Forum » Omrežja in internet » Zadetki pri googlanju
Zadetki pri googlanju
Patricijas ::
Zgolj zaradi ene stave me zanima, če mi lahko kdo razloži kako in od česa so odvisni prvi zadetki pri googlanju.
Če dam za primer neko osebo, ki ima svoj sp, npr. z avtoelektriko in v googla napišem "avtoelektrika", kako in na podlagi česa bo oseba X ravno na 12. zadetku npr.
Zanima me predvsem, če je to odvisno od denarja, se pravi, če se da kaj doplačat, da ima pri nekih iskanjih npr. pri besedi "avtoelektrika", moje ime prednost pred drugimi enakovrednimi sp-jevci.
Upam, da je bilo vprašanje razumljivo.
LP :)
Če dam za primer neko osebo, ki ima svoj sp, npr. z avtoelektriko in v googla napišem "avtoelektrika", kako in na podlagi česa bo oseba X ravno na 12. zadetku npr.
Zanima me predvsem, če je to odvisno od denarja, se pravi, če se da kaj doplačat, da ima pri nekih iskanjih npr. pri besedi "avtoelektrika", moje ime prednost pred drugimi enakovrednimi sp-jevci.
Upam, da je bilo vprašanje razumljivo.
LP :)
logit ::
Nekako tako gre:
- izbereš si ključne besede
- 30 centov stane klik X osebe
- 300 evrov na 1000 klikov
- klik X osebe velja za 24 ur
- izbereš si ključne besede
- 30 centov stane klik X osebe
- 300 evrov na 1000 klikov
- klik X osebe velja za 24 ur
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtoelektričar na Gorenjskem?Oddelek: Na cesti | 4583 (4310) | Runnagain |
» | Poceni deli za alternator za Opel Corso C ( l2002 1.7DTI)- kje ?Oddelek: Na cesti | 2358 (2109) | Brane22 |
» | Nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1237 (1136) | nbzR |
» | Nakup grafične in procesorjaOddelek: Kaj kupiti | 1595 (1502) | MeGreat |
» | Hočen zaslužit s bannerji!Oddelek: Omrežja in internet | 1740 (1429) | rc-car |