» »

Bob (nova ponudba Simobila)

Bob (nova ponudba Simobila)

««
26 / 112
»»

MaterVola ::

Lahko obdržiš nenaročniško številko pri Bobu, če ti ukradejo telefon?

Sami ::

MaterVola je izjavil:

Lahko obdržiš nenaročniško številko pri Bobu, če ti ukradejo telefon?

Pri predplačnikih je to možno le v kolikor se želiš prijaviti v naročniško razmerje in ti potem naknadno izdajo novo sim kartico z isto telefonsko številko (11EUR).
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sami ()

RutS ::

Zdravo! mene pa zanima a bob omogoča direktno bremenitev računa in če ja kje se dobi obrazec?
Na tej strani ga namreč ni!
Hvala za odgovor, lp

mk818764 ::

RutS je izjavil:

Zdravo! mene pa zanima a bob omogoča direktno bremenitev računa in če ja kje se dobi obrazec?
Na tej strani ga namreč ni!
Hvala za odgovor, lp

trenutno ne omogočajo. Sem jih vprašal in so mi odgovorili, da 1x v prihodnosti.

Magic1 ::

Še najboljša varjanta trenutno je, da narediš preplačilo računa in ti pošiljajo položnico z 0€ dokler ne porabiš.
Magic

Jaz plačujem preko kartice. Pa še brez provizije je.

cortez ::

Kako preko kartice in brez provizije. A to z debetno kartico preko njihove strani ?

Visa elektron ali mastercard preko njihove spletne strani(mojbob)

EdoK ::

Bob velja za zadnjega virtualnega operaterja, ki ponuja občutno cenejše storitve mobilne telefonije za male uporabnike. Po prebranem članku, verjamem, da enako čaka tudi slovenski bob (in ostale operaterje). Pogled na bob.at to potrjuje.

Bob velja za zadnjega virtualnega operaterja, ki ponuja občutno cenejše storitve mobilne telefonije za male uporabnike. Po prebranem članku, verjamem, da enako čaka tudi slovenski bob (in ostale operaterje). Pogled na bob.at to potrjuje. Ukinili so 4c klice, sedaj so najcenejši klici za 6,8c.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: EdoK ()

yani2000 ::

BobMonitor v0.7.1 BETA:

Novosti:
- Program je prešel v BETA fazo! :)
No ja, že prej je bil v BETA ampak sem pozabil spremenit.
- Bugfix: Pri optimizaciji osveževanja podatkov je prišlo do manjše napake in je sedaj odpravljena.
Končno mi je eden izmed uporabnikov, ki jim ne dela uspel poslat izpis napake. Napaka se je zgodila, ker sam preko Bob-a (3G) ne uporabljam več interneta in nisem mogel vedet kakšen izpis uporablja Bob.

Prenos: https://app.box.com/s/wtazozmkrnndm90et...

Dodaten opis:
Za delovanje programa potrebuješ minimum Javo 6!
Ko greš z miško skozi ikonco programa se ti izpišejo informacije o: klicih, SMS, podatkih in plačilu.
Podatki so izračunani z vključenim 64 KB intervalom. Ne uporablja se Bob-ov izračun, ampak lasten, kateri izračuna še kakšen MB ali pa dva še več, pri pretvorbi v MB pa sem uporabil kar max vrednost/"strop" (primer: 1023 KB = 1 MB, 1025 KB = 2 MB), torej bolje, da kaže več kot pa, da slučajno preveč podatkov preneseš.
Program je kot je torej, če si bodo pri Bob-u izmislili dodatne mehanizme preverjanja (primer:kot IziMobil CAPTCHA), bo moj program postal neuporaben!

Zaslonska slika:
 Novi BobMonitor

Novi BobMonitor

Za vse, ki pa bi radi še dodatno funkcionalnost pa sem razvil:

BobMonitorServer

Novosti:
Glej zgoraj!

