Forum » Programiranje » Visual studio pomoč
Visual studio pomoč
blackwing ::
FrEaKmAn ::
embedi ga.. pod vsakim videom imaš gumb share in tam izbereš embed... nato nastaviš prave velikost itd in potem samo vključiš tisto object... kodo na stran..
KruceFix ::
Zdravo!
Imam en problem, ki pa je mala malica za programerje.
Mi kdo pomaga oz. naredi naslednjo nalogo:
V Visual Basic naredite gumb, kateremu se ob kliku pojavi matrika. Slednja naj računa s podatki.
Najlepša Vam hvala!
Imam en problem, ki pa je mala malica za programerje.
Mi kdo pomaga oz. naredi naslednjo nalogo:
V Visual Basic naredite gumb, kateremu se ob kliku pojavi matrika. Slednja naj računa s podatki.
Najlepša Vam hvala!
"Bomo videli" so rekli slepi gluhim ...
cen1 ::
Gumb povlečeš na panel in mu dodaš event listener. Potem pa v event listenerju narediš karkoli že moraš.
Grumf ::
IHTMLDocument*.
Human beings, who are almost unique in having the ability to learn from the
experience of others, are also remarkable for their apparent disinclination
to do so.
experience of others, are also remarkable for their apparent disinclination
to do so.
Eureka ::
Ravnokar sem formatiral računalnik in ponovno namestil visual studio 2012, za prejšno različico nisem pripričan če je bila 2010 ali pa tudi 2012 kot trenutna. Sedaj me samo zanima ali v 2012 ni več bracketsov "{ }" za označevanje razredov? Malo mi dela težave pri tutorialih kjer se učim uporabljati scope, ker nisem siguren kaj točno zajemajo bracketsi, ki jih pač tu ne vidim.
link do slike: http://shrani.najdi.si/?A/m8/3fstQTs4/v...
link do slike: http://shrani.najdi.si/?A/m8/3fstQTs4/v...
For some, it's drugs. For some, it's gambling. For many of us, it's food.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Eureka ()
Denc ::
To je odvisno od jezika v katerem pišeš, jeziki kot so naprimer C, C++, C#, Java, ... imajo začetek in konec bloka z "{}", medtem kot pa se recimo pri pythonu gledajo zamiki(presledki ali tabi) v tvojem primeru primeru pa uporabljaš Visual Basic pri katerem se pa posamezni bloki začnejo recimo s Sub, If, Class ... končajo pa z End Sub, End If, End Clas,...
Eureka ::
Kero tele sem hvala za pomoč, pri new project sem pozabil izbrati c#
For some, it's drugs. For some, it's gambling. For many of us, it's food.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč - visual basic - proti plačiluOddelek: Programiranje | 1258 (894) | borut_p |
» | začetki programiranjaOddelek: Programiranje | 7147 (5222) | Mavrik |
» | VB vs. C#Oddelek: Programiranje | 3741 (2880) | BlueRunner |
» | Nekaj vprašanj z zvezi s programiranjemOddelek: Programiranje | 2787 (2361) | <JuRe> |
» | [VB6] Program Odštevalnik - verjetno preprosta rešitev ampak jest je ne najdem (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5239 (4713) | Nerdor |