Forum » Zvok in slika » Android tv box
Android tv box
neo5468 ::
Normalno, da vem razliko med obema in vem, da "fake" android box še vedno laufa pravi android, ampak ni narejen za tv. Ta tema se lahko preimenuje iz "android tv box" v "cheap chinese android box", ker ti tanixi in podobno so samo android tablice brez zaslona, hdmi output in ethernet portom.
Trenutno lahko kupiš samo dva prava android tv boxa. Xiaomi MiBox ali pa Nvidia Shieled.
@polde
Mislil sem, da je logično, da bo novi mibox S isti ali pa boljši kot prejšni, zato je samoumevno da če prejšni laufa 4k60fps, bo tudi S.
Trenutno lahko kupiš samo dva prava android tv boxa. Xiaomi MiBox ali pa Nvidia Shieled.
@polde
Mislil sem, da je logično, da bo novi mibox S isti ali pa boljši kot prejšni, zato je samoumevno da če prejšni laufa 4k60fps, bo tudi S.
polde66 ::
Kot je bilo samoumevno da bo posodobitev na Mi box 3 iz android 6 na android 8 prinesla napredek, pa ga ni. Mal si zabluzu, pa ni android tv OS podprt od googla ampak je pač ena varianta androida. Atvxperiance rom je narejen v android TV OS pa ne podpira googlovih priteklin, tudi polno romov na freaktab strani je narejeno v android tv OS pa ne podpirajo google asistent in cromecast. Zakaj ne? Aja ker nimajo licence. Tako komot dam na Tanix ali kak drug box atvXperiance rom, ki je android TV OS pa vseeno ne bom imel polne podpore googlovih priteklin. Zaradi licence. Pure android je bolj telefonski, android tv OS pa je bolj prilagojen tv.
polde
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polde66 ()
MisterR ::
Gledam cene na bolhi, kaj je s prodajalci da te jajce prodajajo 40% dražje kot so pri kitajcih iz eu skladisc (brez carine in tega)?
Mare2 ::
https://www.android.com/tv/
Samo mibox pa shield sta omenjena, na uradni google strani, ostalo so televizorji. Tisto ko ti flashas, pol stvari ne deluje gor, škoda časa. Pa še nestabilno je.
Samo mibox pa shield sta omenjena, na uradni google strani, ostalo so televizorji. Tisto ko ti flashas, pol stvari ne deluje gor, škoda časa. Pa še nestabilno je.
Vanadium ::
Eh škoda, da google ne naredi neki pixel player za cca 100-150€ tako ko ima to apple tv 4k. Nevem kaj študirajo imajo telefon, chromebooke, in ostale pametne napravce samo ta ku*ev player več ni na voljo
Idealno bi bilo:
- neki močen procesor lahko bi dali npr. snapdragon 855 (nevem a je nujno, da je amlogic),
- obvezno gigabit lan
- vsaj 32gb rom in med 2-4gb rama
- pravilno switchanje med refresh ratom v kodiju ipd...
pa še kaj bi se našlo
Idealno bi bilo:
- neki močen procesor lahko bi dali npr. snapdragon 855 (nevem a je nujno, da je amlogic),
- obvezno gigabit lan
- vsaj 32gb rom in med 2-4gb rama
- pravilno switchanje med refresh ratom v kodiju ipd...
pa še kaj bi se našlo
Ales ::
''Kar se mene tiče, je box z Androidom bolj vsestranski kot tak, ki ima Android TV.''
To je tema o Android TV Box-u :)
Po tvoje in po mnenju neo5468 je očitno zdaj še tema o semantiki?
Poglej "Android tv box" ali kot "Android tv box" in poskusita dojet, da se tukaj ne pogovarjamo izključno o Android TV operacijskem sistemu, niti ni ta pogoj, da bi o nekem boxu bilo govora.
Ja sej ales, zato pa rečem "fake" android box, da ločim zadevo, od prave.
@Vanadium to kar iščeš se imenuje nvidia shield in stane 150€ na nemškem amazonu, ko imajo sale.
@Vanadium to kar iščeš se imenuje nvidia shield in stane 150€ na nemškem amazonu, ko imajo sale.