Prenos: https://www.box.com/s/acee2b8a0862b3582...
Info: Program ti lahko proizvede sledeče datoteke: BobMonitor.txt, BobMonitor.csv, BobMonitor.xml ali BobMonitor.html.
Te datoteke lahko potem vi v lastnem programu dalje obdelujete kakor vam paše!
Ali pa celo preberete z vašim Android telefonom preko pripomočka (Widget-a), možnosti so neomejene!
Dodatna navodila za vzpostavitev lahko najdete z zagonom programa:
java -jar BobMonitorServer.jar

6151 ::

Ali se da dobiti micro sim kartico zraven naročniškega paketa?
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

dejansan ::

Ja, poglej da na škatli piše nekaj v stilu združena kartica SIM - micro SIM
dejansan

6151 je izjavil:

Ali se da dobiti micro sim kartico zraven naročniškega paketa?

V spletni trgovini: https://www.bob.si/kupi-bob/spletna-trg...

hvala

antonija ::

Jaz sem dobil sim kartico z zarezo za micro sim. Ko sem kupil nov telefon sem previdno odlomil rob in zdaj uporabljam micro sim.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Master_Yoda ::

Kak pa hodijo tile kurirji pred katerimi ti potem pogodbo podpises ? Dopoldne, Popoldne ? Se da zmeniti za cas ? Da me ne bo dopoldne ko sem v sluzbi iskal doma ali pa popoldne ko recimo ze pridem domov iskal v sluzbi ?

Mene so prej poklicali, in sem jih rposil da pridejo v sluzbo ker me ni doma in so prisli. Je pa res da sem doma 5km stran od sluzbe, tako da sem bil v istem "rajonu" za doticnega kurirja.

Poklici in vprasaj, povecini se da vse zmenit. V najslabsem rpimeru bos pa sel zadevo dvignit v njihov depo.

Hehe, če bi bla to normalna kurirska služba bi blo ok, ker pa razvaža GLS je katastrofa. Boš videl :)
razen če ni več preko GLS

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mk818764 ()

Master_Yoda je izjavil:

Kak pa hodijo tile kurirji pred katerimi ti potem pogodbo podpises ? Dopoldne, Popoldne ? Se da zmeniti za cas ? Da me ne bo dopoldne ko sem v sluzbi iskal doma ali pa popoldne ko recimo ze pridem domov iskal v sluzbi ?

Naročniške dokumente dostavlja poštna služba DPD, pred dostavo vas pokličejo oz. pošljejo sms sporočilo o datumu prihoda, imate pa seveda možnost poklicati najprej na BOB kontaktni center (080 680 680), kjer vam bodo podali številko vašega paketa in potem na DPD (01/5132300) ter se dogovorite za točen čas in kraj dostave.

...:TOMI:... ::

DPD ti pošlje mail ali SMS v katerem je naveden datum in okvirna ura dostave, če ne utegneš takrat, ti ponudi možnost, da spremniš datum ali/in uro dostave.
Tomi

GamerBoy ::

yani2000 je izjavil:

Meni je GLS dvakrat prišel (1x mi je prinesel boba in drugič za podpis pogodbe).
Pa dvakrat se moraš registrirat (bob.si + moj.bob.si).
Pa registriraš se ko že imaš vse opravljeno (tudi prenos številke).
Registracijo imajo pri bobu res zakomplicirano nareto, lahko bi bilo 10x enostavneje.

Ta podpis pogodbe je na kakšen način ? Dobim pogodbo, ki jo lepo preberem, podpišem in pošljem po pošti ali kako drugače ? Zanima me zato, ker ne vem ali moram zadevo osebno prevzeti ali pa lahko to namesto mene stori kakšen družinski član.

In kolikor razumem pri 4 centih predplačniškega paketa če jaz mesečno 50min telefoniram in prenesem 50mega plačam 4eur brez še kakšnih skritih stroškov. Sem si prebral na njihovi strani ampak še vedno raje vprašam kot se pa potem čudim kam so neko xy stvar skrili:D
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Placas samo porabo. Ce imas porabo 0 placas 0.

