Forum » Pomoč in nasveti » Samsung Galaxy TAB in maili
Samsung Galaxy TAB in maili
JOKER ::
Pozdravljeni forumasi!
Po dolgem casu imam eno vprasanje in sicer:
Imam omenjeno tablico in me zanima, kje se nastavi, da bom obvescen o prispelem mailu. Imam vpisan GMAIL racun in ko gmail zaprem me ne obvesca, da dobivam maile, temvec odprem gmail in kliknem osvezi, nakar mi jih prikaze.
Jaz bi rad, da ko ne uporabljam tablice in jo imam na mizi, da me obvesti o prispelem mailu. Torej, da sam prejme maile, brez klikanja osvezi. Torej,kako to, predvsem pa kje to nastavim?
Hvalezen bom za vase namige. Hvala vnaprej.
Po dolgem casu imam eno vprasanje in sicer:
Imam omenjeno tablico in me zanima, kje se nastavi, da bom obvescen o prispelem mailu. Imam vpisan GMAIL racun in ko gmail zaprem me ne obvesca, da dobivam maile, temvec odprem gmail in kliknem osvezi, nakar mi jih prikaze.
Jaz bi rad, da ko ne uporabljam tablice in jo imam na mizi, da me obvesti o prispelem mailu. Torej, da sam prejme maile, brez klikanja osvezi. Torej,kako to, predvsem pa kje to nastavim?
Hvalezen bom za vase namige. Hvala vnaprej.
V nastavitvah pojdi na račune (kjer si vpisan v google račun in tam sinhroniziraš mail, kontakte, koledar itd) in vključi background data auto-sync. Vsaj tako bi bilo na vsaki android napravi.
JOKER ::
Hvala ti, pozabil sem na eno kljukico, ki je bila bistvenega pomena.
Lp
Lp
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pika v poštnih naslovih ?Oddelek: Informacijska varnost | 2146 (1454) | kunigunda |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25216 (11846) | donvito |
» | Vdor v gmail nujno prosim pomočOddelek: Omrežja in internet | 10480 (7932) | Phantomeye |
» | je možno videti IP prispelega mailaOddelek: Pomoč in nasveti | 2062 (1873) | primzx |
» | Dobr bralnik pošte!Oddelek: Programska oprema | 1034 (873) | ender |