Forum » Kaj kupiti » MamaPlata in PapaProcesor in njun hladilniček
MamaPlata in PapaProcesor in njun hladilniček
Ashrack ::
Zanima me kje bi se dalo najbolj ugodno kupiti Athlon XP 2000+ , ECS K7S5A SiS 735 plato, pa kater ventilator naj zravn vzamem! V mislih sm imel Vulcano 7+ al pa Vulcano 9 sam zdj ne vem vec kaj nj vzamem!
....
_Mortal_ ::
V7+ pa kakšno palto z NForce2 chipsetom,
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Mortal
Z vseljem bi kupu to plato sam nimam kesa da bi si privoscu 512MB DDR za 50kSIT. Zto bom zaenkrat vzel to plato pa notr utaknu 512SDR 150MHZ RAMa pa AXP2000.
Kva pa je razlika med VOLCANO 7+ pa 9?
Aja pa a bi blo u SLO mozno dobit ta ventilator:
Thermalright SK7?
Boštjan
Nism cist sigurn kas si mislil s tem!
[quote] elitko v AGT [/quote]
A je mugoce Elitka ta plata k jo mam namen kupit, AGT pa podjetje ki jo prodaja?Ce je to pol me zanima kje je ta AGT pa kok ma naslov,pa cifro?
Z vseljem bi kupu to plato sam nimam kesa da bi si privoscu 512MB DDR za 50kSIT. Zto bom zaenkrat vzel to plato pa notr utaknu 512SDR 150MHZ RAMa pa AXP2000.
Kva pa je razlika med VOLCANO 7+ pa 9?
Aja pa a bi blo u SLO mozno dobit ta ventilator:
Thermalright SK7?
Boštjan
Nism cist sigurn kas si mislil s tem!
[quote] elitko v AGT [/quote]
A je mugoce Elitka ta plata k jo mam namen kupit, AGT pa podjetje ki jo prodaja?Ce je to pol me zanima kje je ta AGT pa kok ma naslov,pa cifro?
....
boštjan ::
ja to sem mislo,tukaj pa je www od AGT. če nisi iz Ljubljane ,nič hudega,ker ti pošljejo po pošti zastonj,toda počaki do 15.12.jo boš dobo za 5% ceneje,ker majo od takrat znižanje.volcano 9 pa je tišji od volcanota7+;tako sem prebral
Zheegec ::
Človek zakaj pa rabiš 512MB RAMa? Raje kupi boljšo plato, pa hor 128 DDR, kot pa slabšo plato in pa 512 SDR. Saj rame lahko zmerom dkoupiš, za plato pa ni tolk fajn. Raje nForce2 plato vzemi, ker DDR kar hitreje delajo kot SDR.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Trenutno mam 512MB 150MHZ SDR RAMa!In zdj je 256RAMa ze minumum za danasnje igre, pa cetudi je DDR(naj me kdo poprav ce nimam prav) Za 512DR bi pa odstel 50000SIT kar je predrago!
....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoc pri Konfiguraciji za vsesplosno mletje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4270 (3532) | Zheegec |
» | Kupujem PC in bi lapu prosu za nasvet :)Oddelek: Kaj kupiti | 859 (782) | Flamer |
» | Kaj naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5387 (4204) | B_U_R_I |
» | Nov Racunalnik - Konfiguracija + Kaksen Nasvet/KomentarOddelek: Kaj kupiti | 1633 (1393) | Zheegec |
⊘ | Intel Vs. AMD (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5655 (4708) | whatson |