...:TOMI:... ::

Pri naročniškem paketu je cena 4 cente, predplačniki imajo 6,6 centa.
Tomi

Naročniški v kakšnem smislu ? Stroškov naročnine namreč nisem videl. Torej plačam samo dejansko porabo (4c/min&mb) in naročnine ni in se od prednaročniškega loči le po temu, da tam filam v naprej in plačam 2,6 centa več ? Zato sem se verjetno narobe izrazil. Zanima me tale bob 4 cente, glede na to da redko mesečno kličem več kot pol ure, podatkov pa tudi ne prenesem več kot nekaj deset mb, jih pa kljub vsemu nujno rabim.
Potem podpiši:

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GamerBoy ()

radmannsdorf ::

naročniški v smislu, da ti pošiljajo položnico vsak mesec. če boš klical 30min, je to 30x0,04€=1,2€ na položnici. stroška dejanske naročnine ni.

trnvpeti ::

ce jim nakazes vec kot je na racunu, bodo naslednji mesec to obracunali in poslali manjsi racun?

trnvpeti je izjavil:

ce jim nakazes vec kot je na racunu, bodo naslednji mesec to obracunali in poslali manjsi racun?

Lahko nakažeš določeno vsoto in to sporočil na oddelek plačil (placila@bob.si), da ti bodo sredstva odšteli kot dobropis pri naslednjih računih.

BlackMaX ::

A ni tako, da imaš predplačniški paket kjer plačaš kolikor porabiš in "naročniški" kjer imaš paket 200 min + 200 sms in plačaš 6.90 eur.

Torej samo pri predplačniškem je možno imeti račun 0 eur, če nič ne kličeš. Pri drugem (naročniškem) pa ni tako.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BlackMaX ()

darkolord ::

Ne, imaš več naročniških paketov, eden je brez naročnine in 4 cente/min.

darkolord je izjavil:

Ne, imaš več naročniških paketov, eden je brez naročnine in 4 cente/min.

No, pa poglej an tem linku kako in kaj :)

http://www.bob.si/ponudba-bob/ponudba-b...

Pravkar kliknu na tvoj link.
In dobim na izbiro dva paketa.
Izberem naročniškega.
V naslednjem linku pa izberem drugi paket (bob 4 cente). :)

Če porabiš 0 minut/SMS/MB celi mesec potem dobiš položnico za 0 EUR!
--------------------------------------

GamerBoy je izjavil:

yani2000 je izjavil:

Meni je GLS dvakrat prišel (1x mi je prinesel boba in drugič za podpis pogodbe).
Registracijo imajo pri bobu res zakomplicirano nareto, lahko bi bilo 10x enostavneje.

Ta podpis pogodbe je na kakšen način ? Dobim pogodbo, ki jo lepo preberem, podpišem in pošljem po pošti ali kako drugače ? Zanima me zato, ker ne vem ali moram zadevo osebno prevzeti ali pa lahko to namesto mene stori kakšen družinski član.

In kolikor razumem pri 4 centih predplačniškega paketa če jaz mesečno 50min telefoniram in prenesem 50mega plačam 4eur brez še kakšnih skritih stroškov. Sem si prebral na njihovi strani ampak še vedno raje vprašam kot se pa potem čudim kam so neko xy stvar skrili:D

Da, na dom ti pride dostavna služba (sedaj je menda DPD) in ti vpričo kurirja prebereš in podpišeš pogodbo (jaz je nisem bral :)).
Mislim da boš moral ti osebno podpisat in se ne bo mogel kakšen drug družinski član podpisat namesto tebe.

