najlepšega, kar daš lahko v dnevno, daleč pa od tega, da bi bil tudi zelo grd. Preprosto kot ljubitelj vinilk, nisem mogel, da ga ne bi malo sprobal.

Že sama lahkost škatle in cena nista obetali veliko, čeprav sem imel kar neko optimistično upanje, da pa mogoče zadeva čisto dobro igra, sploh, ker tu berem, da Medion ni tak krš, kolikor nakazuje cena in pozicija zraven bio jajc.

Včeraj zvečer odpakiram, sestavim utež, nastavim silo in malo sprobam na suho. Tu t.i. polavtomatski mehanizem lahko zelo pohvalim. Deluje super in je precej praktična zadeva (ko premakneš ročko nad ploščo se avtomatsko požene, ko pride do konca plate, se ročka dvigne, pospravi na nosilček in vrtenje ustavi). Skratka to bi takoj imel na svojem Technicsu, ker se ti ponavadi ne da ustat, ko je konec plate. Tu je še daljinec (katerega nisem odvijal niti proval), kaz zna biti precej super. Daš na pavzo, ugasneš oz. končaš predvajanje itd..
Zadeva je tudi mp3 player (sprejme USB ključ ali SD kartico ali Line-in), kjer ti izpisuje ID tag, kar predvaja. Plato na ta nosilca lahko tudi posnameš v Mp3 formatu, kjer lahko že sproti ločuješ 'tracks'. Konvertira pa do max 256kbps. Tega dela nisem testiral, ker me je zanimala gola gramofonska izkušnja.

Izdelava je precej nizkokvalitetna. Gumbi so zelo poceni plastični, dno in hrbet, sta kar iz enega ca 3mm surovega lesomala, tako, da bi skoraj vdrl hrbtišče, ko sem vtikal RCA kabla za izhod. Igla je keramična, verjetno nekaj zelo cheap. Daljinček izgleda soliden in priročen. Pitch je out of box čisto 'razštelan' in izjemno slabo odziven (to je konstantna in prava hitrost vrtenja) in nekako je nastavljen skoraj na skrajni vrednosti lestvice..
Ko sem vse nastavil (silo na ročki, pitch, antiskating, reciever) je sledilo kar precejšnje razočaranje. Zvok je zelo bogi. Ne bom rekel, da najslabši kar sem slišal, ampak pač ni to to. Zvoj je rezek, rahlo kovinski in tudi nekaj hreščanja je zraven. PReprosto ni globine v zvoku. Tudi igranje z silo (utežjo) na ročki, ni prineslo boljšega rezultata. Plata je bila nova, oz igrana samo enkrat prej. Vgrajeni predojačevalec je verjetno prekratek, da bi dal od sebe kaj več. Tudi glava in igla sta verjetno preveč budget. Sicer ne vem zakaj sem pričakoval še sam ne vem kaj, ampak naivno, da sem šel primerjat 10x dražji (obstoječi) setup. Na zunanji predojačevalec za foro ga nisem šel priklapljat, ker se mi zdi, da sem v navodilih prebral, da se tega ne sme početi.
Lahko pa rečem, da za 70eur (na kolikor je bil znižan) ponudi relativno veliko. Z še malo nastavljanja, mogoče celo menjavo glave, bi znal iz sebe iztisnite še kaj več. Ker niti ni namenjen 'Audio ljubiteljem', mislim, da svojo poslanstvo opravi.

Skratka če komu pomaga moja večerna hobi urica:

PLUS
* dokaj ličen dizajn, tudi daljinca in pokrova
* odziven in 'solid' polavtomatski mehanizem in delovanje le tega (vprašanje, kaj se dogaja z njim čez leta)
* all in one (pre-amp, mp3 player, mp3 snemalnik, daljinska kontrola)
* cena

MINUS
* poceni materiali (cheap plastična pitch ročica, antiskat gumb, ohišje, skratka vse)
* pitch je popolnoma podivjan in slabo nastavljiv
* odsotnost ročnega zagona, brez premikanja ročke nad ploščo
* zelo majhen jermen (ozek, tanek), verjetno ne gre v prid njegovi konstantnosti in življenski dobi
* vodoravni level oz. silo ročke (z utežjo) je skoraj nemogoče nastavit po sistemu 'vaservage', ker ročke za blokado višine ni možno pospraviti, brez da sistem popolnoma ne požene.
* precej slab končni zvok

* ne vem ali je ta točka lastna vsem ali je šlo za slučajen primer: 'platter' oz. krožnik, na katerem je položena plošča se je vrtel ekscentrično glede na horizontalno os. Torej je precej občutno valoval na določeni točki kroga, kar ni ok, zaradi nekonstantnega pritiska igle ob ploščo. Popravit nisem znal, brez da bi komplet odpr vse skupaj, na net se mi pa tudi ni dalo brskat, verjetno niti ne obstajajo hitri koraki za odpravo.

