Forum » Mobilne tehnologije » Bob (nova ponudba Simobila)
Bob (nova ponudba Simobila)
antonija ::
Posljes email na info@bob.si?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Sami ::
če potrebuješ novo sim kartico (stara slabo prime) kako to urediti, se da osebno?
Okvarjeno sim pošlješ na poštni predal "BOB, p.p. 415, 1001 Ljubljana", v primeru stvarne napake sim ti brezplačno pošljejo novo.
Že ene 10x navedeno v temi.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Motion ::
Neki me zanima
BOB in Izimobil uporabljata simobilovo oziroma mobitelovo omrežje ki omogočajo tudi LTE. BOB in IZI naj bi bla omejena na 3G. Zdaj me pa zanima al ta 3G pomeni sam 3G ali 3G H+ hitrosti?
BOB in Izimobil uporabljata simobilovo oziroma mobitelovo omrežje ki omogočajo tudi LTE. BOB in IZI naj bi bla omejena na 3G. Zdaj me pa zanima al ta 3G pomeni sam 3G ali 3G H+ hitrosti?
GTX970 ::
Eni glede na opravljene speedteste dosegajo do 20 mbit (bob), tako da gre za HSDPA (3.5 umts/3g).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Master_Yoda ::
-Imet BOB samo za manj pomembne zadeve (npr. da recimo šef ne kliče zaposlenega, ta je zaseden in ne izve, da ga je šef klical; šef pa potem misli, da delavec ni resen ;)
Na to bi se malo obregnil: Zakaj bi sef mislil, da si neresen, ce se ne javis v nesluzbenem casu na svojo osebno telefonsko stevilko ? Mogoce bi mislil da nisi ovca, ki jo lahko poklice 24 ur na dan in bo vedno na voljo? Mogoce bi ti moral nabaviti sluzben mobitel in ti placati kako nadomestilo, ce hoce da bos izven delovnega casa na voljo? Ce pride do kake spremembe urnika ipd. pa je to problem sefa da se ni zorganiziral prej, ne pa da te pol ure preden se mu sprdne klice da moras priti delat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Master_Yoda ()
Izaso ::
Master_Yoda je izjavil:
-Imet BOB samo za manj pomembne zadeve (npr. da recimo šef ne kliče zaposlenega, ta je zaseden in ne izve, da ga je šef klical; šef pa potem misli, da delavec ni resen ;)
Na to bi se malo obregnil: Zakaj bi sef mislil, da si neresen, ce se ne javis v nesluzbenem casu na svojo osebno telefonsko stevilko ? Mogoce bi mislil da nisi ovca, ki jo lahko poklice 24 ur na dan in bo vedno na voljo? Mogoce bi ti moral nabaviti sluzben mobitel in ti placati kako nadomestilo, ce hoce da bos izven delovnega casa na voljo? Ce pride do kake spremembe urnika ipd. pa je to problem sefa da se ni zorganiziral prej, ne pa da te pol ure preden se mu sprdne klice da moras priti delat.
Hoče povedat, da neglede na življenske situacije ni prijetno, če ne dobiš sms-a, ko nisi dosegljiv. Pa naj gre za to, da te kliče šef, ljubica, žena ali bognedaj nekdo v stiski.
mk766321 ::
antonija ::
Pejd k Bobu pa bos spet imel izgovor.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
alkoo ::
V tem tednu sem preklopil na bob. Kar se tiče storitev je vse ok.
Se mi je pa telefon danes že drugič izklopil brez razloga! Pogledam po določenem času in telefon je mrtev. Telefon imam vklopljen 24/7 že več kot dve leti, nikoli še nisem naletel na takšne težave (mobitel). Je možno da je nekaj narobe s sim kartico? Imam nexus4 in micro sim.
Se mi je pa telefon danes že drugič izklopil brez razloga! Pogledam po določenem času in telefon je mrtev. Telefon imam vklopljen 24/7 že več kot dve leti, nikoli še nisem naletel na takšne težave (mobitel). Je možno da je nekaj narobe s sim kartico? Imam nexus4 in micro sim.
francek1 ::
Če baterija ni prazna preveri kontakte pri bateriji. Kartica na to ne bi smela vplivat(razen, če je signal zelo šibek in to troši baterijo).
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
boolsheat ::
alkoo ::
Če baterija ni prazna preveri kontakte pri bateriji. Kartica na to ne bi smela vplivat(razen, če je signal zelo šibek in to troši baterijo).
Meni je bilo tudi čudno ampak to je edina sprememba, ki se je zgodila na telefonu. Baterije se ne da odstranit, bila pa je skoraj polna (70-80%) v času težav.
yani2000 ::
Potem je možno, da imaš pokvarjeno SIM.
Je bilo že kar nekaj takšnih primerov v tej temi.
Je bilo že kar nekaj takšnih primerov v tej temi.
