Forum » Loža » čiščenje računalnika
čiščenje računalnika
listje123 ::
Pozdravljeni!
Doma imam mlinček v katerem se je nabralo že precej prahu.
Zdaj bi ga rad spucal in me zanima če ga lohk kr s kompresorjem, kako očistit grafično...
Zanima me tudi na kakšen način vi čistite svoj mlinček.
Hvala
Lp
Doma imam mlinček v katerem se je nabralo že precej prahu.
Zdaj bi ga rad spucal in me zanima če ga lohk kr s kompresorjem, kako očistit grafično...
Zanima me tudi na kakšen način vi čistite svoj mlinček.
Hvala
Lp
Rias Gremory ::
@tajki:
Ja lahko ga z kompresorjem vendar ne čisto od blizu da nebo česa dol odneslo. Če bi rad vse v nulo očistil vzemi vse hladilnike dol, obriši dol pasto (z alkoholom gre baje lepo dol) z hladilnika in procesorja in potem nanesi novo.
@alexa-lol:
V večjih merkatorjih vem da dobiš.
Ja lahko ga z kompresorjem vendar ne čisto od blizu da nebo česa dol odneslo. Če bi rad vse v nulo očistil vzemi vse hladilnike dol, obriši dol pasto (z alkoholom gre baje lepo dol) z hladilnika in procesorja in potem nanesi novo.
@alexa-lol:
V večjih merkatorjih vem da dobiš.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
RejZoR ::
Nikoli ne pihaj v ventilatorje direktno oz če že ga z roko blokiraj, da se ne zavrti. Zrak pod pritiskom lahko zavrti ventilatorje v neverjetne obrate kar bo poškodovalo ležaje.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | čiščenje računalnika (prah, itd)Oddelek: Pomoč in nasveti | 11284 (5804) | ...:TOMI:... |
» | Čiščenje komponentOddelek: Strojna oprema | 1530 (1170) | bzp |
» | PC neprijetno ružiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4506 (3949) | nofaith |
» | Odstranjevanje lepljivega prahuOddelek: Strojna oprema | 879 (578) | Vanadium |
» | Ali je to možno? (procesor okrog 90 C)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5239 (4401) | bond007 |