Hiter zaključek: zadeva je čisto OK za nekoga, ki ga malce matra firbec, kako gramofon sploh deluje, ima doma mogoče nekaj komadov vinilk in bi jih rad slišal ali presnel v mp3 ali je čisti začetnik v tej 'veji' poslušanja glasbe. Kul za kakšno vinsko klet ali žurko za malo afnat se.
Za kakršnokoli bolj uživantsko izkušnjo pa mirno preskočite.

Ok res sem bil dolg, ampak sem vseeno spisal en mini review, ker za to sem ga sploh kupil, ker me je firbec in sedaj delim, če koga aparatek zanima. LP.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Pithlit ::

U bistvu čisto pričakovano. Torej, v redu za ta denar (tko kot večina 'hoferjeve' tehnike).
Life is as complicated as we make it...

Machete ::

Ja. Potiho sem navijal, da bom priklopil in me bo sezul kristalen in bogat zvok in mi ne bo treba več ustajat vsake 20 min :) .. Podoben občutek kot ko kupiš loto srečko. Veš da nič ne bo, zraven pa te otroški naivni optimizem vseeno malo popraska.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Machete ()

šernk ::

Ok res sem bil dolg, ampak sem vseeno spisal en mini review, ker za to sem ga sploh kupil, ker me je firbec in sedaj delim, če koga aparatek zanima. LP.


čimveč takih...realnih reviewov glede na ceno.

pač od 70eur se ne da pričakovat da bo delovalo enako kot tist za 500eur.

Ima kdo robotski sesalec iz Hoferja, se obnese?


če je verzija s krtačo se ga splača vzet, če je brez krtače spodaj pa malce manj ker na tepihu brez krtače popolnoma odpove. treba je pa imeti realna pričakovanja od njega. za nas je bil odskočna deska za roombo, ker pač 400eur v nekaj kar je neuporabno nismo želeli vreči.

ker si lastim tako iz hoferja kot roombo lahko rečem:
hoferjev ima boljši sistem čiščenja (roomba gre popolnoma brezglavo več ali manj, medtem ko se hoferjev postavi ob zid in se pelje po celem prostoru okoli in okoli, roomba zdrži ob zidu morda pol metra potem gre spet po svoje - oba gresta seveda po svoje večino časa)

hoferjev brez krtače je dober za ploščice in tanke tepihe ima pa ogromne težave splezat na vsak tepih, tudi najnižji. verzijo s krtačo iz hoferja nisem še sprobal, tako da ne morem komentirat mora biti pa boljši kot tist brez.

za 150eur je stvar precej solidna in opravlja svojo vlogo zadovoljivo se pa z roombo ne more kosat (slednja spleza čez 1,5cm stopnico brez težav).
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Okapi ::

Jaz imam enega iz Hoferja, prejšnji model, ki se je po dveh letih pokvaril - ves čas misli, da ga je treba izpraznit, in zato noče delati. Ima pa 3 leta garancije, tako da ob priliki bo šel na servis.

šernk ::

kontakte okoli koša spucaj/spihaj, ker so morda senzorji zamazani.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

facepalm ::

jaz pa imam cuden problem z Akoyo P6660. ekran obcasno prikaze barvne horizontalne crte, ko se ga zbudi iz spanja oz kadar se vklopi monitor med delovanjem racunalnika. prvic se mi je zgodilo pred cca dvema tednoma in sem mislil, da so krivi driverji. Vceraj se je stvar ponovila 2x. Danes sem namestil nove driverje za obe graficni in se mi je pred nekaj minutami stvar ponovila in sem posnel. Kvaliteta posnetka ni bogvekaj, ampak bo morda kdo vedel za kj se gre. Predvsem me zanima ce je to HW ali SW problem. Enkrat se mi je to pojavilo med "Medion loading screen" tako da sumim, da niso krivi driverji. Je mozno, da je kak slab stik pri konektorju ekran - plata?

