» »

yep Matjaž Rogelj zmagal

yep Matjaž Rogelj zmagal

1 2 3
4
5

poweroff ::

Malce z zamudo - Alkalaj je v Mladini razkril kako je bilo s Skaggsom in Rogljem.

Kar se tiče natega države. Seveda se ne strinjam z njim. Samo pravim naj bomo dosledni in naj tudi politiki plačajo za svoje natege, ne samo mali ljudje kot Rogelj.

AlchemY ::

ja tud jaz sem slisal od enega bodocega odvetnika, da licence ne mores dobit, ce imas KD.

Thomas ::

Absolutno Matthai. Tudi politiki. Tudi ajzenponarji. Tudi tisti, katerih priimek se začne na "O", tudi tisti, ki so najbližji povprečni teži minus 5 kg ... itd. Če so kaj skrivili seveda.

Samo ... heh, v resnici je to samo nedoseženi prvi približek pravičnosti. Je treba vedet.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

AlchemY ::

iz porocil na radiju:
Roglju je danes potekel rok v katerem bi moral na ministrstvo poslat, dokazila, podatke,....o svoji nedolzosti >:D, to ni naredil, je pa poklical in zagotovil, da vse papirje ima, le da jih ne more posredovat ker je pac v Braziliji. Na predlog ministrstva na se zglasi na Slovenskem konzulatu, kjer bo papirje faksiral, se Rogelj ni odzval,....hahahahaha

Tomi ::

Mogoče pa išče inštitut, ki bi delal "genuine" diplome z raznih "svetovnih prvenstev".. Dovolj šale..
Roglja ne bo v Slovenijo, vsaj dokler ne bo dejanje zastaralo.. Ker mislim, da tudi državi ni tako vseeno, kam je šlo 130.00 DEM.. Bi jih lahko bolj koristno uporabili ( recimo ostali na isti ceni bonov:D)..
Rogelj ima za sabo seveda eno možno osebnost, ki ga ščiti, in mu je tudi priskrbela Scaggsa, dokler ta ni zaslutil, da to ni njegovo področje..
Jaz sem zato, da ga močno privijejo..
metrodusa.blogspot.com

zetko ::

Če se vrne v slovenijo ga tud bojo. >:D Pomojem sploh nebi blo problema če bi sam nategnu folk. It's all 'bout the money. Sam nevem kaj mu je. Kukr dobr pravnik bo tolk dnarja zaslužu u max. dveh letih. Res mal bolan človk...8-)

DanKick ::

Ali pač!

Kakorkoli, počakajmo, da fante pride pod Alpe (če sploh ?!?), naj se razpriča (spet bo smeha !) in potem mu sodimo (žal, ne mi !).

miranpozar ::

Ej, a si ti tud kaksen neuraden svetovni prvak?

Jaz sem v peki pescenih potic. Sem premagal tri doktorje znanosti, 12 magistrov in 50 gospodinj!
Sam ministrstvo za okolje mi se ni nc nakazal za obsezne priprave. Kar tri leta sem se pripravljal, prebral 378 000 strani literature o peki pescenih potic, za priprave pa sem rocno porabil 12 ton oglja in 47 kamionov peska.

Tekmovanje je bilo marca lani v Jaznategujemvsepovrstiszagu, na Madzarskem. Pridobil sem tudi certifikat - prilagam na koncu tega sporocila. Novico so objavili naslednji mediji: Peter Pan's Incredible Adventures, Moronsoftheworld unite, Slovencljpavseverjame Magazine in
skoraj vse svetovne revije, ki se ukvarjajo s peko poscenih potic. Ja, pa STA. To je slovenska tiskovna agencija. Sej ves, tista, ki smo jo dobil, da nas Tanjug ne bi vec zasuval s laznimi informacijami. Na koncu pa se prosnja. Vedno je tako. Naslednje leto bo svetovno prvenstvo v Riu de Janeiru. Po nakljucju ravno v casu karnevala. Kot dobro ves me take tuzemskle zabave niti ne privlacijo. Res pa bi rad pomagal pri ohranjanju slovesa ki se ga s svojim dosezkom prinesel nasi mali, ponosni in neodvisni Drzavi, zato te prosim, da mi nakazes kaksen skromen prispevek. Da ne bi sel ves trud vnemar.

