Forum » Mobilne tehnologije » Bob (nova ponudba Simobila)
Bob (nova ponudba Simobila)
joze67 ::
hojnikb ::
pa tudi sicer te na predplačniku nemore operater nategnat in poslat ogromnega računa, ampak ti lahko sam pobere kar maš naložen gor.
#brezpodpisa
mk766321 ::
blackbfm ::
pa tudi sicer te na predplačniku nemore operater nategnat in poslat ogromnega računa, ampak ti lahko sam pobere kar maš naložen gor.
te pa sproti nateguje z 2x 3x višjimi cenami
radmannsdorf ::
ampak če bi mel paket, ki ima cenejše klice/smsje, bi bil pa strošek samo ena kava ali ena in pol, ne dve, hehe ;)
hojnikb ::
bob je za mene v vsakem primeru dražje, ker nimajo podatkovne opcije za predplačnike. Pri drugih pa dobim 1€ čisto dovolj podatkov za čez mesec, tak da več od tega pride samo še zaradi klicev v druga omrežja...
#brezpodpisa
saj ravno to govorim. da se bolj splača it na naročniški paket z brezplačno naročnino, kot pa biti predplačnik.
polpo ::
radmannsdorf je izjavil:
saj ravno to govorim. da se bolj splača it na naročniški paket z brezplačno naročnino, kot pa biti predplačnik.
Minimalna mesečna poraba kot sem prebral na sredini te teme je pa 0€, za paket bob 4 cente?
GTX970 ::
Da bi morala biti mesečno neka minimalna poraba jaz nisem zasledil na bob strani, tako da ja, dobiš račun za 0 eur.
mk766321 ::
Ne, ne dobiš računa za 0€. Če je mesečna poraba 0, ne dobiš nič. Jaz imam drugo številko kot naročnik boba in občasno nič ne kličem in je poraba nula. Ne dobim nič, razen ko je poraba.
galu ::
Ni za pojesti, če to misliš. Ostalo pa najdeš tu: http://lmgtfy.com/?q=brutalni+bob
Tako to gre.
Sami ::
Master_Yoda je izjavil:
Sami ves slucajno kdaj dobite novo posiljko Lumij 530 ? Jih vec ni na zalogi :P
Full je povpraševanja po tem telefonu, nove zaloge naj bi prišle sredi naslednjega tedna, ne me pa držati za besedo, vse je odvisno od dobavitelja.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
zahec ::
Kupil sem samo sim za 14,90 eur. A lahko kupim naknadno lumio po taki ceni?
lp
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zahec ()
boolsheat ::
Master_Yoda je izjavil:
Sami ves slucajno kdaj dobite novo posiljko Lumij 530 ? Jih vec ni na zalogi :P
Full je povpraševanja po tem telefonu, nove zaloge naj bi prišle sredi naslednjega tedna, ne me pa držati za besedo, vse je odvisno od dobavitelja.
Razmišljate morda tudi o Lumiji 535? Je odličen telefon za zmerno ceno, po moje bi se ob normalni ceni, kot jo ima npr. L530, prodajala odlično.
a ste dobili manjše račune tisti, ki ste dali kodo za brutalni bob? moja je bila baje uporabljena, račun je pa kr klasična cifra.
amacar ::
JA, prejšnji mesec sem imel 0€ na računu. So mi pa prej tudi poslali sms, da je bila koda uporabljena in da so mi prijatelji hvaležni
boolsheat ::
Master_Yoda ::
Je ekran res tak slab na Lumii kot ga na tej strani prikazujejo (baje slabsi od predhodnika 520)?
Za taksno ceno je pa to razumljivo.
Za nezahtevnega uporabnika bo pa verjetno OK (bom ga verjetno za mamo naroco ko bo na voljo zdaj ima Nokio 5233).
Za nezahtevnega uporabnika bo pa verjetno OK (bom ga verjetno za mamo naroco ko bo na voljo zdaj ima Nokio 5233).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Master_Yoda ()
Tydek ::
Zdravo zanima me ta paket bob. Imajo 12€ / mesec.
Kaj to pomeni 12€? Za koliko časa, se cene potem spreminjajo? Ali 12€/mesec za npr. fiksno 2 leti. Lahko obdržim svojo telefonsko številko? Hvala in lep pozdrav.
Kaj to pomeni 12€? Za koliko časa, se cene potem spreminjajo? Ali 12€/mesec za npr. fiksno 2 leti. Lahko obdržim svojo telefonsko številko? Hvala in lep pozdrav.
amacar ::
Master_Yoda je izjavil:
Je ekran res tak slab na Lumii kot ga na tej strani prikazujejo (baje slabsi od predhodnika 520)?
Ja ekran je res precej slab. Barve se precej spreminjajo pod različnimi koti, tudi svetlost je bolj tako tako ampak za tak denar je to to.
Master_Yoda ::
Zdravo zanima me ta paket bob. Imajo 12€ / mesec.
Da placas 12 eur mesecno dokler sam ne preklices paketa oz. ga oni ne spremenijo. Svojo tel. stevilko lahko preneses k bobu.