Zdej pa napiš in me citiraj, kje in kaj sem narobe napisal. Popolnoma vse kar sem do sedaj napisal je pravilno. Jaz še vedno ne dojamem, kako ne skapiraš, da starejši mibox laufa 4k60fps brez problema v kodiju, ampak rabiš video dokaze, da novejši mibox S, ki ima iste specifikacije, samo boljši wifi čip in boljše hlajenje, pa naj ne bi. Sej nov procesor ne bo hitrejši kot prejšni, dokler ni testa ane? Mogoče so pa naredl slabšega, čeprov ima isto ime (tvoja logika). Starejši mibox je štekov pri 4k playbacku na youtubeu, mibox S pa predvaja 4k 60fps brez dropped frames, verjetno zaradi novejšega softwarea in boljše optimizacije, torej normalno da bo tudi v kodiju tiste fajle prežveču, če je tastar brez problema.
Glede na to, da si glavni akter v tej temi, bi lahko bil malo manj pristranski, pa ljudem pokazal kaj je dejansko Android TV. Pravi Android TV, ne tista tablet/telefon verzija. MiBox verjetno nisi niti 1x priporočil, ker ti for some reason ni všeč. Jaz sem pa nasprotno. Tistih fake boxov ne bi zastonj vzel, ker vidim že iz reviewov, da ni dobra uporabniška izkušnja, aplikacije niso optimizirane, ni podpore za en kup stvari, ker ni licenični box, pa še bi lahko našteval. Ne vem kok enih romov in sideloadov moraš downlodat da je stvar sploh uporabna. Operacijski sistem ni narejen za delo pred televizorjem in z daljincom. Dela že, ampak ni optimalno, MiBox je pa plug and play. Ravno zaradi tega sem napisal te komentarje, da tistim, ki trenutno berejo in kupujejo te boxe, vejo na kaj gledat. Če hočeš tablico na televiziji in aplikacije za touch, kupi potem tanixa in podobne boxe. Tisti, ki hoče pa uradni Android TV, naj kupi pa Nvidia Shield ali pa Xiaomi MiBox. Ni nobenega filozofiranja tukej. Na konc koncu, ko daš kodi gor, tisti filmi iz travnikov delajo na obeh, ampak eno je half assed, drugo pa tako kot mora bit. Obe škatli imata pros and cons. No ja, tanix ima pros samo to, da je 10€ cenejši od miboxa. Že dodatna funkcija 4k chromecasta in google assistenta, odpihne vse te fake boxe stran in se primerjava sploh ne začne.
Glede na to, da si glavni akter v tej temi, bi lahko bil malo manj pristranski, pa ljudem pokazal kaj je dejansko Android TV. Pravi Android TV, ne tista tablet/telefon verzija. MiBox verjetno nisi niti 1x priporočil, ker ti for some reason ni všeč. Jaz sem pa nasprotno. Tistih fake boxov ne bi zastonj vzel, ker vidim že iz reviewov, da ni dobra uporabniška izkušnja, aplikacije niso optimizirane, ni podpore za en kup stvari, ker ni licenični box, pa še bi lahko našteval. Ne vem kok enih romov in sideloadov moraš downlodat da je stvar sploh uporabna. Operacijski sistem ni narejen za delo pred televizorjem in z daljincom. Dela že, ampak ni optimalno, MiBox je pa plug and play. Ravno zaradi tega sem napisal te komentarje, da tistim, ki trenutno berejo in kupujejo te boxe, vejo na kaj gledat. Če hočeš tablico na televiziji in aplikacije za touch, kupi potem tanixa in podobne boxe. Tisti, ki hoče pa uradni Android TV, naj kupi pa Nvidia Shield ali pa Xiaomi MiBox. Ni nobenega filozofiranja tukej. Na konc koncu, ko daš kodi gor, tisti filmi iz travnikov delajo na obeh, ampak eno je half assed, drugo pa tako kot mora bit. Obe škatli imata pros and cons. No ja, tanix ima pros samo to, da je 10€ cenejši od miboxa. Že dodatna funkcija 4k chromecasta in google assistenta, odpihne vse te fake boxe stran in se primerjava sploh ne začne.