Pa lep pozdrav.
Svetovni prvak

Priloga:

CERTIFICATE TO WHOM IT MAY CONCERN, IN PARTICULAR NAIVE SPONSORS AND SUCKER MEDIA. WE HEREBY CONFIRM THAT MR./MRS./MS./IT MATJAZ ROGA SE IS THE WORLD CHAMPION IN ..... (fill in as you please).
Organisational Committee for Bogus World Championships done in Jaznategujem- vse- po- vrstiszag, Hungary, on the thirty second day of May, year 2000.
Chairman: Meneni Inneobstajam
Treasurer:Dejmidnar Dasetiuksihtnasmejim

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

Tjulenj ::

miranpozar: jest te podpiram! kam nakazem dnar? bom se na ksn ministrstvo su prasat ce bojo kej pomagal. a rabs ksnga managerja al pa maserja? :D
ce rabs povej. sifri: vecrokvecukrade in jazkrivimtebetimene

andrej ::

sorry miran, ampak peka pescenih potic ni high-tech tako da se ti ne mores merit z nasim Matjazem.:D

zetko ::

Sory, ampak Matjaž je pa zakon :D

rookie ::

Heh Matjaz dobr si jih ! Kr****:D
Boste vidl kaj vm bomo naredil v Braziliji.Ferrari in Schumacher zakon !!!!! 1

Jeronimo ::

V Dnevniku so ga dali zopet malo na tapeto.
Kot da ne bi to počeli skoraj vsak dan.>:D

ČLANEK
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

OZZY ::

Rogl je nategnu vse medije: neki so pri SLo novicah govoril, da jih ni ampak to je druga pesem. Zdej pa časopisi na načinu ,,udar po hudiču, ki te je nategnu`` plujejo na tak in drugačn način po njem. Čist prov jim je ,da jih je nategnu. Bistvo novinarstva in novic je v tem, da daš ven preverjno informacijo in ne kar na podlagi nekega telefonskega klica objaviš, da je nekdo zmagal na svetovnem prvenstvu. Mislim, da če bi bili kateri časopisi profesionalni bi počakali en dan, da bi prvo preverl ali je vse res in bi po tem, ko bi ker časopis prjavu da je Rogl svetovni prvak, oni celotno stvar razkril, da je verjetno vse skupaj en dobr nateg. Tko pa so v želji po senzaciji objavl to kar so, pol so se pa zgoovarjal, da so verjel človeku na besedo. Kdo pa jim bo to verjel. Hotl so senzacijo pa so jih dobil po pič**. Edino pravilno. Vse skupaj pa bo seveda plačal Rogel.

Rott-von-weiler ::

zdaj pravijo da nima računalniške opreme al da mu dela težave pa bi tam v braziliji za mali dnar to dobo če pa je vodovodar ne pa računalničar mu to seveda lahko dela probleme
za svoja dejanja pravi da bo tud odgovarjal če bo tak daleč prišlo kar je že vrnili pa ga bojo nazaj v slovenijo ko artukoviča pred leti pol pa bo dobo na koncu koncev še pogojno :O

----------------------------
piši kao što govoriš

Yohan del Sud ::

baje ne zna skenerja usposobit

andrej ::

ma saj taksni zmagovalci tega ne rabijo vedet. Zato pa ma tolko dr. in mag. zraven, da oni to namesto njega delajo:D

Tomi ::

Ne, vsi se motite.. Rogelj išče primerne partnerje, ki bi izdelovali njegove high-tech AI robote, ampak nihče tsitih algoritnov, ki jih je Rogelj sam napisal, še ne more izvajati.. Potem bodo pa oni skenirali in pošiljali dokaze:D...
Rogelj je, po moje, vreden nekaj let zapora..
metrodusa.blogspot.com

zetko ::

Nekaj desetletij...:D

slavc ::

:P
yep!!????

DanKick ::

Predlagam Alcatraz ! (jasno, takoj ko ga obnovijo).

SHARK ::

Mene pa le skrbi da bo Rogelj ostal v tujini toliko casa da bo celotna zadeva zstarala :(
Rešitev je enostavna, samo videti jo je treba !!

AlchemY ::

eh, kje pa jutri bo prisel nazaj in dokazal kako so ga nategnili >:D>:D
heh, ce bi res prisel bi me pa res presenetil

bluehacker ::

Jaz sem takoj vedel da je nateg, ker ce ne bi bil bi tudi mene povabili na svetovno prvenstvo v racunalnistvu. lol

Jinxy ::

Tudi, ce ne bo prisel v Slovenijo, to ni nobena resitev, slovenski policisti bojo pac angazirali Interpol, pa ga bojo ze uni dobil, pa vrnil nazaj v Slovenijo.