Tudi ce podrazijo oz ti je vsec kateri drug paket lahko brez problema preklopis na ugodnejsega, ker ni vezave.
MrStein ::
Lahko obdržim svojo telefonsko številko?
Vedno lahko obdržiš svojo telefonsko številko, to je uzakonjeno.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
francek1 ::
Lahko obdržim svojo telefonsko številko?
Vedno lahko obdržiš svojo telefonsko številko, to je uzakonjeno.
...razen, če nisi ostal dolžan prejšnjemu ponudniku...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
...:TOMI:... ::
Tudi, če si dolžan dosedanjemu operaerju, lahko preneseš številko. Številko lahko preneseš tudi, če imaš vezavo pri prejšnjem operaterju, enostavno se ne prekine naročnine in to je to.
Tomi
andrazoo
Jaz delam tako, ker se mi ne da vpisovati nastavitve.
https://slo-tech.com/forum/t400090/p461...
//potreben root
Oz če dajem gor custom rom, najprej preverim če apns-conf.xml vsebuje simobil apn nastavitve in ga po potrebi dodam/updejtam.
Drugače:
internet:
name: bob internet
apn: internet.bob.si
username: bob
password: internet
apn type: default,*
mms:
name: bob mms
apn: mms.bob.si
password: mms
mms proxy: 80.95.224.46
mms port: 9201
mmsc: http://mmc
apn type: mms
Jaz delam tako, ker se mi ne da vpisovati nastavitve.
https://slo-tech.com/forum/t400090/p461...
//potreben root
Oz če dajem gor custom rom, najprej preverim če apns-conf.xml vsebuje simobil apn nastavitve in ga po potrebi dodam/updejtam.
Drugače:
internet:
name: bob internet
apn: internet.bob.si
password: internet
apn type: default,*
mms:
name: bob mms
apn: mms.bob.si
password: mms
mms proxy: 80.95.224.46
mms port: 9201
mmsc: http://mmc
apn type: mms
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
jnovak ::
Zdravo!
Razmišljam o zamenjavi operaterja -> na bob, brutalni bob.
Imam nekaj vprašanj:
1) Če naročim komplet telefon + sim, kako sim mi pošljejo? Tako kot jo zahteva naročeni gsm?
Alcatel Pop C3 uporablja Mini-SIM, Lumia 530 pa Micro-SIM.
2) Nikjer nisem zasledil opcije Nano-SIM (razmišljam o nakupu Lumia 735, zato bi rabil Nano-SIM). Se da naročiti? Kako je s kasnejšo menjavo? Cena?
3) Če dam kupljen telefon očetu (bobov Alcatel ali Nokio), ali bo aparat brez komplikacij (odklepanja) deloval z Mobitel/Telekom SIM kartico?
Thanks & Merry Xmas
Razmišljam o zamenjavi operaterja -> na bob, brutalni bob.
Imam nekaj vprašanj:
1) Če naročim komplet telefon + sim, kako sim mi pošljejo? Tako kot jo zahteva naročeni gsm?
Alcatel Pop C3 uporablja Mini-SIM, Lumia 530 pa Micro-SIM.
2) Nikjer nisem zasledil opcije Nano-SIM (razmišljam o nakupu Lumia 735, zato bi rabil Nano-SIM). Se da naročiti? Kako je s kasnejšo menjavo? Cena?
3) Če dam kupljen telefon očetu (bobov Alcatel ali Nokio), ali bo aparat brez komplikacij (odklepanja) deloval z Mobitel/Telekom SIM kartico?
Thanks & Merry Xmas
...:TOMI:... ::
Pa simobil ima zaklenjene iphone, vsaj prve tri mesece. Modemi so tudi zaklenjeni, vsaj pri tušu.
1. Micro sum je vsaka mini dum, saj lahko micro delček odlomiš ven.
2. Kot napisano, nano dobiš lahko naknadno po pošti, brezplačno. Potrebno je naročilo.
3. Telefoni so odklenjeni.
1. Micro sum je vsaka mini dum, saj lahko micro delček odlomiš ven.
2. Kot napisano, nano dobiš lahko naknadno po pošti, brezplačno. Potrebno je naročilo.
3. Telefoni so odklenjeni.
Tomi
andrazoo ::
Pokliči na bob helpdesk, poveš da simka ne dela (na večih napravah) in naj pošljejo drugo.
Omrežje Simobila (2g, 3g) imaš v tvojem kraju http://www.svetidej.com/projekti/mobiln... ?
Omrežje Simobila (2g, 3g) imaš v tvojem kraju http://www.svetidej.com/projekti/mobiln... ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Mam signal. Probal sem tudi od očeta sim, ker ima enako bob in je takoj prijelo in delalo.
oemdzi ::
Živjo sem ravnokar naročil microsim kartico na dom in jo bom aktiviral za naročniško razmerje, vse sem si prebral in mi je jasno, zanima me le še ali je pooblaščena oseba, ki prinese pogodbo GLS kurir ? Nekaj takega imam v spominu da sem prebral v prav tej temi, ampak že kar nekaj časa nazaj.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*