Na splošno nabijaš kar nekaj pa sem v začetku mislu da maš še nekaj pojma o tem, sedaj pa vidim kako stvar stoji. Ne tiče se xiomija ampak na splošno. Ti si en fake ... Katere boxe si pa sprobal da toliko veš? In noben ni fake box žal, to je samo v tvoji glavi. Zato pa pravim da nimaš pojma kaj sploh nabijaš. 80% ( pa verjamem da še +10%) navadnega folka ne rabi chromecast in googleasistenta, potrebuje pa tvin ali eon aplikacijo kak kodi z buildom, youtube, kak apk z filmi in potem je stvar že kar pri koncu. Tako kot ne rabi vsak BMW pa če je še tko dober. Nabijaš res nabijaš nekaj u tri krasne. Uradnega androida ni so samo licence.
polde
Zgodovina sprememb…
To je kot da bi rekel da stock android ne obstaja, pa eni kupijo google pixel ravno zaradi tega. In prosim, ne bmw analogyja tle not metat, ker je med fake android boxom in miboxom par € razlike. Vsi na internetu govorijo da se izogibej tem boxom.
https://www.howtogeek.com/296476/what-i...
Preberi sekcijo "So What's With All These "Android TV" Boxes I See on Amazon and eBay?"
Še en quote iz articla, namenjen točno tebi polde:
"So why would anyone buy these boxes? Well, they might be tricked by the naming scheme--many of these boxes make themselves sound like Android TV boxes by calling themselves something like "Android 6.0 TV Box"--which is not the same as "Android TV".
Other people may actually want these janky boxes, since they offer fewer restrictions. Remember earlier when I said Android TV has a specifically curated Play Store? That's to ensure compatibility with the big screen. Some people may want access to everything--even if it'll look and work poorly on a large, non-touch device like a TV. Different strokes, I suppose."
https://www.howtogeek.com/296476/what-i...
Preberi sekcijo "So What's With All These "Android TV" Boxes I See on Amazon and eBay?"
Še en quote iz articla, namenjen točno tebi polde:
"So why would anyone buy these boxes? Well, they might be tricked by the naming scheme--many of these boxes make themselves sound like Android TV boxes by calling themselves something like "Android 6.0 TV Box"--which is not the same as "Android TV".
Other people may actually want these janky boxes, since they offer fewer restrictions. Remember earlier when I said Android TV has a specifically curated Play Store? That's to ensure compatibility with the big screen. Some people may want access to everything--even if it'll look and work poorly on a large, non-touch device like a TV. Different strokes, I suppose."
Ja kaj pa so druzga ti cheap boxi ala tanix, scishion itd.? Nima pravi Android TV gor, ampak isto verzijo kot telefoni/tablice. Boš lepše spal, če mu rečem ANDROID BOX? Ker TV definitivno ni. Recimo nvidia shield tablet k1 ma isto hdmi output. Gor priklopiš še bluetooth miško pa je isto kot ti "tv boxi", samo da je tist tablet dejansko hitrejši ker ma boljše specse. Al pa če telefon povežeš z hdmi adapterjom. Pač jaz sem mu rekel "fake" tv box, da se lažje vidi razliko, ker med Android box in Android TV box bo average joe mislil, da je zadeva identična. Vse kar znaš povedat je da nimam pojma in nekej blebetam, argumentirat pa ne moreš noben moj point, ker nisem napisal nič napačnega in veš da mam prav.
Ales ::
Tale bo zgleda res še 37x ponavljal ene in iste stvari, dokler ga ne začnemo čisto ignorirat.
Mare2 ::
Dej Polde ne seri, Ne piši takih kretenizmov po slotechu. Se bojiš, da bi ti kdo prevzel prodajo kitajskih škatlic na Bolhi? Mislim da ta tema ni samo tvoja in prosim, če se temu primerno tudi obnašaš.
Torej, pusti drugim, da sodelujejo v temi in jih spoštuj. Hvala.
Torej, pusti drugim, da sodelujejo v temi in jih spoštuj. Hvala.
No evo ga pa sem ga zdražu misleca. Drugače mi je bolj všeč dan kot tema.
polde
Zgodovina sprememb…
Joseph033 ::
Za vse ki si želite imeti android tv box je tole dobra tudi dobra alternativa https://wiki.radxa.com/Home
bobicek ::
Jes imam vprašanje, kaj je to sploh box tv. Niti ne poznam koga, ki bi to imel. Nekak predvidevam, da je to naprava preko katere lahko gledaš TV. Kako deluje, kake programe lahko gledaš, se mi pa ne sanja in kako jo priklopiš.