Video (btw.. crte na modri podlagi so rumene in zelene barve):
https://drive.google.com/file/d/0BzTYGG...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: facepalm ()

hojnikb ::

strojni defekt...
#brezpodpisa

solatko ::

Razdri in poglej kontakte (včasih se zrahljajo zaradi zapiranja in odpiranja pokrova, ter malenkost kratke povezave). Lahko pa ti počasi odpoveduje grafika.
Si gdaj temeljito očistil prenosnik znotraj (prah)?
Ga imaš velikokrat v postelji na kolenih, brez trde podlage?
V tem primeru se ti je parkrat pregrel.
Delo krepa človeka

facepalm ::

Prenosnik je prakticno nov in je bil le 1x pod 100% obremenitvijo (cpu only). Pa tudi takrat je bil le mlacen.
Kaj mi svetujete glede uveljavljanje garancije, Hofer ali direkt Medion? Gre se mi, da dobim cimprej delujocega (novega) nazaj.

D3m0r4l1z3d ::

kako kaj ahva zaslon? je zadeva kot kakšen cheapo IPS ali bolj AH-IPS? kako z glowom in UX med gledanjem filma in temnejših kadrov, je treba veliko zaslon tiltat za boljšo vidljivost?
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

facepalm ::

Zrihtano!
Sem ze dobil drugi prenosnik.
Upam, da bo tale brezhiben:)

Zanimiv pa je nacin menjave tehnike. Ce bi se jaz danes odlocil pobrati ven disk in ram in bi jim posredoval lazne podatke, bi se brez problema protipravno okoristil na njihov racun..
Ocitno nas je se dovolj postenih kupcev, da si lahko oni privoscijo tako dobro politiko poslovanja.

MxxW5 ::

Naj mi prosim ena dobra duša pove, kako naj pridem do rama na Medion Akoyi P 6660. Včeraj sem skušal odpreti pokrov na spodnji strani prenosnika, pa preprosto ne gre dol. Odšravfal sem vse šraufe, ki ta pokrov držijo, ampak ne gre. Tam v tistem zgornjem kotu (zraven prezračevalnih lin na eni in nalepk na drug strani) ga nekaj drži. Prevelike sile pa ne upam uporabiti, da ne bi česa zlomil. Plastika namreč ne daje prav kvalitetnega vtisa...

Aja, a ram lahko sam nadgradiš in ohraniš garancijo?

A bo tale ram uredu?

https://www.mimovrste.com/ram-za-prenos...

Hvala lepa!

facepalm ::

Jaz sem ga odprl s "trzalico".
Zacel sem na sredini pokrova, zraven hladilnih rez. Bos opazil malo "vdolbino".
Uporabis malo vec moci in lepo popusti. Naprej pa gre kot po maslu.

m0LN4r ::

Jaz mam na E6422 ze tretji dan ventilator izstekan. Laufa cist kul. Cinebench ga je nabil na 75C in to je to.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Kebo ::

Ko odviješ vse šraufe samo v tisti špranji potegni gor, kar z veliko silo moraš, ker je tam blizu en hakelček in spusti šele, ko se zadosti ukrivi cel pokrov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kebo ()

koyotee ::

m0LN4r je izjavil:

Jaz mam na E6422 ze tretji dan ventilator izstekan. Laufa cist kul. Cinebench ga je nabil na 75C in to je to.


Zdej ja, ko ni prahu. Probaj cez par mesecev...
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Izak ::

Ve kdo kaj več o sobnem kolesu, ki se bo prodajalo od četrtka naprej? Link: https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

Gre za soliden nakup v tem cenovnem razredu?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izak ()

Kebo ::

Ja brez ventilatorja ne priporočam igranja špilov, ker grejo temperature preko 80°C.

MxxW5 ::

Evo, mi je uspelo. Hvala lepa. Sem mislil, da se malo elegantnejše tole dol deva. Me je kar srce bolelo, ko se poslušal pokanje in zvijanje plastike ;)

Evo, še moj review Mediona P6660, če sem že tukaj.

Do sedaj sem uporabljal HP Compaq 6720S iz leta 2007 (Pentium M 1.7, 2GB rama, intelova grafika, počasen disk, 1280x800 TN ekran), ki je bil tako počasen, da je bil v bistvu komajda še uporaben.

