» »

yep Matjaž Rogelj zmagal

yep Matjaž Rogelj zmagal

1
...
3 4
5
»

DeGi ::

In zdej bo Rogelj na**** zarad njihove nesposobnosti.


Tole se mi zdi totalno brezveze. Rogelj ne bo nic najebal zaradi njihove nesposobnosti, ampak bo najebal zaradi samega sebe. On se je šel spuščat v to, zdaj pa more še posledice nosit.

Pa kaj je mislil, da bo državo kar 3x nategnil, ne da bi kdo kaj preveril?

Eh ...

TESKAn ::

Hm, kot je rekel Avenger na Jokerjevem mnenjalniku:
Čist mimogrede, vsota denarja, ki naj bi jo dobil, nekajkrat presega vsote, ki jih je dobila fakulteta za računalništvo za popolnoma utemeljene projekte. Rogelj naj bi pa denar dobil zaradi kao priporočila njegovega bivšega učitelja računalništvo v gimnaziji... Hja, najmanj smešno...

Zanimivo to, kajne?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

DeGi ::

Ma ja, nekaj je čudnega tu ... pomoje da je mel znotraj kake veze ali kaj.

OrlyTM ::

A je kdo pomislu, kako je lahko človek, ki je državo nategnu za cca 150k/dem lahko pršu nazaj v SLO. Po mojem ima razlago. Če pa je nima, je totalen bedak ... z 150k/dem se da že marsikaj ustvarit, če si šou nategnt državo, pol se ne vračej.

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Thomas ::

150.000 DEM - poide v parih letih. Zlahka.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

DeGi ::

... in moje mnenje je, da je on to že vse zapravu, zato se je pa vrnu.

zetko ::

Orly: Zanimivo mišljenje. >:D

Men se je najbl smešna zdela tista prjava od njegovga učitleja preko katerega je dnar dobu: "Ja nism vedu da mam tak vpliv" :D

Tomi ::

Najprej nekaj o izvirnosti.. Orly, si mogoče prebral moj post? Ker je napisan čisto na isto temo kot tvoj.. Ampak kakorkoli..
Rogelj po moje denarja ni zapravil, ker ga ima nekje na varnem, v kateri od priznanih bank..
Čeferin je pač odvetnik nekaterih "dobrih" bogatašev, in iz tega ne sledi nič dobrega.. Poleg tega je Rogelj sam našel luknjo v zakonih, zato se je tudi lahko vrnil.. Ker neumen, čeprav kaže tako, ni...
Razplet bo še vsekakor zanimiv..
metrodusa.blogspot.com

kmjet ::

Tomy, model študira pravo, a ni logično da pozna zakone tako, da išče luknje v njih?
Pač... še en kmjet...

OrlyTM ::

Tomi .. res nisem prebral tvojega posta, ker sem se v debato vklopil šele na tej strani, tak da se opravičujem :)

Thomas: 150k/dem poide hitro, če jih pametno naložiš in z njimi služiš pač ne

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Thomas ::

Orly: Če jih vložiš v promocijo svetovnega računalniškega prvenstva, ki ga potem ni bilo - maš samo zgubo. :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

ahac ::

Matjaž pa očitno ni imel izgube. :))
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Uporabnik ::

bo morda rogelj prehitel protokol?

hehe:D

Tomi ::

OrlyTM: saj ni krize, samo takšne stvari opazim, ko berem poste..
Glede izgube in podobnih zadev: Rogelj je presneto dobro vedel, v kaj se spušča, tako da tudi ni šel v izgubo, če je šel z namenom okoriščanja države na "svetovno prvenstvo"...
Sicer ne vem kako, ampak čovek ima neke dokaze, s katerimi se še enkrat neumno državo prepričal v svoj prav..
Ok, mogoče bo dobil pogojno, ampak na osem let mu ni treba računati..
Če pa že ni prehitel protokola ( btw, tale tema se že bliža Protokolu po številu odgovorov ), je pa vsekakor dober kandidat za guvernerja banka, ker odlično obvlada navidezno bančništvo.. ( poglejte v Finance:D)
metrodusa.blogspot.com