Bil bi zelo vesel, če bi mi kdo v par stavkih malo razložil o box tv in če mi bolj splača imeti box tv namesto drugega dodatnega vmesnika za tv na A1. DSL linija.
Hvala vsem.
Bil bi zelo vesel, če bi mi kdo v par stavkih malo razložil o box tv in če mi bolj splača imeti box tv namesto drugega dodatnega vmesnika za tv na A1. DSL linija.
Hvala vsem.
Imaš temo dolgo 86 strani pa lepo uživaj, sem prepričan da je notri vse opisano, ker sem sam nekomu že pisal iste stvari.
polde
Locoroco ::
Kupujem še en android tv box in se odločam enega izmed teh treh, katerega priporočate za EON in Kodi, da nebi štekalo.
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_1509...
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_8958...
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_0092...
1.)Tanix TX3 Max TV Box - BLACK EU PLUG 2
2.)Mecool M8S PRO W 2.4G with Andriod TV OS Support TV Box - BLACK EU PLUG
3.)EACHLINK H6 Mini TV Box - BLACK US PLUG
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_1509...
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_8958...
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_0092...
1.)Tanix TX3 Max TV Box - BLACK EU PLUG 2
2.)Mecool M8S PRO W 2.4G with Andriod TV OS Support TV Box - BLACK EU PLUG
3.)EACHLINK H6 Mini TV Box - BLACK US PLUG
i7-2600K 3.4GHz@4.8GHz,Hladilnik Alpenföhn K2,AsRock Z68 Fatal1ty,2X4GB DDR3
G.Skill 2133MHz,240GB SSD Samsung,Zotac GTX 960 4Gb AMP Edition,6TB HDD,
Thermaltake Xaser III,BX2450,Z5500,Logitech G9,Razer BlackWidow Ultimate
Eachlink zgleda po specifikacijah super, vendar se zadeva greje preko 90°, kar na malo daljši rok pomeni . Predvaja z svojim predvajalnikom čisto vse, v kodiju pa ne tako tekoče. Na posodobitve pri tem lahko komot pozabiš ker gre za 1x izdelek no name firme. Sem napisal en kratek rewiew že kak mesec nazaj.
Mecool ni glih ne vem kaj je pa cena skor smešna, tale se mi zdi da nima android TV OS, kar pa sploh ni slabo. Pa še starejši daljinec, tako da ohraniš proste obe reži za USB.
Jaz seveda rajši Tanix, ker sem ga že tolikokrat preizkusil, da vem kaj je ok. In ima bluetooth ter optični izhod. Dober wifi, en boljših v tej amlogic 905W seriji. Niti se ne pregreva in daljinec je super.
Eachlink je tudi EU adapter za isti denar, da se ne boš zaj... Samo klikni na eu plug.
Tvoj denar, tvoja izbira.
Mecool ni glih ne vem kaj je pa cena skor smešna, tale se mi zdi da nima android TV OS, kar pa sploh ni slabo. Pa še starejši daljinec, tako da ohraniš proste obe reži za USB.
Jaz seveda rajši Tanix, ker sem ga že tolikokrat preizkusil, da vem kaj je ok. In ima bluetooth ter optični izhod. Dober wifi, en boljših v tej amlogic 905W seriji. Niti se ne pregreva in daljinec je super.
Eachlink je tudi EU adapter za isti denar, da se ne boš zaj... Samo klikni na eu plug.
polde
Zgodovina sprememb…
Locoroco ::
Torej, bom vseeno raje vzel Tanix, važno mi je samo da dela dobro EON in Kodi. Zadnjič sem vzel H96max plus in je zelo dober, vendar sedaj kupujem enega cenejšega.
i7-2600K 3.4GHz@4.8GHz,Hladilnik Alpenföhn K2,AsRock Z68 Fatal1ty,2X4GB DDR3
bbobst ::
Eachlink zgleda po specifikacijah super, vendar se zadeva greje preko 90°, kar na malo daljši rok pomeni . Predvaja z svojim predvajalnikom čisto vse, v kodiju pa ne tako tekoče. Na posodobitve pri tem lahko komot pozabiš ker gre za 1x izdelek no name firme. Sem napisal en kratek rewiew že kak mesec nazaj.
polde66, ali se mogoče spomniš ,do koliko se segreje Tanix max pri predvajanju kakšnega 4k HDR X265 remux filma tam recimo velikosti 50GB ?
