Forum » Mobilne tehnologije » Prehod z Mobitela na Simobil - kvaliteta omrežja?
Prehod z Mobitela na Simobil - kvaliteta omrežja?
Andruxa ::
Razmišljam, da bi z Mobitela šel na Simobil, ker imajo tam ugodne pakete z IPhoni, ki so primerljivi s paketom, ki jih imam trenutno na Mobitelu. Trenutno imam na Mobitelu Mega povezani - 77€, za primerljiv paket bi na Simobilu dobil IPhone 4. Bistvena zame pa je pokritost in zanesljivost omrežja. Vem, da je imel včasih Simobil hude probleme s signalom.
Ali se je to kaj popravilo?
Kako je kaj izven mesta, kako je kaj ob praznikiv, na mejah države ipd.?
Pa tudi, kakšne so sicer vaše izkušnje s customer supportom pri simobilu?
PS
Ali mislite, da bo IPhone 5 kmalu zunaj in se izplača čakati na novo verzijo, ali nima smisla?
Ali se je to kaj popravilo?
Kako je kaj izven mesta, kako je kaj ob praznikiv, na mejah države ipd.?
Pa tudi, kakšne so sicer vaše izkušnje s customer supportom pri simobilu?
PS
Ali mislite, da bo IPhone 5 kmalu zunaj in se izplača čakati na novo verzijo, ali nima smisla?
Lp, A
Primoz78 ::
Sem pred ene 4-imi leti sel iz Mobitel na Simobil in bil zelo presenecen nad slabostjo kakovosti storitev (klici in internet) zato sem v 3 mesecih sel spet na mobitel. Sedja sem pa spet sel na simobil in sem pozitivno presenecen...Tako da do nadaljnega ostajam na Simobilu, zaradi ugodnih paketov in solidnih storitev.
Lp Primoz
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
kixs ::
Kar se mene tice, ima Simobil dosti slabso kakovost omrezja. Predvsem HSPA. Se mi je zgodilo, da v BTC-ju vec kot uro nisem mogel vzpostavit povezave. To se mi redno dogaja doma. Navadno cez dan se kar dela. Ponoci pa velikokrat ne. Zjutraj pa kot, da ni bilo nic in spet dela.
Slabo, slabo.
Slabo, slabo.
levaky ::
Jaz sem pri simobilu večkrat dobival sporočila: Klical vas je ta in ta... Tko, 2-3 dnevno, pa sem doma blizu mesta...
Če si rad malo v naravi pa mobitel zmaga. Vsaj jaz imam po Julijcih veliko boljši signal kot z simobilom.
Matej
Če si rad malo v naravi pa mobitel zmaga. Vsaj jaz imam po Julijcih veliko boljši signal kot z simobilom.
Matej
Andruxa ::
Kar se mene tice, ima Simobil dosti slabso kakovost omrezja. Predvsem HSPA. Se mi je zgodilo, da v BTC-ju vec kot uro nisem mogel vzpostavit povezave. To se mi redno dogaja doma. Navadno cez dan se kar dela. Ponoci pa velikokrat ne. Zjutraj pa kot, da ni bilo nic in spet dela.
Slabo, slabo.
no, saj ravno o tem govorim. Takih zgodb slišim še pa še. Očitno se situacija ni popravila ... potem to odpade. Šit je to, ker v slowenistanu oni edini dilajo iphone ...
Lp, A
gendale ::
simobil ma velike težave z omrežjem ob kakih večjih prireditvah, ko je na enem mestu zbranih veliko ljudi
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
BCSman ::
še slabo leto morm počakat da gre vezava in se vrnem na đabest. kaj mi pomaga 300mb neta na ortotu če na podeželju kljub skor vsem črticam poveže na net le ko se mu zazdi.
dunda ::
Žal moram tudi sam potrditi, da Simobilovo omrežje ni na tako visokem nivoju. V našem koncu imajo Simobilovci celo popust pri naročnini, če zasitnarjo. Enostavno je pokritost toliko slabša, da so si lahko to izborili.
Sodelavec, ki je bil doslej na Simobilu, je jeseni prešel na Debitel. Po kakšnem tednu mi je rekel, da šele sedaj verjame, da je možno surfanje s pomočjo telefona
Sodelavec, ki je bil doslej na Simobilu, je jeseni prešel na Debitel. Po kakšnem tednu mi je rekel, da šele sedaj verjame, da je možno surfanje s pomočjo telefona
https://www.kacnje.eu
ducky ::
Simobilovo omrežje res ni tako kakovostno kot mobitelovo. Uporabljaš ga lahko normalno, vendar je pač kakovost občasno malo slabša (definitivno ni več tako, kot je bilo še npr. pred tremi leti) tako da prestopiš lahko brez skrbi. Ni več tako, kot je bilo še
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ducky ()
levaky ::
Mogoče ni več tako kot je bilo pred tremi leti(sem že pozabil kako je bilo takrat), a v primerjavi z Mobitelom je še vseeno slab...
ToniT ::
Ravnokar sem odpovedal Simobilovo naročnino za internet, ker mi sredi Dravskega polja dela samo edge.
BadWolf ::
huh kake težave mate
v ljubljani vam kdaj karkoli ne dela?
sam sem opazil izpad omrežja samo na treh emstih dosedaj (sicer ravno divje ne hodim okrog) - nekje pod jelovico (internet), blizu Jurija na Štajerskem (lovi pa A1, ampak slabo) in na enem servisu blizu vojnika, v celi vasi skorajda ni bilo signala za net.
v ljubljani vam kdaj karkoli ne dela?
sam sem opazil izpad omrežja samo na treh emstih dosedaj (sicer ravno divje ne hodim okrog) - nekje pod jelovico (internet), blizu Jurija na Štajerskem (lovi pa A1, ampak slabo) in na enem servisu blizu vojnika, v celi vasi skorajda ni bilo signala za net.
gdjv ::
jaz lahko rečem, da odkar so nadgradili omrežje, je vse super, še boljše, prej sem imel 3 črtice EDGE, zdaj imam vedno vse črtice 3G, včasih tudi 3,5G
lokacija, osrednja štajerska
lokacija, osrednja štajerska
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri mobilni operater je najboljši v sloveniji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 29156 (14586) | Jerry000 |
» | Mobitel vs. Simobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35668 (20772) | Veron |
» | simobil najvecje in najhitrejse 3g omrezje (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21883 (17972) | jusv |
» | Death grip na Verizonovemu iPhonu ni odpravljen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 20798 (19177) | Bor H |
» | ORTO U NULO vs. Itak DđabestOddelek: Mobilne tehnologije | 5952 (3626) | St235 |