Lunik ::

Khm. Model JE studiral pravo (ce prov vem so ga ze fuknl s faxa..)
degi: a dnar je porabu pa se je vrnu. Po novga al kva :))

J3sT

Kaiser ::

Ves stos tega kesa je v pogodbi, ki jo je sklenil z ministrstvom. Ce je pogodba slampasto napisana in so v njej kaksne luknje mu noben ne more NIC. 8-)

roscha ::

Kaksna panika zaradi "ubogih" 13 miljonckov. Racunsko sodisce je n-krat pokazalo na nenamensko trosenje proracunskega denarja v se vecjih kolicinah in kaj se je dogodilo? Nic. Denar so zapravljali "posveceni" in teh pa res ne smemo spraviti v slabo luc. Ja Rogelj ja,to je pa druga stvar. Take je treba v zapor, da ne bodo se kdaj ogrozali stabilnosti drzave s tako "velikanskim" odlivom denarja iz slovenskega erarja. PIH! Ce so lopovi so lopovi vsi in naj vsi odgovarjajo. (14 clen ustave RS ve nekaj povedati o enakosti pred zakonom) Vendar je kot kaze pri nas tako da so nekateri pred zakonom bolj enaki kot ostali. In zakaj ni kazenske ovadbe tudi za odgovornega,ki je odobril ta denar? Rogelj bo (mora) pac nasrkal. Treba je postaviti zgled, da z drzavo ni zajebancije in da se razmetavanje z proracunskim denarjem pri nas ne tolrira. (HAHA) Obenem pa se z valjenjem vse krivde nanj odvraca poglede od "visjega svecenika" ki je ravno tako kriv, saj je to "darilce" odobril.

Za epilog: da ne bo spet kdo narobe razumel, ne, ne pravim da je Rogelj nedolzen, niti ga ne zagovarjam. Pa da ne pozabim tole sodi med OBVEZNO branje.

by!

Matty ::

Kot prvo... nikjer ni govora, da so "modela" vrgli s faxa. Res pa je, da je dekan pred kaksnim tednom rekel po TV, da bodo v primeru ugotovitve krivde fanta verjetno uvedli disciplinski postopek na faxu, kar lahko pomeni, da 2 leti ne bo mogel prisostvovati na predavanjih ter izpolnjevati studijskih obveznosti.

Fant ma dobrega odvetnika, in zal verjamem da se mu bo uspelo izvleci (z ne prevec veliko kaznijo)

Vseeno pa se ne strinjam cisto z roscho. V prvi vrsti je za celoten pripetljaj kriv Matjaz (oz. kdorkoli stoji za njemu), saj brez njega do tega niti prislo ne bi... Seveda pa bi morali nositi odgovornost tudi osebe, ki so mu odobrile tako pomoc ter se predvsem OSEBE, ki so zastavile svoja imena v njegovih priporocilih.

whatson ::

heh... saj...
jaz sem isto mnenja, da se bo tip izvlekel... bo pa pač čez dve leti zaključil fax in živel normalno naprej... Rogelj je definitivno iznajdljiv in zelo pameten...

Rott-von-weiler ::

iznajdljiv in pameten to že ampak tipson pomoje niti diskete ne zna vtaknit v comp.

-------------------------------
piši kao što govoriš:O

PB ::

vrnu se je po nov denar, da bo lahko drugo leto poklical iz Bangladeša in prjavil, da je zdaj pa postal svetovni prvak v športu......isto, kot svetovni prvak v računalništvu, se vam ne zdi ? hehe....:D

T-minator ::

Kaj je pa s tabo kaj, Rottweiler? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P
Rogelj pa JA raztura, sej je mojim frendom včas kište popravljal pa to, pol se je pa sam drkov tisto pravo da ga ni blo nič ven.

