Forum » Omrežja in internet » gostovanje asp strani
gostovanje asp strani
Border ::
Pozdravljeni!
Naredil sem portal, ki ima dnevno cca. 450 obiskov. Portal ima za bazo *.mdb in deluje v ASPju. Do sedaj je portal parkiran na SiOLu, a mi je ta obrnih hrebet in mi onemogocil par funkcij.
Katerega gostitelja mi svetujete, da bo podpiral ASP in mdb baze ter bo seveda poceni ker sem se student?
Do sedaj sem nasel:
- Inetia.com (2000 SIT/mesec)
lp Uros
Naredil sem portal, ki ima dnevno cca. 450 obiskov. Portal ima za bazo *.mdb in deluje v ASPju. Do sedaj je portal parkiran na SiOLu, a mi je ta obrnih hrebet in mi onemogocil par funkcij.
Katerega gostitelja mi svetujete, da bo podpiral ASP in mdb baze ter bo seveda poceni ker sem se student?
Do sedaj sem nasel:
- Inetia.com (2000 SIT/mesec)
lp Uros
- spremenil: Gandalfar ()
petrusko ::
A si mogoče lahko bolj specifičen glede omejevanja funkcij.
Sam se namreč ravno sedaj pogajam z njimi za hosting, pa ne bi rad doživel kakega presenečenja: Lahko tudi po pošti
LP Peter
PS: drugače pa poglej na brinkster, kjer imajo 50mb zastonj.
Sam se namreč ravno sedaj pogajam z njimi za hosting, pa ne bi rad doživel kakega presenečenja: Lahko tudi po pošti
LP Peter
PS: drugače pa poglej na brinkster, kjer imajo 50mb zastonj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS Access (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7366 (5424) | travica |
» | [MS Access] Splošen nasvet!Oddelek: Programiranje | 1901 (1746) | zavajon |
» | Problem s podatkovno zbirko (postgreSQL) in povabilo k sodelovanju...Oddelek: Izdelava spletišč | 1077 (941) | pivmik |
» | Delphi - kako z gumbom zagnati drugo aplikacijo (MS Access)Oddelek: Programiranje | 1329 (1131) | Simeroni |
» | dve tabeli v enoOddelek: Programiranje | 1319 (1170) | DJroky |