» »

Android tv box

Android tv box

««
64 / 148
»»

OK.d ::

https://www.amazon.co.uk/dp/B075TBK232?...
Če ne misliš igrat igric je to dobra cena za box.
LPOK.d

polde66 ::

Prime Exclusive Deal
This deal is exclusively for Amazon Prime members.
polde

Slojanez ::

Tsunamii je izjavil:

AnotherMe je izjavil:

d4vid je izjavil:

david_g je izjavil:

Check inbox ;-)

krop je izjavil:

Ja mini je bolj švoh. Meni vsake tolko začne nekaj štrikat.
Moj najboljši box pr bajti je mini m8s II zaenkrat.

david_g je izjavil:

Zdravo!

Dajte mi prosim kot laiku za tv boxe razložiti spodnji oglas. Kupujem namreč tv box in mi ni jasno, kako imaš lahko dostop do vseh kanalov, vseh filmov... Razumem da prek androida naložiš recimo aplikacijo netflix in plačaš. Ali da si naložiš aplikacijo od telemacha EON ali T2Go od T2 recimo in pač moraš biti naročnik, vpišeš geslo in gledaš programe, ki jih imaš v paketu. Prodajalec tega oglasa trdi nasprotno... Sicer je res, da je cena dvakratnik oz skoraj trikratnik novega. Ampak ni edini, ki trdi podobno pri prodaji tv boxov... V čem je fora?????

a95x

a95x

To ti lahk tudi jaz zrihtam zastonj;)

In meni 8-)

check inbox ;-)

Posljes se meni? :)

In meni? :)

A Lahko še meni. Mi Box je na poti, pa da se pripravim

Hvala
Janez

w4nkst4 ::

še meni hvala

Verma ::

Ko je že ravno tematika o kanalih, kje bi lahko gledal angleške kanala BBC one, two, itd. ? Slovenski ponudniki jih ne ponujajo, hkrati pa tudi ni možno brezplačno gledati na njihovi spletni strani...

krop ::

Imaš android tv box?

edi45 ::

https://edigital.si/multimedijski-predv...

se splača kupit tale 4k android box? Saj hočem namreč čim boljšo sliko pri gledanju 4k bluray ripov iz usb diska. Ali je kakšna boljša alternativa za takšno ceno?

Mare2 ::

edi45 je izjavil:

se splača kupit tale 4k android box? Saj hočem namreč čim boljšo sliko pri gledanju 4k bluray ripov iz usb diska. Ali je kakšna boljša alternativa za takšno ceno?

Tole je malo švoh:
Trdi disk - 8 GB flash

edi45 ::

Mare2 je izjavil:

edi45 je izjavil:

Tole je malo švoh:
Trdi disk - 8 GB flash

Saj sem vprašal, če se dobi kakšna boljša alternativa za približno enako ceno? link prosim?

edi45 je izjavil:

Mare2 je izjavil:

edi45 je izjavil:

Tole je malo švoh:
Trdi disk - 8 GB flash

Saj sem vprašal, če se dobi kakšna boljša alternativa za približno enako ceno? link prosim?

Če bi tale imel vsaj 30 GB flash, bi jaz dal zanj tudi 10 EUR več. Sicer tudi jaz iščem nekaj takega. :)

En kolega mi je svetoval Nvidia schield ali MINIX NEO U9, baje je gledal neke teste. Bom ju3 malo prečekiral. :)

polde66 je izjavil:

Prime Exclusive Deal
This deal is exclusively for Amazon Prime members.

LPOK.d

Ce hoces android tv os potem je Mecool M8S pro L voice control opcija, ga hvalijo povsod,testi so tudi ok. Amlogic 912 procesor, 3/32 gb, 2vojni wifi,1gb mreza, bluetooth, 2 x usb.
Ce je za gledanje 4k vsebin potem ti pride v postev samo 912 procesor ali pa kak beelink gs1 ali zidoo h6 pro z h6 allwinner procesorjem, sicer nedodelan firmwere pri obeh ampak tidto kar rabis dela. Filmi na kodiju pa sploh. Tudi rockchip filme lepo predvaja 3328 cip, sploh pa 3399 cip je nor. Preden se pa odlocis za kaksnega je treba pogledati teste na youtubu ker se nekateri dragi boxi zelo grejejo.
Ce pa gledas bdrip ala 729p in 1080p potem je ok tudi 905w amlogic.
polde