Pravilno si razumel, NI skritih stroškov oz. vsi stroški so navedeni na njihovi strani --> npr. če ne plačaš položnice in moraš plačat stroške ponovne aktivacije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yani2000 ()

yani2000 je izjavil:

Pravkar kliknu na tvoj link.
In dobim na izbiro dva paketa.
Izberem naročniškega.
V naslednjem linku pa izberem drugi paket (bob 4 cente). :)

Če porabiš 0 minut/SMS/MB celi mesec potem dobiš položnico za 0 EUR!
--------------------------------------

GamerBoy je izjavil:

yani2000 je izjavil:

Da, na dom ti pride dostavna služba (sedaj je menda DPD) in ti vpričo kurirja prebereš in podpišeš pogodbo (jaz je nisem bral :)).
Mislim da boš moral ti osebno podpisat in se ne bo mogel kakšen drug družinski član podpisat namesto tebe.

Pravilno si razumel, NI skritih stroškov oz. vsi stroški so navedeni na njihovi strani --> npr. če ne plačaš položnice in moraš plačat stroške ponovne aktivacije.

Super :)

Narocniski 4c/min z 0narocnine, in 3mesece nic ne uporabljas recimo, a te odklopijo?
A kaj stane,ce te odklopijo?

Hvala za odgovore, nevem kako da tega boba nisem prej opazil :) Glede na to kako malo kličem jim preko simobila puščam vsak mesec po vsaj 10 eur viška, to je pa na 2 leti soliden telefon:D
Potem podpiši:

trnvpeti je izjavil:

Narocniski 4c/min z 0narocnine, in 3mesece nic ne uporabljas recimo, a te odklopijo?
A kaj stane,ce te odklopijo?

Ne, nikoli te ne odklopijo, razen če zamujaš s plačilom.

tudi ce sklenem narocnisko, in ne uporabljam recimo 1leto?
pri predplacniskem ti kartica propade po kaksnih 9mesecih

trnvpeti je izjavil:

tudi ce sklenem narocnisko, in ne uporabljam recimo 1leto?
pri predplacniskem ti kartica propade po kaksnih 9mesecih

Tudi, ce ne uporabljas eno leto (0eur) mesecno te ne bodo odklopili, pri predplacniskem paketu pa sim kartica in telefonska stevilka zapadeta po 270ih dneh od zadnje polnitve.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sami ()

Alexius Heristalski ::

Neverjetno, kako ljudi jebe razumevanje koncepta naročnine 0 EUR na mesec. 8-O
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Hayabusa ::

Glede na slabe izkušnje s Slo operaterji iščejo skrite mine.

Tuš ima podoben paket "brez":
http://www.tusmobil.si/paketi/brez.html

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

de199 ::

"podoben"
dokler ne kličeš :)
Vsi klici ter SMS in MMS sporočila se zaračunavajo po tarifi 0,16 €.

BobMonitor v0.7.2 BETA:

Novosti:
- Bugfix: Program že dva dni ni uspel osvežit podatkov, ker so na Bob-ovi prijavni strani spremenili URL naslov.
Program sedaj znova deluje brez problemov!

Prenos: https://app.box.com/s/wtazozmkrnndm90et...

Dodaten opis:
Za delovanje programa potrebuješ minimum Javo 6!
Ko greš z miško skozi ikonco programa se ti izpišejo informacije o: klicih, SMS, podatkih in plačilu.
Podatki so izračunani z vključenim 64 KB intervalom. Ne uporablja se Bob-ov izračun, ampak lasten, kateri izračuna še kakšen MB ali pa dva še več, pri pretvorbi v MB pa sem uporabil kar max vrednost/"strop" (primer: 1023 KB = 1 MB, 1025 KB = 2 MB), torej bolje, da kaže več kot pa, da slučajno preveč podatkov preneseš.
Program je kot je torej, če si bodo pri Bob-u izmislili dodatne mehanizme preverjanja (primer: kot IziMobil CAPTCHA), bo moj program postal neuporaben!

Zaslonska slika:
 Novi BobMonitor

Novi BobMonitor

Za vse, ki pa bi radi še dodatno funkcionalnost pa sem razvil:

BobMonitorServer

Novosti:
Glej zgoraj!

