» »

Bob (nova ponudba Simobila)

Bob (nova ponudba Simobila)

««
76 / 113
»»

mAXTER ::

Se strinjam, samo poanta dobrodelnosti s kodami je v prvi vrsti pač ta, da obstoječi naročniki oz. uporabniki dobijo -30%. Jst sem operaterju najprej kar s kodo zatežil in je preveril če je še prosta, zravn sem imel pa še 5 drugih pripravljenih za vsak slučaj:) Kaj si pa oseba na drugi strani linije misli o tem da mu zdrdram 10 kod je pa njegova stvar..če hočejo imet moj denar bo operater na drugi strani pač potrpel in preverjal eno za drugo, če pa me pošlje nekam pa tudi vredu :)

Klamzi ::

Moja koda: bobHG72

amacar ::

Če te pošlje nekam pokličeš še enkrat, itak dobiš drugega operaterja.

RejZoR ::

mAXTER je izjavil:

Se strinjam, samo poanta dobrodelnosti s kodami je v prvi vrsti pač ta, da obstoječi naročniki oz. uporabniki dobijo -30%. Jst sem operaterju najprej kar s kodo zatežil in je preveril če je še prosta, zravn sem imel pa še 5 drugih pripravljenih za vsak slučaj:) Kaj si pa oseba na drugi strani linije misli o tem da mu zdrdram 10 kod je pa njegova stvar..če hočejo imet moj denar bo operater na drugi strani pač potrpel in preverjal eno za drugo, če pa me pošlje nekam pa tudi vredu :)

Mja no, sej v končni fazi je fora tega pridobivanje novega folka, sam vseeno...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

mAXTER ::

No drugače pa so zelo ustrežljivi napram kakšnemu Telemachu, kjer človek pokliče, mu odzivnik javi da so vse linije zasedene in da te bodo poklicali nazaj na zabeleženo številko..po 5ih dneh še kar nič od njih :D Tile bobovci so me pa danes dopoldne poklicali se opravičili za napako in nato tudi ob dogovorjeni uri poklicali ponovno, da smo ponovili registracijo. Če bo tako tudi v prihodnje bom zadovoljen.

BTW tisti ki ste že uporabniki, kako pa je kej z pokritostjo LTE omrežja pri bobu?

just_ME ::

Še moja koda: bobMEGM

cvetko2005 ::

Uporabite mojo kodo: bobB1MJ

Lp :)

Imam se eno: BOB2741

Zgodovina sprememb…

konspirator ::

mAXTER
BTW tisti ki ste že uporabniki, kako pa je kej z pokritostjo LTE omrežja pri bobu?

Je enaka kot pri simobilu (a1).
https://www.mobilna-telefonija.com/info...
--

MacGyver141 ::

Eno kodo imam na voljo. Če jo kdo rabi, naj mi piše na ZS.

BOCo. ::

Če še kdo potrebuje kodo, jo imam na voljo.

the_wiz ::

Hej,

tudi jaz imam na voljo eno kodo; če jo kdo rabi, naj mi piše na ZS. :)

737 ::

bobSJS4

beta1 ::

Kaj te bob -30% veljajo samo za nove naročnike? Ker jaz sem že naročnik mogočnega.

beta1 je izjavil:

Kaj te bob -30% veljajo samo za nove naročnike? Ker jaz sem že naročnik mogočnega.

Samo za nove (sort of). Boš pa tudi ti dobil -30% če nekdo uporabi TVOJO kodo, ki si jo od Boba dobil preko SMS-a.

laguna1 ::

Še moja koda: bobC222

LP

audio12 ::

bobS7C8

737 ::

BOB793K

Grega255 ::

še moja: bobGNRN

Tyrael ::

bob8T2P

MacGyver141 ::

bob19SB

Colt1911 ::

bobGM5H

Ericssony ::

Če še kdo rabi: bob2329

miko22 ::

kak ste tečni s temi kodami. Admini, naj se odpre nova tema za te kode, ne pa drugo ne vidiš kot kode.

jast82 ::

bob59SA

Oz ko bo akcije konc, da nekdo pobriše vse te kode...