Z original firmwerjem ne bo šlo gledanje filmov take velikosti in kvalitete. Pride do zatikanja, in zmankovanja zvoka. Kar se pa tiče temperature sem sprobal zdele iz diska Peter.Rabbit.2018.2160p.BluRay.HEVC.TrueHD.7.1.Atmos-COASTER 44 gb, pa se giblje od 53 do 56 stopinj. Firmware je 20181101
polde
Avengers.Infinity.War.2018.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT, 60 gb, netekoče delovanje 62°C
polde
bbobst ::
Kakšno rebro pa je na procesorju, če si ga slučajno odprl?
Verjetno ni kot pri Tanix TX3mini kar nek železna ploščica.
Verjetno ni kot pri Tanix TX3mini kar nek železna ploščica.
fruc900 ::
Z original firmwerjem ne bo šlo gledanje filmov take velikosti in kvalitete. Pride do zatikanja, in zmankovanja zvoka. Kar se pa tiče temperature sem sprobal zdele iz diska Peter.Rabbit.2018.2160p.BluRay.HEVC.TrueHD.7.1.Atmos-COASTER 44 gb, pa se giblje od 53 do 56 stopinj. Firmware je 20181101
Pri mojem je normalna temperatura med 63 in 68 stopinj, pri gledanju navadnega filma ?
Jes imam vprašanje, kaj je to sploh box tv. Niti ne poznam koga, ki bi to imel. Nekak predvidevam, da je to naprava preko katere lahko gledaš TV. Kako deluje, kake programe lahko gledaš, se mi pa ne sanja in kako jo priklopiš.
Hvala vsem.
To je naprava, ki jo povežeš preko hdmi kabla v tv in preko nje gledaš stvari kot so youtube, netflix ali pa svoje filme iz usb ključa preko programov kot so Kodi.
Svoj tv komunikator (škatlica, ki so jo dobil od a1, telekoma, itd) pa uporabljaš za predvajanje slovenske tv sheme, ki imaš naročeno v trojčku ali pač kar imaš naročeno.
Če imaš novejši televizor, je po vsej verjetnosti nek operacijski sistem že nameščen, ki ponuja te smart funkcije in ne potrebuješ dodatnega boxa, razen če ti hitrost in funkcije na tv ne ustrezajo. Če imaš pa starejši TV, ki nima smart funkcij in rabiš android box, potem pa priporočam xiaomi mibox s, ker je edini s pravim android TV operacijskim za nizko ceno.
Yossarian ::
Bobicek, če imaš tablico, je po mojih izkušnjah isto, kot da bi tablico preko HDMI kabla priklopil na TV. Uporabno je predvsem, če nimaš novejšega smrt TV-ja, kot je napisal neo5468.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Blumper ::
Oj, mogoče ni prava tema.
Torej, 3x sem že poizkusil dodat kodi na smarttv, 3x sem naredil točno po navodilih tv serbia, ampak meni ne deluje. Že u začetku mi napiše da ima težavo z nepravilnim linkom, ki ga vpišeš že v začetku.. mogoče mi zna kdo rešit problem? Hvala
Torej, 3x sem že poizkusil dodat kodi na smarttv, 3x sem naredil točno po navodilih tv serbia, ampak meni ne deluje. Že u začetku mi napiše da ima težavo z nepravilnim linkom, ki ga vpišeš že v začetku.. mogoče mi zna kdo rešit problem? Hvala
@Blumper, ne trudi se preveč, kupi en poceni box nanj naložiš kar češ in deluje. Pa še neseš ga lahko kamor hočeš, daš na drug TV.... Na smart tv ne boš spravil toliko aplikacij kot ti jih lahko nudi en navaden tv box za manj kot 30 eur. Youtube, Kodi, terrariumTV, cinema, netflix, tvin, eon - ma kr češ. Da o drugih prednostih niti ne govorim, kot so iskanje podnapisov v Kodiju ali preko smartTV in še in še in še. Box ima v primerjavi s tablico 2x usb vhod (razen če ni mi box) potem ima mrežni vhod (razen če ni Mi box) in ima kak optični izhod za povezavo z reciverjem (razen če ni Mi box, ki ima drugačen izhod ali preko HDMI) in nanj lahko naložiš tudi do 16 gb robe(razen če ni mi box ker ima s sistemom vred 8 gb, ostane potem bolj malo).
