» »

Grafična in artefakti

Grafična in artefakti

Pretorijanec ::

Poznate tiste slabo renderirane pixelčke, ki se pojavijo, ko grafo preveč navijete? V igrcah ima vse popačene barve, čudni kvadratki skačejo po ekranu... Kaj pa če se vam to dogaja, ko nimate navite grafične in je močno hlajena?
Kajti meni se je kar na enkrat točno to začelo dogajat. Prej nikoli nisem imel problemov. Potem pa od včeraj naprej (pa nisem nič speminjal,...) dobivam artefakte. Grafična je Leadtekova GeForce 4 4400, hlajena z Blue Orbom na čipu in 80x80mm ventilatorjem na drugi strani.

Sistem:
Athlon XP 1600+
256 MB DDR
Epox 8K7A+
Leadtek GeForce 4 4400
IBM 80 GB

Kaj je vzrok okvare? Hvala

Fury ::

ce nisi cist nc spreminju pol pocekiri ce usi ventilatorji se delajo kul

Pretorijanec ::

LoL. Itaq da sm to že naredu :)

Vesoljc ::

ce je kartica na otip normalno "topla", pol je problem drugje...
dobr poglej konektorje (pine) na monitor kablu...
men se je enkrat zgodilo, da so artefakti zacel skakat po zaslonu, ko sem prilmu na hrbtno stran kartice se eno hladilno rebro. ceprav se rebrce ni dotikalo nobenih "velikih, cez gledajocih" pinov, sem preprican da je nekje prislo do kratkega stika, kar je povzrocalo artefakte. poglej se to (moznost kratega stika- pravis da mas vent na drugi strani?), ce ne pa kartico spuli ven, jo odnes k kolegu in tam probi. mogoce je sistem kriv?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

jos81 ::

Imam oz. sem ga imel gf4 4200 nikoli navit deloval je mesec dni odlično potem so se pri eni igri pojavili trikotniki lomljenje tekstur to je delalo nekaj časa izginilo pa spet ne glede kateri gonilniki so bili,pravijo da rabijo močan napajalnik tile geforci jaz imam 300w nesel sem ga zamenjat ker pri prijatelju je bilo enako zdaj bom videl če mi bodo poslali drugega preveri napajalnik če imaš dovolj močnega.
jos

bf4ed ::

:D >:D :D

Glejte to.

gf2mx400

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bf4ed ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lastniki grafične powercolor 7870xt myst

Oddelek: Pomoč in nasveti
422854 (2152) Andrej14
»

GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...

Oddelek: Pomoč in nasveti
421991 (1354) Mirč
»

GeForce4 Ti 4200 128MB (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
894538 (3451) Sami
»

Navijanje Ti4200

Oddelek: Navijanje
291721 (1203) Cranchi
»

Gigabyte 7vrx + WinFast GF4 A250 LE TD - PROBLEM