Jaz sem že naročnik mogočnega. Sem poslal za kodo in sem dobil samo 1 kodo.
To pomeni, da bo dobil samo bodoči novi naročnik -30%, jaz pa ne? Ali to že velja, ko on sklene.

Yellow ::

Če si obstoječi naročnik rabiš sam eno kodo, k novi naročnik uporabi tvojo kodo dobiš tud ti 30%.

Evo, te pa še moja koda:
BOB3N14

Pa še ena:
BOBKN8J

Zgodovina sprememb…

• spremenil: beta1 ()

cortez ::

BOBJBC4

Kak pa vemo, ce je kdo kodo koristil (katerega ne poznamo)? Pride kaksen SMS?

beta1 je izjavil:

Kak pa vemo, ce je kdo kodo koristil (katerega ne poznamo)? Pride kaksen SMS?

Kakor vem dobiš SMS, ko je tvoja koda uporabljena in se z njo skelene pogodba za Bob.

mihael75 ::

Še ena neuporabljena koda : bob7AK2

NiKeC ::

Se moja: BOB1K2A

mihael75 je izjavil:

Še ena neuporabljena koda : bob7AK2

Ta naj bi bla že uporabljena,...

MPM ::

Če še kdo rabi... bobHA8E

dancelj ::

Pozdravljeni,

še ena koda: bobp464

zez ::

moja koda, če še kdo potrebuje:

bobB46C

SavoS ::

Še moja koda : bobEGG8
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

OmaDesala ::

Koda za 30% popusta na Bob + brezplačna sim kartica: BOBKF2D

Gibbs007 ::

Če rabi kdo svežo kodo: bobS1AF

omaS ::

BOBF9J9

Izvijač ::

Gibbs007 je izjavil:

Če rabi kdo svežo kodo: bobS1AF

uporabil.

Mr_Globus ::

Ce pride komu prav - sveza danasnja ;)

BOBKRTB

KraitPay ::

Mam še sam eno, sveža:

bob1AAS, dobiš brezplačno kartico + pri meni še obesek baje...ne vem :)

4knative ::

Kako je s tem mogočnim paketom. Lahko prvi, ki je že naročnik bob spremeni potem paket na mogočni ali je mogočni na voljo samo prijatelju - torej povabljenemu, ki dobi tudi SIM?

4knative je izjavil:

Kako je s tem mogočnim paketom. Lahko prvi, ki je že naročnik bob spremeni potem paket na mogočni ali je mogočni na voljo samo prijatelju - torej povabljenemu, ki dobi tudi SIM?

baje lahko tud obstoječi dobi. V klicnem se zmeni

Jezst sem jih vprašal, pa so rekl samo za nove naročnike. Kar je bedno do konca... Upam, da ga bojo dal spet v ponudbo z majem, ko se teh 30% konča or something...

4knative ::

Zgleda, da je mogočni bob samo za nove naročnike. Sem pa dobil SMS da velja akcija še en mesec. Zgleda da se bo ta bob 30% akcija raztegnila tam do decembra...

RejZoR je izjavil:

Jezst sem jih vprašal, pa so rekl samo za nove naročnike. Kar je bedno do konca... Upam, da ga bojo dal spet v ponudbo z majem, ko se teh 30% konča or something...

po moje so neki zajebal oz. agent k si ga dubu. Kolegica je rekla da je poklicala in je brez problema zamenjala na mogočni

probi za foro poslat "mogocnibob" na 0680 pa boš vidu če ti zamenja paket

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Yellow ()

fikus_ ::

Jaz sem pred nekaj časa tudi zamenjal paket, ki je bil namenjen samo za nove naročnike. Sem poklical, zatežil, rekel, da je kolega lahko menjal paket, zakaj jaz ne bi smel. Poskusi večkrat, enkrat boš naletel na osebo na drugi strani, ki ti bo to naredila.
««
76 / 113
»»