Forum » Kaj kupiti » prenosnik asus n73
prenosnik asus n73
pleomax ::
Pozdravljeni!
NAjprej se opravičujem v primeru,da teme nisem postavil na pravo mesto. Naročil sem si prenosnik asus http://www.mimovrste.com/artikel/275033... Sedaj bi rad vaše mnenje,ali je dober nakup,ker tam,ko sem ga kupil,mi je prodajalec dal v primerjavo tudi neke hp-je s podobno ceno,pa vendar je s karakteristikami ta zmagal,pa še sam prodajalec ga je preizkusil-na njem so igrali 15 ur brez prestanka igrice,ki so glede grafike kar zahtevne in naj ne bi niti enkrat "klecnil". NA njem so že naloženi originalni windowsi,izdelan pa je iz nekakšne kovine,ki je na otip zelo kakovostna.Apple se mi je zdel absolutno predrag,glede na to,kar ponuja,pa še ohišje je slabše narejeno.To je pač moje mnenje o applu,tako da lastniki ne bodite užaljeni. O tem,ali je asus dobra in zanesljiva znamka...po mojem je,saj izdeluje komponente za druge svetovno priznane znamke. Stane pa 1019 evrov.ker je pripeljan direktno iz tujine,brez kakšnih posrednikov,kar se pozna,da so pri različnih trgovinah po 400 evrov razlike za enak računalnik! Kupil pa sem ga v poveron,ker smo že vzeli tam hp pavilion in dela kot urica. Upam,da če se bo že razvila debata,da ne bo tričetrt samo o applu. MImogrede,sem srednje zahteven uporabnik(nekaj igric,internet...). Hvala za vaš čas in mnenje.
NAjprej se opravičujem v primeru,da teme nisem postavil na pravo mesto. Naročil sem si prenosnik asus http://www.mimovrste.com/artikel/275033... Sedaj bi rad vaše mnenje,ali je dober nakup,ker tam,ko sem ga kupil,mi je prodajalec dal v primerjavo tudi neke hp-je s podobno ceno,pa vendar je s karakteristikami ta zmagal,pa še sam prodajalec ga je preizkusil-na njem so igrali 15 ur brez prestanka igrice,ki so glede grafike kar zahtevne in naj ne bi niti enkrat "klecnil". NA njem so že naloženi originalni windowsi,izdelan pa je iz nekakšne kovine,ki je na otip zelo kakovostna.Apple se mi je zdel absolutno predrag,glede na to,kar ponuja,pa še ohišje je slabše narejeno.To je pač moje mnenje o applu,tako da lastniki ne bodite užaljeni. O tem,ali je asus dobra in zanesljiva znamka...po mojem je,saj izdeluje komponente za druge svetovno priznane znamke. Stane pa 1019 evrov.ker je pripeljan direktno iz tujine,brez kakšnih posrednikov,kar se pozna,da so pri različnih trgovinah po 400 evrov razlike za enak računalnik! Kupil pa sem ga v poveron,ker smo že vzeli tam hp pavilion in dela kot urica. Upam,da če se bo že razvila debata,da ne bo tričetrt samo o applu. MImogrede,sem srednje zahteven uporabnik(nekaj igric,internet...). Hvala za vaš čas in mnenje.
Boobiz ::
Če mene vprašaš si za ta denar zmagu. O kvaiteti asusov pa ne vem, mam mešano mnenje. Sestra ima della, ki jih brezhibno deluje že skoraj 4 leta. Sosed ma asusa ki mu brezhibno deluje že 3 leta. Drugi sosed ima acerja že več kot 4 leta in še vedno deluje brez problemov, razen dvd pogona ki mu je krepnil. Jst mam asus starega 2 leti pa mam probleme z zaslonom, ki mi začne randomly utripat, včasih tudi sliko zmaže in mi ne ostane drugega kot restart. Potem me zafrkava še uporaba na baterije, nič ne morem delat z baterijo ker komp avtomatično krepne kot da bi držal power za prisilni shutdown. Ravnotako mi je dvd pogon krepnil po pol leta, ga skoraj ne uporabljam, pa vendar.
Potem ma pa še fotr ravnotako asusa starega malo več kot eno leto in je mel probleme z diskom, igla mu je začela v ritmu ropotat in valda je v tem času bil disk na full loadu in je vse štekalo, zdej se je to ustavlo tako da mu deluje normalno, pa vendar, se mi zdi vredno omenit.
Potem ma pa še fotr ravnotako asusa starega malo več kot eno leto in je mel probleme z diskom, igla mu je začela v ritmu ropotat in valda je v tem času bil disk na full loadu in je vse štekalo, zdej se je to ustavlo tako da mu deluje normalno, pa vendar, se mi zdi vredno omenit.
I'm drunk, what's your excuse?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Boobiz ()
pleomax ::
Ja,mi imamo doma tudi acer-ja že kakih 5 let,s tem,da je intenzivno se uporabljal prva 3 leta,sedaj pa več ne toliko. GA moramo dat stran,ker je že takrat bil zgolj za kakšne seminarske. Preslab je še za windows 7,ampak je pa služil zelo dobro,pa tudi drag ni bil. Hp-ja pavilion pa imamo sedaj že 2 leto in deluje zelo dobro,je že takrat bil v nekje bolj višjem cenovnem rangu. Asusa še nismo imeli,zato pa sedaj jaz orjem "ledino" :P Po šolah vidim zelo veliko asusov oz. če se iskren-samo asuse. So pa to mini prenosniki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Prenosniki 2017Oddelek: Kaj kupiti | 11252 (10010) | MTB |
» | Prenosnik za 1000eurOddelek: Kaj kupiti | 4107 (3219) | leiito |
» | Asusovi prenosniki so najbolj, HPjevi pa najmanj zanesljivi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 11970 (9168) | Pyr0Beast |
» | prenosnik za 1000€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9717 (7727) | Leks |