polde
Zgodovina sprememb…
Blumper ::
Hej hvala za odgovor. Sem proval točno 4x in sem odnehal. Dejansko niti ne rabim kodija.
Torej na boxu dela tvin??
Torej na boxu dela tvin??
Yossarian ::
Bobicek, še to: TV box ima daljinec, tablica pa ne.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
To je naprava, ki jo povežeš preko hdmi kabla v tv in preko nje gledaš stvari kot so youtube, netflix ali pa svoje filme iz usb ključa preko programov kot so Kodi.
Svoj tv komunikator (škatlica, ki so jo dobil od a1, telekoma, itd) pa uporabljaš za predvajanje slovenske tv sheme, ki imaš naročeno v trojčku ali pač kar imaš naročeno.
Bobicek, še to: TV box ima daljinec, tablica pa ne.
Super hvala obema. Malo bolj mi je jasno. Mi pa to, da ima TV box daljinec deluje precej uporabno. V bistvu kar iščem.
Ali na TV boxu lahko gledaš A1 mobiaTV in lahko preklapljaš z daljincem med programi, tudi mogoče, da z daljincem lahko brskaš 7 dni za nazaj? Torej vse enako kot, če bi imel tv vmesnik.
edit: imam tako linijo: 30/5 Mb/s (xDSL)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bobicek ()
d4vid ::
Ne, za mobio rabis misko, z daljincem ne gre. Drugace mas iste funkcije kot na telefonu.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Mikrohard ::
@polde66: Pokaži mi en cheap kitajski box z delujočim Widevine L1. Ne obstaja? Potem pa prosim nehaj pljuvati po Miboxu.
Ne spomnim se, da bi kje plujval po njem. Tisto kar sem pa napisal pa 1000% drži. Zgolj dejstva. Ali potrebuješ Widevine L1 je pa stvar posameznika. Jaz ga ne. Pa verjetno še kdo (80% navadnega folka).Če te boli to kar sem napisal in drži je to čisto tvoj problem.
polde
Mikrohard ::
Boli me ne... imam pa diametralno razlicno mnenje od tebe (pa nikjer ne pljuvam po cenenih kitajskih boxih). Ti pravis, da Netflix dela na njih (verjetno samo mobilna verzija)... ampak za Netflix 4K pac potrebujes Widevine L1.
Ne uporabljam Netflixa in ga ne potrebujem. Je kar nekaj aplikacij za stream filmov in serij free. Kak dober build v kodiju nudi filme, serije, šport, dokumentarce, otroške zadeve, free IPTV. Jaz Widevine L1 ne potrebujem pa če me še tako prepričuješ. Tudi ni mi prioriteta vse gledati v 4k kvaliteti, čeprav navadni boxi ki niso podprti z Widevine L1 z pravo aplikacijo ponujajo tudi youtube vsebine 4K. Kar hočem reči je to da imaš prav, samo jaz tega ne potrebujem. Pa še enkrat podrobno poglej, nikjer nisem popljuval Mi boxa. To pa kar sem napisal so pač dejstva, ki držijo. Bojim se pa, da gre Netflixova politika v to smer, da bo dostopna samo določenim napravam. Meni nelogično, da sami sebi pljuvajo v skledo ampak...
Pa še to, jaz ne vem če dela netflix na njih, ker nimam računa in ga ne gledam. >Je pa z novimi različicami aplikacije vedno več problemov.
Pa še to, jaz ne vem če dela netflix na njih, ker nimam računa in ga ne gledam. >Je pa z novimi različicami aplikacije vedno več problemov.
polde
Zgodovina sprememb…
Widevine L1 pa še ni garant in dovolj da bo Netflix deloval. Mora biti požegnana naprava od Netflixa še z licenco.
polde