Forum » Programska oprema » Problem z zunanjim diskom
Problem z zunanjim diskom
aaaa13 ::
Imam problem na katerega sem naletel ob ponovni inštalaciji windowsov xp.
Prej mi je zunanji disk delal povsem normalno, sedaj pa ko odprem imam samo bližnice in ko kliknem na eno izmed njih se mi pojavi tole:
Problem mozcrt19.dll
Sem že kar nekaj pregooglal in dodal mozcrt19.dll v system32 in to ni rešilo napake, ampak mi je le javilo novo napako, potem sem pa v upanju na delovanje ponovno inštaliral windowse, ker so me tako ali tako nekaj zajebavali in ponovno mi javlja zgoraj prikazano napako.
Ima kdo kakšno rešitev na dlani?!?
Hvala za uporabne odgovore že vnaprej ;)
Prej mi je zunanji disk delal povsem normalno, sedaj pa ko odprem imam samo bližnice in ko kliknem na eno izmed njih se mi pojavi tole:
Problem mozcrt19.dll
Sem že kar nekaj pregooglal in dodal mozcrt19.dll v system32 in to ni rešilo napake, ampak mi je le javilo novo napako, potem sem pa v upanju na delovanje ponovno inštaliral windowse, ker so me tako ali tako nekaj zajebavali in ponovno mi javlja zgoraj prikazano napako.
Ima kdo kakšno rešitev na dlani?!?
Hvala za uporabne odgovore že vnaprej ;)
Duhec ::
Za začetek deinštaliraj in na novo inštaliraj zadnji FF ter poročaj, če je kaj boljše.
1. Kateri antivirusni in antispyware program imaš ?
2. Posodabljaš bazo in si preskeniral komp proti spyware zajedalcem ?
3. Vidiš zunanji disk v varnem zagonu ?
1. Kateri antivirusni in antispyware program imaš ?
2. Posodabljaš bazo in si preskeniral komp proti spyware zajedalcem ?
3. Vidiš zunanji disk v varnem zagonu ?
aaaa13 ::
Deinštaliral in na novo inštaliral FF (FF je domnevno Firefox) in ni razlike, je pa res da sem ohranil nastavitve.
1. Antivirusa ne uporabljam, antispyware ne da bi vedel.
2. Ne da bi vedel da posodabljam bazo.
3. Ja vidim zunanji disk v varnem zagonu.
1. Antivirusa ne uporabljam, antispyware ne da bi vedel.
2. Ne da bi vedel da posodabljam bazo.
3. Ja vidim zunanji disk v varnem zagonu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Offici se ob hladnem zagonu znova in znova inštalirajoOddelek: Programska oprema | 1009 (839) | k4vz0024 |
» | Težave ob namestitvi in odpiranju določenih programovOddelek: Pomoč in nasveti | 1485 (1389) | Duhec |
» | Pomoč - WinXp se ne zažene v normal modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3059 (2794) | Tea Time |
» | Avg 8 free antivirus popolnoma blokiralOddelek: Pomoč in nasveti | 1690 (1552) | Sims |
» | Napaka v modulu MSHTML.dllOddelek: Operacijski sistemi | 859 (787) | #000000 |