Kar se tice nvidia shilda. Ima zame nekaj minusov in sicer osnovni daljinec je zame pomankljiv, ni tipke za ugasnit, nima menu tipke, nima sd vtora, igre so preko streama in so placljive, neplacljive pa lahko igram tudi na 3x cenejsih boxih. Polovico cenejsi je Zidoo x9s, ki ima cel kup dodatnih moznosti pa jih niti ne koristim pa vprasanje, ce katere sploh bom kdaj, je pa res hud in kvaliteten, podpora zanj na cca 2 do 3 meesece izboljsan firmware.
Minix je naceloma ok ampak nic posebnega, po 3 letih rata star je pa drag. Za pol manj denarja dobis enakovreden box. To so moje izkusnje. Nimam izkusenj z nvidia shildom in jih verjetno niti ne bom imel. Za mojo denarnico je predrag. Pod predrag stejem pluse in minuse naprave.
polde

Jaz ga imam že 3 leta in se še vedno posodablja, to je ena izmed redkih stvari kateri še po 3 letih dobiva googlove updejte.
LPOK.d

gregyk ::

Imel par kitajčkov, RPi 1 in 2 za kodija ... kupil rabljen Nvidia Shield za 120€ - ne menjam več za nobenega kitajca, moje izkušnje pač...

Meni je vseeno,itaq je to samo moje mnenje.
polde

Djuro ::

Nekje se mi valja en mini HP, i3, 4GBGB rama, 128GB SSD.
Kako zadevo spravit v en soliden media player?
Rabim za predvajat filme z NAS-a, NetFlix ipd ....

Windows 10 in KODI? Ali kaj drugega?

Predvidevam, da še kak soliden kitajski daljinec?

polde

Če kdo ve, kako je s carinskimi dajatvami za TV box na Geekbuying iz [Poland Stock], ko naročam v Slovenijo. To vem, če oni že plačajo, potem ni dajatev, če pa ne, pa so dajatve.

Zanima me, če zagotovo ni dajatev, tako kot na Gearbestu. :)

Ni dajatev, je samo 1.60 eur postnine. Posljejo drugi dan in v 2-3 dneh je stvar pri tebi. Sem narocil Vorke Z6 plus vceraj, danes poslano. V petek verjetno ze doma.
polde

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: polde66 ()

Morientes ::

Tako kot je polde napisal, ni nobenih drugih stroškov. Zlo hiter ti pripeljejo na dom, če te pa ni, se da pa s šoferjem prec zmenit ali ti pa na najbližji avtomobilski črpalki pustijo paket, pa ga prevzameš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Morientes ()

Djuro je izjavil:

Nekje se mi valja en mini HP, i3, 4GBGB rama, 128GB SSD.
Kako zadevo spravit v en soliden media player?
Rabim za predvajat filme z NAS-a, NetFlix ipd ....

Windows 10 in KODI? Ali kaj drugega?

Predvidevam, da še kak soliden kitajski daljinec?

Openelec. Sm mel na enem core2duo laptopu in deluje zelo dobro. Edina stvar, ki me je motila, prižgat se ga ni dalo z daljincem

Z nobenim daljincem ne bos prizgal leptopa.8-)
polde

polde66 je izjavil:

Ni dajatev, je samo 1.60 eur postnine. Posljejo drugi dan in v 2-3 dneh je stvar pri tebi. Sem narocil Vorke Z6 plus vceraj, danes poslano. V petek verjetno ze doma.

Polde66, ali lahko, predno dobiš in preizkusiš Vorke Z6 poveš, kateri je boljši, bolj optimalen:
- Vorke Z6 plus ali
- Mecool M8S pro L voice control

Kupil bi na Geekbuyingu. :)

Trenutno dopustujem, odsoten do 25.7. Vorke dobim ta teden, Mecool pa ne vem kje se je izgubil. Bo tudi v kratkem. Vorke je isti kot Tanix tx92. S tem nebi mogel zgresiti. Mecool pa tudi mene zanima kako se obnasa. Mecool ima android tv os. Za dolocene aplikacije makce smotsnima pa voice remote,
Je pa poljska ratala cenovno zelo ugodna. Na GB me je prisel drazje kot tu,tudi mi box je ugoden zelooo.
polde

Kiwix ::

Tv box lahko namesto z daljincem uporavljate tudi z mobilno aplikacijo, ena boljsih ki preverjeno deluje je CetusPlay, testirano na Tanix tx 3max :).

