» »

Antec kje!!!

Antec kje!!!

AnyOne ::

Zanima me kje najblizji se da dobit Antec-ova ohisja (ce se da nej ne bo online trgovina), ker tista k jih prodajajo pr RedRatu so ze malce zastarela.
BTW a ma kdo kaksne podatke kdaj dobijo pr RedRatu nova ohisja men ze neki casa govorijo cez en mesec :(

Xplicit ::

jest sm enkrat klicu na red rat str, pa sm sprasvou ce majo tud 'normalno' trgovino, pa so rekl da ne, sam da bodo zacel te izdelke k jih oni uvazajo prodajat v (mislm da) megahitu, sam nevem tocno kdaj :\

Buggy ::

Kaj pa so zate zastarela ohisja? Ne vem kaj in kje si gledal, vendar sem jaz pred enim mesecem pri REDRAT-Store kupil zelo lepo midi tower ohisje, ki je meni zelo "estetsko", pa se uporabno povrhu z prednjimi USB in Firewire prikljucki.
Ne vem kje si ti videl se kaksne novejse modele, saj so ta SOHO PLUS 1080 ohisja precej nova.

Pa se nekaj: Ohisje ti pripeljejo (saj meni so ga), ce si kje v blizini njihove "dnevne trase". Za zmenit se je.

Leo ::

Xplicit: V megahitu v Lj ze prodajajo Antec-a in to ze nekaj casa.
Mikeislo: Katera ohisja se ti zdijo zastarela, zdi se mi da od novejsih modelov nimajo le novega modela s pleksi steklom.

AnyOne ::

Ja zastarela ohisja so zame vsa ohisja Performance Series ker jest si hocm nabavt Performance II al pa Performance Plus serijo, tud Solution se mi zdi da je novejsa. Antec SX1040B II zame ni zastarel sam ne rabm server ohisja sploh pa ne crnga. Buggy kero midi tower ohisje si pa ti nabavu?
Leo sm pogledu cenik megahita pa nc ne pise da majo Antec ohisja, kera pa nej bi mel pa kolk kej stanejo?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ohišje Antec Sonata silent

Oddelek: Kaj kupiti
131497 (1157) cyc
»

Katero ohišje do 30000Sit

Oddelek: Kaj kupiti
202068 (1805) Xgeneration
»