Forum » Programska oprema » Win 2k - Accept Incomming Connection
Win 2k - Accept Incomming Connection
l0wc4 ::
A je že kdo poizkusil to stvar v Win 2k. Doma imam Win2k pro. in 3 com ISDN pro TA modem oz. terminalski adapter, to je tisti kateri je bil v Telekomovem modrem ISDN paketu. Sedaj ko na Win 2k nastavim v Networkingu za accept incomming connection pustim mašino na miru, grem v službo in naredim v Omrežju na klic pri Win 98 povezavo, se mašini lepo povežeta, preveri se geslo in napiše da je vse ok. Toda moje domače našine pa ne morem nikakor najti v omrežju. Čakam 10 minut pa je ni nikjer, a se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe?
sasox ::
sicer tega se nikoli nisem delal, ampak se mi zdi da moras na domacmu PC-ju sharat kaksen direktorij podobno kot pri LAN-u.........pa se dostop oz. security za userje nastimi
.........mogoce sem pa temo butnu
.........mogoce sem pa temo butnu
l0wc4 ::
Hmm, saj mam to narejeno. Danes pa sem preizkusil sledeče in to seveda tudi deluje. Preko PPP se povežem na svojo mašino kjer imam zagnan VNC in potem v VNCju vpišem IP in dela vse ok. Preizkusil sem tudi z Pc Anywhere prek TCP/IP in deluje. Torej diske mam sherane, mašino sedaj vidim v omrežni soseščini, toda ne morem pa do nje, zahteva neko geslo in ne vem kako. Nimam pa nobenega gesla za sherane diske. Drugače pa hvala za nasvet, mislim da bo vse ok z Pc Anywhere preko TCP/IP, ker direktno preko modema na morem ker imamo v firmi Telese jaz pa doma 3Coma.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj toliko 139 in 445?Oddelek: Omrežja in internet | 1628 (1542) | Bakunin |
» | Računalnika fizično povezana > Kaj pa zdej?Oddelek: Strojna oprema | 9571 (6507) | bastadu |
» | Pc AnywhereOddelek: Programska oprema | 1486 (1193) | romario |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5223 (4459) | Klemenn |
» | pc anywhere - kje, kaj, kakoOddelek: Programska oprema | 748 (638) | Mr.B |