Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 lock screen
Windows 7 lock screen
Fifty ::
Na službenem kompu uporabljam Windows 7 Enterprise, kjer se mi po nekaj minutah, če ne delam, pojavi lock screen Press CTRL + ALT + DEL to log on. Do sedaj je bilo ok, saj sem vnesel samo password, od danes naprej pa moram vnašati tudi uporabniško ime kar je precej moteče. Ima kdo kakšno rešitev, kako nastaviti nazaj da si bo windows zapomnil uporabniško ime? LP
Cold1 ::
To naj ti uredi administrator.
----------------------------
Če pa sam nastavljaš lasten računalnik, potem pa odpri:
Meni Start > Skrbniška orodja > Local Security Policy > Local Policies > Security Options.
Nastavitev Interactive logon: Do not display last user name naj bo nastavljena na Disabled.
----------------------------
Če pa sam nastavljaš lasten računalnik, potem pa odpri:
Meni Start > Skrbniška orodja > Local Security Policy > Local Policies > Security Options.
Nastavitev Interactive logon: Do not display last user name naj bo nastavljena na Disabled.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Windows] Remote desktop prijava pri računu brez geslaOddelek: Operacijski sistemi | 2031 (1452) | ebatis |
» | računalnik zahteva geslo, ki ga nisem določilOddelek: Omrežja in internet | 2788 (2348) | vbohinc |
» | Iskra Callisto 821 -gesloOddelek: Strojna oprema | 6215 (4403) | simnov |
» | crossover povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1944 (1851) | dope |
» | Postavitev spletnega strežnika?!Oddelek: Omrežja in internet | 1783 (1588) | Jackass |