Forum » Kaj kupiti » brežični daljinec za srf pred TV ?
brežični daljinec za srf pred TV ?
Senna4ever ::
PC priklopiš na big screen, in želiš srfat po netu.
Brezžična tipkovnica in miška sta malo nerodni (veliki),
pa sploh, ker bi rabil za misko še podlago :)
Obstaja kaj zelo uporabnega, ličnega in po možnosti poceni ?
(po možnosti še s QWERTY tipkovnico:)
Brezžična tipkovnica in miška sta malo nerodni (veliki),
pa sploh, ker bi rabil za misko še podlago :)
Obstaja kaj zelo uporabnega, ličnega in po možnosti poceni ?
(po možnosti še s QWERTY tipkovnico:)
Netrunner ::
ta se mi zdi da je še najbolj mini .. ni pa poceni
takih zadev je premalo na trgu .. tudi sam sem iskal .. pa na koncu sem pristal z klasičnim wireless kompletom
drugače je pa opcija da uporabljaš tipkovnico na telefonu in jo prek bluetootha povežeš z PCjem...
takih zadev je premalo na trgu .. tudi sam sem iskal .. pa na koncu sem pristal z klasičnim wireless kompletom
drugače je pa opcija da uporabljaš tipkovnico na telefonu in jo prek bluetootha povežeš z PCjem...
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Netrunner ()
Morda kdo ve če tale "Logitech DiNovo Mini" deluje tudi pod Win7 ?
http://www.ceneje.si/racunalnistvo/komp...
http://www.ceneje.si/racunalnistvo/komp...
Looooooka ::
This palm-sized mini-keyboard makes it easy to download movies to your computer and watch them on your big screen.
nikjer ni slike kjer bi lahko videl dejansko velikost.se komu sanja?...v primerjavi z dlanjo?
Popravek:youtube rula :)
nikjer ni slike kjer bi lahko videl dejansko velikost.se komu sanja?...v primerjavi z dlanjo?
Popravek:youtube rula :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()
Looooooka ::
Pa glede na poste na internetu dela na windows 7 in 32 in x64.Samo SetPoint 4.80 moras instalirat pa pri detectanju neki kliknit.
I want one :)
I want one :)
lampa ::
Jaz uporabljam to Lenovo N5901 Wireless Mini Remote Keyboard in sem zadovoljen.Tipkovnica je res mala ,lepo sedi v roki.Edino trackball je malo preobčutljiv. Na e-bay se najdejo relativno poceni,okoli 30 euro .
Jaz uporabljam to Lenovo N5901 Wireless Mini Remote Keyboard in sem zadovoljen.Tipkovnica je res mala ,lepo sedi v roki.Edino trackball je malo preobčutljiv. Na e-bay se najdejo relativno poceni,okoli 30 euro .
je tipkovnica Lenovo5901 lahko osvetljena, kot pri Logitech Dinovo Mini ?
SimplTech ::
Kolikor vem Lenovo Mini Remote Keyboard nima osvetlitve. Lahko si še prebereš test iz Mojmikro za več informacij: klik
lampa ::
Ne,na žalost ni osvetljena,samo mene ne moti.Televizijo itak nikoli ne gledam v popolni temi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mini Bluetooth Keyboard - preveč izbireOddelek: Kaj kupiti | 2279 (1437) | Jst |
» | Tipkovnica za kavč-surfingOddelek: Kaj kupiti | 4953 (4133) | dottor |
» | Tipkovnica z touchpadomOddelek: Kaj kupiti | 1526 (1114) | IgorM |
» | HTPC tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1515 (1256) | Alfa Dog |
» | Katero tipkovnico kupiti (Logitech MX3200 VS Desktop Wave VS Desktop Comfort)Oddelek: Kaj kupiti | 2783 (2437) | ST-777 |