Res je, da je (po domace povedano) nategnil ministrstvo in so delno tud oni krivi, ampak se vedno ne moremo mimo dejstva, da je neupraviceno dobil 13,5 mio davkoplacevalskega denarja in se z njim okoristil.

Genij ali ne, Rogelj mora v zapor! Vedel je, kaj dela, ni pa mislil kaj ga caka potem, ko stvar pride na dan.

zetko ::

Tako je!

AlchemY ::

kaj se je danes zgodilo? v medijih nisem nic zasledil....je pa vceraj en policaj rekel da pride okoli 13 tega meseca.

Tomi ::

Sam sem občutka, da je Rogelj preveč pravnik, da ne bi vedel, kaj pomeni zastaranje obtočnice in kaznivega dejanja.. Saj bo lahko lepo tem osem let živel v tujini, Interpol ga bo težko dobil, potem pa se bo mogoče vrnil in še enkrat osramotil državo..
Samo jaz na njegovem mestu ne bi več mogel priti nazaj, ker bi vedel, da bi me sovražilo vsaj pol Slovenije...
metrodusa.blogspot.com

Tjulenj ::

pomojem se te po 8 letih sploh ne bi vec spomnili... lej pred enim letom so trzicani pobijali macke, pol slovenije je bilo na nogah in zahtevalo javni linc... pa danes? so sploh sli pred sodnika? morda se vsak dan kateri izmed njih vozi z istim avtobusom kot ti. pa sploh ne opazis. kot cez 8 let roglja ne bos ko ti bo v kaki racunalniski trgovini hotel prodati celerona 5000 za trojno ceno :D

zetko ::

Hehe. Če je pravnik itak da je use prej poštuderu. :D

ahac ::

Vladi, medijem in nekaterim firmam je dokazu, da so popolni bedaki. Kar je prav. Ker so!
Valda, da bi zdej radi, da se čim prej vse pozab. Zato o njem ne bo več veliko govora. Razen, če ga bodo arentiral. Pol se bojo pa hvalil s tem.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

SHARK ::

Ejga Jinxy po moje ga Interpol ne bo iskal. Je za njih premajhna "riba" tale Rogelj.

PS: Zmaga ni vse, je pa edino kar šteje.:(:(
Rešitev je enostavna, samo videti jo je treba !!

zetko ::

Zamaga ni vse, denar je edino kar šteje :D

ahac ::

Na Brniku so ga arentiral!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

zetko ::

Kje si pa to zvedu. A maš kkšn link?

Matty ::

Ya... je blo po TV (PopTV in TVSlo)... prisel v Slovenijo in tam ga cakali policisti... (ter eden najdrazjih slovenskih odvetnikov "badguysov" Ceferin). Uradno tole pise (poroca STA):

Na podlagi razpisane tiralice so policisti danes popoldne ob 16.56 na mejnem prehodu Brnik odvzeli prostost samooklicanemu svetovnemu računalniškemu prvaku Matjažu Roglju, ki je pripotoval z redno letalsko linijo iz Frankfurta na letališče Brnik, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Po prijetju so Roglja zaradi suma kaznivega dejanja goljufije predali kriminalistom urada kriminalistične policije PU Ljubljana v nadaljnji postopek.


Odvetnik je trdil, da se mora sedaj Matjaz za kaksen dan spociti... 8-O Me le zanima zakaj... Sej je zdej uzival vsaj 1 mesec v Braziliji...


Bojim pa se nekaj. Da je bila pogodba z MSS slaba in ima polna lukenj. Potem ga bo odvetnik kova Ceferin z denarjem davkoplacevalcev brez problema izvlekel, Matjaz se bo pa vsem samo rezal v fris.:D

zetko ::

Če ne druzga ga bo pa en sigurn pretepu :D

Me prou zanima kakšn izgovor bojo najdl. >:D

TESKAn ::

Ok, še moje, mal drugačno mnenje: Why the p**** ste vsi tok prot Roglju? Ok, je nategnu MINISTRSTVO za nevemkok $$$, ma pomislite: reku jim je nekaj, oni so vrjeli, mu dal dnar, obljube ni izpolnil.
Naj malo preuredim stavek: POSLANCI so obljubljali vse sorte pred volitvami, smo jim verjeli in jim dali glas (in z tem tudi mnogo, mnogo $$$), zdej pa - kolk obljub so izpolnili?? Bolj malo, se mi zdi - večina se nam le v fris reži.
Point tega posta - Rogelj ima samo to nesrečo, da ni 'velika riba' k bi ga v tem primeru pustil pr'mer. In zakaj ste tok raz*******? Ok, bote rekl, da je vaš dnar nesu, ma če rečemo, da se je to razdelilo na 500.000 davkoplačevalcev pride na enega bora vsotica tam nekje 32 SIT. Kdo se bo sekiral zaradi tega?
Je pa ta prevara tudi dokaz velike nesposobnosti naših birokratov:
MR: Ej, jaz grem na SRP, kok mi date?
MŠŠ: Np, tle maš $$$, pa pejdi.
Matr, se pa ja mal vse skupi prever, ane??? In zdej bo Rogelj na**** zarad njihove nesposobnosti. Jebiga, tako je v naši domovini...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