Sami ::
Meni je bilo tudi čudno ampak to je edina sprememba, ki se je zgodila na telefonu. Baterije se ne da odstranit, bila pa je skoraj polna (70-80%) v času težav.
Če bi bila sim kartica v okvari se ti telefon nebi izklopil, testiraj kartico še v drugem aparatu. Predvidevam pa da je razlog v programski opremi. Si preveril kaj ti "žre" baterijo?
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sami ()
misso ::
Glede ne dosegljivosti.
Tisti ki te bo rabil te bo zaziher več kot 5 klical..... če ne drugače ti pa pošljejo sms.
Pa imam eno priponbo.
v roku 6 mesecev sta mi 2 sim kartici crknili.
Simptomi......
Signal je zelo nihal od max do minimalno, nedosegljiv bil, potem signal je bil na max pa sms niso prihajali.....
Do tega sme prišel ker mi je 2 sim kartica crknila.
Zamenjali so mi brez problema. Pač sem mogel samo dopis poslali z nedelujočo sim kartico.
Telefon uporabljam samo za klicanje in pošiljanje sms. Drugega trenutno ne rabim.
Tisti ki te bo rabil te bo zaziher več kot 5 klical..... če ne drugače ti pa pošljejo sms.
Pa imam eno priponbo.
v roku 6 mesecev sta mi 2 sim kartici crknili.
Simptomi......
Signal je zelo nihal od max do minimalno, nedosegljiv bil, potem signal je bil na max pa sms niso prihajali.....
Do tega sme prišel ker mi je 2 sim kartica crknila.
Zamenjali so mi brez problema. Pač sem mogel samo dopis poslali z nedelujočo sim kartico.
Telefon uporabljam samo za klicanje in pošiljanje sms. Drugega trenutno ne rabim.
mk766321 ::
Očitno pri bobu simke crkujejo. Kaj ni dobavitelj za vse enak? zakaj crkuje pol samo bobu?
Filipko ::
GTX970 ::
Kaj povezave s tem ?
http://time.com/3722150/nsa-sim-cards/
Meni 2 njihove simke delujeta bp, tako da brez nekega resnega vzorca govoriti da uporabljajo 3rd class simke je baba-ćula.
http://time.com/3722150/nsa-sim-cards/
Meni 2 njihove simke delujeta bp, tako da brez nekega resnega vzorca govoriti da uporabljajo 3rd class simke je baba-ćula.
jusv ::
To je možno. Ampak kaj imajo od slovenskih telefonistov imeli?
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
Mare3 ::
Kako ste kaj s signalom in dosegljivostjo, razmišljam o prehodu na bob a sem slišal že od parih da izgubljajo signal, je pri vas kaj bolje?
echo ::
Pri meni je signal veliko boljši kot prej pri Tušu.
Mesečni strošek imam pod dvemi evri (paket 4 cente)
Mesečni strošek imam pod dvemi evri (paket 4 cente)
yani2000 ::
Signal in dosegljivost pri vsakem operaterju varirata.
Najboljš da se pozanimaš pri kakšnem kolegu ko je že na Bobu/Simobilu.
Tudi če boš šel kakšne stare prispevke na internetu brat se moraš zavedat, da je možno da se je Simobil v vmesnem času popravil in dodal kakšen oddajnik v tvojem kraju.
Na splošno pa velja, da oba Simobil (Bob) in Mobitel dobro pokrivata Slovenijo (tudi s 3G signalom).
Najboljš da se pozanimaš pri kakšnem kolegu ko je že na Bobu/Simobilu.
Tudi če boš šel kakšne stare prispevke na internetu brat se moraš zavedat, da je možno da se je Simobil v vmesnem času popravil in dodal kakšen oddajnik v tvojem kraju.
Na splošno pa velja, da oba Simobil (Bob) in Mobitel dobro pokrivata Slovenijo (tudi s 3G signalom).
cortez ::
Hej, TI,
želiš,
poceni klice,
poceni SMS-e,
kar precej interneta.....
Ne oklevaj, in zavrti 068 680 680 za BREZPLAČNO SIM kartico
+ paket BRUTALNI BoB .
-------------------------------------------------------------
Koda do magične ponudbe se glasi 688762 .
Ne omahuj, ampak privarčuj !
Naročnino skleneš s klicem na klicni center bob 068 680 680
želiš,
poceni klice,
poceni SMS-e,
kar precej interneta.....
+ paket BRUTALNI BoB .
Koda do magične ponudbe se glasi 688762 .
Ne omahuj, ampak privarčuj !
Nihče več ne vrti številk, to se je vrtelo na stacionarnih telefonih 20 let nazaj. Bob pa verjetno nima tak dolge zgodovine.
amacar ::
Tudi moja koda: 813358
Če bo kdo slučajno uporabil naj sporoči, da bodo drugi uporabili drugo in bo čimveč ljudi imelo zastonj naročnino.
Če bo kdo slučajno uporabil naj sporoči, da bodo drugi uporabili drugo in bo čimveč ljudi imelo zastonj naročnino.
