Forum » Operacijski sistemi » mac os 10.6
mac os 10.6
detroit ::
ta privzeti slovenian layout je dr3k in je qwerty rabim qwertz kako se to namontira:P Pozor sm macos newp edino kar razumem je shell pa še to ne dobro
Skero
Primoz78 ::
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
še eno vprašanje...ko vstavim kabl za polnilec v mac piše not charging in ko iztaknem je battery level vse nižji. Ali mora bit ta kišta ugasnjena? hvala
Skero
jype ::
Fino je, če novega napolniš do konca in izprazniš do konca in spet napolniš do konca, da baterija ve, kaj zmore.
Limit-sky ::
Pomagalo bi tudi, če napišeš kateri model appla imaš. Ker ne vem, kako ti lahko piše Not charging. Če polnilec ne bi delal, ne bi pisalo nič, le čas ali procenti baterije. Kje ti piše "not charging"?
model macbook pro i5 4gb rama 320gb diska kej več že ne vem :D Sicer pa ko dam notri kabel je zelena lučka in računalnik se lahko prižge, brez kabla ne gre. Pri ikonci baterije piše v oklepaju not charging.
Skero
partlrok ::
Jaz imam MacBook Pro in mi ne polni baterije kupo sem že novo baterijo ampak mi je tudi ne polni če ga imam priklučenega na adapter gre normalno vžgat kak ga pa izklučim se pa vgasne mi pa na ekranu izpiše za baterijo not charging in ko klikne gor mi izpiše replace it now ampak če dam noter novo baterijo je ista zgodba in me zanima če je možno da je adapter pokvarjen...
že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore.
že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov polnilec za računalnik ne polni nove baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2319 (1401) | rose2288 |
» | Po zamenjavi termalne paste se baterija ne polni - Lenovo B50-70Oddelek: Strojna oprema | 1093 (768) | Mitja358 |
» | BaterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 3696 (2589) | klekej |
» | Prosim za pomoč, računalnik mi ugaša češ da je baterija praznaOddelek: Pomoč in nasveti | 954 (835) | St235 |
» | Plugged in, not charging, 0% remainingOddelek: Pomoč in nasveti | 1675 (1482) | RejZoR |