Forum » Pomoč in nasveti » Težave z vgrajeno kamero.
Težave z vgrajeno kamero.
xardas ::
Zdravo,
prijateljica ima v lasti notesnik Fujitsu Siemens Amino Pi 3525. Pred kratkim ga je dala servisirat.
Kamera se je po navadi samodejno vklopila, zdaj mora pa nekaj krat resetirat računalnik in pritisnit Fn+F7, da jo prižge.
Pomislil sem, da bi lahko bili driverji, vendar jih na uradni strani ne najdem. Nekje na spletu sem zasledil, naj bi v tem prenosniku bile vgrajene logitech kamere...
Na prenosniku ima nameščeno Visto.
Hvala že v naprej za odgovor.
prijateljica ima v lasti notesnik Fujitsu Siemens Amino Pi 3525. Pred kratkim ga je dala servisirat.
Kamera se je po navadi samodejno vklopila, zdaj mora pa nekaj krat resetirat računalnik in pritisnit Fn+F7, da jo prižge.
Pomislil sem, da bi lahko bili driverji, vendar jih na uradni strani ne najdem. Nekje na spletu sem zasledil, naj bi v tem prenosniku bile vgrajene logitech kamere...
Na prenosniku ima nameščeno Visto.
Hvala že v naprej za odgovor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Anonimnost ne obstaja več. (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 9035 (7070) | FrRoSt |
» | Katero kamero kupiti? Rad bi posnel razstavljanje prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1153 (825) | Ale3š |
» | Gruzija hekerja napadla nazajOddelek: Novice / Varnost | 10648 (7628) | Jst |
» | Pomoč na daljavoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2645 (2324) | Gregor P |
» | iz kamere na PCOddelek: Programska oprema | 6219 (5184) | Tomay |