Forum » Slo-Tech » Tabela "Ogledi"
Tabela "Ogledi"
DarkSite ::
Nekaj me je motilo pa nisem vedel kaj je to....šele čez nekaj cajta sem opazil da ste dodali ene številke v oklepajih....pa me zanima kaj pomenijo....sej mogoče ste to ze kje povedal pa jest nisem tega opazu
Tko. če se komu da, kaj so pol te številke v oklepajih? Mogoče ogledi na dan?
Tko. če se komu da, kaj so pol te številke v oklepajih? Mogoče ogledi na dan?
R0K ::
A nebi blo bolje, da bi se tam izpisovalo koliko novih postov je notri od tvojega zadnje ogleda?
Recimo Mobisux ma to dobr poštiman...
Recimo Mobisux ma to dobr poštiman...
Primoz ::
A nismo tega že enkrat debatirali.. in ugotovili, da ne znate pokazat, kje ima Mobisux to...
There can be no real freedom without the freedom to fail.
DarkSite ::
Čakamo na uradno izjavo Adminov.
Razloži nam zakaj ta sprememba...sej ne da ni dobrodošla...ampak zakaj,zakaj,zakaj
A ste o tem ze debitirali...če ste mi lahko nekdo pove link.
Razloži nam zakaj ta sprememba...sej ne da ni dobrodošla...ampak zakaj,zakaj,zakaj
A ste o tem ze debitirali...če ste mi lahko nekdo pove link.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DarkSite ()
R0K ::
Kaj ne zanmo pokazat. Prvo se tm registriraj. Napiši en post na Tabli. Počak neki cajta. PA če je umes kdo še napisal kaj v tvoj thread, se bo zraven teme k piše kolk postov je notr, izpisala še ene modra cifra, ki prikazuje število novih postov od tvojega zadnjega ogleda.
Thomas ::
Hehe .. a zdej nej bi dajali še navodila za uporabo na vsak website?! "Za skok na naslednjo stran, poiščite spodaj v kotu napis "skok na naslednjo stran" in ga poklikajte z mišjo. Miš predvidoma najdete na mizi ali na tleh."?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
CaqKa ::
kak te naj vem kaj ona cifra v oklepaju pomeni?!?
kaj te češ z neko stvarjo če nimaš dokumentacije... morš si prebrat nekaj o neki stvari da jo boš znal uporabljat...
offtopic: smo materi kupli ta novi štedilnik tale z to keramiko... je mislila da bo kuj brez navodil vedla kaj more naredit da bo uro na njem nastavla... opabato to pa ne gre...
da se vsakič manjša novica napiše o novi funkciji v forumu pa ja menda ni preveč zahtevano.
kaj te češ z neko stvarjo če nimaš dokumentacije... morš si prebrat nekaj o neki stvari da jo boš znal uporabljat...
offtopic: smo materi kupli ta novi štedilnik tale z to keramiko... je mislila da bo kuj brez navodil vedla kaj more naredit da bo uro na njem nastavla... opabato to pa ne gre...
da se vsakič manjša novica napiše o novi funkciji v forumu pa ja menda ni preveč zahtevano.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Če boste kej "bl navdušeni" nad oklepajčki - ideja je moja in sem reku Primožu ene dvakrat - no zdej jih pa mamo!
Pomeni pa "število ogledov od zadnjega posta".
Pomeni pa "število ogledov od zadnjega posta".
Sigurno! Zakaj bi se moral obremenjevati s tem, koliko ljudi je pogledalo tvoj zadnji donesek, če ti to povzroča težave - ali pa če tega raje sploh ne veš?
MadMax ::
CaqKa:
Saj poznaš tisto: "Ko odpove vse drugo, preberite navodilo."
Saj poznaš tisto: "Ko odpove vse drugo, preberite navodilo."
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eno "mim" vprasanjeOddelek: Slo-Tech | 1469 (1104) | Camalotz |
» | oglediOddelek: Slo-Tech | 1135 (965) | Damjan Jagar |
» | zakaj je:Oddelek: Slo-Tech | 1371 (1056) | BigWhale |