AlchemY ::

mislim, da smo bolj jezni zaradi tega, ker smo bili na zacetku vsi ponosni, da je en Slovenc svetovni prvak v racunalnistvu, potem pa se je izkazalo da nas je nategnil...denar je samo "cover up" >:D:D

Immz ::

Kaj vam pa je, da ste tako nastrojeni proti roglju? Model je pokazal kako prfuknjeni so nasi mediji in drzavna uprava in namesto, da bi vsaj mladi in razgledani ljudje stali za njim, se tukaj obnasate k ene vladne picke. Če bi kdo mogu it v zapor so to tisti, ki so mu odobrili ta denar, ker so 100% nesposobni in jih lahko vsak nategne in ker jih je sedaj sram so se z vsem pompom spravili na enga študenta.
Naj jih bo sram in vse, ki ste podobnega mnenja tudi.

Thomas ::

Immz

Če so tudi uradniki nesposobni - Rogelj NI junak.

Ni pa neumna tvoja ideja, naj odgovarjajo tudi oni - zaradi malomarnosti.

Pa ni nas treba zmerjat z "vladinimi p*****"!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

OZZY ::

Anže: Če hočeš pogledat kje je to objevljen lahko pogledaš tudi na današnji teletekst stran 117.

Rott-von-weiler ::

Zdaj pa ko je prišo nazaj v slovenijo pa ga pojo dali pod ključ za 48ur polpa???
toti zdaj nebo spal upam da je na avionu:O

------------------------------------
piši kao što govoriš

SHARK ::

Ma tale Rogelj je še bolj neumen kot sem si sprva mislil. Tip najprej "nategne" celo Slovenijo nato pa rep med noge in prijoka nazaj domov. >:D
Rešitev je enostavna, samo videti jo je treba !!

Tomi ::

Ne vem zakaj, ampak občutek imam, da se bo Matjažek iz tega lepo izmazal..
Razlog: če je državo "nategnil" za 130.000 DEM, nihče, ki ne bi imel zagotovil ali prepričanja, da se mu ne bo nič zgodilo, ne bi prišel nazaj..
Sedaj bo proti njemu kakšna sodna obravnava, potem se bo vse skupaj vlelko, nakar iz vsega ne bo nič..
Upam, da se to ne bo zgodilo..
metrodusa.blogspot.com

Jeronimo ::

Roglja zastopa Čeferin. Za njega se pa ve za kakšne sorte ljudi je on odvetnik. >:D
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Yohan del Sud ::

Vprašanje je, kaj je naredu z dnarjem. Mogoče ju kupil en slum >:D brazilskih sužnjev... >:D

Smorny ::

ne pozabimo, da ta ˝beli cigan˝študira pravo, iz lahko sklepamo, da je našel kakšno zakonsko luknjo, nategnil slovenijo od znotraj navzven in se bo na koncu še lopo izmazal....vsaj dokler ne sreča Slo-techajev. F*** pa taki folk (zakaj se nisem jaz tega prej spomnil?) ;)
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/

Matty ::

Heh... z denarjem si bo sedaj lepo placal odvetnika Ceferina... mogoce bo pa se malo pocival (kot je rekel odvetnik) in sel se na eno pocivanje kam na Tajsko...

:D

AndrejX ::

Lepo počakajmo, da pride na dan tudi Rogljeva (resnična) namera... Danes, verjetno.
1 2 3
4
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Matjaž Rogelj želi biti stečajni upravitelj

Oddelek: Loža
62288 (2186) miko 55
»

Matjaž Rogelj <- zacetek konca?

Oddelek: Loža
281811 (1408) blue96
»

Matjaž Rogelj prijet

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
192062 (2062) andrej
»

Ali je Rogljev uspeh prevara?

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
82499 (2499) McHregec
»

Slovenec predstavlja Evropo na sv. prvenstvu racunalnicarjev.

Oddelek: Loža
292236 (1765) Thomas

Več podobnih tem