Za mediona sem se odločil v glavnem le zaradi ekrana. AFAIK, nihče drug za 500 EUR ne ponuja 15'' HD ekrana, kaj šele IPS. Vse ostalo (hibridni disk; i3, ne pa recimo Pentium ali Celeron; 930M, ne pa Intelova grafika) je bil dobrodošel bonus. Za nakup sem se odločil tudi po prebiranju tega topica.

Medion je (jasno) bistveno hitrejši od HP-ja, ekran je za to ceno krasen (popoln ni; v spodnjem desnem kotu se ob temnih prizorih vidi prebijanje svetlobe). Najbolj me je presenetila grafična. Na prejšnjem računalniku sem bil obsojen na Civ3 in Caesarja3 (dvomim, da se ju še kdo spomni), tule pa zadovoljivo teče vse, kar zaženem; HL2, Human Revolution, Oblivion, Skyrim, Bioshock...In to vse v HD! Me je kar malo nostalgija zagrabila, da sem lahko po desetletju spet zagnal HL2 in da bom končno lahko zaigral tretji del svoje najljubše igre (Deus Ex).

Računalnik je solidno tih (v primerjavi s HPjem je neslišen), topel zrak začne iz njega pihati šele, po daljšem poganjanju iger. Trajanje baterije je zame povsem nebistveno in mi daleč zadostuje.

Dokupil bom še 4GB rama, drugega ne (a paše tisti Kingston s heatsinkom noter, ali naj raje kupim takega brez heatsinka?).

Daleč najslabši del prenosnika je ohišje. HP je bil bistveno bolj trden (res pa tudi precej težji). Prenosnik se kar zvije, če ga odprtega dvigneš z eno roko. Trackpad je obupen (zakaj so nehali delati trackpade z gumbi?!) in škrepeta, ko tipkaš. Močno, močno dvomim, da bo prenosnik zdržal osem let, kot HP (ki še dela!).

Han ::

Tale Crucial RAM bo zagotovo deloval brezhibno...

dj_uro ::

mimogrede... ravno včeraj (oz. čez noč) sem usposobil starega HP compaq 6720s - mu dal not 500GB ssd, frišno inštaliral win 10 in zadeva še špila... za Word in kakšne SIMSe odigrat bo že služil uporabnici...
vw-klub.si

MxxW5 ::

Han: Hvala lepa. Pa je tale DDR3L? Se opravičujem z butasta vprašanja, ampak računalništva že skoraj desetletje ne spremljam več (prej sem imel res veselje s tem, ampak sedaj že dolgo nimam več časa zanj).

dj_uro: Tudi jaz sem na svojega frišno naložil Win10 in ga bom dal mami. Sem skoraj doktoriral iz Win10 licenc, da sem končno ugotovil, da moraš dati gor tisto verzijo (in jezik), ki je bila na tem računalniku že aktivirana (po inštalaciji lahko jezik spremeniš). Hvala bogu problemov ni bilo.

Tudi na Mediona bom Winse inštaliral na novo, kar verjetno pomeni, da moram inštalirati Win10 Home Slo in potem naknadno zadevo prestaviti v angleščino (ne uporabljam OSov s slovenščini, stara navada). Če naložim Win10 ENG, se verjetno ne bodo hoteli aktivirati, ne?

m0LN4r ::

Trackpad postane scasoma boljsi, moj je ze mal mastn pa se je uigral xD
Jaz sem naredil test z i3-6100u in sicer predvajal sem 4K h.264 posnetek z 121MBs

Program MPC-HC x64 + LAV video, rezultati:
LAV Quicksync - 19
LAV DXVA Copy Back - 22fps
LAV DXVA Native - 29.9fps

To je blo z Single Channel ramom. Verjetno bi blo z Dual mal bolse.

PS:
Ja pa treba je v LAV izkljukat tiste HW/Hardware kvadratke.

4K 2160p 60fps HEVC pa predvaja z 24fps. Tako, da bo treba ponovit z dualchannel ramom ali celo mogoce mal bolsim.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()

Pithlit ::

Jaz gumbov ne pogrešam (več).
Life is as complicated as we make it...

MxxW5 ::

Saj ni toliko problem v gumbih. Problem je (zame) v ogromni luknji v ohišju računalnika, ki šklepeta in krni trdnost ohišja. Ker 99% uporabljam miško, bi raje imel nek pol manjši zasilen trackpad z gumbi (da ne bi bilo šklepetanja).