Kako velik fajl (film) lahko odprem s tem TV boxom? A ni Android omejen na Fat32? Nisem na tekočem. :)

MisterR ::

Ali komu deluje netflix na teh boxih? Bi kdo šeral apk? Ker ne deluje nič, ne apkpure, nič.

NejcSSD ::

Meni deluje, najbrž ni full hd pa 4k podpore, je pa na 32" povsem OK. Mislim, da je bil prednaložen, drugače pa na google tržnici.
M8S II box.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

Vanadium ::

Sam tale mecool m8s pa še meni zgleda cool. Prav študiram da prodam mibox pa tega vzamem 8-)

Itaq da je ok. Boljsi procesor, 2x usb, mrezni vhod....
polde

Mene zanima, katere programe uporabljate v Android tv box-ih. Ali je za gledanje zloudanih filmov najboljši Kodi?

Sem bodoči lastnik Android TV boxa. :)

Hvala.

Invictus ::

Jap, sam imam kar KODI...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

buttcrack ::

Vanadium je izjavil:

Sam tale mecool m8s pa še meni zgleda cool. Prav študiram da prodam mibox pa tega vzamem 8-)

zdele ga dobiš na GB s kodo "GBME3" za 60$ +0,77$ za registered shipping (belgium) da bo brez DDV

Kodi sigurno. Si narediš libary. Pogley malo na yt

zmaki ::

Za gledanje naloženih filmov so nezahtevni uporabniki (boljša polovica, stari starši, sosedje...) navdušeni nad Mizuu media managerom (+ MX-player kot predvajalnik).

spyker123 ::

polde66 je izjavil:

Kar se tice nvidia shilda. Ima zame nekaj minusov in sicer osnovni daljinec je zame pomankljiv, ni tipke za ugasnit, nima menu tipke, nima sd vtora, igre so preko streama in so placljive, neplacljive pa lahko igram tudi na 3x cenejsih boxih. Polovico cenejsi je Zidoo x9s, ki ima cel kup dodatnih moznosti pa jih niti ne koristim pa vprasanje, ce katere sploh bom kdaj, je pa res hud in kvaliteten, podpora zanj na cca 2 do 3 meesece izboljsan firmware.
Minix je naceloma ok ampak nic posebnega, po 3 letih rata star je pa drag. Za pol manj denarja dobis enakovreden box. To so moje izkusnje. Nimam izkusenj z nvidia shildom in jih verjetno niti ne bom imel. Za mojo denarnico je predrag. Pod predrag stejem pluse in minuse naprave.

Geforce now igre pri nvidii shield so zastonj, že kak mesec ali dva..so pa igre grafično neprimerno boljše kot igre na nekem kitajčku, recimo, da so v rangu ps3..imaš pa zdaj tudi steam, kjer imaš več iger na voljo, tako zastonj kot plačljive..meni osebno je shield zakon, pa sem imel prej kitajčka, ki pa je crknil po dveh mesecih občasne uporabe kodija..

grahambell ::

Za uporabo Telemach EON sem nabavil Xiaomi MiBox. Ko želim namestiti aplikacijo, mi ponudi Select Package installer, ki ga lahko obkljukam, nižje spodaj imam možnosti Always in This time only, ki pa jih ne morem potrditi ali odstraniti. Torej ne morem narediti naslednjega koraka.

Razmišljal sem, če je težava, da sem sideloadal apk za mobilno napravo, ne za TV in skušal sideloadati še drugo EON apikacijo, ki jo google play najde, a tisteka apkja ne morem in ne morem spraviti dol.

Se komu sanja, kaj delam narobe. Nisem pa ravno računalniški genij no. :)

@spyker123, pomoje si eden redkih ki na tak nacin izkoriscas tsk box za kar je namenjen. Ok ni kaj, super. 90% uporabnikov tule gor pa tega ne bo nikoli uporabljala z mano vred. Tako da je nek osnovni box okoli 70 eur amlogic cip 912 vrh glave. To je za malce bolj zahtevne. Za manj zahtevne oz. navadne uporabnike recimo Iptv, kodija, tvina, eona, youtuba pa cisto zadostuje 905w cip.
Je pa shild drag.
polde

phyton40 ::

butch3r:
zdele ga dobiš na GB s kodo "GBME3" za 60$ +0,77$ za registered shipping (belgium) da bo brez DDV

Hmm pravkar gledam na GB in je cena v akciji 60EUR, 28% znizana cena.....