Prenos: https://www.box.com/s/acee2b8a0862b3582...
Info: Program ti lahko proizvede sledeče datoteke: BobMonitor.txt, BobMonitor.csv, BobMonitor.xml ali BobMonitor.html.
Te datoteke lahko potem vi v lastnem programu dalje obdelujete kakor vam paše!
Ali pa celo preberete z vašim Android telefonom preko pripomočka (Widget-a), možnosti so neomejene!
Dodatna navodila za vzpostavitev lahko najdete z zagonom programa:
java -jar BobMonitorServer.jar

A ste opazil ta novi, bob paket že ?

https://www.bob.si/kupi-bob/spletna-trg...

francek1 ::

Ni nov, star je...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Nekaj mi ni jasno

Hočem se prijaviti v moj bob, ampak mi kar napiše da je geslo ali uporabniško ime napačno, pod pozabljeno geslo mi pa tudi noče...
Dobil sem tudi email z naslovom Potrditev e-mail naslova in link v vsebini, ko kliknem nanj mi napiše
prišlo je do napake pri shranjevanju tvojega e-poštnega naslova. prosimo poskusi kasneje.

Ali je to normalno? Aktiviral sem pred kakšnimi 15 minutami

6151 je izjavil:

Nekaj mi ni jasno

Hočem se prijaviti v moj bob, ampak mi kar napiše da je geslo ali uporabniško ime napačno, pod pozabljeno geslo mi pa tudi noče...
Dobil sem tudi email z naslovom Potrditev e-mail naslova in link v vsebini, ko kliknem nanj mi napiše
prišlo je do napake pri shranjevanju tvojega e-poštnega naslova. prosimo poskusi kasneje.

Ali je to normalno? Aktiviral sem pred kakšnimi 15 minutami

V kolikor si aktiviral naročniški paket bo potrebna ponovna registracija v spletni portal mojbob, lahko jo opraviš na sledeči povezavi: https://prijava.bob.si/SSO/Strani/Regis...

Omenjena povezava je namenjena potrditvi tvojega email naslova, povezava je aktivna 72ur, v kolikor je v tem času ne potrdiš zapade.

V kolikor želiš potrditev email naslova lahko na "info@bob.si" sporočiš sledeče podatke:

-telefonsko številko
-geslo
-željeni email naslov

že danes kupi osnovni bob paket z vključenim bonusom 100 min pogovorov ali sporočil SMS v Sloveniji. prijavi se na spletni strani in postani naročnik. pri tem ti neizkoriščeno vrednost bonusa povrnemo v obliki dobroimetja na naročniškem paketu.

Kolikšna je ta vrednost v € ?

francek1 ::

Verjetno 4 cente na minuto neizkoriščenih, ne?
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

cortez je izjavil:

že danes kupi osnovni bob paket z vključenim bonusom 100 min pogovorov ali sporočil SMS v Sloveniji. prijavi se na spletni strani in postani naročnik. pri tem ti neizkoriščeno vrednost bonusa povrnemo v obliki dobroimetja na naročniškem paketu.

Kolikšna je ta vrednost v € ?

Kot si napisal ob nakupu bob osnovnega paketa (bob sim kartica) prejmes 100 brezplačnih bonus enot (100min pogovorov oz. 100sms sporočil v vsa slo omrežja).
V kolikor naročniški paket aktiviraš pred koriščenjem vseh bonus enot, se ti bodo nepokoriščene odštele kot dobropis pri 1. ali 2. izdanem računu.

Primer:
1bonus enota=6.6centa
10bonus enot=66centov
100bonus enot=6.6EUR

ismon1 ::

Sedaj je nazaj aktualna ponudba BIGbob, verjetno najzanimivejša za večino uporabnikov (tudi zame:).

Kje se da kupit bob micro sim ? Povsod majo samo bob z navadno sim.
««
26 / 112
»»