Forum » Konzole » PS3 Problem z serverji (povezava)
PS3 Problem z serverji (povezava)
arkas ::
Pozdravljeni,
med tednom stanujem v "nekem" študentskem domu kjer sem si za prosti čas in igranje s prijatelji prinesel PS3. Torej problem je sledeč. PS se mi normalno poveže na PlayStation Network, kjer vidim online prijatelje. Ko pa želim igrati multiplayer pa se pri iskanju serverjev zatakne, enostavno jih ne najde oz. se ne poveže. Poizkusil sem že z različnimi igrami in rezultat je vedno enak. Torrenti in te stvari delujejo. Prosim za kakršen koli možen nasvet oz. rešitev.
hvala
med tednom stanujem v "nekem" študentskem domu kjer sem si za prosti čas in igranje s prijatelji prinesel PS3. Torej problem je sledeč. PS se mi normalno poveže na PlayStation Network, kjer vidim online prijatelje. Ko pa želim igrati multiplayer pa se pri iskanju serverjev zatakne, enostavno jih ne najde oz. se ne poveže. Poizkusil sem že z različnimi igrami in rezultat je vedno enak. Torrenti in te stvari delujejo. Prosim za kakršen koli možen nasvet oz. rešitev.
hvala
arkas ::
Mogoče kdo ve kateri port uporablja oz. če se ga da spremenit?
Kako preverim če je "PS port" zaprt?
čudi me da torrenti delajo to pa žal ne :(
Kako preverim če je "PS port" zaprt?
čudi me da torrenti delajo to pa žal ne :(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MikroTik in default ruleOddelek: Omrežja in internet | 4199 (3436) | nejcsuha |
» | Tuš telekom in kako dostopati do njihovega Cisco EPC3212Oddelek: Omrežja in internet | 2434 (2137) | meuludine |
» | T2 mobilni internet in portiOddelek: Omrežja in internet | 4173 (3746) | nejc85 |
» | Torrenti in MininovaOddelek: Programska oprema | 2525 (2312) | c0dehunter |
» | ARNES blokira porte?Oddelek: Omrežja in internet | 2242 (1689) | G2 |