Forum » Igre » c&c generals mp test(legal)
c&c generals mp test(legal)
Soldier ::
A mi lahk kdo pove kako igrat ta spil preko lan-a, namrec prebral sem da se da to uredit v mapi game.dat, vendar ne najdem ip naslova ki nj bi se noter nahajal, morda nimam prve pisave izbrane,....?????
- odklenil: Ziga Dolhar ()
speed machine ::
Pa se da na tem zagnat prosto igro, da bi jo lohk špilu sam proti računalniku. Neki so pravl da se da zagnat z modificiranjem še singel player. Sicer pa morš bit srečnež, da so te izbral da si pršu med 3000 beta testerjev. Za tvoj problem pa ne vem odgovora.
Soldier ::
Ziga zakaj si popravu moj message?
-Js sm ga dobu od westwooda, ce pa si mi nevoscljiv je pa to tvoj problem..
To je cist legalna stvar, ker je problem nastal zaradi fiksnega IP-ja, kar se pa single playerja tice pa me niti ne zanima, ker ne vem kak je z piratskimi variantami tega spila.
-Js sm ga dobu od westwooda, ce pa si mi nevoscljiv je pa to tvoj problem..
To je cist legalna stvar, ker je problem nastal zaradi fiksnega IP-ja, kar se pa single playerja tice pa me niti ne zanima, ker ne vem kak je z piratskimi variantami tega spila.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Soldier ()
Ziga Dolhar ::
Soldier? Nič nisem popravljal ne jaz niti kdo drug. Temo sem ti zaklenil, ker sem mislil da je illegal -- pa sem opazil svojo zmoto, pa sem odklenil. Popravljal ni nihče ničesar (res).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Red Orchestra 2: Heroes Of StalingradOddelek: Igre | 2649 (1702) | SLO_Robert |
» | a špila kdo Americas Amry?? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4699 (3461) | Pyr0Beast |
» | OpenGL texture modifyingOddelek: Programiranje | 1034 (942) | BigWhale |
» | Vietcong problemi..Oddelek: Igre | 1594 (1074) | iElectric |
» | Battlefield 1942 kot igra!Oddelek: Igre | 1462 (1031) | kivi113 |