Han ::

MxxW5 je izjavil:

Han: Hvala lepa. Pa je tale DDR3L?
SO-DIMM moduli za prenosnike so praktično vsi DDR3L, torej za napetost 1,35V. Crucial ima enake specifikacije kot vgrajeni Hynix.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Han ()

MxxW5 ::

Hvala, Han. Bom naročil.

Dajte mi no še ostali lastniki Mediona P6660 povedati, ali vam pri tipkanju tudi trackpad tako šklepeče-vibrira (če prenosnik postavite na ravno trdno površino), ali je samo moj tak?

m0LN4r ::

Kak to mislis?
Tipkas in se dotikas trackpada ali bol mocno tipkas?
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

hojnikb ::

Pr men je isto..
#brezpodpisa

m0LN4r ::

Bo treba tipkat z legato pianissimo namesto staccato forte

Verjetno bi trebalo tam pod preslednico z kako gumico podlozit plastiko. Namres meni samo tam to dela v tistem podrocju.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

facepalm ::

Jaz nisem zasledil nobenih vibracij. Ob mocnejsem tipkanju pa ni slisati skripanja ampak samo tolcenje prstov po plastiki (verjetno preglasi kaksno skripanje) :D

sprasujem se pa, ce je mozno, da sem jaz prvic kupil prenosnik, ki ga je nekdo predhodno ze uporabil. ta drugi namrec, ima namescenega vec bloatware-a in vse folije so bile perfektno prilimane (na prvem je ena odstopala na robu).

MxxW5 ::

Ja, pri tipkanju (če ni ravno zelo rahlo) se sliši šklepetanje trackpada v spodnjem levem delu (kao levi gumb). Če med tipkanjem ta del trackpada držiš, šklepetanje/vibriranje izgine.

No ja, ni usodna zadeva. Sem pa raje vprašal, da preverim, če ni z mojim primerkom kaj narobe.

hojnikb ::

facepalm je izjavil:

Jaz nisem zasledil nobenih vibracij. Ob mocnejsem tipkanju pa ni slisati skripanja ampak samo tolcenje prstov po plastiki (verjetno preglasi kaksno skripanje) :D

sprasujem se pa, ce je mozno, da sem jaz prvic kupil prenosnik, ki ga je nekdo predhodno ze uporabil. ta drugi namrec, ima namescenega vec bloatware-a in vse folije so bile perfektno prilimane (na prvem je ena odstopala na robu).

a ta drugi primerek ma kej tišji vent al je isto ?
#brezpodpisa

m0LN4r ::

Ja ce mal mocneje tipkam se zatrese tu pa tam ja.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

facepalm ::

ventilator je enako glasen:)

          ::

šernk je izjavil:

hoferjev ima boljši sistem čiščenja (roomba gre popolnoma brezglavo več ali manj, medtem ko se hoferjev postavi ob zid in se pelje po celem prostoru okoli in okoli, roomba zdrži ob zidu morda pol metra potem gre spet po svoje - oba gresta seveda po svoje večino časa)


A to pomeni, da Hoferjev dejansko bolje očisti (oz. Roomba ne počisti vsega) ali se samo tebi zdi eno "brezglavo" premikanje boljše od drugega?

koyotee ::

Dvomim, da pride hoferjev blizu roombi, mogoče kakemu starejšemu modelu.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

m0LN4r ::

koyotee je izjavil:

Dvomim, da pride hoferjev blizu roombi, mogoče kakemu starejšemu modelu.

Zakaj ? Sej pa ni znanstvena fantastika.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Pithlit ::

Ej. Roomba je dražja. Ziher je boljša!
Life is as complicated as we make it...

hojnikb ::

malo brskam po firmware-u P6660 in očitno je kr neki NVMe modulov že noter, tko da sumim, da podpira nvme ssdje. Provided, da ma m.2 slot pcie spelane.
#brezpodpisa

koyotee ::

Pithlit je izjavil:

Ej. Roomba je dražja. Ziher je boljša!


http://robot-vacuum-review.toptenreview...

Ne boš verjela, med 10 testiranimi je na drugem mestu roomba, ampak žal hofer robotek ni bil na testu, najbrž zato, ker je prepoceni?


Profimaster looks pretty stupid, daleč od tega, da bi šel lepo ob celotni steni :))
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
««
117 / 194
»»