Pod shipping pa ni nikjer za izbrat belgium......samo obicne nacine dostave.

Evo link....

https://www.gearbest.com/tv-box/pp_1592...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: phyton40 ()

polde zdravo,

kaj mi lahko poveš o tem boxu?? Kvaliteta,zmogljivost itd? Ne morem zgresit v kolikor ga vzamem? Bo stvarca uporabna za dlje časa??

Naj povem še,da bo to moj prvi box,dosedaj gledam iptv,kodi,filme itd vse preko laptopa povezanega s hdmi na lcd.

Hvala in oprosti,ker sem te zmotil na dopustu.

Box je pa tale:

https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-...

Meni Mecool ne ustreza, ker nima optičnega audio izhoda. Vse ostalo deluje dobr nakup

Optični avdio vhod??

Rabi se za???

buttcrack ::

phyton40 je izjavil:

butch3r:

Evo link....

čav, probi tale link: https://www.gearbest.com/tv-box/pp_1592...

Meni da popust, izberi Belgium registered za 0,77$ in je končna cena malenkost čez 60$

phyton40 je izjavil:

Optični avdio vhod??

Rabi se za???

Prenos zvoka na ojačevalec.

@phyton40
sem še na dopustu ja in sem ga danes dobil, tako da ti žal ne morem postreči z informacijami.
Meni osebno android TV OS ni všeč, pač mi ne sede tako kot navaden android. Stvar posameznika. Z nakupom tega boxa ne boš zgrešil, tudi mene moti da nima navadnega optičnega izhoda, ampak nima ga niti Vorke Z6 plus aka Tanix TX92. To je seveda pogojeno ali imaš reciver in zvok spljan z optiko nanj. Jaz to uporabljam in mi je ok. Gre pa za sekundarni box tako da tega niti ne potrebujem, če pa že imam xiaomijev kabel iz SPIFD na optiko.
Z tem boxem ne moreš zgrešiti vsaj po youtube testih ne. Kako dejansko zgleda povem čez en teden.
So se pa boxi končno malce pocenili.
polde

buttcrack je izjavil:

phyton40 je izjavil:

butch3r:

Evo link....

čav, probi tale link: https://www.gearbest.com/tv-box/pp_1592...

Meni da popust, izberi Belgium registered za 0,77$ in je končna cena malenkost čez 60$

Dandanes nihče več ne kupuje 16 GB ROM. Nehaj nabijat...

Kje si ti ostal. :)

polde66 je izjavil:

tudi mene moti da nima navadnega optičnega izhoda, ampak nima ga niti Vorke Z6 plus aka Tanix TX92. To je seveda pogojeno ali imaš reciver in zvok spljan z optiko nanj. Jaz to uporabljam in mi je ok. Gre pa za sekundarni box tako da tega niti ne potrebujem, če pa že imam xiaomijev kabel iz SPIFD na optiko.

Polde, lahko pojasniš zgoraj navedeno? Pa še to.
Moj VORKE Z6 Plus, ki ga dobim v sredo s PDP (če ga dobim in če bo delal še ne vem) ima
1* SPDIF output( connect with E 5.5*2.1MM cable). Kaj lahko gor priklopim.?

Če prav razumem tvoja dosedanja sporočila (sem jih preštudiral, sicer kot laik).

1. Najprej naredim Firmware Update 20180126
VORKE Z6 Plus Android 7.1.2 S912 Firmware Update 20180126
http://www.vorke.com/project/support-ce...

2. Izbrišem kodi in naložim najnovejšo verzijo iz Googleplay

3. Tam pri Kodi-ju ne vem, če bom znal dodati Addon za sprejem podnapisov iz podnapisi.net

Je še kaj takega, kar sem spregledal?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mare2 ()

BorutK-73 ::

Mare2 je izjavil:

Dandanes nihče več ne kupuje 16 GB ROM. Nehaj nabijat...

Kje si ti ostal. :)

16GB je čist ok, za vse ostalo je streaming in domači server.

Kateri program bi bil namesto Multicast TV, da bi lahko gledal IP TV T2 programe, da bi se dalo tudi nastaviti snemanje... Na Android TV BOX-u.
««
64 / 148
»»