Sej pravm MATJAŽ ROGELJ JE CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Matty ::

heh... tip je dal svojmu slavnemu odvetniku prebrat pogodbo z MSS... In je ta ugotovil, da mu le to se ni izplacalo vsega denarja... In po to se je vrnil :D (tekmovanje gor ali dol, pogodba je pogodba)

zetko ::

A je dons kdo prebrau mladino. U mladinamitu piše veselo čez celo stran o roglju. Človk je bil clo na TV-ju enkrat in full razglablu o stanju pri nas :D>:D

Lunik ::

ok, da so ga vrgl s faxa je bla verjetno napacna informacija.
Rogelj je hodu na naso solo. ena prfoxa, ki ga je ucila je rekla, da je raztural, in je bil nevemkaksen vse prvak, tko da je vse mozn.
ce ga je res priporocu prfox racunalnistva z nase gimnazije, pa ne vem. tisti ki racunalnistvo ucijo mene... no... bolj kot ne... ...jaz ucim njih :))
skor sem se ze odlocu, da bom prfox racunalnistva ko bom velk: folk bom jebal v glavo, pa igral pasjanso. to dela nas.
pa se fajn placa bo :)

zetko ::

Hehe dobra ideja sam nevem od kje ti da majo prfoxi dobro plačo...

Lunik ::

sej ni nujno, da je ravno nevem kaksna placa. sam ce dobi 150k (dobi verjetno vec..), da igra par ur na dan pasjanso, pa men ukaze, da enmu excel usposobim; se pravi da ne dela 0.0 je to carska placa. Si predstavljas, da gres za 3-4 urce v solo, mal igras pasjanso, dijakcem tezis, da ne smejo met flase vode na mizi, 15. v mesecu pa ti nakazejo 150k? to je lajf! mas 4 mesce pocitnic... :D

Tomi ::

J3st, naj ti malo razsvetlim obzorja.. Moja mama je prof. razrednega pouka, kar je manj kot profesor na SŠ, ampak dobro..
Če misliš, da imajo učitelji veliko časa, se močno motiš, ker ga nimajo.. Prosveta je pač veda, kjer uvajanje novih metod zahteva stalno izobraževanje.. Spet iz prve roke ti povem, da imajo vsaj na mariborski PF za razredni pouk pri matematiki indukcijo, kongruence, in še kaj.. Da ne omenjam loga..
Počitnice res so, vendar so zaslužene.. Dvomim, da uradniki hodijo spat ob polnoči vsaj dan..
metrodusa.blogspot.com

Lunik ::

ok. v redu, tomi se strinjam.

ampak jaz govorim o nekaterih prfoxih, ki res ne delajo 0. in tak je naš za informatiko. vem, da je biti prfox ful težko, skoz te jebejo v glavo itd.

samo jaz sem pr tem našem prfoxu dobil občutek, da nima pojma. njegov največji dosežek je bil napol narejno kazalo v wordu?!?!? in pri tem nam je govoril, poglejte, kako bom zdaj v eni uri naredil kazalo...
pol nas je spraševal kje se zbriše vsebino mape dokumenti v meniju start. mislim, če je prfox informatike, bi vsaj winse lohk obvladal.
ne vem, zaradi mene ma lohk doktorat iz informatike, ampak jaz mam občutek, da bi lahko šel zdajle učit in bi opravil delo bolje od njega.

ne me narobe razumet. sicer pa sem zadnje čase slabe volje in kdaj izjavim tut kakšno butasto, tako da me ne upoštevat.

lp j3st

Huey P ::

Danes je bil Tomaž na TVju (SLO), pa je rekel, da je takoj, ko je prišel na letališče zahteval, da govori z odvetnikom in družino, pa mu niso nič pustili. In zdaj nekaj preiskuje (Tomažev odvetnik), če je prišlo do zlorabe pravic.
..::DOOM III: The Legacy::..