Ej, Vi oz. Ti,
a še ne veste / veš za ponudbo ,
poceni klicev,
poceni SMS-ov,
ter kar nekaj interneta ?!
Odtipkaj 068 680 680 za BREZPLAČNO SIM kartico
+ paket BRUTALNI BoB .
Koda do specialne ponudbe se glasi 338197 in 688762 .
Ne džuskaj ampak profitiraj !
a še ne veste / veš za ponudbo ,
poceni klicev,
poceni SMS-ov,
ter kar nekaj interneta ?!
Odtipkaj 068 680 680 za BREZPLAČNO SIM kartico
+ paket BRUTALNI BoB .
Koda do specialne ponudbe se glasi 338197 in 688762 .
Ne džuskaj ampak profitiraj !
Nihče več ne vrti številk, to se je vrtelo na stacionarnih telefonih 20 let nazaj. Bob pa verjetno nima tak dolge zgodovine.
Lepa :D
radmannsdorf ::
DAJTE KODE V TO TEMO, MADONA! Kode za popust
admin, stare kode je treba pobrisat iz te teme, ker na račun teh kod, tema dobiva nove strani, ki pa niti malo niso aktualne čez en mesec.
če se vam ne da, dajte meni dostop do urejanje te teme, pa jaz zrihtam. predvsem pa naj gredo kode v za to primerno temo. red mora bit :P
admin, stare kode je treba pobrisat iz te teme, ker na račun teh kod, tema dobiva nove strani, ki pa niti malo niso aktualne čez en mesec.
če se vam ne da, dajte meni dostop do urejanje te teme, pa jaz zrihtam. predvsem pa naj gredo kode v za to primerno temo. red mora bit :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
Eno vprašanje. Če imaš brutalnega pol meseca, in porabiš že npr 1000 min, nato pa 16. v mesecu spremeniš v mini bob, imaš tisti čas do 25.v mesecu, ko je obračun, še dodatnih 200 min za porabit al ne ?
moat ::
Ne spremljam teh zadev okoli BOB-a, čeprav ga imam (paket 1000,1000, brez prenosa podatkov), zdaj pa bi tudi hči in njen fant imela Brutalni BOB, toda trenutno ni možno naročiti paketa (razen osnovnega 200,200) preko njihove spletne strani. Zato vprašanje, ali te kode, ki jih dajete (mimogrede, kje jih dobite), pomenijo, da lahko z njihovo uporabo naročiš paket Brutalni BOB, čeprav ni akcijske ponudbe? Če ne, zakaj se potem lahko koristijo (morebiti samo obstoječi naročniki, ki bi radi spremenili paket)?
Hvala, moat.
Hvala, moat.
@moat, tako je, s kodo lahko dobiš brezplačno sim kartico in paket brutalni bob. jih pa dobimo obstoječi naročniki, in s tem ko nekdo uporabi našo kodo, dobimo en mesec brezplačne naročnine.
ti kar lepo pokliči na bob, in 2x povej eno kodo, ali pa dve kodi, ki še nista bili uporabljeni, in boš prišparal 2x 14,90€(kolikor stane sim kartica).
ti kar lepo pokliči na bob, in 2x povej eno kodo, ali pa dve kodi, ki še nista bili uporabljeni, in boš prišparal 2x 14,90€(kolikor stane sim kartica).
Uporabi naj dve kodi, da bosta imela dva uporabnika brezplačno naročnino in ne zgolj eden... Pa pove naj katero je uporabil, da je ne bo kdo drug ponovil.
Ja, ampak zakaj bi 3x uporabil isto kodo in samo enemu uporabniku prinesel brezplačni mesec, če lahko uporabiš 3 različne in zrihtaš trem zastonj naročnino?
MrStein ::
Zakaj bi porabil tri kode za tri ljudi in naslednjim onemogočil, če pa lahko eno in pustiš še šestim drugim?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
francek1 ::
Zakaj bi porabil tri kode za tri ljudi in naslednjim onemogočil, če pa lahko eno in pustiš še šestim drugim?
Ma dobiš ti simke tudi brez kod. Itak je to marketinška finta. A misliš, da ti bodo rekli "ops, koda je že porabljena. Nočemo novega uporabnika...." ?
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
francek1 ma popolnoma prav. jaz sem frendici zrihtal kodo, ko je pa klicala tja, je pa na helpdesku rekel: "sej je ne rabite". a helpdesk meni prejšni dan, da jo nujno rabi :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
moat ::
Hvala za pojasnilo radmannsdorf in ostali. Toda, se opravičujem, ni mi še najbolj jasno. Moje vprašanje je ali lahko to kodo uporabijo samo obstoječi naročniki, da si nadgradijo paket ali pa lahko kodo uporabijo tudi bodoči naročniki, ki zdaj brez kode itak ne morejo naročiti brutalni BOB, ker trenutno ni več akcije.
Hvala, moat.
Hvala, moat.