Thomas ::

Strokovna izjava Huey. O kerem Tomažu ti to? :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

zetko ::

Mogoče se je pa rogelj preimenoval, kdo ve, mogoče se misl potuhnt :D

AlchemY ::

tako je to v taksnih postopkih, ce se pojavi kaksna napaka v postopku se lahko zgodi, da je primer s strani tozilstva celo zavrzen, in to Tomaz >:D Rogelj dobro ve. Za isto kaznivo dejanje pa ti ne morejo sodit 2x. ...pravniske fore.

andrej ::

mislim, da je v interesu drzave in nas, da se ta zadeve ne zavrze:D

Stripy ::

Alchemy, mislim, da prevec ameriske filme gledas. Nas pravni sistem pa ni tako blesav, da bi opustili celo zadevo zaradi tehnicnih malenkosti.

AlchemY ::

Stripy:ce so ti krsene pravice, je....

Thomas ::

Pravo, ki ne uposteva pravil - je t.i. revolucionarno pravo.

Sveta jeza pravicnih je pa olje na njegov ogenj. In krivice z njim povzrocene so grozne. (Gulagi itd...)


Ima pa zadeva se zmeraj podporo vidim. Ajej jej ...
:(
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Freak ::

j3st: Naš prfox je podobn tvojmu:D sam, da ga mi mamo sam na skupnih urah! A veš kako nam je razložu, kako dela disk?To nam je z nekimi čudnimi slikicami, ki jih je sam skiciru razložil, kako deluje magnetni trak. Vsi smo mislili, da tako dela tudi disk, potem pa je rekel " ampak to ni to " in njegova razlaga o disku je bila končana!:D:D:D:D

Lunik ::

Freak: mava istga prfoxa... S to razliko, da se ti lahko režiš njegovim neumnostim samo med skupno uro, jz pa ves čas..

Freak ::

pr nas je še gefarca hvalila m.roglj in ga povzdigovala v oblake, ko pa je zvedla, je pa surlo stegnla!:D:D:D

CCD ::

Freak in j3st: Jaz se z našega prfoksa ne bi tako zezal. Saj smo se imeli zadnjič čisto fino, kajne? (G. X, ne po ... hodit)
Navsezadnje se lahko izkaže da je še kak moderator na Slo-techu (just kidding:D:D:D)

Kar pa se tiče strokovnosti pa mislim, da bosta morala preštudirati še nekaj sto knjig, preden bosta lahko rekla, da je nesposoben.

Sicer pa smo z našimi prfoksi popolnoma zašli s smeri tega threada in predlagam da jih v bodoče pustimo na miru.

lp, omas:D

Freak ::

omas: a moraš na čisto vsako mojo in j3st-ovo sporočilo imet pripombe! Midva samo izražava svoje mnenje!;((;((

Lunik ::

jah omas vem :)
smo se mel fino, ampak samo zato, ker smo se režal, ko je počel bedarije.
res smo čist zašli, dejmo zdej mir...
:\
lp J3sT

SHARK ::

Vihar ki ga je sprožil Rogelj se očitno počasi umirja. Sedaj Rogelj hodi po LJ z unim svojim odvetnikom kot da je ta glavn v vasi. Hkrati pa se brani z molkom. Veleumno.
Rešitev je enostavna, samo videti jo je treba !!

Freak ::

j3st: hvala za podporo! Upam da sva mu sedaj ubila v glavo da se tu ne sme kregat! ;););)

zetko ::

Heeh od roglja familja je padla u depresijo. Nekje, milsm da u jani sm prebrou da cela familja sam še joka zaradi tega nesrečnega dogodka...
Living it another way.....

SHARK ::

Kar naj jokajo.>:D
Rešitev je enostavna, samo videti jo je treba !!
1
...
3 4
5
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Matjaž Rogelj želi biti stečajni upravitelj

Oddelek: Loža
62300 (2198) miko 55
»

Matjaž Rogelj <- zacetek konca?

Oddelek: Loža
281817 (1414) blue96
»

Matjaž Rogelj prijet

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
192066 (2066) andrej
»

Ali je Rogljev uspeh prevara?

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
82504 (2504) McHregec
»

Slovenec predstavlja Evropo na sv. prvenstvu racunalnicarjev.

Oddelek: Loža
292241 (1770) Thomas

Več podobnih tem